|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
za wizytęa z wariatki biedronkowej Cytat:
przykład scarlet ![]() ciekawe jak nam wyjdzie z tym 2 dzieciem mam nadzieję, że to tylko gadanie ![]() no cena koszmarek, ale ogólnie tej firmy rzeczy mają koszmarną ceną śpiworki po 200-300zł ja chcę otulacz i on w miarę bo 79zł
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh... raz bylam na Ujastku - te modrzewie za oknem... dla mnie obled ale dla mnie to drugi koniec miasta. O kazdym szpitalu slyszalam rozne opinie. Generalnie nie boje sie szpitala. Moj doktor mysli ze chodze do niego bo pracuje w szpitalu (wielce zdzwiony ze na IP "do niego" nie jezdze), a ja chodze bo to jest blok obok. moglabym rzucic kasztanem w jego okna (jakbym sie dobrze wychylila )
|
|
|
#3693 |
|
Wtajemniczenie
|
rozumiem. no ja też prywatnie.
|
|
|
|
#3694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla mamy jeny, oby synek był grzeczny, bo jak nie to chyba wszystkie gadżety wykupię ja w środę na połówkowe Cytat:
ta grzechotka z FP jest super
|
|
|
#3695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja dzisiaj cały dzień poza domem. Udało mi się kupić kocyk z Biedronki niebieski
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem 3 raz w ciąży.... i oczekuje medalu.... ,
|
|
#3697 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A już sprawdzony to chętnie kupięCytat:
|
|
#3698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem pierworódką i nie moge sobie czegoś takiego wyobrazić, takie osoby są dla mnie niesamowite. W ogóle cięzko mi to opisac i sobie wyobrazić, moja babcia mi też opowiada o takich osobach u nas w miejscowości to jak jej słucham to siedze ze szczeną na podłodze
|
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zadomowienie
|
Jak ten czas leci... do środy niedaleko (;
A grzechotka i zebra z przeceny w jednym sklepie koło mnie pełno tego jest ![]() Cytat:
Kurczę u mnie masz już medal za sam poród bo mnie zimny pot oblewa na samą myśl... Panicznie się boję porodu oO
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
czytam was na tel i nie wiem czy przegapilam ale mialy byc relacje z 3 wizyy a nie znalazlam zadnej o co kaman? ja juz wracam. Eh ciekawe czy na jutro ske cos w biedronce ostalo heh. Chociaz jeden kocyk prosze...
|
#3702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
...też się panicznie boję porodu.....
|
|
#3703 |
|
Zadomowienie
|
Dobra dziewczyny- możecie wyłączyć telewizor, o żadnej szalonej w Biedronce newsa nie będzie hehe
![]() Kupiłam ręcznik żółciutki z kaczuchą i kremowy kocyk w fioletowo-niebiesko-kremowe misie ![]() Dzidzia zdrowa i jestem przeszczęśliwa z tego powodu Lekarz powiedział, że wszystko super ale żadnych wymiarów mi nie podał. Tż był ze mną i gin. chciał mu pokazać jak najwięcej ale dzidzia leżała pupcią, przykryła się nogami (nawet nie wiedziałam, że tak można hehe) głowę zasłoniła rękami i guzik: co nam będzie pozować. Nawet lekarz przełączył chwilę na 3d ale tak się bobas pochował, że nic nie było widać. Tylko zrobił najazd na usteczkaNo a co do płci to oczywiście ciężko było stwierdzić przy takim ułożeniu. Jednak gin. powiedział, że z budowy można na 90% wywnioskować płeć. Więc na 90% wiem kto mi się w brzuchu chowa. Ale nie wiem na 100% więc chyba na razie chwalić się nie będę ![]() Ptaszysko, Agnjeska: piękne łupy
|
|
|
|
#3704 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No powiedz płeć, my tu czekamy nawet jak to na 90%!! brawo za wizytę i za zakupy ![]() a fotkę masz z usg?
|
|
|
#3706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w ogóle zapomniałam Wam napisać, że dziś przyszły mi rajstopy ciążowe jakie zamówiłam na allegro...i są boskie...mega wygodne...a ja się męczyłam w zwykłych i kombinowałam z tą gumkę to w górę to w dół...jednak te ciążowe wynalazki to wcale nie taki głupi pomysł
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
pokaż proszę link gdzie zamawiałaś
wiecie co, zamówiłam sobie leginsy, by po domu mieć w czym latać i chciałam takie luźniejsze i wiecie co, wzięłam rozmiar 44, a to już xxxl jest masakra normalnie, to 42 rozmiar to xxl
|
|
#3708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
polecam...i myślę, że jeszcze długo mi posłużą bo zapasu na brzuszku trochę jest
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki wielkie
to zamawiam roz 4 kolory grafitowy i czarnychoć kusi mnie ta ciemna zieleń
|
|
#3710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie sobie sama zaloze konto ale dop w styczniu, jak sie przeprowadze i takie tam - i moze juz bd wiedziala co mam w srodeczku wiec na spokojnie bez pospiechu.Cytat:
i z udane zakupy taaa niech wiecej mi smaka bd robily to faktycznie nadrobie te -7kg w tempie ekspresowym !!!! --------------------------------------------------- ogolnie jestem w domku, nie udalo sie dzis wyjsc wczesniej, ale luzik ustawialam sobie tak ludzi ze prawie nic nie robilam dzis mnie caly dzien meczy CZKAWKA!!!! hahano nic ide sie ogarnac pod prsznica, aaaaaaaaaaaaaa brzuch to mam taki ze masakra dzis zauwazylam ze faktycznie juz jest DUZY !!! ale pochwale sie pozniej |
||
|
|
|
#3711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
no to razem czekamy na środowe wizyty
Na połówkowe chyba zapiszę się w jeszcze kolejną środę![]() Cytat:
Jak ja już się nie mogę doczekać mojej![]() Cytat:
Oczywiście link dodany do ulubionych No i jaki rozmiar normalnie nowsisz/ Ile rozmiarów większe zamówiłas?
Leonek Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2012-10-18 o 20:53 |
||
|
|
|
#3712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę !och..... pochwal się.... jestem baaardzo ciekawa..... Cytat:
chyba też powinnam sobie już skombinowac takie...
|
|
#3713 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepsze będzie jak dzidzi będzie miała czkawkę :d haha to dopiero ubaw czekamy na fotkę brzuszka Cytat:
![]() mi się ten sweterek podoba http://allegro.pl/promocja-mama-lici...694029274.html szukam czegoś na Wszystkich Świętych, bo jak zawsze pewnie pojedziemy później do kogoś w odwiedziny, więc ładnie trzeba wyglądać hehe No i już myślę o kupnie czegoś na święta ale na to jeszcze czas, ale już się rozglądamwłaśnie myślałam o takim sweterku tunikowym i do tego te rajtageny bądź leginsy
|
|
|
#3715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety wcześniej się nie dało![]() A sweterk fajny
|
|
#3716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na 90% dziewczynka- mała wstydnisia
|
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też mam trochę, ale chcę kupić coś extra właśnie na święta ooooo kolejna dziewczynka
|
|
|
#3718 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/meble-dla-niemowla...723136924.html
co sądzicie?? w ogóle macie już jakiś pomysł na kolor ścian w pokoju dziecięcym? jak już wiem że bedzie siusiak to mogę trochę zacząć planować no i od koloru zacząć chcemy |
|
|
|
#3719 |
|
Zadomowienie
|
Ano 6sty
będziemy czekać na relację.Ja w środę też mam wizytę ale zwykła kontrola bez usg (; Też słyszałam że jak się chowa to dziewczynka (; Gratuluję
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie będzie błękit z jednej strony ścian, a z drugiej mam drewniane panele, to odmalujemy je na biało
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

A jak nic będzie newsa- znaczy- mam kocyk
za wizytę

niedobrze nic nie pomaga dobre to, że nie wymiotuję ale i tak brzuch mnie boli tz od tego, że mi niedobrze, głowa też od tego boli, do tego ciągnięcie w pachwinie po lewej stronie