|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
jak Wy go poznałyście, ja ledwo zauważyłam, że ta ktoś tam idzie ale ale Ebi nie był wtedy kontuzjowany to jest mecz z zeszłego sezonu, bo nawet BvM się wypowiada i Odi gdzieś tam idzie i chyba nawet słyszałam jak ktoś mówi "Rosicki" wniosek mam taki: tak sobie idą objęci, bo się lubią ![]() |
|
|
|
|
#11282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nom to stary filmik... bo sie lubia??? wiesz gdyby to bylo na boisku, po wygranym meczu, po strzelonym golu albo gdyby jeden z nich byl kontuzjowany to oki ale nigdy nie widzialam normalnych kolesi ktorzy tak ida.... nie zebym uwazala ze Ebi woli chlopcow... (tfu tfu byle nie to osobiscie sie ciesze chociaz moze kogos ma i o tym nie mowi...
|
|
|
#11283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa myślałąm zę to ten sezon ale w takim razie to chyba nie Ebi bo zawodnicy są w strojach BVB a Rosickiego nie było już w tamtym sezonie więc nie wiem kidy to jest no co facetom też wolno się lubić z każdego 'mojego' faceta robią geja a to nie ich wina że jeszcze mnie nie spotkamli |
|
|
|
|
#11284 |
|
Raczkowanie
|
tak! widzę, że już zmierzacie we właściwym kierunku w interpretowaniu "zdarzeń", chociaż ciągle macie kłopoty z zaakceptowaniem rzeczywistości
przedstawiam więc kolejne poszlaki, które układają się w jeden obraz... jeszcze niezbyt wyraźny, bo brakuje miażdżących dowodów, ale przyjrzyjcie się natępującym fragmentom: Edytowane przez grumbel Czas edycji: 2007-05-13 o 13:28 |
|
|
|
#11285 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ale Wy jesteście podłe! Co by nie zrobił, to źle Grumbel, a jeśli w każdym z tych przypadków rozmowę przeprowadzała jakaś wyjątkowa kobieta z hm...męskiem głosem?? (faceci podobno lubą niskie głosy-są sexowne ) Może do niej Ebi się tak wdzięczył? ![]() Albo to po prostu przypadek i juz ![]() Patrzcie to --> http://www.youtube.com/watch?v=Oe9WJKuOXc8&eurl MIAZGA TOTALNA!!! |
||
|
|
|
#11286 |
|
Raczkowanie
|
jakie tam podłe?
wcale przeze mnie nie przemawiają złe intencje, nie miałam zamiaru w ten sposób wieszać psów na Ebim, bo tak się składa, że nie mam nic do osób o odmiennej orientacji. oczywiście, wolałabym, żeby nasz hiroł był tzw. 100% facetem, ale jeśli jest inaczej, to się na niego nie obrażę i od ciot wyzywać nie będę... nie napisałam też , że napewno należy do kochających inacze, ale trzeba się liczyć z tym, że coś może być na rzeczy!!!i wcale nigdzie nie napisałam,że wszystko, co robi jest źle. nie napisałam nawet, że bycie gejem jest złe. winika z tego, że to Twoja ocena "tych" ludzi
|
|
|
|
#11287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z daleka myslalam, ze ebi to jakas laska... XD i sie zastanawiam... po co ta fota na ebisiowym skoro go na niej chyba nie ma... wiec powiekszam sobie w celu wylukania gdzie sie schowal ebi... a tam ... fju fjunie spodziewalam sie... wlasnego meza o gejostwo podejrzewac ;] chociaz przyznam...usmialam sie z opisow filmikow i fotek bvb interview ;] talcia.... <Szept> wyweszylas juz o co chodzi w tym spisku... 'nasza pokojowka'? <szept>
|
|
|
#11288 |
|
Konto usunięte
|
Grumbel...bez nerwacji. Ja mówiłam (pisałam) ironicznie
![]() Niech sobie Ebi jest kim chce, gejem, metroseksualistą, zoofilem, nekrofilem czy kim tam jeszcze, byle niech piłkę dobrze kopie Mi to różnicy nie robi, chociaż w głębi duszy wiem, że on jest jednak hetero
|
|
|
|
#11289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za wnikliwa analiza powiem że poprawiłaśmi humor ![]() BTW - chyba nie darzysz Euzebiusza szczególną sympatią Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3711925]Grumbel...bez nerwacji. Ja mówiłam (pisałam) ironicznie ![]() Niech sobie Ebi jest kim chce, gejem, metroseksualistą, zoofilem, nekrofilem czy kim tam jeszcze, byle niech piłkę dobrze kopie Mi to różnicy nie robi, chociaż w głębi duszy wiem, że on jest jednak hetero [/quote]oooo....dobrze powiedziane ![]() a ja już kiedyś mówiłam i powtórzę jeszcze raz - dla mnie facet który chodzi w różu musi być pewny swej męskośći i nie musi jej prezentować strojem. A taki 'maczo muczaczo men' co dużo gada to wiadomo .... KROWA CO DUŻO MUCZY MAŁO MLEKA DAJE
|
||
|
|
|
#11290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak serio, to wszystko zależy od tego jakie on ma poglądy na tematy damsko- męskie ja to widze kilka opcji:1.Ebi nie jest gwiazdą filmową, wiec paparazzi nie ścigają go na każdym kroku, w zwiazku z czym tak na prawdę nie wiemy czy się z kimś spotyka, bo nie ma na to dowodów. Ale z drugiej strony nie ma ani jednego zdjęcia pt: Ebi w towarzystwie kobiety, a już na pewno w towarzystwie tej samej kobiety, więc stałej dziewczyny nie ma na pewno ewentualnie może randkować z różnymi dziewczynami ![]() 2. może rzeczywiście chłopak czeka aż serce mu mocniej zabije na widok kogoś specjalnego, bo wbrew pozorm wcale nie tak szybko i łatwo jest się zakochać (wiem z autopsji ) Może kiedyś się sparzył i teraz jest nieufny, albo po prostu ma takie pojecie o miłości, że nie angażuje się w bylejakie zwiazki, spotyka się z dziewczynami na zasadzie koleżeństwa ale nie nazywa ich swoimi parnerkami, tylko traktuje jak znajome sama nie wiemPoza tym w Niemczech i Holandii jest zupełnie inaczej niż u nas, tam nie trzeba się żenić w wieku 23 lat, bo inaczej jest się starą panną/ kawalerem tak jak u nas jak tak sobie myśle o tym co wiemy z wywiadów i o tym co pisała kiedyś novi, że on należy do tej wiernej części naszej reprezentacji, to myśle, że raczej opcja nr 2 pasuje do jego sytuacji ![]() ![]() Cytat:
jakąkolwiek miałby orientacje to i tak go kocham, platonicznie oczywiscie ![]() może nawet byłoby lepiej gdyby okazął się gejem, żadna kobieta nie mogłaby go zdobyć |
||
|
|
|
#11291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tja... moj basti tez sie nosi na rozowo tri... ja jestem szerlok (szwajnsztajga podolska oczywiscie XD)
|
|
|
#11292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że mi przypomniałaś NO WŁAŚNIE! Ebi jest 100% facetem ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#11293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ciekawy osąd Holandii i cóż że jest on cytatem mi nie jest miło czytać w gazetach europejskich, bądź słyszeć od mieszkańców innych krajów że Polska to kraj alkoholików i złodziei ze skłonnościami do ksenofobii, wię może i my powstrzymajmy się od takich osądów. Polak czy Holender - takisam człowiek, i jak każdy nie jest ideałem. sorry za OT |
|
|
|
|
#11294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie też wiem z autopsji. A dochodzi do tego fakt że Ebi jako piłkarz stanowi dobry kąsek dla łowczyń facetów z kasą, co może być dodoatkowym opowodem dla którego jest ostrożny Cytat:
POTWIERDZAM
|
||||
|
|
|
#11295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|||
|
|
|
#11296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#11297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#11298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#11299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#11300 |
|
MUSEarka
|
dziołszki oświeccie mnie
prosze powiedzcie jak sie robi te transparenty? xD bo ten ludzi jest poprostu boski xD
|
#11301 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A potem, że ledwo na chleb i masło starcza ![]() Cytat:
Nikt nie lubi stereotypów, jednak każdy ocenia według nich innych ludzi Czy ja już kiedyś mówiłam, że nienawidzę tej emoty?? ![]() Cytat:
Chodzi mi tu o pewne lewoskrętne COŚ <odrobina tajemnicy... |
|||
|
|
|
#11302 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3712916]A może po prostu nie chce się wiązać, bo nie ma kasy.. Pewnie wszystko wydaje na jakże wysokie alimenty dla swojej małej córeczki, której nieszczęsna matka miała nieprzyjemność przechodzenia niegroźnej operacji twarzy
A potem, że ledwo na chleb i masło starcza ![]() O moja bratnia duszo. Podpisuję się pod tym z całą rodziną i przyległościami. NIE CZYŃ DRUGIEMU CO TOBIE NIE MIŁE. Nikt nie lubi stereotypów, jednak każdy ocenia według nich innych ludzi Czy ja już kiedyś mówiłam, że nienawidzę tej emoty?? ![]() To, że Ebi jest 100% facetem miałyśmy niewątpliwą przyjemność oglądać już wiele razy na zdjęciach wszelkiej maści Chodzi mi tu o pewne lewoskrętne COŚ <odrobina tajemnicy...dokładnie |
|
|
|
#11303 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3712916]A może po prostu nie chce się wiązać, bo nie ma kasy.. Pewnie wszystko wydaje na jakże wysokie alimenty dla swojej małej córeczki, której nieszczęsna matka miała nieprzyjemność przechodzenia niegroźnej operacji twarzy
A potem, że ledwo na chleb i masło starcza ![]() O moja bratnia duszo. Podpisuję się pod tym z całą rodziną i przyległościami. NIE CZYŃ DRUGIEMU CO TOBIE NIE MIŁE. Nikt nie lubi stereotypów, jednak każdy ocenia według nich innych ludzi Czy ja już kiedyś mówiłam, że nienawidzę tej emoty?? ![]() To, że Ebi jest 100% facetem miałyśmy niewątpliwą przyjemność oglądać już wiele razy na zdjęciach wszelkiej maści Chodzi mi tu o pewne lewoskrętne COŚ <odrobina tajemnicy...ahhhh tak aż sie rozmarzyłam ![]() |
|
|
|
#11304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#11305 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Lubią się i tyle Cytat:
Coś z tym trzeba zrobić!! Jedziemy do Dortmundu!
|
|
#11306 | |||
|
MUSEarka
|
Cytat:
dziekuje Ci chcesz cos w zamian?
|
|
#11307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#11308 | |
|
Konto usunięte
|
Wystarczy wspomnieć i już slinotok
Cytat:
|
|
|
|
|
#11309 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
romans? :P w czym rzecz dokładniej? xD
|
|
#11310 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, ja się zwijam. Lecę na Szkolny Przegląd Zespołów Muzycznych "Grajki"
![]() Mamooo...prawdopodobnie bedzie D., mam stresa Dooo zoooo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

) który pomaga mu iść
proste i logiczne 
ale ale Ebi nie był wtedy kontuzjowany
to jest mecz z zeszłego sezonu, bo nawet BvM się wypowiada i Odi gdzieś tam idzie i chyba nawet słyszałam jak ktoś mówi "Rosicki" 
więc nie wiem kidy to jest
) Może do niej Ebi się tak wdzięczył?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

chcesz cos w zamian?