|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
My po szczepieniu,narazie jest dobrze. Bedziemy sie szczepic na pneumokoki z nfz bo nam sie nalezy ze wzgledu na wczesniactwo.
W Piotr i Pawel jest promocja 108 pampkow za 50zl i do tego 1litr lenora sensitive. Bynajmniej w moim miescie. Dokonalam zakupu ![]() Gratulacje dla nowej mamusi ![]() Aaa moj maly startowal z 2800 a po 6 tygodnaich ma 4800 ![]() Edytowane przez zielona1911 Czas edycji: 2012-10-19 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() A to dobrze pamietam ze u Ciebie Gesslerowa byla? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() maggie karmi zadziałało na laktację ?? ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Anusia gratuluję!! jesteś expresowa ![]() ![]() dzięki kochana ![]() mój mały Głodek już zaczął płakać, ale jeszcze zdążę się nią pochwalić ![]() specjalnie dla ciotek wizażowych pierwszy raz występujemy w spodniach (oczywiście za dużych ![]()
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() to ci komplement,dzięki ![]() Dziś mam dzień na NIE.Mąż mnie wkur..
![]() |
#637 | |
Wtajemniczenie
|
Katee a prosze Cie bardzo
![]() Ja mam nadzerke juz od kilku lat. I gin mowi ze na razie nie trzeba nic robic. Zielona ja calego nie ogladalam, ale widzialam akurat moment na tej zaglowce - Matko jakie piekne widoki macie ![]() Moni cudo ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() A do kiedy ta promocja? W Kauflandzie są te Pampersy białe premium Care po 36,99 do 24-tego. A w Naturze zwykłe za 37,99. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
katiem widoki moze i fajne,ale to jezioro żywieckie,nie miesci sie w naszym miescie tylko w Żywcu,ok 30km o ile sie nie myle. Ale to jezioro to syf jakich malo,woda brudna-az brązowa,pare lat temu plywaly tam kupy i martwe ryby. W tym roku moj maz na srodku jeziora skakal na glowke i walna glową o ziemie bo okazalo sie ze na srodku jeziora bylo wody po pas-zwariowalam
![]() tamlin o ile sie nie myle do 31 pazdziernika Od czego zalezy ze maly moj tak na piersi przybral? od tego ze duzo jem? bo ja sie nie ograniczam,zwlaszcza jesli chodzi o nabiał... |
![]() ![]() |
![]() |
#640 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dzięki Weroniczko, że pytasz... chyba troszkę pomogło, bo dziś jakby mleko gęściejsze i jakby więcej, ale na razie cii... żeby nie zapeszać
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
widze w gazetce z rossmanna chusteczki babyderam za 3,49..
kurde wogole za niedlugo trzeba bedzie przejsc na 3 pampersy juz ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- ostatnio u maluszka pojawily sie odparzenia,nic nie pomagalo.. ani sudocrem ani alantan ani nawet przemywanie dupki przegotowana woda z kropelka oliatum. Wiec posmarowalam tyłek tak cieniutkko clotrimazolem na noc-rano tyleczek piękny ![]() a na wypryski/potowki/generalnie brzydka buzinke dobry jest krem CUTIBAZA |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zielona i tak zazdroszcze okolic. Gdyby nie "rodzinny biznes" zostawiłabym chetnie niziny. Moze na emeryturze.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
To i ja spróbuje jutro z tym karmi
![]() Według mnie chusteczki z rossmana są okropne , takie jakieś suche . Mi najbardziej przypasily huggisy i bambino też są dość fajne ![]() Mój syn spał dziś w ciągu dnia 3 godziny i teraz po kapieli też nie chce zasnąć ... ręce opadają .
#644 |
Zakorzenienie
|
a mi chusteczki z Johnson's baby-pięęęęknie pachną i sa fajnie nawilżone
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja uważam, że są super. Ani za mokre, ani za suche. Moja też nie chciała spać. Żeby zasnąć musiałam ją mocno przytulić, złapać za obie rączki i głaskać po głowie. A mam tylko dwie ręce ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Za to mojej Kamie w końcu udało się trafić kupą z przewijaka prosto do mojego łóżka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja sobie dziś wyciąglam sama jakąś pozostałość po szwie. Niby rozpuszczalny a przelazł przez skórę i sobie zwisał. Pociągłam i sam wylazł ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też takie jezioro, że na środku wody do kolan. Jak do 31-ego to zdążę kupić, bo u mnie PiP nie ma, do Piły muszę jechać. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wszystkie szwy wygrzebałam bo mnie wkurzały ![]() A chusteczki lubię Dada z bawełny. Miałam Cleanic Dzidziusia i moim zdaniem dziadostwo. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Elena niezły strzał Kamy!
![]() A my właśnie się usypiamy... Kak na razie niecałą godzinkę, ale to niestety pora kolki. I tak jest duuużo lepiej, myślę że to dzięki Boboticowi. Nic mnie dziś i tak nie ruszy, bo mam świetny humor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Synek śpi ja się wykapalam i mogę pójść spać. Ale jestem zmęczona dzisiejszym dniem ... no rozumiem może nie potrzebować już tyle snu ale żeby on jeszcze leżał grzecznie w lozeczku czy tam lezaczku ale nie ma mowy...
Jutrzejsze zajęcia mi odwołali tak więc sobota w domu ![]() No ja też już tęsknię za ciążą ![]() ![]() Wczoraj miałam krwawienie myślałam że to okres ale dziś już czysto . Ja mialam z rossmana te niebieskie chusteczki bo kupiłam akurat ze względu na pudełko ![]() A używa któras chusteczki dada ? Jakie są ? TAMLIN no to żeś mnie zmartwila ![]()
#649 |
Zakorzenienie
|
Dobra cofam to! Henio robi masakre i znowu usypianie bedzie pewnie trwalo z 2 godziny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Tamlin
znam te wioski ![]() Clotrimazolum to masc przeciw grzybiczna za ok 2zl . generalnie u mnei sprawdzala sie na wszystko. Wyczytalam na paru forach ze mamom polecali dla dzieci dermatolodzy i pediatrzy ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Ja uzywam tez z DADA sa fajne,tylko nie rozowe bo wedlug mnie smierdza |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzieci spią ![]() ![]() czy wasze maluszki tez czasem budza sie z przerazliwym placzem?? bo moja tak ma ![]() gda współczuje kolek ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- a Pola od kazdych chusteczek ma podrazniona pupe ![]()
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj zaliczyłam ginka ![]() ![]() Dostałam też tabletki, w końcu sama chciałam. No i jeszcze plamię mimo, iż minęło wczoraj 8tygodni!!! ![]() Załamka, mówię Wam ![]() Zauważyłam, że Mała coraz więcej interesuje się zabawkami, więc myślę, że zakupimy Melci bujaczek. Może uda się jeszcze w tym miesiącu ![]() Zastanawiam się jeszcze nad karuzelą do łóżeczka, ale nie wiem.. Wydaje mi się to zbędne. ![]() I normalnie.. Chyba pójdę zapalić. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mi też fajek brakowało- bo to taka chwila tylko dla siebie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zadomowienie
|
tez mam czasami ochote ale silna wola zwycięża
![]() ![]()
#655 |
Zakorzenienie
|
Konczi ja jeszcze nie urodziłam, ale już planujemy zafasolkowanie na 2014 rok.
![]() Dzisiejszy dzień przebiegł bez skurczy więc pewnie wczoraj troche się przemęczyłam. A teraz Troje oglądam bo coś spac nie mogę ![]()
#656 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak z ciekawości...mąż jest ewangelikiem?nie słyszałam...Możesz coś o tym powiedzieć?cos tam pisałaś,że nie uznaje sakramentów świętych(Eucharystia),czy tylko niektórych? Cytat:
Mnie dziś tak wkurzył niesamowicie,bo kuwa nie widziałam,że śmieciarze zabierają śmieci od cioci i że nie krzyczałam,przez balkon,by i nasze wzięli ![]() ![]() ![]() W ogóle dziś mam dosyć ludzi i chyba przestanę wychodzić z domu,bo mam nerwa.I nie wiem jak będziemy chrzcili dziecko,bo nie potrafie spokornieć i się we mnie gotuje jak widze co niektórych,no i gdzie miłość bliźniego?! Cytat:
![]() Ja też mam przewijak wycelowany na łóżko,ale nie miałam jeszcze takich strzałów.Może mi oszczędzi ![]() Też tęsknie za ciążowym brzuszkiem ![]() Cytat:
Ja mam dada te z bawełną i są rewelacyjne!!!dla porównania kupiłam te zwykłe za 4zł,niby są nasączone i pachną,ale mają parabeny,więc nie używam ich dla Kubusia.Starszak wyciera nimi pupe do czysta ![]() Cytat:
![]() |
#657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty chcesz już 3 kupować?mój jeszcze w białych pampersach w 1 śmiga,a 5kg przekroczył i wcale nie są za ciasne. Ostatnio mąż kupił te dada 1 i one są bardzo małe dla Kubusia(od 2-5kg),w ogóle dla mnie trochę dziwne.Kuba zrobi 2x siku i przeciekaja a pampersiaki nie ![]() Jak dla mnie one wygrywają w rankingu pieluch ![]() A Dominik uroczy chłopczyk i jaki ma apetyt ![]() gda no,no,no..Henio jaki elegancik,piękny sweterek.Ile przybrał od urodzenia? ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Dobranoc
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-10-19 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor. Ja nie moge zasnac. Jasiowi na jutro zalatwilam usg glowki tak dla mojego spokoju i sie juz denerwuje widze ze wszystko ok ale do badania bede o tym myslec. I przeraza mnie mysl jutrzejszego zejscia z jasiem ze schodow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
Witam się poranną porą
![]() Zośka już okupuje karuzele z rańca- zawsze myslalam ze to zbedny wydatek ale teraz robią tak wypasione te karuzele że sama bym chetnie poleżała i popatrzyła na tes spadające kolorowe misie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Czyli jednak co szpital to obyczaj. u nas nie kąpali dzieci.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.