Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-19, 13:55   #3691
meiadeleite
Raczkowanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
a jak to jest z tą karteczką do becikowego? mogą ją wcześniej wystawić, czy dopiero po porodzie? bo ja już nie będę chciała później do niego chodzić
Hmm, na sr mówili nam (chodziłam do tego szpitala, gdzie chcę rodzić), że to oni wystawiają zaświadczenie do becikowego
Stary 2012-10-19, 13:55   #3692
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

kamilka ale mala juz duza!!najwazniejsze, ze wszystko pozamykane wiec leż i odpoczywaj

perełko bede trzymac mocno kciuki biedulko

pepperoinik tzrymam kciuki

jakas nei do zycia jestem

nic mi sie nei chce

co do trymestrow najlepiej czulam sie w pierwszym nic mi nie bylo, jedynie sennosc, zgaga w drugim zaczeło sie plamieniem, potem rzyganie itakie tam rozne ..no a tzreci to juz wogole imprezka
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 13:56   #3693
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Brzuch mi sie napinał dosyc często ale nie było to bolesne, juz sama nie wiem co o tym wsztstkim myslec bo cala ciaze przechodzilam bezproblemowo a teraz takie cos
będzie dobrze zobaczysz... odpoczniesz lekarstwa Ci dadzą i przejdzie..

Kurde to ja się zaczynam bać mojej wtorkowej wizyty
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 13:57   #3694
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Aguś weź nie kracz
odplułam 3 razy przez lewe ramię i kopnęłam czarnego kota

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Hmm, na sr mówili nam (chodziłam do tego szpitala, gdzie chcę rodzić), że to oni wystawiają zaświadczenie do becikowego

ale tą, która mówi, że byłaś u lekarza przed 10 tygodniem ciąży i miałaś te obowiązkowe badania itp?

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 13:58   #3695
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
a jak to jest z tą karteczką do becikowego? mogą ją wcześniej wystawić, czy dopiero po porodzie? bo ja już nie będę chciała później do niego chodzić
u mnie jest tak ze po porodzie gin wystawia... a ciekawe jak ja będe miała czyy musze iść do pierwszego gina (do tego zanim zmieniłam czy obecny mi wystawi?
Stary 2012-10-19, 14:02   #3696
gk7
Raczkowanie

Hej
Widzę, że na forum robi się spory ruch.

Perełka trzymaj się w tym szpitalu. Głowa do góry

Landi wystraszyła mnie wczoraj wieczorem. Dobrze, że zatrzymali akcję.

AnnaEf napisz jak wygląda w praktyce "obdarowywanie" położnych na oddziale już położniczym. Kurczę u nas w Klinice to jakaś masakra jest. Niedawno koleżanka rodziła i codziennie na dwie zmiany jej rodzina przywoziła po torbie cukierków, bombonierki, kawy, aby położne jej zechciały cokolwiek pomóc. Czy tak jest wszędzie, czy tylko u nas?
Może ten temat był już wcześniej poruszany, ale jakoś mi to nie daje spokoju i nie lubię robić takich rzeczy, a mój mąż to już wogóle jest wielkim przeciwnikiem.

A mi dzisiaj przyszedł rożek, oczywiście Marine z Glucka, taki sam jak pościel. Mam jeszcze jeden i nie wiem, czy jeszcze jeden jakiś tańszy zakupić, czy wystarczy.

Gratuluję wszystkim rozpoczęcia kolejnych tygodni i powodzenia na wizytach
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:02   #3697
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:
ale tą, która mówi, że byłaś u lekarza przed 10 tygodniem ciąży i miałaś te obowiązkowe badania itp?
Nie pytałam, ale na logikę - chyba tak (a jest w ogóle coś jeszcze?), bo oni to przecież wypisują na podstawie karty ciąży, którą do szpitala zabierasz.
Stary 2012-10-19, 14:03   #3698
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
u mnie jest tak ze po porodzie gin wystawia... a ciekawe jak ja będe miała czyy musze iść do pierwszego gina (do tego zanim zmieniłam czy obecny mi wystawi?

no właśnie ja chodzę prywatnie i nie wiem czy jak wyślę męża to mu dadzą, czy będę musiała się umówić na wizytę, zapłacić i dopiero - dzisiaj jak będę to się zapytam dodatkowo

Antek 18.11.2012
Stary 2012-10-19, 14:05   #3699
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Hej Kochane

Miałam ciężką noc..tak naprawdę nie spałam.. cały czas silne bóle brzucha, brałam prysznic, jadłam nospę i nic nie przechodziło.. ze łzami w oczach czekałam na 8:00 jak mąż wróci z pracy.. pojechałam z nim do piekarni aby szybk wciągnąc jakiegoś pączka, bo potrzebowałam cukru po nocce..

Z zegarkiem w ręku czekałam na 12:10 i wizytę.. Na szczęscie poród przedwczesny mi nie grozi Lekarz zbadał dokładnie moją szyjkę i jest w idealnym nienaruszonym stanie. Pomacał trochę mojego brzuchola i wg niego jest dośc napięty ale w normie. Powiedział, ze te bóle które opisuje to skurcze i mogą sie zdarzac na tym etapie..No, ale przepisał mi Buscopan i nakazał leżec w łóżku..
Aha zrobił USG i z łożyskiem, wodami, małą wszystko w porządku. To jest takie dupowate USG, ale tak mniej więcej określił, ze mała waży już ok. 3 kg Mieści sie w jakiś 60/65 centylu tak wiec jest w normie Był w szoku, że jest duża, bo ja schudłam od ostatniej wizyty ( 2 tygodnie temu) 1 kg.. Tak więc wszystko mi wyciąga

Ja leżę w łóżku a mąż dzisiaj szykuje obiadek Lekarz kazał mi jeszcze z 2 tygodnie odpoczywac a później mogę rodzic

Aaaaaaa i powiedział, ze jeżeli ten Buscopan nie podziała i nadal będę miała takie mocne bóle to raz dwa mam jechac na IP
Dobrze, że z malutką wszystko ok i nie zagraża Ci wcześniejszy poród Mam nadzieję, że te bóle szybko Ci przejdą

Cytat:
Hej

Ja po wizycie i niestety nie mam dobrych wieści
Jutro rano mam wstawic się na oddziale bo jest duże ryzyko przedwczesnego porodu, jak to gin stwierdziła, jak by wsadzila głebiej palec to moglaby pogilac maluszka powiedziala, ze moge zaczac rodzic w kazdej chwili i ze to stanowczo za wczesnie. Strasznie sie boję idac na wizyte myslalam, ze jest wszystko ok a tu sie okazalo, ze niedosc ze mam rozwarcie to jeszcze bardzo dlugie skurcze

Będę odzywac sie do Was ze szpitala z telefonu. Prosze trzymajcie kciuki za mojego synka
Będę trzymać kciuki
Z tego co pamiętam to zostało nam tyle samo dni do końca, a to jeszcze trochę czasu

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość

a to dziwne z tą Siódemką - ostatnio był 3 razy ten sam i ani raz nic nie podpisywałam. Może on to robi za mnie????
Może zapytaj się następnym razem czy nie musisz podpisać odbioru, bo to rzeczywiście dziwne.

Cytat:
Ciekawa jestem jak to jest. Teoretycznie to chyba powinien wypisać lekarz prowadzący, że było się u niego pod opieką od 10 tyg. ciąży. Ale może szpital je wypisuje na podstawie karty ciąży czy innych dokumentów

Cytat:
odplułam 3 razy przez lewe ramię i kopnęłam czarnego kota
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:05   #3700
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Hej
AnnaEf napisz jak wygląda w praktyce "obdarowywanie" położnych na oddziale już położniczym. Kurczę u nas w Klinice to jakaś masakra jest. Niedawno koleżanka rodziła i codziennie na dwie zmiany jej rodzina przywoziła po torbie cukierków, bombonierki, kawy, aby położne jej zechciały cokolwiek pomóc. Czy tak jest wszędzie, czy tylko u nas?
Może ten temat był już wcześniej poruszany, ale jakoś mi to nie daje spokoju i nie lubię robić takich rzeczy, a mój mąż to już wogóle jest wielkim przeciwnikiem.

A mi dzisiaj przyszedł rożek, oczywiście Marine z Glucka, taki sam jak pościel. Mam jeszcze jeden i nie wiem, czy jeszcze jeden jakiś tańszy zakupić, czy wystarczy.

Gratuluję wszystkim rozpoczęcia kolejnych tygodni i powodzenia na wizytach
nie tylko u Ciebie tak jest - ja zakupuję do swojej torby do szpitala duże Merci, żeby mój tż dał położnym przed porodem, może to coś pomoże, a po porodzie to musowo coś musi być, moja koleżanka mówi, że nastawienie od razu się zmienia
oczywiście nie chcę mierzyć wszystkich jedną miarką, ale wiadomo... nie wiem na kogo trafię

Cytat:
Nie pytałam, ale na logikę - chyba tak (a jest w ogóle coś jeszcze?), bo oni to przecież wypisują na podstawie karty ciąży, którą do szpitala zabierasz.
no to mam nadzieję, że mi wypiszą w szpitalu

Antek 18.11.2012
Stary 2012-10-19, 14:06   #3701
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:
Hej

O mmmatko, jakie obdarowywanie?? Oooo nie, niczego takiego nie będę uskuteczniać. Mąż będzie prawie cały czas ze mną, więc będzie mi pomagał, żadnych bombonierek, żadnych kaw, grrrrrr...

Też mam ten rożek, jest piękny, prawda?
I też mam jeden a zastanawiam sie nad drugim, bo koleżanka mówi, że jej synek co raz swój zasikuje
Stary 2012-10-19, 14:08   #3702
ImmortalWoman
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=7mVgg...eature=related ale bym posłuchała na jakimś winylku tak tak krejzol jestem ale kocham takie klimaty
Stary 2012-10-19, 14:10   #3703
agasobo
Zadomowienie

no to teraz jestem w szoku i muszę pochwalić Glucka i kuriera DHL.
Zamówiłam niedawno pościel, czekałam na info, że wysyłają, przed chwilą domofon: "kurier"
Pan nie pytał, które piętro, wszedł szybciutko, ja zdziwiona, czy to na pewno do mnie, bo ja nic nie zamawiałam, on mówi, że pościel z Glucka, ja w szoku, że dopiero czekam na info, że wyślą, a Pan z miłym uśmiechem: no widzi Pani, a ja już jestem.
Podpisałam, Pan ładnie podziękował i poszedł.

Antek 18.11.2012
Stary 2012-10-19, 14:12   #3704
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kochane

Miałam ciężką noc..tak naprawdę nie spałam.. cały czas silne bóle brzucha, brałam prysznic, jadłam nospę i nic nie przechodziło.. ze łzami w oczach czekałam na 8:00 jak mąż wróci z pracy.. pojechałam z nim do piekarni aby szybk wciągnąc jakiegoś pączka, bo potrzebowałam cukru po nocce..

Z zegarkiem w ręku czekałam na 12:10 i wizytę.. Na szczęscie poród przedwczesny mi nie grozi Lekarz zbadał dokładnie moją szyjkę i jest w idealnym nienaruszonym stanie. Pomacał trochę mojego brzuchola i wg niego jest dośc napięty ale w normie. Powiedział, ze te bóle które opisuje to skurcze i mogą sie zdarzac na tym etapie..No, ale przepisał mi Buscopan i nakazał leżec w łóżku..
Aha zrobił USG i z łożyskiem, wodami, małą wszystko w porządku. To jest takie dupowate USG, ale tak mniej więcej określił, ze mała waży już ok. 3 kg Mieści sie w jakiś 60/65 centylu tak wiec jest w normie Był w szoku, że jest duża, bo ja schudłam od ostatniej wizyty ( 2 tygodnie temu) 1 kg.. Tak więc wszystko mi wyciąga

Ja leżę w łóżku a mąż dzisiaj szykuje obiadek Lekarz kazał mi jeszcze z 2 tygodnie odpoczywac a później mogę rodzic

Aaaaaaa i powiedział, ze jeżeli ten Buscopan nie podziała i nadal będę miała takie mocne bóle to raz dwa mam jechac na IP
kochana dobrze, ze szyjka trzyma i oby buscopan pomogl
ale obiecaj, ze jak znow Cie zacznie tak bolec to pojedziesz na IP

Cytat:
Hej

Jutro rano mam wstawic się na oddziale bo jest duże ryzyko przedwczesnego porodu, jak to gin stwierdziła, jak by wsadzila głebiej palec to moglaby pogilac maluszka powiedziala, ze moge zaczac rodzic w kazdej chwili i ze to stanowczo za wczesnie. Strasznie sie boję idac na wizyte myslalam, ze jest wszystko ok a tu sie okazalo, ze niedosc ze mam rozwarcie to jeszcze bardzo dlugie skurcze

Będę odzywac sie do Was ze szpitala z telefonu. Prosze trzymajcie kciuki za mojego synka
kochana bedziesz miec dobra opieke i na pewno donosisz ciaze zobaczysz
kciuki za Was oboje:kci uki:

peperonik oby jutro byla super pogoda i wsyztsko sie udalooczywiscie kciuki:kc iuki:
i za wizyte: oklaski:

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:14   #3705
gk7
Raczkowanie

Cytat:
O mmmatko, jakie obdarowywanie?? Oooo nie, niczego takiego nie będę uskuteczniać. Mąż będzie prawie cały czas ze mną, więc będzie mi pomagał, żadnych bombonierek, żadnych kaw, grrrrrr...

Też mam ten rożek, jest piękny, prawda?
I też mam jeden a zastanawiam sie nad drugim, bo koleżanka mówi, że jej synek co raz swój zasikuje
Śliczniuki Tylko te kolory Jak Małemu się uleje po karmieniu to za chwilę żółta plama. Jak drugi zasika to przydałby się trzeci. Chyba coś dokupię na wszelki wypadek niedrogiego.

Dobrze masz, że mąż będzie z Tobą cały czas. U nas to będzie niemożliwe. Może siostra częściej będzie zaglądała, ale ona sama ma dwuletnią córcie i nie mam jej z kim zostawić.
Ja liczę na to, że w piątek będzie cc a w poniedziałek do domu, więc w piątek mąż wolne sobie zrobi, w sobotę po południu też przyjedzie i niedzielę całą będzie z nami i do domku. Może się za bardzo nakręcam, bo ine chcę tak jak z córcią 10 dni w szpitalu leżeć (przez żółtaczkę).
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:18   #3706
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczniuki Tylko te kolory Jak Małemu się uleje po karmieniu to za chwilę żółta plama. Jak drugi zasika to przydałby się trzeci. Chyba coś dokupię na wszelki wypadek niedrogiego.

Dobrze masz, że mąż będzie z Tobą cały czas. U nas to będzie niemożliwe. Może siostra częściej będzie zaglądała, ale ona sama ma dwuletnią córcie i nie mam jej z kim zostawić.
Ja liczę na to, że w piątek będzie cc a w poniedziałek do domu, więc w piątek mąż wolne sobie zrobi, w sobotę po południu też przyjedzie i niedzielę całą będzie z nami i do domku. Może się za bardzo nakręcam, bo ine chcę tak jak z córcią 10 dni w szpitalu leżeć (przez żółtaczkę).
Teraz można sobie wykupić usługę indywidualnej położnej na okres po porodzie. Podejrzewam, że jest to w większości szpitali.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:20   #3707
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=7mVgg...eature=related ale bym posłuchała na jakimś winylku tak tak krejzol jestem ale kocham takie klimaty

ja miałam dużo winyli - stare budki suflera, bajmy, leżą u mojej babci w piwnicy odkąd mi się adapter popsuł

ja mam 2 rożki, 1 na zmianę, jakby się coś siknęło

Antek 18.11.2012
Stary 2012-10-19, 14:20   #3708
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:

No własnie, a jak siknie?Piękna, wyraźna, żółciutka plama na bielusieńkim rożku

Ja oczywiście zdaje sobie sprawę z tego, że w wieeelu szpitalach (jeśli nie we wszystkich) tak to wygląda, ale nic nie poradzę - nóż mi się w kieszeni otwiera, jak pomyślę, że coś, co powinno byc oczywistością (czyt. życzliwość i pomoc położnych) jest dostepne POD WARUNKIEM...
Stary 2012-10-19, 14:20   #3709
aerien83
Zadomowienie

Wciągnęłam miskę barszczu i cała mokra jestem a okna nie otworze, bo boję się tych nieszczęsnych zmutowanych biedronek
cóż przed wizytą jeszcze raz pod prysznic wskoczę

Aguś nie dręcz biednych zwierząt

też nie zamierzam nikogo obdarowywać chyba że po porodzie uznam iż ktoś się szczególnie mi przysłużył, np. lekarz - wtedy dam koniaczek czy coś, ale na samo wyjście i tylko ze szczerych chęci.

Co do kurierów, to ja nie mam z nimi problemu, normalnie mi wnoszą (fakt że na pierwsze) i jeszcze czekać muszą aż sprawdzę czy towar jest ok krótko z nimi trzeba.
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:23   #3710
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Wciągnęłam miskę barszczu i cała mokra jestem a okna nie otworze, bo boję się tych nieszczęsnych zmutowanych biedronek

yyy a co to jest zmutowana biedronka

Antek 18.11.2012
Stary 2012-10-19, 14:23   #3711
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
A jak z płatnością było? Bo przecież kurierowi się od razu płaci,nie?
płąciłam z góry przelewem

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
ja sie witam w 33 tyg (od srody leci)
tez mialam dzis wizyte, szyjka kolo 32mm,czyli sie ok4mm wydluzyla, zaknieta na cztery spusty i mala sie narazie nigdzie nie wybiera ktg pokazalo troszke za szybkie tetno,ale kawke wypilam i pewnie dlatego.Lekarz powiedzial,ze jeszcze miesci sie w normie,wiec nie ma co sie martwic. Usg dzis nie bylo
dzis ostatni dzien przygotowan
kwiatki do wiazanki kupione, krawat tez wiec juz mamy wszystko
jeszcze z wami nie posiedze bo ostatnie sprzatanie robie i pomoge cos przy gotowaniu
mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze i ze nie przegapie zadnego maluszka
caluje wszystkie i sciskam
wroce juz pewnie jako mezatka
aaaa to juz jutro
trzymajcie kciuki o 17.30
całuski
za wizytę a jutro będziemy z Mikim trzymać kciuki, żeby się wszystko super udało

Cytat:
Hej

biedulka, żeby się wszystko zatrzymało a synuś posiedział jeszcze w brzuszku

Cytat:
ja też lubię takie klimaty i mój tż też. Ustawia sobie często radio na gg gdzie lecą właśnie takie przeboje

kamilka, najważniejsze, że wszystko pozamykane, teraz leż sobie i odpoczywaj a dzidzia niech spokojnie siedzi w brzuszku

wyprawiłam męża do pracy, teraz sobie odpocznę i lecę kończyć sprzątanie. Już mi malutko zostało
Stary 2012-10-19, 14:24   #3712
aerien83
Zadomowienie

wczoraj dziewczyny pisały - to jakieś chińskie biedronki z wieloma kropkami, okropnie nachalne, cały blok mi obsiadły od wczoraj
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:24   #3713
Nicole03
Rozeznanie

Paciorkowiec wyhodowany
W poniedziałek wizyta i reszta wyników coś czuje że znowu infekcja a to już zaraz 38 tyg.
Nicole03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:24   #3714
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:

ja kupiłam 1 i myślę, czy nie za mało
Stary 2012-10-19, 14:25   #3715
madzius90
Zakorzenienie

Nadrabiam na raty
Myślałam, że będzie nowy dzidziuś na forum, ale widze, że Landi zatrzymali akcję i bardzo dobrze, niech Kubuś jeszcze posiedzi w brzuszku

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
no w sumie to dobra wiad. tez jest bo mala ma juz 2.640 g. sondy juz tez jej nie zalozyli a jak juz bedzie ta operacja to po paru dniach pojdziemy do domku!!
Super

Cytat:
madzius90 gratuluję wizyty Bartusia to pewnie taka uroda, że waży ciut mniej, ale nie pojmuję histerii Twojej lekarki dzieci są różne, rosną w tempie indywidualnym, poza tym pomiary na usg nie są w 100% wiarygodne. Grunt, że rośnie, że zdrowiutki
Też nie rozumiem dlaczego robi z tego takie wielkie halo Rozumiem, jakby na usg wychodziło, że w ogóle nie mieście się w normach dla danego tygodnia, a tak Tylko mnie stresuje niepotrzebnie (a sama mówiła, że mam jak najwięcej odpoczywać i nie stresować się) i przez nią przychodzą mi różne myśli do głowy, że może to moja wina, że dziecko jest za małe

Ale staram się odganiać te myśli i wierzę, że urodze zdrowego Synka

Więc pewnie będzie tak jak mówił ordynator, że będę miała chude i długie dziecko

Cytat:
A ja tymczasem poproszę o kciuki za moją dzisiejszą wizytę u gina - mam na 16:40,z usg i chyba to już ostatnia wizyta, i obyśmy termin cc ustalili . Mam nadzieję, że z moją córcią wszystko dobrze .

Poza moją jest jeszcze kilka innych wizyt, za które trzymam kciuki: kaaamila1, natallkaa, perełka, halwaya
Będę trzymała mocno Kochana!!!
Z Izunią na pewno jest wszystko ok

I za wszystkie dzisiejsze wizyty również !
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:26   #3716
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Nicole03 Pokaż wiadomość
Paciorkowiec wyhodowany
W poniedziałek wizyta i reszta wyników coś czuje że znowu infekcja a to już zaraz 38 tyg.
ja w poniedziałek odbieram wyniki, też się boję czy nie mam tego świństwa
Stary 2012-10-19, 14:27   #3717
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Moj powiedzial ze jesli z mlodym i ze mna wszystko ok do samego konca mam chodzic co 3-4 tygodnie .. wiec jak pojde przed Wszystkimi Swietymi to juz bedzie pewnie ostatnia .. potem to juz tylko na IP i na porodowke . Ale ciesze sie bo mimo wszystko kazda wizyta to jednak wydatek .
Eh ja tez bym tak chciała... mi juz 3 tyg temu zapowiedział ze po tej dzisiejeszej wizycie bedzie co 2 tyg bo juz to będzie po 30 tc ... łeeee

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

aaaa to juz jutro
trzymajcie kciuki o 17.30
całuski
powodzenia ))

Cytat:
Hej Kochane

!!!
kuurde... biedna ciezka noc miałas :/ mam ndzieje, ze się poprawi ! czyli Mała juz nie taka mała ciekawe ile moja wazy

Cytat:
Hej
kurcze ((( trzymamy kciuki mam nadzieje, ze szybko się poprawi i raz dwa wrocisz do domku !!

Kurde z tym obdarowywaniem to pierwsze słysze :O

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:30   #3718
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:

ja miałam dużo winyli - stare budki suflera, bajmy, leżą u mojej babci w piwnicy odkąd mi się adapter popsuł

Stary 2012-10-19, 14:31   #3719
ImmortalWoman
Zakorzenienie

lecę kochane obiad dokończyć bo testosterony w drodze do później
Stary 2012-10-19, 14:33   #3720
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
yyy a co to jest zmutowana biedronka
jakies zmutowane azjatyckie które podobno zywią się wszystkim co popadnie i mogą ludzi atakować u mnie też ostatnio były O_O

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Jeeezuu...ale mam lenia.... po tej gimnastyce pod prysznicem nie mam juz na nic siły... Najchetniej to bym się polozyla spac... Ale musze jeszcze włosy wysuszyc i się pomalować.... ;((

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości