|
|
#4681 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Poprzedniego wieczoru siedzieliśmy w Hard Rock Cafe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponoć najlepszy jest hiszpański z La Manchy indyjski to kurkuma turecki podróba tunezyjski i irański - chyba ok? ![]() ciężkie życie spottera ![]() dobrze, że ten kawałek asfaltu był przed pasem ![]() ad sinupret, byliśmy na koncercie wschodzącej gwiazdy
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż się zdziwiłam ![]() We wszystkich tak kijowo, czy w którejś konkretnej? |
|
|
|
|
#4684 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A z wyjazdem i tak będzie mi się kojarzyć Finlandia malinowa I KFC pod Łodzią
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4685 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad zasłużonego odpoczynku
![]() nasprzątałam się dziś jak dziki wół czy inny osioł (mama przyjeżdża za 2 godziny) i mam nadzieję że nie skończy się na "przepraszam że nie sprzątnęłam na twój przyjazd" ![]() Cytat:
Cytat:
oczy chyba w grafity i szarości, albo zielenie, o różu się nie do końca fachowo wypowiem bo nie używam, ale może coś w tym samym odcieniu co włosy tylko bledszy/rozbielony i tak samo pomadka ![]() Cytat:
i powodzenia u zębologa
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4686 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() codo hard rock to yyy...współczuje ![]() to jest najdziwniejsza knajpa w miescie-siedzą tam albo łysi angole w dresach, albo łysi panowie po 50 tce w garniturach i z teczkami, albo niemieckie emerytki, spiewając bawarskie piosenki, klaszczac w dłonie w te...kastaniety?...tylko barman był jedyny normalny z dredami
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
![]() kara już mnie spotkała - uciekając przed deszczem wleźliśmy do jakiegoś butiku, gdzie od niechcenia psikłam sobie coś imbirowo-kadzidlanego, kompletnie nie znając marki ![]() do wieczora zapach zdążył mnie opętać, a z głowy wyciekły wszelkie wskazówki dotyczące nazwy przeleciałam online całe Oxford, Regent i Carnaby Street i nic fragrantica też nie pomogła ![]() ruszyć się nie mogę po tym ryżu, ale źrenice mam jak pięciogroszówki
|
#4688 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do faszynwikimów to stwierdzam ze kocham kraków
,ostatnio tez widze faszynwiktymy po 60 tce i cieszy mnie to serio, tez taka bede i nie bede robic dziwadło ![]() np ostatnio widzialam fajowego wiktima-był strasznie chudy i siwy, miau farkocza.ubrany był w super botki-takie zapinane na zatrzaski z boku, ze mozna rozpiąc i wtedy tak oklapuje i wydląda jak trampki czy cus....to tego miał-uwaga legi wetluki i czarny swetrzany tunior i wisior jak od red ![]() i wygladał bardzo ok ten wiktim, widzialam tez drugiego wyleginsowanego, ale ten był gruby, natapirowany z mejkapem do czoła, a do legów miał całą reszte w pantery,tygrysy i inne zwierza-i ten wiktim nie był udany ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- ach..dodzwonilam sie wreszcie do uniwersyteckiej kliniki dent i sie zarejestrowałam na....luty ![]() zyc nie umierac w tym kraju
|
|
#4689 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
siedzieliśmy na samej górze, kursując po szklanych schodach co 15 min, żeby zapalić przed knajpą. I te tłumy ludzi
|
|
|
|
#4690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak ktoś z północy jedzie, to fakt, można zahaczyć Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() fogóle to pogarsza mi się fest, zakochałam się w Didu kuzynki bo byli dziś u mnie i normalnie suodki jest ten Jej Did
|
||||
|
|
|
#4691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Szalejesz
![]() Buahahhaah Cytat:
cóż za pamięć![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|
#4692 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
to moje jest trochę kosztowne
![]() już po Zaplombowane i odpukać nie boli ![]() pod koniec miesiąca, albo na początku listopada. Chciałam wcześniej, ale nie mieli w ecospa mojego ulubionego emulgatora. Teraz mają emulgator, ale za to nie mają jednego potrzebnego mi masła i dwóch składników do kremu Poluję żeby mieli wsjo naraz, bo szkoda kasy na podwójną wysyłkę, jeśli bez kompletu i tak nic nie zrobię ![]() A na co się szykujesz? ![]() tylko nie wydaj wszystkiego od razu ![]() myślałam o tym, ale było mi głupio czaić się z telefonem Widok wrył mi się w pamięć na dobre ![]() Cytat:
|
|
#4694 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ale serio to popa metodą prób |
|
|
|
|
#4695 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U nas wtedy zamiera
W każdym razie pojadę znowu w nast roku Polly, bluzki dla Cię?
|
|
|
#4697 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ano, klimat na rynku jest...ale czemu nie siedzieliscie na kazimierzu jak mieszkalas na dietla ![]() Cytat:
![]() mła sie podobal
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
zapewne
![]() Cytat:
![]() ja tez muszę do zębologa pójść wreszcie, ale jeszcze to nie jest ten rodzaj bólu który zmusza do natychmiastowego działania
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Almodovar raczej komedii nie robi
|
#4701 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo było za mało czasu, wykłady do wieczora i jakoś tak wyszło, że obijaliśmy się po centrum.
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Ale macie morze, coś za coś
![]() Tysz nie wiem co to ![]() Teraz to po sobie widzę, czyjeś faaajne ale na chwilę
|
#4703 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
mejbi kiedyś
na razie Redziową Didkę barową jeszcze mamy nieodchowaną ![]() właśnie cudze były dla mnie zawsze średnio fajne, stąd widzę że mi się pogarsza
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znaczy paszczowe na 100%, cielskie jak zachomikowane wyjdzie, a pewnie wyjdzie i co tam jeszcze ciekawego ukręcisz ![]() marne troche ale zamorskie ![]() zamówiłam kolejne łety
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
w Perivale nie rośnie, nawet na Górze Czarownic ale może w Barcelonie upoluję
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

aż się zdziwiłam 

i czarny swetrzany tunior i wisior jak od red
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bo byli dziś u mnie i normalnie suodki jest ten Jej Did
cóż za pamięć