|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Ma swoją działalność, więc sam za wszystko płaci =)
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
aaa rozumiem
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Gdzie wszystkie wywialo???? |
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam juz na masaż
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem... ale nikt nic nie pisze, to ja też nie!!!!
Poza tym złoszczę się na mojego męża... bo on zawsze komuś coś naobiecuje, albo ludzie coś chcą od niego, a on albo nie odbiera telefonu, albo nie reaguje na czyjeś prośby i potem wszyscy Ci ludzie walą do mnie, dzwonią do mnie i mi tyłek zawracają...i nie da się go o nic doprosić! A ja nie mam potem spokoju |
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3936 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby dziecko jak najszybciej wyzdrowiało !! ![]() Cytat:
Ja nie karmiłam nigdy piersią,ale myślę sobie, że może spróbuj umówić się na wizytę w poradni laktacyjnej? Te kobiety pewnie mają duże doświadczenie i "na żywo" będą w stanie ocenić co jest nie tak. Trzymam kciuki za Twoje karmienie ![]() Oliwierek słodziak ![]() Cytat:
Ochrzan mężowi się należy ![]() Madzia ucałuj Majeczkę z okazji 5 miesiąca Po Waszych Niuniach widzę jak czas leci, a wręcz ucieka !! ![]() Tż wrócił z pracy dziś szybko i pijemy kawkę Rozleniwiam się jak jest w domu
|
||||
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kończyłam prasowanie
![]() Wiecie co, od tego wczorajszego łażenia po schodach mam zakwasy w łydkach
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziecko to my chyba korespondencyjnie zrobimy. Ale kochany to on dla mnie jest. Wraca właśnie z południa Polski z rozładunku i zajechał specjalnie dla mnie do Piły żeby mi laptopa kupić =) Bo wybrałam model a u nas go nie było =/ I biedny szarpie się teraz Tirem po rozkopanym mieście. Jeszcze dzwoni do mnie i mówi że pytał na radiu jak dojechać do tego centrum handlowego i wszyscy mówili że to nie CH tylko burdel. I dzwoni do mnie z pretensjami gdzie ja go wysyłam i że tam laptopów nie dają...
Edytowane przez (t)asia Czas edycji: 2012-10-18 o 13:26 |
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I np. widzę to jak w domu jesteśmy, że dzwoni do niego ktoś, kto może coś chcieć a on 'łeeee, pierdzielę, nie odbieram'... pół minuty nie mija i ten ktoś dzwoni do mnie...a ja nie umiem tak kogoś olać!!! Jego stary zawsze dzwoni do mnie...bo wie, że on nie odbiera... a jak nie odbiorę i mówię 'oddzwoń do taty', to mi odpowiada 'dzwonił do Ciebie, Ty oddzwoń' Jeeeeejuuuu... do szału mnie to doprowadza. Bo teraz męczy mnie koleżanka, której obiecał zdjęcia, z 2 miesiące temu
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przydałby się osobny temat w klubie odnosnie karmienia piersią ![]() Kasiu moja Lenka tak się wyrywa od momentu jak się pojawiły bóle brzuszka. Polecam Ci podawanie kropelek BIO GAIA -to są probiotyczne krople dla dzieci taki suplement diety Powiedz mi czy dużo straciłaś na wadzę od porodu i czy znacząco zmieniłaś dietę? Moja Lenka jest "przejedzona"i np czasami myślę ,ze ona jest głodna -a ona po-prostu jest zmęczona ---ja do wczoraj podawałam jej pierś jak jęczała i w ten sposób ją przekarmiałam-na piersi nie ma takiego określenia ale po jej wadze 6700 w 3 miesiącu można to stwierdzić,że za dużo chce jeść.Dostałam materiały co i jak mam jeść, bo te problemy z jej brzuszkiem są właśnie od tego ze ja tak rygorystycznie zmieniłam odżywianie i ona potrzebuje tej mamy z ciąży , która jadła dużo owoców, warzyw od czasu do czasu słodkie . Broń BOZE NIE DAWAJ MM Powinnaś się zgłosić jak najszybciej do poradni laktacyjnej i do pediatry który zważy dziecko i sprawdzi czy przybiera prawidłowo na wadze |
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego jeżeli widze podejrzany telefon to nie odbieram. A mój mąż , zawsze powtarza ' ja dla niego/niej to i to zrobiłem a oni mnie olali, już im im wiecej nie pomoge' Taaaa jasne.. nie pomoże... do następnego telefonu
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko problem jest z moim mężem, o nic nie można się doprosić!!! Chce coś wystawić na allegro, tydzień się zbierał - zrobił zdjęcia po tym czasie...i to było tydzień temu... i oczywiście dalej nie wystawił jestem taka bezsilna
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, a propos ćwiczeń: http://kwejk.pl/obrazek/1474736/mam-uczulenie.html |
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja obejrzalam sobie killera i skalpel jedzac pyszny dietetyczny serniczek
|
|
#3948 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() boska jestes ![]() Cytat:
Sledzenie twoich ostatnich dni przed porodem jest pasjonujace, jak ci sie humory zmieniaja. Przeciez to juz jutro, wiec siup na kanape a nie tam prasowac.Cytat:
![]() ![]() ![]() aaaa czyli twoj TZ jest kierowca tira, dlatego tak czesto jezdzi. Teraz skumalam baze. ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie..... sama to zauważyłam, obudziłam się rano optymistycznie nastawiona, pełna energii itp...... wystarczyła informacja, że Mona urodziła i już mi wszystko "opadło" łącznie z humorem.....
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie sie zastanawiam
najlepiej od dzisiaj... tylko jeszcze sprzatanie mnie czeka, wiec moze potem ![]() A teraz sie usmialam ,Jest na banhowie ciynszko maszyna Rubo jak kachlok - niy limuzyna Stoji i dycho, parsko i zipie, A hajer jeszcze wongiel w nia sypie. Potym wagony podopinali I całym szwongym kajś pojechali. W piyrszym siedziały se dwa Hanysy Jeden kudłaty, a drugi łysy, Prawie do siebie niy godali, Bo się do kupy jeszcze niy znali. W drugim jechała banda goroli Wiyźli ze soba krzinka jaboli I pełne kofry samych presworsztóf I kabanina prościutko z rusztu. Pili i żarli, jeszcze śpiywali, Potym bez łokno wszyscy rzigali. W czecim Cygony, Żydy, Araby A w czwartym jechały zaś same baby. W piontym zaś Ruski. Ci mieli życie! Sasza łożarty siedzioł na tricie. Gwiozda mioł na czopce, stargane łachy, Krziwiył pycholem i ciepoł machy. A w szóstym zaś były same armaty, Co je wachował jakiś puklaty. W siódmym dwa szranki, pufy, wertikol, Smyczy maszyna może donikąd. Jak przejyżdżali bez Śląskie Piekary Kaj wom to robiom kółka do kary, Maszyna sztopła! Kufry śleciały I każdy latoł jak pogupiały. To jakiś ciućmok i łajza! Ciupnął i ślimtoł sygnal na glajzach. Mog iść do haźla abo do lasa, Niy pokazywać tego mamlasa! Potym mu ale do szmot nakopali, Maszyna ruszyła, cug jechoł dali. Bez pola, lasy, góry, tunele, Dar za sobom samym te duperele Aż się zagrzoły te biydne glajzy, Maszyna sztopła i koniec jazdy. "
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() MONA GRATULACJE
|
|
|
|
|
#3952 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale weź przetłumacz chłopowi że jest tylko głową rodziny, a to ja jestem szyją =) Cytat:
Wiesz że jak się dowiemy że się zaczyna to żadna nie odejdzie od komputera żeby nie przegapić info że Emilka jest z nami? Dziewczyno, takiego wsparcia jak ty to nie nawet partia rządząca w kraju!!! Także głowa do góry! i uśmiech proszę Kurcze już 14 a ja nadal nic z @... zawsze z rana był, a tu już popołudniu i 2 dzień spóźnienia. Chyba po pracy kupię test. Ale tamten był negatywny i to mnie jakoś tak zniechęca
Edytowane przez (t)asia Czas edycji: 2012-10-18 o 13:57 |
||
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Amani
jaki ładny wierszyk ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Mówisz i masz ale tak na poważnie to i tak Twój teks o partii itp doprowadził mnie do łez - ze śmiechu
|
|
#3954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
posylam mamie Cytat:
|
||
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tasia, ale może on się poczuwa jako głowa rodziny własnie i chce zarobić. Wskakuj na pakę i tam przy postoju możecie malucha sobie strzelić
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już od tygodnia.
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to jakas przerobka "Lokomotywy", na fejsie znalazlam
![]() Przychodzi sprzątaczka na skargę do dyrektora kopalni i mówi: - Wiycie dyrektorze, jak żech wczoraj myła schody to na samiuśkim końcu, przy ostatnim schodku, jak byłach tak schylono, przilecioł jakiś górnik i tak mnie skrzywdził od zadku że szkoda godać! Na to dyrektor: - To czemu żeście nie uciekali?! A na to ona: - Kaj, na te pomyte?! bosz, jakie to typowe
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie przypuszczalam, ze ktos tak moze wyrywac sie do porodu jak ty ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() I mialam Ci napisac, ze na pierwszy strzal zrob sobie Skalpel bo Killer moze Cie zniechecic.
Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-10-18 o 14:09 |
||
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3960 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja jestem mgr inż. procesów chemicznych
on mgr inż. elektroniki i software ja nie wiem jakie miałam, ale na pewno częstsze i bolesniejsze ![]() Cytat:
![]() gratulacje Cytat:
![]() a w przyszłości będziesz z sentymentem o tym opowiadać Cytat:
Cytat:
wszelkei smsy, maile, telefony do niej, to tak jak w czarną dziurę je wysłać... najgorsze jest to, że była świadkową na moim ślubie ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
wierszyk też dobry ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

Czekam juz na masaż

jestem taka bezsilna