Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-19, 09:39   #3751
monicca1989
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość

Cześć dziewojki w ten piękny, piątkowy dzień! Weekend za pasem! Jeszcze w pracy mamy bezkrólewie - kierownik pojechał w Bieszczady z połowa firmy
Dzisiaj zamknęłam 17 tc, więc jeszcze tydzień i startujemy z 5 miesiącem
Za 17 tydziń ja również dzisiaj kończe 17 i jeszcze ObserwujęCie hehe ciekawe która pierwsza na porodówce wyląduję
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 09:44   #3752
Villga
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje, kochane jesteście
Cytat:
JUPPI!!!

Mamy niunię kolejną! Super!
- czyli jak Twój szkrab wstydliwy... i mój też się zasłaniał... to może... hihihi
Może, może

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Wiecie co, już ponad miesiąc męczę się ze strasznym katarem, ale co najlepsze tylko i wyłącznie w nocy. W dzień nie mam ani troszeczkę, a jak się położę to tragedia. Budzę się w środku nocy i smarkam, smarkam, smarkam i nie ma końca. Dziś aż się popłakałam, bo to jest naprawdę strasznie uciążliwe, w dodatku od tego wydmuchiwania nosa w nocy zaczął boleć mnie brzuch Nic nie pomaga. Stosowałam już chyba wszelkie możliwe sposoby, nic. Byłam nawet u lekarza rodzinnego to mi baba stwierdziła, że nic mi nie może poradzić Najbardziej się boję, że tym smarkaniem zaszkodzę dziecku
Ja mam to samo, koszmarnie zatkany nos i właśnie w nocy przez to spać nie mogę Wczoraj na wizycie powiedziałam o tym gin. i polecił mi Krople do nosa Nasivin. Stosowałaś może? To jest lek na katarek dla niemowlaczków w 1 roku życia. Zakropiłam po 1 kropelce na noc i przespałam prawie całą
Villga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 09:49   #3753
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

boshe boshe jak mi sie dzis nie chce isc do pracy !!!
oby do 19, w sumie zraz juz powinnam na busa wychodzic, ale stwerdzilam ze dzis poleniuchuje i pojda ty 10,23 i tez zdarze na 11

hahaha - i bede miala weeeeeeeeekenda, z ew, mozliwa praca w niedziele, ale to pikus zobaczymy czy zadzwonia. i mam taaaaaakie mega plany zwiazane z sobota - sprzatanie pakowanie do pudel po malu - no ale zobaczy, co z tego wyjdzie

to milego piatunia zycze

Sorceresss
idziemy tak samo - buziole i gratki za 17 tc

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png

Edytowane przez kasia86bgo
Czas edycji: 2012-10-19 o 09:50
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 10:03   #3754
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
W
Raczej się nie załapiemy bo to podobno ma wejśc dopiero późnym latem 2013
szkoda ja bym bardzo chętnie z tego skorzystała

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny- możecie wyłączyć telewizor, o żadnej szalonej w Biedronce newsa nie będzie hehe
Kupiłam ręcznik żółciutki z kaczuchą i kremowy kocyk w fioletowo-niebiesko-kremowe misie

Dzidzia zdrowa i jestem przeszczęśliwa z tego powodu Lekarz powiedział, że wszystko super ale żadnych wymiarów mi nie podał. Tż był ze mną i gin. chciał mu pokazać jak najwięcej ale dzidzia leżała pupcią, przykryła się nogami (nawet nie wiedziałam, że tak można hehe) głowę zasłoniła rękami i guzik: co nam będzie pozować. Nawet lekarz przełączył chwilę na 3d ale tak się bobas pochował, że nic nie było widać. Tylko zrobił najazd na usteczka Mówię Wam- najpiękniejsze wargusie świata!!
No a co do płci to oczywiście ciężko było stwierdzić przy takim ułożeniu. Jednak gin. powiedział, że z budowy można na 90% wywnioskować płeć.
Więc na 90% wiem kto mi się w brzuchu chowa. Ale nie wiem na 100% więc chyba na razie chwalić się nie będę
za wizyte i dobrze ze sie udało zrobic zakupy w biedronce
Cytat:
Dobra, to nie będę taka i powiem
Na 90% dziewczynka- mała wstydnisia
o dziewczynka

Cytat:
Napisane przez Sunshine833 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/meble-dla-niemowla...723136924.html

co sądzicie??
w ogóle macie już jakiś pomysł na kolor ścian w pokoju dziecięcym? jak już wiem że bedzie siusiak to mogę trochę zacząć planować no i od koloru zacząć chcemy
mebelki super
a u nas ścian nie zmieniamy, u Julki tez są nie zmieniane tylko ma dodatki rózne, naklejki itp
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 10:09   #3755
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Za 17 tydziń ja również dzisiaj kończe 17 i jeszcze ObserwujęCie hehe ciekawe która pierwsza na porodówce wyląduję
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
idziemy tak samo - buziole i gratki za 17 tc
pójdziemy razem, pod ramię, równym krokiem Już sobie to wyobraziłam jak włazimy do szpitala z brzucholami i mówimy, że przyszyłyśmy rodzić... a potem każda z nas rodzi równocześnie. Do mojej wizualizacji przydałoby się jeszcze, żeby każda z nas miała inny typ urody hihihi
Ja i kasia86bgo to na pewno przeciwieństwa w wyglądzie zewn,,, więc potrzebujemy jeszcze jakąś rudą i z kręconymi własami

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 10:22   #3756
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
szkoda ja bym bardzo chętnie z tego skorzystała
Ja też, dlatego bardzo się ucieszyłam jak zaczeli o tym mówić

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
pójdziemy razem, pod ramię, równym krokiem Już sobie to wyobraziłam jak włazimy do szpitala z brzucholami i mówimy, że przyszyłyśmy rodzić... a potem każda z nas rodzi równocześnie. Do mojej wizualizacji przydałoby się jeszcze, żeby każda z nas miała inny typ urody hihihi
Ja i kasia86bgo to na pewno przeciwieństwa w wyglądzie zewn,,, więc potrzebujemy jeszcze jakąś rudą i z kręconymi własami

Niestety ani nie jestem ruda ani nie mam kręconych włosów
Stary 2012-10-19, 10:28   #3757
monicca1989
Zakorzenienie

Pochwalę się moimi zakupami
Najdrożej zapłaciłam za bluzę polarową 8zł i spodnie jeans Next 8zł, spodnie dresowe po 4zł, 2 śpioszki po 6zł a reszta chyba już wszystko po 1zł I to prawie wszystko z next, disney, george
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0176.jpg (108,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0177.jpg (142,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0178.jpg (99,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0179.jpg (70,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0180.jpg (115,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0182.jpg (88,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0181.jpg (114,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0183.jpg (79,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0184.jpg (94,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0185.jpg (109,4 KB, 22 załadowań)
Stary 2012-10-19, 10:31   #3758
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carlla_78 Pokaż wiadomość
Kolor ścian nie jest tak ważny jak małe dekoracje, które tworzą całość. Ja troszkę późno do Was dołączam, bo miałam nieciekawą sytuacje i nie byłam pewna, czy utrzymam tę ciężę, ale się UDAŁO !!!!
I już teraz zabrałam się za projektowanie pokoiku dla fasolki:
Znalazłam świetne naklejki ścienne i się w nich zakochałam chyba je już zamówię i udekoruje całe mieszkanie w oczekiwaniu na niuńkę. Zobaczcie jakie rewelacyjne
http://www.fabrykawafelkow.pl/dla-dzieci/114_roommates

Drzewko jest boskie i w sumie neutralne pasuje i dla dziewczynki i dla chłopca.
Teraz rzucam się w wir zakupów.
super ze z maleństwem już wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
W mojej Biedronie nie było z beżowymi.

Pochwale się Wam moimi wczorajszymi zdobyczami.
Myślę, że jak za tak małe pieniądze to warto takie ciuszki pokupować.
super zakupy

Cytat:
Wiecie co, już ponad miesiąc męczę się ze strasznym katarem, ale co najlepsze tylko i wyłącznie w nocy. W dzień nie mam ani troszeczkę, a jak się położę to tragedia. Budzę się w środku nocy i smarkam, smarkam, smarkam i nie ma końca. Dziś aż się popłakałam, bo to jest naprawdę strasznie uciążliwe, w dodatku od tego wydmuchiwania nosa w nocy zaczął boleć mnie brzuch Nic nie pomaga. Stosowałam już chyba wszelkie możliwe sposoby, nic. Byłam nawet u lekarza rodzinnego to mi baba stwierdziła, że nic mi nie może poradzić Najbardziej się boję, że tym smarkaniem zaszkodzę dziecku
a próbowałaś sobie psikać wodą morska przed dmuchaniem? u mnie dzieki niej szybciej ściaga katar

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki. Byłam wczoraj na szkoleniu "Moda na brzuszek" z Małpka i widziałyśmy przez chwile Monikę Fajne było, trochę fantów nazbierałam (smoczki, skarpetki, butelka, sliniaczek itp.) Niektóre warsztaty super inne nudnawe, ale ogólnie warto było. Niestety nic nie wylosowałam Ale Julcia Eweliny dostała nagrodę za modelowanie; p Ale to niech Ona Wam opowie
Ja jak pochodze dugo to tez brzuch mi twardnieje i ciągnie, biore wtedy no-spę i leżę.
Słonecznego dnia zyczę!
a no własnie miałam pisać po nadrobieniu hehe
nawet fajne te warsztaty(nie wszystko ale...) Szkoda ze monika.g nie była z nami w grupie. Julka po powrocie do domu oczywiście rozpakowała wszytkie siatki i musiała poodlądac co tam jest.
I moja wstyda dostała odlew. Z tego co widziałam w ulotce to można zrobic odlewy rączki albo nóżki Tak to taka odważna gaduła a ja ją pan pytał o imię to język z buzi uciekł

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Najdrożej zapłaciłam za bluzę polarową 8zł i spodnie jeans Next 8zł, spodnie dresowe po 4zł, 2 śpioszki po 6zł a reszta chyba już wszystko po 1zł I to prawie wszystko z next, disney, george
super zakupyi za jaką dobrą cenę
Stary 2012-10-19, 10:36   #3759
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Jak dla mnie te 'ciąże z zaskoczenia' są baardzo nie wiarygodne...
Szczególnie kiedy babka ma już jedno dziecko i nie umie poznać jak zaczyna się drugi poród...
Poza tym większość osób, które ma taaakie bóle, jedzie do szpitala a one sobie spokojnie w domu cierpią...
Mi sie wydaje w tym programie, ze wiekszosc tych kobiet po prostu jest calkiem "sporych", pulchnych, typowe amerykanki i moze ona faktycznie tak nie czuja, jak ciagle maja mega oponke i brzuch. Zawsze te aktorki odgrywajace role sa chudsze, a jak pokazuja wstawkiz tymi prawdziwywmi to one naprawde sa spore...
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 10:37   #3760
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:

super zakupyi za jaką dobrą cenę
Dlatego tak zaszalałam byłam najpierw jednym gdzie był nowy towar ale tam tylko ten polar kupiłam bo ludzi od gromu a ja nie lubię takiego tłumu po drodze przez przypadek wstąpiłam do innego, w którym byłam raz w życiu wcześniej a tam wszystko po 1zł i pełne kosze dziecięcych kupiłam 20szt za 20zł
Także muszę się tam jeszcze wybrać kiedyś.
Stary 2012-10-19, 10:38   #3761
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
śliczne.. i jak dużo.. brawo..

i gratuluję nowo rozpoczętych tygodni wszystkim mamusiom..

dostałam się do tego gina.. idę przed 15.. uff..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 10:45   #3762
Agnjeska
Zadomowienie

Cytat:
Ale super rzeczy

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Mi sie wydaje w tym programie, ze wiekszosc tych kobiet po prostu jest calkiem "sporych", pulchnych, typowe amerykanki i moze ona faktycznie tak nie czuja, jak ciagle maja mega oponke i brzuch. Zawsze te aktorki odgrywajace role sa chudsze, a jak pokazuja wstawkiz tymi prawdziwywmi to one naprawde sa spore...
No tak ale żeby do szpitala nie jechać przy takich bólach... to już dla mnie nie do pomyślenia

A ja zaraz jadę do wieelkiego sklepu z rzeczami do malucha
Może kupię coś Jaśce i przy okazji odbiorę paczkę z gratisami od nich

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 10:53   #3763
takinna
Zadomowienie

z wczorajszej wizyty :

dzidziuś jest bardzo ruchliwy więc ciężko go było zmierzyć (ale ma coś ponad 10cm) i poznać płeć na 100%. Ginka mnie zaskoczyła bo powiedziała, że po budowie wygląda jej na dziewczynkę hmm i znów nic nie kupię, następne 4 tyg. czekania...
takinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 11:01   #3764
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
W mojej Biedronie nie było z beżowymi.

Pochwale się Wam moimi wczorajszymi zdobyczami.
Myślę, że jak za tak małe pieniądze to warto takie ciuszki pokupować.
Sliczne juz zaczynam miec tez faze na ciuszki, ale w sumie poczekam do 2013, no moze pare sztuk na promocjach grudniowych moze

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Ale super rzeczy

No tak ale żeby do szpitala nie jechać przy takich bólach... to już dla mnie nie do pomyślenia

hehe no z tymi bolami to faktycznie, ale sa tacy hardcorowcy ... raz widzialam akurat jak dziewczyna myslala, ze okres dostala a najlepsze, ze jak juz poszla do matki, zeby ja wziela do szpitala, to ta powiedziala, zeby poszla do lozka i siostra przez telefon tez jej odmowila jakas masakra a jak dzwonila po karetke to matka wziela telefon i powiedziala przez telefon, ze corka ma po prostu bole menstruacyjne, ja pierdziele, koszmar taka matka
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 11:06   #3765
czarny flamaster
Zadomowienie

Zaczęłam przeglądać na Allegro wózki dziecięce. Chciałabym taki 3w1, bo bardzo zależy mi na foteliku samochodowym i bym mogła zamontować go na kółkach potem. Ceny wydają mi się kosmiczne, naprawdę. Z zakupem czekamy jeszcze do nowego roku, bo teraz inne wydatki mamy na głowie, ale orientacyjnie jestem przerażona.
To już łóżeczko za 100-200 zł sobie kupię, a gdzie tam wózek

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 11:09   #3766
Dragusia88
Zakorzenienie

gratuluje wszystkim nowych tygodni
Cytat:
ale fajne
Cytat:
a no własnie miałam pisać po nadrobieniu hehe
nawet fajne te warsztaty(nie wszystko ale...) Szkoda ze monika.g nie była z nami w grupie. Julka po powrocie do domu oczywiście rozpakowała wszytkie siatki i musiała poodlądac co tam jest.
I moja wstyda dostała odlew. Z tego co widziałam w ulotce to można zrobic odlewy rączki albo nóżki Tak to taka odważna gaduła a ja ją pan pytał o imię to język z buzi uciekł[COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez takinna Pokaż wiadomość
z wczorajszej wizyty :

dzidziuś jest bardzo ruchliwy więc ciężko go było zmierzyć (ale ma coś ponad 10cm) i poznać płeć na 100%. Ginka mnie zaskoczyła bo powiedziała, że po budowie wygląda jej na dziewczynkę hmm i znów nic nie kupię, następne 4 tyg. czekania...
super ze wszystko dobrze noi prosze czyżby 7 dziewczynka
20 chłopaków i co koniec?

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 11:28   #3767
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam to samo, koszmarnie zatkany nos i właśnie w nocy przez to spać nie mogę Wczoraj na wizycie powiedziałam o tym gin. i polecił mi Krople do nosa Nasivin. Stosowałaś może? To jest lek na katarek dla niemowlaczków w 1 roku życia. Zakropiłam po 1 kropelce na noc i przespałam prawie całą
Tych kropli nie stosowałam, ale ja nie mam problemu z zatkanym nosem, wręcz przeciwnie, leje mi się z nosa jak z kranu To jest jakaś paranoja, bo w ciągu dnia nie mam kataru w ogóle.

Cytat:
Gratuluję świetnych łowów

Cytat:
a próbowałaś sobie psikać wodą morska przed dmuchaniem? u mnie dzieki niej szybciej ściaga katar
Tak, psikam wodą morską, ale nic to nie daje.

Jakoś wytrzymam do wizyty, może gin mi coś poradzi.

Tak czytam, że tyle tu chłopaków na wątku, a ja bym chciała dziewczynkę Ostatnio na wizycie lekarz się śmiał, że pewnie dziewucha, bo strasznie fotogeniczna

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 11:29   #3768
Dragusia88
Zakorzenienie

znowu cisza? to ile dziś wizyt? jedna?

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 11:41   #3769
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Tych kropli nie stosowałam, ale ja nie mam problemu z zatkanym nosem, wręcz przeciwnie, leje mi się z nosa jak z kranu To jest jakaś paranoja, bo w ciągu dnia nie mam kataru w ogóle.

Tak, psikam wodą morską, ale nic to nie daje.
ale to dziwne ze nie masz kataru w dzien tylko w nocy a spróbuj sobie jeszcze zagotować majeranek w garnku z wodą i zrobic pod ręcznikie parówke taką. Majeranek jest leczniczy i zawsze Julce takie kuracje robie na katar

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

a mi sie tak spac chce
wczoraj po 20 wróciliśmy z tych warsztatow zanim Julke wyszykowałam do spania tez minęło a dzis musieliśmy raniej wstać bo przed praca musiałam do labolatorium na badania pójsć i juz bym chcial zeby była 16-ta
najgorsze ze nie mam nic na obiad

może od was jakieś pomysły na szybki obiad
Stary 2012-10-19, 11:41   #3770
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
ale to dziwne ze nie masz kataru w dzien tylko w nocy a spróbuj sobie jeszcze zagotować majeranek w garnku z wodą i zrobic pod ręcznikie parówke taką. Majeranek jest leczniczy i zawsze Julce takie kuracje robie na katar
No właśnie to jest najdziwniejsze, ale może to dlatego, że w nocy w pozycji leżącej w cieple wszystko mi spływa :/ Parówki z majeranku stosowałam, dobry tydzień, nie dały nic

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 11:57   #3771
Sunshine833
Raczkowanie

Cytat:

najgorsze ze nie mam nic na obiad

może od was jakieś pomysły na szybki obiad
Hello, ja dziś skromnie tylko rosołek mam...i też zero pomysłu na obiadek weekendowy...ale zjadłabym takie sałatki warzywnej z majonezem...chodzi za mna już pare dni ale nie chce mi się jej kroić...
Sunshine833 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 11:59   #3772
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie to jest najdziwniejsze, ale może to dlatego, że w nocy w pozycji leżącej w cieple wszystko mi spływa :/ Parówki z majeranku stosowałam, dobry tydzień, nie dały nic
no to nie wiem co ci poradzić
a moze okłady z impibu
/ ja sobie zawsze robie jak mi zatoki puszczają to wtedy tak ładnie wysusza, robilaś kiedys

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Hello, ja dziś skromnie tylko rosołek mam...i też zero pomysłu na obiadek weekendowy...ale zjadłabym takie sałatki warzywnej z majonezem...chodzi za mna już pare dni ale nie chce mi się jej kroić...
ja sałatke robiłam w tamtą sobotę
a obiad na jutro bede myslec jutro bo wolne dziś zanim sie po pracy dowleczemy to juz prawie 17 jest wiec musze cos na szybko wymyslec
Stary 2012-10-19, 12:10   #3773
nati_85
Raczkowanie

Hej dziewczyny!

Ale Wy pędzicie z tym pisaniem. Już myślałam, że Was nigdy nie nadrobię.

Wszystkim dziewczyną, które były na wizytach brawa i i widzę, że dziewczyny zaczynają się uaktywniać. A ja tak bym chciała mieć synka ale coś mi mówi, że będzie druga dziewczynka W przyszły czwartek mam wizytę więc może już się dowiem co tam mieszka.

Co do kocyka z Biedronki. Ja wysłałam mame po niego i była o 8 i dzwoni do mnie, że nie ma już żadnego. Ale spytała się jakieś babki i się okazało, że jeszcze nie wyłożyli. Także udało się kupić i mam biały w brązowe misie.

Ja mam jakiś masakryczny tydzień w pracy. i szczerze Wam powiem, że też sobie pomału odpuszczam. Robię to co do mnie należy i nic więcej. Wczoraj się pożarłam z jedną wredną baba i szczerze powiem nie pamiętam, żeby ktoś mi tak ciśnienie podniósł.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

A ubranka które kupujecie są śliczne. Ciekawe czy ja będę kupować jakieś ciuszki bo jak się okaże, że dziewczyna to nie będę musiała bo po Julce mam mnóstwo tych rzeczy.
nati_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 12:28   #3774
takinna
Zadomowienie

na ostatniej wizycie powiedziała, że bardziej obstawia chłopca a tu niespodzianka wszystko się może zdarzyć. Oby było zdrowe, przyjmiemy każdą płeć
takinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 12:32   #3775
czarny flamaster
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nati_85 Pokaż wiadomość
Co do kocyka z Biedronki. Ja wysłałam mame po niego i była o 8 i dzwoni do mnie, że nie ma już żadnego. Ale spytała się jakieś babki i się okazało, że jeszcze nie wyłożyli. Także udało się kupić i mam biały w brązowe misie.
Kochana, po ile jest ten kocyk?

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 12:35   #3776
nati_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Kochana, po ile jest ten kocyk?
14.99 i wydaje mi się, że warto za taka cenę kupić. Bardzo milutki w dotyku.
Stary 2012-10-19, 12:48   #3777
monicca1989
Zakorzenienie

A wiecie co ja robię oglądam film z naszego wesela. Normalnie jeszcze raz bym chciała go przeżyć
Stary 2012-10-19, 12:49   #3778
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
też tak myślę, zadręczanie się i rozmyślanie tylko pogłębia wszystki
przykład scarlet
Cytat:
a właśnie miałam się Was pytać co ze Scarlet bo chyba coś podczas mojej nieobecności mi umknęło...wszystko u niej ok???
widzę, że tęsknicie

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 12:57   #3779
nestelle
Zakorzenienie

cześć dziewczyny ,
ale lecicie z tymi postami ......
i z zakupami ...szał.....
my dzisiaj mamy imprezę na cześć skończonych murów naszego domku ,pozostaje dach i okna na ten rok .
sprzątam domek bo jutro wyprawiamy urodzinki kubusiowi ,no w poniedziałek skończy 7 lat- taaki duży a taaki mały.... dzisiaj gdy odbierałam go ze szkoły tak się ucieszył,że nawet dostałam buziaka przy kolegach.....
no i dzisiaj zaczynam 21 tydzień .
Stary 2012-10-19, 12:59   #3780
nati_85
Raczkowanie

Cytat:
A wiecie co ja robię oglądam film z naszego wesela. Normalnie jeszcze raz bym chciała go przeżyć
Ja ostatnio puściłam film z wesela mojej córuni i cały czas się pytała gdzie ona jest. Fajnie sobie tak powspominać. a tu już 5 lat. Szok.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości