|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja Ci proponuję tak- rozeznaj się ze stanów czy w Twojej dziedzinie coś by było i jakby to wyglądało. Zaaplikuj i zobacz jak będzie dalej. Nie wiem w jakich branżach działacie, co robiliście i co chcecie robić tak na serio, a nie aby było. No i nie znam najlepiej rynku Wrocławskiego. Ale jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że miałam ostatanio do czynienia z firmą, która o wiele lepiej płaciła za taką samą pracę we Wrocku niż w Krakowie (gdzie ma swoją siedzibę). ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Dymku, to Ty masz dziś same złe myśli! No wiesz, co by tu dziś zapalić i takie tam inne staniki ![]() No to jak nie pociągiem to jeszcze lepiej
|
|||
|
|
|
#2642 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
Twoje brwi najbardziej podobają mi się tu: http://nataliawabich.blogspot.com/2012/08/sunset.html |
|
|
|
|
#2643 |
|
Moderator
|
Patalus - sesja
![]() Tu też moim zdaniem są super: http://nataliawabich.blogspot.com/2012/07/tropical.html Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2012-10-18 o 22:50 |
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Tak trochę humoru na wieczór:
"***Ja tak kiedyś zastanawiałam się co oznacza "mój TŻ", skrót używany na forum wizażu. ***TZ to cos jak TW - Tajny Wspolpracownik. TZ = Tajny Zywiciel Tez Zona (to tak w duchu rownouprawnienia) wzglednie Towarzyski Zyd" |
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli o mnie chodzi, to mój TŻ to jest Tragedia Życiowa
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jakoś- widocznie coś w powietrzu jest ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#2647 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
zyskowa, dacie rade
Nie wiem niestety, jak w takich okolicznosciach zachowuje sie kosciol, ale wiem, ze niektore wiary dopuszczaja malzenstwa laczone - o czyms takim kiedys czytalam. Rozumiem, ze zdecydowanie zalezy Ci na koscielnym? Ja nawet bierzmowania nie mam i u mnie taka opcja odpadala.lele, juz mecze znajomych i w Polsce spotkam sie z bylym szefem Zobaczymy. Wiesz, jak to jest - od czegos trzeba zaczac. Chyba jest troche tak, ze przyjelo sie, zeby mowic, ze nie ma pracy? Bo nie znam tak naprawde nikogo, kto szuka, szuka i znalezc nie moze. Patalus, pieknie wygladasz!
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Jestem wykończona! Jak się uda, jutro do lekarza muszę podskoczyć. Coś mnie bolą plecy po tej stłuczce. I chciałabym Was w końcu nadrobić.
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37142575]Hahaha, muszę powiedzieć TŻowi, że jest Tragedią Życiową
![]() Choć wg niego powinnam tu pisać o nim nie TŻ a BS - Bóg Seksu [/QUOTE]jaki skromny mam nadzieję, że dajesz radę i biedaku nie uciekasz przed swoim BS ze strachu, że Cię za bardzo sponiewiera ![]()
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Firmoo do mnie napisało. Cieszyć się czy nie?
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro idę do lekarza. Ciekawe co wymyśli... cykam się jak rzadko
|
|
#2653 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładnie Ci w takich delikatnych odsłonach
|
||
|
|
|
#2655 |
|
Przyczajenie
|
Nie umiem znaleźć notki jak zgłaszać bloga...
![]() http://www.thebestmakeupartist.blogspot.com/ Mój blog około kosmetyczny, prezentujący zagadnienia z mojej pracy i pasji, wzbogacony recenzjami kosmetycznymi (z dokładnymi zdjęciami, bo sama to cenię na innych blogach najbardziej), informacjami o zabiegach upiększających i pewnie jeszcze innymi rzeczami wszystko będzie się rozwijane z czasem ![]() Blog ma 2 tygodnie, na tym etapie planuje 2 wpisy tygodniowo, ale będzie z czasem więcej ![]() Zapraszam do obserwowania, jestem otwarta na uwagi i sugestie (wiem, że oprawa estetyczna jest kiepska, i będę nad nią pracować ).
|
#2656 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
Mój facet po prostu musi mieć zarost Nie mam na myśli wąsa, bo tego szczerze nie znoszę, ale taka bródka jest hot Zawsze jęczę mojemu TŻtowi, zeby nie golił się na gładko;P
|
||
|
|
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
Na twarzy moze byc facet ogolony (chociaz zarost rowniez lubie), ale jesli ma gola klate, to jest kanal. Dywan musi byc.
|
#2658 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie to tych brwi muszę wrócić Cytat:
Cytat:
Cytat:
też masz super fashion blog? ja tam nie dawno się zdecydowałam jednak odpisać, chociaż niewiele mi się tam podoba, no ale niech sobie będzie ![]() Cytat:
tylko te szpilki czarne to było zło, one miały z 16cm, a ja nie umiem na takich chodzić ![]() Cytat:
ale te doczepiane kudły nawet naturalnie wyglądały ![]() ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- zrobiłam sobie dziś brwi takie, jakie mam w makijażu Sunset, o wiele lepiej wyglądają ![]() a na blogu zapraszam do wyjątkowo obleśnego makijażu
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Dzizas jak wrócę do domu to edytuje notke i usuwam 'jej'logo bo się zaraz zapłacze nastawione jedynie na 'zysk' dziewczę.
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co im odpisałaś? ![]() Orchi - i dobrze. Bo po co? Recenzować maseczkę możesz bez jej tagu ![]() A ja wzięłam przykład z Orli i sobie obliczyłam ile schudłam. 14 kg i 82 cm
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Mi będzie ciężko wybrać okulary z Firmoo. Wydaje mi się, że większość będzie miała za długie zauszniki
|
|
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
ja też już nie mam jakiś czas
jakiś czas temu mój TŻ pytał co to znaczy... następnym razem powiem mu że to właśnie to... ciekawe jak zareaguje ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37142575] Choć wg niego powinnam tu pisać o nim nie TŻ a BS - Bóg Seksu [/QUOTE]skąd ja to znam??? ciekawe skąd u nich się bierze takie wysokie mniemanie... ja jakiś czas temu też dostałam od nich wiadomość... chyba piszą do wszystkich
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2666 |
|
Life is a drink ...
|
Tez się witam i zaczynam pisać inne notki bo mam trochę 'tyły'
przez tą dynie i przez moje przygotowanie do roli 'podwójnej matki'
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się szykuję do roboty
|
#2668 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() niedawno wstałam, w mieszkaniu ogólnie rzecz biorąc syf- współlokatorki miały niezłą imprezę, kuruję się z przeziębienia (2,3 razy w roku tak mam- oczyścić zatoki trzeba ) i w końcu biorę się za notki. Dużo czasu mam, trzeba to wykorzystać. W ogóle póki co, nie przemęczam się na studiach (jakie to dziwne uczucie w porównaniu do zeszłego roku). Dlatego też postanowiłam, że zapiszę się do jakiejś organizacji studenckiej, punktów nałapię i na erasmusa chcę pojechać... i może bardziej pewna siebie się zrobię
|
|
|
|
#2669 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, pracy chyba nie ma zgodnej z ambicjami i z wymaganą płacą. Bo jakaś praca jest, no ale ludzi po studiach jakaś praca nie interesuje, prawda? Temat rzeka. Ale prawdą jest, że nie jest tak, że praca leży i czeka. Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Dzieki za pomysl z firmami outsourcingowymi - bede musiala sie temu przyjrzec. Wiesz, co mnie jeszcze uderza? Znaczna wiekszosc ludzi mowi, ze z praca jest kompletny kanal i nie ma szans. I teraz ja nie jestem w stanie ocenic, czy naprawde jest az tak dramatycznie, czy tez ludzie po prostu lubia narzekac i standardowo mówią, ze jest do dupy
!

a tu w przyszłym roku chrzestną mam być
Lush & China Glaze lover! 

おはよう! 

), zmyłam go w sumie tylko dlatego, że już chciałam coś innego :P Wczoraj malowałam czerwienią, jedna warstwa wystarczyła, no coś pięknego, zaraz będę foty na bloga wrzucać, a dzisiaj się zabrałam za ciemny fiolet, dwie warstwy wystarczyły, a kolor bombaa