![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Plotkuja i zrzedza bo uda sie trzesa !!!
Witam !
![]() Nowy watek, ze wzgledu na to ze stary upadl. Witam ''stare'' jak i nowe dziewczyny ! Wspierajmy sie, i schudnijmy zdrowo, a potem cieszmy sie nowa i szczupla sylwetka ! Piszcie swoje sposoby, diety, cwiczenia ! Podawajcie swoje imiona, wzrost, wage od ktorej zaczynalyscie, terazniejsza i wymarzona- umieszcze to tu w 1 poscie, i bedziemy sie wazyc co tydzien i podziwiac rezultaty. Martyna -173 cm 74,8 kg - 64,7 kg - 60 kg(58kg) ![]() Abre- 167 cm 87,6 kg - 70,1 kg - 67 kg(60 kg?) ![]() Ewa - 182 cm 92 kg - 86,9kg kg -75 kg (70 kg) ![]() Monika - 155 cm 50 kg -49 kg - 44 kg ![]() Karolina - 164 cm 67 kg - 63,4 kg - 55 kg ![]() Basia - 164 cm 63 kg - 57,8 kg - 55 kg ![]() Framebasics 176 cm 71 kg - 68 kg- 60 kg ![]() Myboyismine 172 cm 60 kg - 53,8 kg - 51 kg ![]() Anzupapi 174 cm 95 kg - 85,3 kg - 80 kg ![]() Desire 162 cm - 62 kg - 50 kg ![]() Le_Souvenir 157 cm - 68 kg - 60 kg - 55 kg ![]() MrsShout 168 cm - 68 kg - ? Marzena 170 cm - 61,3 kg - 56 ![]() Melia 162 cm - 54 - 52 ![]()
Edytowane przez xTync Czas edycji: 2012-11-28 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkuja i zrzedza bo uda sie trzesa !!!
Lubie nowe wątki, bo zawsze jest multum ludzi, ciężko nadążyć z czytaniem postów itd
![]() ![]() imienia nie będę podawać, ale 167cm i tak jak w podpisie było 87,6 jest 70,1 pierwszy cel 67 ostateczny nieznany, prawdopodobnie 60kg
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Podpisalam Cie jako ''X'' w 1 poscie. Witaj !
![]() Mam nadzieje ze tu zostanie chociaz kilka osob..
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Hej. Zbieramy nowe siły i na nowo rozpoczynamy walkę z kilogramami.
Jestem Ewa. wzrost: 182cm, zaczynałam od 92kg teraz jest 88,5kg. Chciałabym ważyć 75 może 70 kg nie wiem dokładnie, wyjdzie w trakcie. A wiec dietka, no i muszę na nowo podjąć ćwiczenia, bo ostatnio z najróżniejszych powodów trochę się zapuściłam. ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2012-10-18 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hihi Tync a może po prostu napisz abre?
![]() witaj Elsay ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj wybacz ! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny można się dołączyć ;-)
Nazywam się Monika. Mam 1,55 cm wzrostu. Wcześniej ważyłam 50 kg obecnie ważę 49 a moja wymarzona waga to 44-45 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja też sie dołaczam. Mam 164 wzrosu i waże 63,8 kg .Ostatnio przytyłam ponad kg ponieważ kompletnie odpusciłąm sobie ćwiczenia. Moim I celem jest 60 kg a II 55kg. Mam zamiar schudnąć do sylwestra. Później moim III celem jest 50 - 52 kg do lutego
![]() Dzisiaj zjadłam I Pół bułki razowej z masłem szynka i serem + keczup II Dużę jabłko III kilka mini wafli ryzowych IV 3 placki ziemniaczane i kilka herbatników + 1 cukierek ![]() Od jutra wyciągam płyte i na nowo ćwicze z Ewka ![]() A teraz czas na brzuszki
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Cally Ty tak codziennie jesz? o.O
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hallo
![]() Też się chętnie przyłączę jeżeli pozwolicie. Basia wzrost: 164 cm waga wyjściowa: niespełna 63 kg waga z poniedziałku: 57,8 kg cel: 55 kg Z regularnym ważeniem będzie problem - waga mi się zepsuła. W miarę możliwości będę podbierać wagę od TŻ. Ostatnio większe znaczenie niż waga mają wymiary. Sposób ćwiczenia i MŻ, brak słodkich napojów, mniej słodyczy (nie umiem żyć bez czekolady i domowego ciasta, ale jem mniej niż dawniej), zero chipsów, paluszków itp. Edytowane przez basia0412 Czas edycji: 2012-10-18 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Witam Was wszystkie, swoja przygode z odchudzaniem zaczelam rowno rok temu, rowniez na wizazu
![]() Teraz zamierzam od nowa zaczac walke i nigdzie sie nie spieszyc! Waga poczatkowa: 71kg waga przed wakacjami: 65kg waga obecna: 68kg cel 1: 65kg cel wymarzony: 62-60kg ![]() wzrost: 176cm
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() Cholera, już tak zbieram się i zbieram do tego odchudzania ale coś mi nie idzie jak na razie. Ale zaprę się od soboty (jutro urodziny przyjaciółki, o ile słodyczy nie tkne, o tyle alkohol wpadnie niestety). Zważę się rano i powiem wam co i jak, ale około 70 kg jest. Chciałabym na razie te 60. Chcę ćwiczyć codziennie wszystkie 8 minutówki (wychodzi 40 minut dziennie) i przede wszystkim chcę podnieść pupę, bo pupy duże uwielbiam ja, uwielbia mój chłopak. Więc zostać musi! Ale nogi, brzuch i ramiona... no cóż ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
WITAJCIE !!
Cytat:
![]() POSTANAWIAMY ZE WAZYMY SIE W PONIEDZIALKI RANO ?
Edytowane przez xTync Czas edycji: 2012-10-19 o 06:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hejj, też się dołączę do Was
![]() wzrost-172cm, było 60kg, jest 53,8 a będzie 51 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witam jeśli można tez się dołączę jestem na jednym wątku odchudzającym juz ok kwietnia ale jakoś teraz mam doła i nie moge z niego wyjść, może zmiana klimatów mi pomoże i mnie zmobilizuje.
W podpisie mam praktycznie wszystko. Waga jest ze wtorku a wczoraj przez moje żarcie jest niestety już troszkę więcej może jednak zrzucę trochę. Swego czasu sporo ćwiczyłam min. zumbę, brzuszki, skakanka i 10 minutówki z Mel-B, ale ostatnio nic mi się nie chce może to przez poodę albo przez doła psychicznego.
![]() |
#16 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Witajcie ! Anzupapi : Cwiczylam to samo co Ty, jednak ostatnio tez nie mam ochoty wiec to chyba pogoda :P W dodatku cwiczylam Ewke Chodakowska i fitappy.
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Jak sie dietuje to 7 dni w tygodniu , nie 5 :P
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
szkoda haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Witajcie , można się dom was przyłączyć?
Walcze z kg tak jak zapewne każda kobieta ![]() ![]() Ćwiczę taj czesto jak mogę, ale nie ukrywam iż staram się wykorzystywać każdą wolną chwilkę na odrobinę ruchu.Przechodziłam już diete kwaśniewskiego, dukana , i oczywiście swoje sposoby - czyli MŻ ![]() A teraz do sedna ![]() Mam na imię Marzena wzr 170 cmm waga 61,300kg docelowo 56- 57 kg ![]() Mam nadzieje iz w waszym gronie uda się osiągnąc cel ![]() Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy ktoras z Was ma problem z uzaleznieniem od slodyczy, podobnie jak ja? Ja moge jesc idealnie, warzywka, regularnie, wszystko ladnie pieknie, ale jak widze czekolade... A w domu zawsze jest cos slodkiego, to wymiekam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
na codzień jakoś nie ciągnie mnie do słodyczy( tak jak przed dietką i na początku, czyli wiosna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Taaakk! Ja jestem czekoladoholikiem i ciastoholikiem (kocham domowe ciasta, u mnie nie kupuje się gotowców)! :/ Ostatnio byłam na małym odwyku i nie jadłam słodkiego przez ponad tydzień. Efekty są: dzisiaj leżała przez kilka godzin przede mną otwarta czekolada, a zjadłam dwie kosteczki. Normalnie pochłonęłabym całą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
basia gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, ale tutaj nie ma czego gratulować, to pewnie było chwilowe. W niedzielę idę na Chrzest, więc wszyscy wkoło będą jeść i ciężko będzie mi się powstrzymać, ale postaram się być grzeczna.
Dzisiejszy trening wykonany. Następny w poniedziałek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Tync ja mam ważenie co czwartek, a że w domu nawet nie mam dobrze ważącej wagi to nie mam jak
![]() witam nowe osoby ![]() po chorobie zaczęłam ćwiczyć(czyli miałam 2 tyg przerwy) i wyczuwam zakwasy ![]() to może napiszę swoje dzisiejsze jedzenie ![]() śniadanie-jak zwykle owsianeczka na mleku 2 śniadanie - grahamka z wędliną i papryką obiad filety z udka w sosie wasabi plus surówka podwieczorek serek grani kolacja zupa kalafiorowa na udku bez skóry miłego popołudnia laski ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
WITAJCIE ! Dopisze was do listy wieczorkiem, bo teraz uciekam do pracy .
Zjadlam : Rano - 2 kanapki z pomidorem i ogorkiem lunch - 2 kanapki z serem slodkie - babeczka czeko... obiad: bulka z pomidorem i ogorkiem . teraz: paluszki... Nie jest idealnie... Od jutra licze kcal ! bd 1100 kcal.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
ale poszalałaś kochana z węglami
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
od jutra też będę znowu liczyć kcal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
No dokładnie. Ja też mam wrażenie że po weekendzie sie wiecej waży. No a teraz to trzeba sie bedzie pożądnie pilnować :P
No w sumie to nie . Teraz sie tak ograniczam bo przytyłam kg i musze koniecznie zrzucić a czas goni... Dzisiaj na wadze 63,4 czyli -0,4 kg :P Jadlospis I Pół paczki snacków kukurydzianych +jogurt naturalny (250 kcal) II Duża bułka razowa z ziarnami (230 kcal) III Połowa bułki częśc z majonezem a czesć z pasztetem domowym z kaczki ![]() + cukierek toffi (tylko1 ![]() Wychodzi ok 830 kcal nie licząc kolacji i podwieczorku Narazie tyle. Później pewnie bedzie jakiś serek wiejski i owoc
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.