|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Hej
![]() Dziewczyny, czy któraś z Was ma wykształcenie prawnicze i mogłaby mi udzielić porady na PW? Nie chcę pisać na forum, bo sprawa dotyczy bloga. Byłabym wdzięczna....
|
|
#2702 |
|
Life is a drink ...
|
Dobre ciuchy
Z miesiąc temu na wyprzedażach kupiłam sukienke za 15 zł .. ale zastanawiam się gdzie ja teraz w Niej pójde bo ... mój 'Twój Żywiciel' jej jeszcze nie widział.. Jak zobaczy jak mi się cyc ladnie w tej sukience układa to zapewne będę miała zakaz chodzenia w niej
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
no i zmalowałam się
![]() dziewczyny na blogu mój pierwszy makijaż - tylko nie bijcie za bardzo
|
|
|
|
#2704 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja się dziwiłam, czemu nikt nic nie pisze, a powiadomienia o nowych odpowiedziach trafiały mi do spamu Byłam wczoraj na otrzęsinach Trójmiasta i było beznadziejnie
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się dziwiłam, czemu nikt nic nie pisze, a powiadomienia o nowych odpowiedziach trafiały mi do spamu Byłam wczoraj na otrzęsinach Trójmiasta i było beznadziejnie [/QUOTE]Wczoraj w Lidlu przy GB kupiłam te syropy, spróbowałam waniliowego i trochę sredni, bardzo słodki, wanilii tam za bardzo nie czuję ![]() Co to za otrzęsiny?
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;37146823]Świetny wynik, super
[/QUOTE]Dzięki. Mam co gubić, serio. Ale to widać bardzo, bardzo mocno. Co prawda od lutego tak sobie gubię, ale za to trwale
|
#2709 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dream Club Kongo Bar Versalka Cream Sopot Ego Zła Kobieta Soho Stereo Atelier De Lite Czekolada Instytut Spraw Wszelakich W praktyce było mnóstwo studentów z wszystkich możliwych roczników, nie tylko ze studiów licencjackich, ale też magisterskich. Były też osobne bilety dla osób nie studiujących Ale tłum ludzi był taki, że nie dało się nigdzie wejść... Potańczyłam 15 minut w Versalce, postanowiliśmy ze znajomymi i TŻ zmienić klub na inny i już nigdzie nie udało nam się wejść Nawet nie mogłam się wczoraj wstawić, żeby się nieco lepiej bawić w plenerze, miałam za mocną głowę wczoraj Ostatecznie wylądowaliśmy na jakiejś domówce u ludzi, których nie znaliśmy (no, tylko 3 osoby z wielu) i chwilę później stamtąd wyszliśmy Dlatego czekam na otrzęsiny mojej uczelni, będzie własne grono znajomych w wynajętym klubie i na pewno będziemy bawić się o niebo lepiej |
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękówa
Kurde, kupiłam sobie piękny lakier golden rose, ale krycie to on ma kiepściutkie. Po 2 warstwach prześwity.
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znów tak przyziemnie
nie mam się jednak w co ubrać
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
basiago, no tak, nie skojarzyłam
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ napisałyście! Ja od wczoraj siedzę na zwolnieniu w domu, nie mam siły na nic, gardło mnie boli coraz bardziej, ale w końcu znalazłam chwilę na poczytanie i w dwa dni przeczytałam dwie części Greya - dawno nie byłam tak zawiedziona żadną książką. Mam wrażenie jakbym czytała gorszą wersję Zmierzchu, ale bez wampirów i tej całej nadnaturalnej otoczki...
|
|
|
|
#2715 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie koleżanka zadzwoniła jak ma założyć payPal, bo gościu z Nigerii chce kupić od niej telefon.
O mało nie upadłam, że niektórzy jeszcze nie wiedzą co to nigeryjski przekręt. ![]() Z TŻ mieliśmy taką sytuację, jak samochód sprzedawaliśmy, tylko, że u nas to był pan Inżynier na statku.
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37148567]Makijaż ładny
![]() Tylko strrrasznie mnie razi Twoja czcionka, aż trudno mi czytać Karo, bardzo, bardzo gratuluję takiej skuteczności! [/QUOTE]Dziękuję
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Upiekłam dzisiaj pierwszy raz w życiu ciasto drożdżowe i nawet wyszło
Cynamonki wytnie się, że od samego początku nic nie szło, jak powinno: drożdże nie chciały rosnąć, potem ciasto nie chciało podwoić swojej objętości, masa cynamonowa była za rzadka, dałam za mało mąki na blat, więc ciasto się do niej kleiło, a potem dałam za dużo oleju do foremek Ale za to jakie dobre wyszły
|
#2719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? w sumie może też bym spróbowała czekam aż siostra przywiezie mi foremki na muffiny i bede kombinowac ![]() Cytat:
ale widze, ze w necie troche o tym jest wiec poczytam
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam wczoraj pisalam, ze już mi lepiej. Tymczasem znowu mnie zlapało i kompletnie nie wiem co mi jest, nie mam ani kataru, ani gardło mnie nie boli, zaś głowa to mi pęka i łamie mnie w kościach ;/ a wczoraj pod wieczór znowu mnie rozpaliło.
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie lakier Essence Wild Craft
idę zbierać orzechy to dziś skończę matko w tym roku z kilku drzew było ponad 500kg
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37148567]Makijaż ładny ![]() Tylko strrrasznie mnie razi Twoja czcionka, aż trudno mi czytać [/QUOTE] dzięki co do czcionki - oczywiście poszukam jakiejś lepszej |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wybrałam tam jakieś, nawet nie pamiętam Cytat:
ja muszę do lumpa iść w poniedziałek, bo w sobote mnie nie ma a polazłam dzisiaj do pepco taaaaki kawał i nic nie kupiłam, same badziewie, a chciałam leginsy jakieś i przyszedł mi zestaw do oczyszczania twarzy z perfecty, idealnie, bo mi się peeling skończył :p
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2727 |
|
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651436 kooocham wizaż
![]() Jutro lecę na lumpki, nie ma bata
|
|
|
|
#2728 |
|
Wolę prosto!
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37149497]https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651436 kooocham wizaż
![]() Jutro lecę na lumpki, nie ma bata [/QUOTE]Hahah czytałam właśnie przed chwilą ten wątek :P Witam się tak przy okazji Udało mi się dzisiaj w końcu zebrać wszystkie wpisy do indeksu, za mojej uczelni złapać jakiegokolwiek prowadzącego to wyczyn no ale, w końcu z głowy
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dostałam ostatnio taki ładny biały sweterek a'la golf, bo można porozpinać to i tak ładniej wygląda, akurat jak chciałabym go założyć...to jest gorąco
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może też spróbuję coś pokombinować![]() hehe ja wtedy wakacje miałam więc było ciężko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Byłam wczoraj na otrzęsinach Trójmiasta i było beznadziejnie

おはよう!
Ale tłum ludzi był taki, że nie dało się nigdzie wejść... Potańczyłam 15 minut w Versalce, postanowiliśmy ze znajomymi i TŻ zmienić klub na inny i już nigdzie nie udało nam się wejść 
nie mam się jednak w co ubrać 

ale widze, ze w necie troche o tym jest wiec poczytam