|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Tak w ogóle to odnośnie wieku dzieci to tak teraz myślę, że to w sumie bez sensu, że licznik zeruje się przy urodzeniu i wiek jest liczony od zera. Już nawet nie chodzi mi o różnice w rozwoju pomiędzy wcześniakiem a dzieckiem donoszonym, bo to oczywiste.
Ale nawet w przypadku dziecka urodzonego w 38 tygodniu i dziecka urodzonego w 42 tygodniu różnica wynosi miesiąc czasu, a to przecież bardzo dużo. |
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
kuuuuuuuuuurde nie pamietam, jakie jest hasło do neta i na telefonie nie posiedze.....
ciekawe jak tam Ewcia... nie ma wieści buu
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę Wam udanej nocki ! Ja już idę się położyc lulki !
Dobranoc
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dojotka - co do jedzenia to ja zupełnie głodu nie odczuwam, mogłabym nic nie jeść. Dziewczyny co się dzieje z Landii? Mam nadzieję, że wszystko dobrze!! Jeju, zaczyna się! ![]() A ja dziś zrobiłam dobry zakup, kupiłam 6pak chusteczek pampers za 19.98
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż.. lecę się położyc. Jakby któraś która ma do mnie numer doweidziała się czegoś o Landi to proszę o smsa, obojętnie o jakiej porze
![]() ![]() I tak nie bede mogła spać z wrażenia bo jestem ciekawa co u niej nooooooo
|
|
#3366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
noooo ciekawe ciekawe
|
|
#3367 |
|
Zadomowienie
|
no w sumie to dobra wiad. tez jest bo mala ma juz 2.640 g. sondy juz tez jej nie zalozyli a jak juz bedzie ta operacja to po paru dniach pojdziemy do domku!!
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj zapamietalam ze przeczytalam do 80 a tu ponad 20 stron doszlo
![]() No ja wiem ze na koncowce ciazy dostaje sie extra power ale zeby az tak
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3371 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale fajny nie powiem!!Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- napisalabym do niej ale nie chce jej zawracac glowy:/ |
|||||
|
|
|
#3372 |
|
Zadomowienie
|
hejka
![]() 20 stron do nadrobienia.... ale widziałam o pływających w wannach kupkach to doczytam my przed chwilą byliśmy z tżtem z psem i taka dziwna sytuacja: idziemy sobie chodnikiem, a kawałek za nami starsza babka w takiej długiej spódnicy, kurtce z kapturem zapieprza po trawniku. Stanęliśmy na światłach, patrzymy a ona coś tam skrobie na takiej małej karteczce, przechodzi koło nas i do mojego tżta: dużo Wam płacą? i poszła dalej.................... .....................:con fused: ![]() normalnie ja w szoku stoję, mój tż mówi, że jakaś ☠☠☠☠☠☠☠**** poszliśmy do domu, a ja cały czas się zastanawiam.... o co cho?
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak będzie coś wiadomo to na pewno da znać
![]() Cytat:
Miała pewnie swój świat.
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :conf used: Może nawiała z oddziału zamkniętego ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to by jej dało też do myślenia
|
|
#3376 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
ide lulac.jak cos bede wiedziala dam znac
|
|
|
|
#3378 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz na telefonie, w lozku leze, serdelki w gorze mam nadzieje ze troche zejdzie ta opuchlizna...
Marti tez mysle zeby nie pisac. Na pewno ostatnie o czym mysli to to.zeby zdawac nam relacje.. Ale tak czy siak ciekawa jestem co u niej i mam nadzieje ze cokolwiek sie nie stalo to jest ok Agasobo -chyba rzeczywiwcir uciekla z psychiatryka ciekawe o co jej chodzilo
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Również zmykam do łóżka.
Dobranoc
|
|
|
|
#3380 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3381 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wypranie, uprasowanie i ułożenie Jak dla mnie największe za to drugie ![]() Cytat:
trzymam kciuki żeby jej pomogli, może to jakieś zatrucie a nie to co myśleliśmy...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja koleżanka dzielnie piła i nie wiem czy to miało wpływ ale nie była nacinana ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Agasobo - ale dziwna ta babka; mnie by dreszcze chyba przeszły ![]() Też mykam dziewczyny także miłej nocy i oby z Landi i Maleństwem wszystko było wporządku
|
||||||
|
|
|
#3382 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Widziałam, ze Hugolina urodziła slicznego synka Wczoraj byłam w Pile u endo i wyniki ok no i zaczeliśmy 33tc![]() Przy okazji wjechaliśmy do Nomi i kupiliśmy ten kominek elektryczny o którym Wam kiedyś mówiłam, grzeje super i bardzo szybko ![]() A teraz uciekam bo jeszcze włosy musze umyc i lece spac. Dobranoc |
|
|
|
#3383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ich zadanie co by sie pominieci nie czuli ![]() Witam wszystkie nieprzywitane i dziekuje za przyjecie Revan wybralam babydream z rossmana Zdrowka dla wszystkich maluszkow
|
|
#3384 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki
się działo wczoraj... ogromne kciuki za naszą Landi, ciekawe co u niej ![]() madzius90 gratuluję wizyty Bartusia to pewnie taka uroda, że waży ciut mniej, ale nie pojmuję histerii Twojej lekarki dzieci są różne, rosną w tempie indywidualnym, poza tym pomiary na usg nie są w 100% wiarygodne. Grunt, że rośnie, że zdrowiutki judkama gratki za wizytę u grzebalucha ![]() Today biedactwo, toście się wymęczyli - Ty i Filip. Dobrze, że jesteście już w domu, regenerujcie siły kaaamila1 jak się czujesz Kamilko, mam nadzieję, że lepiej, no i że już te miesiączkowe bóle przestały Cię męczyć W ogóle to nie straszcie tymi biedronkami wczoraj się i u mnie pojawiły, plaga jakaś jak w zeszłym roku, cały blok obsiadły i ni hu hu żeby okna otworzyć .... A ja tymczasem poproszę o kciuki za moją dzisiejszą wizytę u gina - mam na 16:40,z usg i chyba to już ostatnia wizyta, i obyśmy termin cc ustalili . Mam nadzieję, że z moją córcią wszystko dobrze .Poza moją jest jeszcze kilka innych wizyt, za które trzymam kciuki: kaaamila1, natallkaa, perełka, halwaya ![]() ![]() ![]() .... noc znowu koszmarna, pobiłam swój rekord i wstawałam 5 razy, za piątym (o 5) poddałam się, zapaliłam światło i wzięłam się za książkę. a sen miałam niezły, tym razem o anett234 ![]() spokojnego piątku wszystkim życzę |
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Morning dziewczynki
![]() Ale tu cicho.. zadnych wiesci.. Ciekawa jestem jak sie Landi czuje i Kaaamila. Ja dzis mam wizyte u poloznej..12 dni zostalo wg OM Sciagnelam sobie tego ebooka o ktorym byla niedawno mowa: Jezyk niemowlat. Ciekawa jestem czy to dziala Pozdrawiam wszystkie i czekam na wiesci od naszych dziewczyn ![]() Milego dnia. __ Aerien, dzieki ![]() Kciuki za Twoja wizyte ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Wyglada na to, ze moj laptop znow zdechl Nawet tryb awaryjny nie laduje sie.. eh..
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-10-19 o 07:28 |
|
|
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja
![]() Trzymam kciuki za Landi ![]() Muminku - oby to już ostatnie takie wieści, mała rośnie, niedługo wyjdziecie do domu A ja dziś na kawke ide z kolezanka - ciesze się jak nie wiem, nie byłam nigdzie 2 miesiące
|
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
halwaya
a w ogóle miałam Ci napisać, że obejrzałam ten odcinek Wojewódzkiego z Marią, fajny Neipys 2 miesiące ale z własnej woli? czy nie mogłaś wychodzić? udanej i smacznej kawki zatem |
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Sluchalam kilka klipow na YT. Super, podobaly mi sie.. sciagnelabym plytke, ale legalnie
Eh, teraz komp mi siadl i nie wiem czy uda mi sie reanimowac czy tz znow nie bedzie musial systemu od nowa stawiac ![]() Nie lubie tego kompa, od poczatku sa z nim problemy.. korci mnie by nowy kupic.
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
ostatnich 20 stron nie dam rady przeczytać, ale widzę na pierwszej stronie, że przybył kolejny dzieciaczek i z Landi coś nie teges, co się stało
|
|
#3390 | |
|
Zadomowienie
|
Heeej
kurde tak mowilam wczoraj, ze bede czatowac cala noc, ale padłam od razu jak tylko sie polozylam... Serdelki przez noc trochę mniej opuchnięte ale i tak dalej jakies kostki dziwne :/ cholerka... :/ Dzis mam wizyte ![]() W ogole jakie głupoty mi się śniły... poszłam do jakiegos lumpeksu i kupiłam sobie 3 szlafroki, jakies koszule nocne i biustonosze z tego alles mama chyba za duzo sie ich wczoraj naoglądałam Kurde wiesci dalej nie ma ciekawe jak tam Landi mam nadzieje ze wszystko dobrze Dziewczyny jakie bierzecie witaminy? Potrzebuję jakiś dobrych .. wczesniej brałam femibion natal 2 ale odkad ta morfologia mi tak strasznie spadła to zastanawiam się nad jakimiś innymi Co polecacie? Te femibion niby ok, ale kurcze drogie strasznie no i ta morfologia...---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
ale co dalej to niestety nie wiemy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

i chyba mu się to nie spodobało, bo zaczął kopać w tą sondę od usg i nie chciał dać się zbadać 

Adam 18.11.2012