|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Dzień dobry
Ja Cie odrzuca od czosnku, to zrób sobie syrop z miodu, cytryny i czosnku. Jego zapachu ani smaku tam nie czuć, a ja na początku ciąży tylko tym się leczyłam bo też się długo męczyłam z przeziębieniem i bardzo dobrze że idziecie do innegoMonia jak tam po nocce?
|
#4562 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
U nas w promieniu 100 m od mojej pracy są 4 drogerie.... (R., Natura, Hebe i Schlecker). W sumie to też nie jest dobre, bo idę do jednej, kupuję coś, wchodzę do drugiej i patrzę, a to jest 3 zł tańsze
Oczywiście nie bawię się w zwracanie, itd., ale chyba wolałabym jedną. Sklep fryzjerki również mam niedaleko, ale nigdy tam nie kupowałam.Bawię się z tym dziadem telefonem, ale za cholerę system go nie widzi (ani mój - Ubu, ani TŻa Windows), więc nadal nie mam muzyki Jak ja już chcę ten nowy foooon.....
|
|
|
|
#4563 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37144558]USklep fryzjerki również mam niedaleko, ale nigdy tam nie kupowałam.
[/QUOTE]u mnie to sie nazywa szumnie 'hurtownia fryzjerska' i najczesciej sa to takie male dziuple ![]() mam praktycznie cala pielegnacje stamtad (+ produkty apteczne). skus sie kiedys. profesjonalne kosmetyki.
|
|
#4565 | |
|
Wtajemniczenie
|
np. tu : http://www.hairstore.pl/inebrya-colo...0ml-p1022.html
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
pani jakimi farbami malujesz wlosy? |
|
|
|
|
#4566 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) i nie mam żadnych planów odnośnie ich. Ale na pewno niedługo coś wymyślę A tak w ogóle to (uwaga, moje złote myśli ) doszłam do wniosku, że czas leci strasznie szybko, a jego miernikiem są wizażowe mamusie. Lada chwila rozpakują się mamy list-grudzień, a potem już czas na mamy styczeń-luty! A przecież chwilę temu widziałyście II kreski A to już tylko kroczek do mam III-IV. To niesamowite
|
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawie nie spałam, nie dało się, rano tak mnie głowa bolała, że nie mogłam się ruszyć, teraz trochę lepiej, bo wstałam, ale boli dalej. zbieramy się powoli... coś czuję, że zawał murowany
|
|
|
|
|
#4568 |
|
Konto usunięte
|
Monika daj znać koniecznie.
Trzymam za Was mocno kciuki i ciepło myślę o Was |
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Monia tymi ruchami tak się nie przejmuj, jeszcze za wcześnie na to, aby systematycznie je czuć. Nawet po jedzeniu wcale nie musi być tak, że czujesz. Ja po sobie też widzę, że jak się bardziej denerwuję, to mały jest mniej aktywny. Daj znać jak po wizycie
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
moj fryzjer kiedys polecil mi wlasnie wybrac sie do hurtowni i zakupic sobie Wellę Color Touch Plus. Tam mialam taki zimny odcien brazu. ale eksperymentowalam z roznymi.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37144751] To niesamowite [/QUOTE]lecii... myslami jestem z Toba, musi byc dobrze. Kochana
|
|
#4571 |
|
Zadomowienie
|
Moniczko trzymaj się jakoś
Mam nadzieję że wrócisz z dobrymi wiadomościami |
|
|
|
#4572 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia, jestem myślami z Tobą
Trzymam kciuki!Musi być dobrze, musi! |
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Monika mnie lekarz koło 23 tc uspokajał, że ruchy nie muszą być reguralne, a u Ciebie dopiero leci 18 tc, więc postaraj się uspokoić, wszystko jest przecież dobrze
|
|
|
|
#4574 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Tak jak dziewczyny pisały zmień lekarza. Nie wiem czy Cię pocieszę ale moja znajoma starała się o dzidzię parę lat (około 6 lat), lekarz też jej powiedział, że jest bezpłodna, leczyła się i cały czas nic. Po tych paru latach odpuściła sobie i pogodziła się z tym, że nie będzie miała dziecka. I nagle okazało się, że jest w ciąży. Urodziła córeczkę dwa dni przede mną. A co się okazało w lutym 2013 urodzi drugą dzidzię bo znowu jest w ciąży. Cytat:
żeby z dzidzią było wszystko ok.Jak wrócisz od lekarza daj znać co powiedział Cytat:
|
|
|
#4575 | |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry kobietki
![]() nadrabiam ale troche się zabierało przez 2 dni bo dopadło mnie choróbsko...brrrr. najgorzej że maly jakiś katar też widzę dostał. Cytat:
nadrabiam dalej ![]() o Nituś, dzieki za rady
14.05.2012 Mikołaj Edytowane przez aaaggusia Czas edycji: 2012-10-19 o 10:16 |
|
|
|
|
#4576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My byliśmy u lekarza i kropiłam kroplami ale nie było nic lepiej a nawet gorzej więc przestałam na własną rękę kropić kroplami. Kropiłam tylko wodą morską i bardzo często odciągałam aspiratorem. A jak Tobiasz szedł spać to kroplę kropli OLBAS dawałam na rękę i wcierałam ją w kołderkę. Ułatwi to oddychanie i po tym katar się skończył.
|
|
|
#4577 |
|
Rozeznanie
|
Basiu, a karmisz jeszcze Tobiasza? moje koleżanki jak kończyły karmienie to miały takie akcje z @ że jedna była regularnie, a następna np po 2-3 miesiącach
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzie dobry!!
IZA! mocno przytulam!!! doczytałam ze juz troszke sie uspokoiłaś. Lekarz niezbyt kompetentny ale nie ściemna ze potrafi Wam pomóc. Zmiana lekarza i bedzie dobrze, wiem ze latwo sie mówi! Cytat:
MONIKA! |
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dla świętego spokoju pójdę do gina jak @ dalej nie będę miała.
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Hjeo,
ja dziś dla odmiany mam spuchniete oko. Powstał mi jęczmień i wyglądam jakby mąż mi w oko przywasolił.... ![]() Dostaliśmy z męzems kierowanie do szpitala. Wysypka Karaibska nie schodzi tylko sie poszerza..wiec weekend spędzimy pewnie w szpitalu Monis- czekam tu na Ciebie z dobrymi wiadomościami!!! Ide zrobić kawe i ukroje kawałek to pstrykne foto ciasta Cytat:
Kochanie to mega duzo cukru, ale w siecie nie do picia! ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37144751] A tak w ogóle to (uwaga, moje złote myśli ) doszłam do wniosku, że czas leci strasznie szybko, a jego miernikiem są wizażowe mamusie. Lada chwila rozpakują się mamy list-grudzień, a potem już czas na mamy styczeń-luty! A przecież chwilę temu widziałyście II kreski A to już tylko kroczek do mam III-IV. To niesamowite [/QUOTE]07.01.2013 miałam rodzic...
|
|
|
|
|
#4581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aleś sobie pamiątkę z wakacji przywiozła... A ja miałam rodzić 2 tygodnie po Tobie...
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.Pisze z telefonu więc nie zacytuje.PERSE pochwal sie pózniej zakupami:pBERBI ja kupuje farby fryzjerskie z elgonu,zajrzyj na ich strone tam można zamówić.MONIKA nic sie nie denerwuj ja jestem pewna ze wrócisz z dobrymi wiadomościami
KOC UR współczucia dla tż.My dziś bylismy rano w klinice stomatologicznej,bo tż mial zęba usuwanego chirurgicznie.Nic go nie bolało,wyrywanie trwało 5 minut.Tylko za znieczulenie zapłacił 150 zł.Na nfz:/Dziewczyny tak sie zastanawiam czy moge złożyć skarge na tamtego lekarza za to jak mnie potraktował?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4584 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny,
Adunia grzej sie w lozku i duzo duzo pij... Paniczka ja jestem przekonana ze bedzie Tereska ![]() Monika zmien koniecznie lekarza...w takih sytuacjach warto wysluchac przynajmniej 2 opinii niezleznych lekarzy... Dziewczyny czym najlepiej naklada podklad: pedzlem, gabka czy palcami??
|
|
#4585 |
|
Konto usunięte
|
Kundzia ja nakładam krem tonujący palcami, ale dziewczyny na youtube polecają albo pędzle albo Beauty Blender (tylko to jest strasznie drogie), a część z nich także nakłada palcami.
Mnie się trochę plany pozmieniały, dzisiaj nigdzie nie jadę. Przejdę się do Dawidka i tyle. |
|
|
|
#4586 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37146830]Kundzia ja nakładam krem tonujący palcami, ale dziewczyny na youtube polecają albo pędzle albo Beauty Blender (tylko to jest strasznie drogie), a część z nich także nakłada palcami.
.[/QUOTE] hmm to ja chyba nie potrafie nakladac podkladu mam sporo przebarwien i wlasnie jak kiedys palcami nakladalam to srednio to wygladalo, pedzelkiem zostaja mi kreski (moze mam do dupy pedzel) ... echh...albo zly korektor - wlasnie to moze mi doradzicie trwaly korektor na brazowe przebarwienia!?
|
|
#4587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Double Wear nie daje rady???
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
na makabryczne brazowe przebarwienia stosuje sie korektory/kamuflarze w odcieniu fioletu.
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2012-10-19 o 12:05 |
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podkład nakładam palcami
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

i bardzo dobrze że idziecie do innego
Oczywiście nie bawię się w zwracanie, itd., ale chyba wolałabym jedną. Sklep fryzjerki również mam niedaleko, ale nigdy tam nie kupowałam.
Jak ja już chcę ten nowy foooon.....

A to już tylko kroczek do mam III-IV. To niesamowite 
prawie nie spałam, nie dało się, rano tak mnie głowa bolała, że nie mogłam się ruszyć, teraz trochę lepiej, bo wstałam, ale boli dalej. zbieramy się powoli... coś czuję, że zawał murowany 

Nie wie czemu nie ma owulki,nie da mi clo bop die boi i nie poprowadzi mojego dalszego leczenia
Zaczał rozmowe o inseminacji o i in vitro
żeby z dzidzią było wszystko ok.