|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
|
|
#1622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Jutro skrócę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolorek ładny, ale rzeczywiście troszkę przydługie ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- |
|
|
|
|
#1624 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1625 |
|
Lwiątko z Cintry
|
|
#1626 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za biologię
![]() wytrzymałam, ale co odstawiłam to mnie chyba zabijecie śmiechem. ale to potem ![]() ooooo, ale cudo Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no ja moje regeneruję od lipca a widzę że daleka droga jeszcze przede mną. nie każdy włos reaguje od razu cierpliwości ![]() ale widziałaś jakie ona ma po stylizacji? a jakie nosi na co dzień?
|
||||||
|
|
|
#1627 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
coś zrobiła?
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam wrażenie że za długie ![]() ale i tak śliczne ![]() a już mówię. ogólnie wiecie, ze ja z tym studium miałam troche zamieszania, w końcu zrezygnowałam i z tego zamieszania wokół studiów i szkoły nie ogarnęłam że w piątek mam konwersatorium z chemii fizycznej. kończy się 3 tydzień roku akademickiego, a ja wypalam z inteligentnym pytaniem - to my mamy ,,kw'' z fizycznej? wszyscy w śmiech, a ja panika. pierwszy tydzień miałam zamotany, nie ogarnęłam. drugi - po co sprawdzać? idę jak ostatnio. i dzisiaj mnie olśniło że mam 2 nieobecności na jedną możliwą. ![]() ogólnie jutro idę pierwszy raz na zajęcia. nie wiem gdzie, z kim, jaki zakres materiału, czy jest kolokwium, no nic nie wiem. ![]() ogólnie musze przystopować, bo źle na tym wychodzę ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- okej, dzięki
|
|
|
|
|
#1630 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Chciałabym mieć TAKĄ wiedzę.Czerwień Zasad nie pamiętasz? :brzyda l:I właśnie przekonałaś mnie, że jednak nie chcę tego Rosewood. Czy jak mu tam Poza tym masz świetne pismoŁadny kolor, ale też zastanawiam się czy już nie czas troszkę skrócić Chociaż to może tylko zdjęcie przekłamuje. Moje też wychodzą na zdjęciach dłuższe![]() Cytat:
Dasz radę![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;37140907]Co do prawka to wiem co czujesz... [/QUOTE] A na czym byliście? Też bym poszła, ale nie ma na co Pierwsza myśl, jaka mi przyszła do głowy po przeczytaniu tego to " ale o co chodzi?" Rodzeństwo zawsze wszystko wie, nawet jeśli nam się wydaje inaczej ![]() Cytat:
Jednak mam słabość do kwadratów. Właśnie je skróciłam. Ale gdybyście mi powiedziały "w okrągłych Ci lepiej, olej kwadraty" to bym już zawsze nosiła okrągłe ![]() Jakie, jakie? Cytat:
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja decyzja, jednak według mnie o wiele ładniej wyglądają u Ciebie zaokrąglone pazurki ![]() a jakie? TU post w którym pokazuje i takie i takie włosy a że lepiej późno niż wcale to fakt, ale patrzcie - żadna z koleżanek z grupy nie zapytała czemu się nie pokazałam. mam nadzieję, że na dzień dobry nie będzie mi robił problemów..
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Konto usunięte
|
Hej Kochane.Ja wczoraj byłam zapisać do okulisty,udało się na poniedziałek. Prywatnie.
Pan który mnie zapisywał pytał co jest,jak mu powiedziałam że zamazuje mi się obraz w prawym oku to powiedział że raczej będę nosić okulary. |
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;37143381]Hej Kochane.Ja wczoraj byłam zapisać do okulisty,udało się na poniedziałek. Prywatnie.
Pan który mnie zapisywał pytał co jest,jak mu powiedziałam że zamazuje mi się obraz w prawym oku to powiedział że raczej będę nosić okulary.[/QUOTE] Hej ![]() oj, okulary nic strasznego, będzie dobrze, zobaczysz ![]() ja na te choruję: ![]() oczywiście z niebieską obwódką
|
|
|
|
#1634 | ||||
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W dodatku faluja mi tylko niektóre pasma... ![]() Cytat:
Bardzo fajna jest, ale starej nie miałam więc nie umiem porównać.Cytat:
Wczoraj zobaczyłam w naturze... pustą półkę - tam gdzie powinno być WC. Ze trzy sztuki lakierów , testery cieni, i nicość... ![]() Cookie love? Trzymałam go wczoraj w łapce... ostatecznie się oparłam i do koszyczka powędrowały szaraczek i'm the boss! i granat date in the moonlight. A tyyyle jeszcze mnie kusi. Strasznie mi się spodobały te lakiery Siedzę z folią i ręcznikiem na łbie, tak mnie w związku z tym naszło na przemyślenia... jak konkretnie i ostatecznie sprawdzić, czy ja mam włosy proste czy falujące? ![]()
|
||||
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
,,teścik'' jest
zaraz linka podrzucę ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- KLIK |
|
|
|
#1636 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja pitole, mój światopogląd legł w gruzach ![]() Jak sprawdzić, czy jesteś falowana: *zawsze sądziłaś, że twoje włosy są proste ale "krzywe" *mają lekko wywijające się końcówki *przez jakiś okres w twoim życiu miałaś falki a nawet loczki: w dzieciństwie, okresie dojrzewania *włosom zdarzało się poskręcać np po prysznicu, na plaży *łapią lekki puch w wilgotne dni (dotyczy typu Wavy) *włosy mają tendencję do wyglądania nieporządnie *walczysz z wysuszonymi końcówkami *po wyschnięciu są krótsze niż na mokro nawet o dobre parę centymetrów *lepiej wyglądają wycieniowane *nie tak łatwo było Ci znaleźć fryzjera, który potrafi dobrze obciąć twoje włosy Jeśli odpowiedź na większość pytań brzmi "tak" - gratulacje, masz fale E, no to...tak, bardzo tak, tak, raczej tak, zdecydowanie tak, jeszcze raz tak, tak, nie wiem, tak, i tak. To czemu one takie leniwe i skręcają się tylko wtedy kiedy nie chcę, a jak je próbuję pokręcić to na złość się prostują? |
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
moje też takie były, jakie moje zaskoczenie było kiedy odpowiedziałam 8/10 TAK
teraz są o wiele lepsze i skręt się wyraźny zrobił przy odpowiedniej pielęgnacji
|
|
|
|
#1638 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zaraz padnę... tyle lat w nieświadomości No dobra, w sumie włosy mi się bardzo zmieniły przez ostatnie kilka lat, co chwila się zmieniały, a ja chyba nie nadążyłam za nimi. Pora się dokształcić
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3714441 6]
Zaraz padnę... tyle lat w nieświadomości No dobra, w sumie włosy mi się bardzo zmieniły przez ostatnie kilka lat, co chwila się zmieniały, a ja chyba nie nadążyłam za nimi. Pora się dokształcić [/QUOTE]haha ja moje tak rozprostowałam prostownicą a tu taka niespodzianka. no wiesz, jak to Prezio już mi powiedziała ,,lepiej późno niż później''
Edytowane przez smoothly Czas edycji: 2012-10-19 o 09:24 |
|
|
|
#1640 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Trochę dziwne, ze nikt nie zapytał. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1641 |
|
Konto usunięte
|
Spoko, ja nie zamierzam... sama nie jestem lepsza
![]() Dobra, idę zmyć tą maskę a potem coś pokombinuję z tym zawijaniem, ale raczej średnio to widzę. Btw... dzisiaj ostatnia jazda i idę się zapisać na egzamin. A więc to już dziś poznam datę mego końca i sromotnej porażki... |
|
|
|
#1642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzeba o kręciołki dbaaać ![]() Cytat:
z Ciebie?!---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3714476 3] Btw... dzisiaj ostatnia jazda i idę się zapisać na egzamin. A więc to już dziś poznam datę mego końca i sromotnej porażki... ooooo! będzie dobrze! ale szybciutko to wyjeździłaś
|
||||
|
|
|
#1643 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3714476 3] Btw... dzisiaj ostatnia jazda i idę się zapisać na egzamin. A więc to już dziś poznam datę mego końca i sromotnej porażki... O, już? Kurcze, ja dopiero mam 12 godzin wyjeżdżonych. I jak się czujesz po tych 30 godzinach? |
||
|
|
|
#1644 | |
|
Konto usunięte
|
Ano... 10 września się zapisałam i od razu miałam pierwszą teorię
![]() Cytat:
![]() Dwa tygodnie teoria, potem jazdy co drugi albo co trzeci dzień. Czasem dzień po dniu. Zleciało. Najpierw się czułam super, w połowie miałam jeden kryzys ale minął, ostatnio znowu było tragicznie na jednych jazdach (nerwy), wczoraj znowu super (co prawda jeden błąd był, ale tu za luzacko sobie podeszłam do jazdy z kolei i dlatego) i tak w kółko. Ale ogólnie jeździ mi się dobrze, tylko te wymogi egzaminacyjne mnie przerażają ![]() Ha, siedzę w pieluszce tetrowej zawiniętej na głowie
|
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
model unisex
![]() Cytat:
pokaż kiedyś swoje włoski ![]() a ja sie boje, jade po raz pierwszy na tą fizyczną oby problemów nie robił, oby problemów nie robił, oby..nefty, to pięknie, ja znowu zaczęłam prawko pod koniec lipca a 1 egzamin miałam w listopadzie.
Edytowane przez smoothly Czas edycji: 2012-10-19 o 10:10 |
|
|
|
|
#1646 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny! Ale piękna pogoda jest dzisiaj. Wręcz cudowna
Taką jesień uwielbiam!! Co tam u Was dobrego słychać?? Nie było mnie ostatnio bo miałam trochę zajęć Biorę się właśnie za piłowanie pazurków bo strasznie urosły przez te dwa tygodnie Jak skończę to pochwalę się efektem Buziaki
|
#1647 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3714508 2]Ano... 10 września się zapisałam i od razu miałam pierwszą teorię
![]() Hm, jakoś tak wyszło ![]() Dwa tygodnie teoria, potem jazdy co drugi albo co trzeci dzień. Czasem dzień po dniu. Zleciało. Najpierw się czułam super, w połowie miałam jeden kryzys ale minął, ostatnio znowu było tragicznie na jednych jazdach (nerwy), wczoraj znowu super (co prawda jeden błąd był, ale tu za luzacko sobie podeszłam do jazdy z kolei i dlatego) i tak w kółko. Ale ogólnie jeździ mi się dobrze, tylko te wymogi egzaminacyjne mnie przerażają ![]() Ha, siedzę w pieluszce tetrowej zawiniętej na głowie [/QUOTE]Ja zaczęłam teorię na początku sierpnia... Aaale przeciągnęłam sobie ten kurs, no..Ja się jeszcze super nie czuję, choć instruktor mnie chwali i mówi że w porównaniu do innych jeżdżę naprawdę dobrze. Jakoś mu nie wierzę A egzaminu też się boję, bo ja roztargniony strasznie człowiek jestem... A powiedz mi, co jest bardziej chłonne- tetra czy t-shirt bawełniany? Cytat:
![]() Co Ty się przejmujesz? Nie będzie robił problemów A jak będzie, to go zlej
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Strażnik Wizażu
|
Heja
Tak na szybko, gdyby ktoś miał ochotę. Kuzynka dała mi cynka, że jest promocja na Jumpy!!! 1,99zł!!! Tylko dziś. Jeśli któraś chce jakieś konkretne to dziewuszki piszcie! Kuzynka sprawdzi i mi weźmie coś mi się wydaje, że ktoś szukał numeru 153 Anula? Im szybciej tym lepiej, bo jak się klientki rzucą...
|
|
|
|
#1649 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem tetra, szybciej wchłania ale z drugiej strony jest cieńsza więc albo trzeba składać ze dwie do kupy albo zmienić bo szybko nasiąka wodą na full. Ale ja jestem głupia. Zrobiły mi się fale po tym całym plunkingu, ale jak włosy pomału schły to się wystraszyłam, że zaczęły się puszyć i jakieś siano mi sterczało, więc rozczesałam wszystko. Teraz są proste z malowniczym efektem a'la "bad hair day" |
|
|
|
|
#1650 | ||||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;37121763] Tam są znaczki z logiki. Coś w takiej formie, tylko że literki zamiast fale itp udowadniamy na zajęcach. DMk jednak znalazłam wartościowanie dla którego to nie jest prawda. [/QUOTE]O kurka.... Tak wiem Chociaż to jak wyglądają sprawia, ze mam ochotę już zaraz ![]() Cytat:
Nie nakładaj pilingu na to. skóra jest zbyt wrażliwa- i to nawet z tydzień o ile pamiętam. Unikaj też sauny przez ten czas. Możesz to potraktować jakimś delikatnym łagodzącym i regenerującym preparatem- alantan, czy cicaplast balm. Dzięki za rady co do włosów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A z bloga.... Ja Cię! To niemożliwe, ze to naturalne włoski. Jak z fotoszopowanej reklamy Pantene. Cytat:
Cytat:
![]() Może jakoś się uda co byś dołączyła...? Taaa. Dobrze, że mnie nikt z domowników nie widział. Nabijali by się do końca świata ![]() W przyszły wtorek chyba robią konferencję i mają ponoć potwierdzić przyszłoroczną trasę. Może do nas przyjadą? Bardzo im się atmosfera podobała, i sugestia była, ze następne koncertowe wideo właśnie od nas będzie. tak bywa z pilingami mechanicznymi. Można to porównać do tego, jak byś chciała wygładzić drewno gruboziarnistym papierem ściernym- zostaną zadziory. Enzumatyczny rozuszcza wszystkie te zadziorki. Jak ne za 1 to za 2 razem. Co do świecenia- im bardziej starasz się zmatowić skórę (wysuszasz ją) tym bardziej brak jej wody, a ona broni się wytwarzaniem sebum, i stąd połysk. Skóra jest wtedy odwodniona, przesuszona i się świeci. Warto wtedy używać kremu nawilżającego. Po pewnym czasie dojdzie do normy. Pomoglam troszkę? Cytat:
Cytat:
Tak jak pisałam Trele. .Polki za bardzo walczą ze "świeceniem" stąd nzjczęstrze problemy ze skórą. Totalny mat nie jest ładny ![]() Hahaha serowe paznokcie! Idę nadrabiać dalej... Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-10-19 o 11:14 |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

Mam tak krótką różową płytkę, że nawet krótkie kwadraty wyglądają nieładnie
Nadal nie znalazłam idealnego dla nich kształtu

:brzyda l:
Dasz radę

A więc to już dziś poznam datę mego końca i sromotnej porażki...