|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37152982]MAC
A MUFE jest chyba sephorowskim produktem, nie? [/QUOTE]tak, MUFE jest na wylacznosc w Sephorze. Dla mnie tylko MAC i MUFE... bardzo mam monotematyczna kosmetyczke... pojedyncze produkty innych firm. no ale tez przez to mam detox na kosmetyki od dluzszego czasu. te sie nigdy nie koncza ![]() lobuz to jest Torres. Wasze szkraby kopia... wrrr ale to tylko moja wina. mojej nadwagi ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37152982]Zwykle więc robię kreskę kredką i rozcieram jakimś małym pędzelkiem-gąbeczką.[/QUOTE] i gitens ![]() ja mam caly arsenal, ale tez na codzien uzywam trzech pedzli...
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
tak to juz jest!!!!
Jeszcze Ci tak przyłozy ze zobaczysz!!! |
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Pani niezły masz arsenał tych pędzli
![]() Luna Ty to faktycznie bardzo szybko czujesz te ruchy
|
#4624 |
|
Konto usunięte
|
Kundzia filmik z dzisiaj jakby dla Ciebie
![]() http://www.youtube.com/watch?v=j747hC_xN7w&feature=plcp Tak gdzieś od ok. 2.45 To kanał Sephory, ale bardzo lubię tę dziewczynę. |
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie mam pytanie odnośnie ubranek. Bo dzisiaj się spotkałam z koleżanką i ona mówiła, że na początku się bała ubierać małemu body przez głowę i ubierała tylko kaftaniki. A z tego co czytałam to większość z Was poleca body+pajac. Rzeczywiście jest ciężko ubrać takie body?
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
MAGA! ja tez mam sporo body przez głowe jeszcze nie wiem jak ale jakos je będe ubierać- taki mam plan.
Wyprasowałam pościel Zosi- az mnie kręgosłup rozbolał. a rózowosci sie jeszcze suszą!!! |
|
|
|
#4628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
monika super, że wszystko ok Cytat:
Cytat:
Mikołaj dziś kończy 11 miesięcy stawiamy kawę i ciacho
|
|
|
#4629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wybrałam tego:http://www.znanylekarz.pl/janusz-pet...wice-dziedzice
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-19 o 20:33 |
|||
|
|
|
#4630 |
|
Konto usunięte
|
Iza jeśli nie masz za daleko do Katowic, to rozpatrz jeszcze "kandydaturę"
dra Magnuckiego. Ja u niego byłam, ma rewelacyjne opinie. Jest wg mnie bardzo miły, konkretny, nie gada pie...rdół, żeby tylko gadać, no i nie jest też hurraoptymistą, tylko mówi prawdę. Takie są moje wrażenia po jednej wizycie. W czasie badania jest bardzo delikatny, nic nie boli. Jest po prostu bardzo sensowny. Ale to tylko takie moje pierwsze wrażenie. Pracuje w klinice na Ligocie też, więc chyba doświadczenie ma duże. Ja będę nad nim intensywnie myśleć w razie II.
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37155380]Iza jeśli nie masz za daleko do Katowic, to rozpatrz jeszcze "kandydaturę"
dra Magnuckiego. Ja u niego byłam, ma rewelacyjne opinie. Jest wg mnie bardzo miły, konkretny, nie gada pie...rdół, żeby tylko gadać, no i nie jest też hurraoptymistą, tylko mówi prawdę. Takie są moje wrażenia po jednej wizycie. W czasie badania jest bardzo delikatny, nic nie boli. Jest po prostu bardzo sensowny. Ale to tylko takie moje pierwsze wrażenie. Pracuje w klinice na Ligocie też, więc chyba doświadczenie ma duże. Ja będę nad nim intensywnie myśleć w razie II.[/QUOTE]Kurcze właśnie do Katowic mam troche godzine jazdy pociągiem w jedna strone Ale dziękuje
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
królestwo za kawałekPerse ty pracujesz w każdą sobotę? jestem zła. nie wiem co się dzieje z moim organizmem, wariuję z moimi cyklami. raz mm 21 dniowe, raz 26 dniowe. dzisiaj jes 26 dzien i ani widu ani słychu
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, tak właśnie myślałam, że raczej body i pajace.
Berbie za dużo pracujesz i za dużo stresów masz :/ może dlatego tak Ci się miesza . A w week odpoczniesz trochę?
|
#4634 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ależ skąd, 2 soboty pracuję, 2 wolne i za te pracujące mam dzień wolnego w miesiącu..... hahahhahaha W UMOWIE ![]() Pracuję zwykle 3/4 soboty, ale tak naprawdę to w zależności od potrzeb. Wszyscy tak zresztą mamy, więc już tam nawet nie marudzę. Właściwie nawet lubię pracować w soboty, bo faktycznie zapisuję to jako nadgodziny i jak można, to wybieram, a w soboty jest luzik generalnie. Czasem wyskoczę sobie w czasie pracy po mięsko i pieczywo i najważniejsze zakupy mam zrobione, a jak jestem w domu, to się nie umiem zebrać z łóżka do 12 :P Berbie, przepracowanie, stresy.... I takie są efekty. Coś o tym wiem Nie masz opcji jakiegoś krótkiego urlopu?
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
urlop... tak, tak... idę z tydzień na tydzień. tylko, że prawdopodobnie w czasie tego urlopu będę pracować ale w innej firmie
to sobie raczej nie odpocznę, wręcz przeciwnie
|
#4636 | |
|
Wtajemniczenie
|
O, to kawał chłopa! Chodzi już, próbuje?
![]() A ciachem nie pogardzę. Cytat:
Pani, a znasz jakiś podkład dla cery mega problematycznej? Nie chodzi mi tyle o silne krycie, co o to, żeby nie był komedogenny. Bo mnie prawie wszystkie mazidła do twarzy zapychają
|
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety musimy się nastawić, że teraz dzieci mają prawo tak nieregularnie się ruszać. ja tak na prawdę czuję tylko jak poleżę trochę, jak chodzę/siedzę to nie czuję. a jak leżenie? kiedy masz wizytę? |
|
|
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
Adunia, wyjdź z krzaczorów
Jak tam zdrówko?
Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2012-10-19 o 23:39 |
|
|
|
#4639 |
|
Konto usunięte
|
Berbie możemy sobie podać rękę z tym urlopem od siedmiu boleści
Ja w czasie mojego też nie odpoczęłam, ale no cóż.... Medi ja właśnie tego się boję, zapychania, więc używam tylko kremów tonujących (akurat mój numer 1 to Pharmaceris, ale właśnie krem, a nie fluid, limitowanka:/). Krycie kiepskie, ale trudno, coś za coś.... Jest lekki bardzo, latem niczego pod niego nie wklepuję. Mam dzisiaj i jutro wieczór z muzyką Muzyka to coś, co sprawia mi autentyczną radość. Dzisiaj sobie słucham, jutro mam dostać obiecany koncert takiego jednego zespołu. Będzie wino, będzie koncert, będzie fajnie
|
|
|
|
#4640 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37158821]Berbie możemy sobie podać rękę z tym urlopem od siedmiu boleści
Ja w czasie mojego też nie odpoczęłam, ale no cóż.... Medi ja właśnie tego się boję, zapychania, więc używam tylko kremów tonujących (akurat mój numer 1 to Pharmaceris, ale właśnie krem, a nie fluid, limitowanka:/). Krycie kiepskie, ale trudno, coś za coś.... Jest lekki bardzo, latem niczego pod niego nie wklepuję. Mam dzisiaj i jutro wieczór z muzyką Muzyka to coś, co sprawia mi autentyczną radość. Dzisiaj sobie słucham, jutro mam dostać obiecany koncert takiego jednego zespołu. Będzie wino, będzie koncert, będzie fajnie [/QUOTE]Wiecie, z tym urlopem to jakbym o swojej mamie czytała. Z tym że ona ani remontów w tym czasie nie robi, ani nie bierze dodatkowej pracy. Sprząta. Codziennie. Myje okna, pierze, prasuje, szoruje fugi, rozmraża lodówkę, zamiata, odkurza, ściera, myje... I tak przez 3 tygodnie. Ja się boję nawet kremów... Podpasował mi jeden z firmy HiPP, ale jest dostępny tylko w Dojczlandach. Obecnie zamiast kremu używam olejku arganowego z kwasem hialuronowym. O, ja też uwielbiam muzykę. A jakiego zespołu koncert? Chodzi o bilet czy o płytkę, bo nie załapałam
Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2012-10-20 o 00:19 |
|
|
|
#4641 |
|
Konto usunięte
|
Płytkę stanowiącą zapis koncertów tego zespołu z lat 90.
Na koncercie byliśmy z TŻem we wrześniu ![]() A chodzi o zespół Lacrimosa. Jeśli nie jesteś fanką sceny gotyckiej to przypuszczam, że nazwa niewiele Ci mówi Ja ich uwielbiam, ubóstwiam, byliśmy już na ich koncercie 3 lata temu, parę dni po ślubie. Widzieć ich na scenie to dla mnie ekstatyczne przeżycie :P Słucham ich muzyki już bardzo długo, towarzyszy mi w różnych momentach, z reguły w tych ciężkich....
|
|
|
|
#4642 |
|
Wtajemniczenie
|
Perse, ja uwielbiam gotyckie klimaty! Co prawda Lacrimosę znam tylko z nazwy, ale uwielbiam np. Closterkellera i Artrosis. Kiedyś słuchałam ich na okrągło, dziś wracam do ich twórczości właśnie wtedy, kiedy mi bardzo źle....
|
|
|
|
#4643 |
|
Konto usunięte
|
No proszę
Ja raczej nie słucham polskich zespołów, ale oczywiście oba znam i cenię, zwłaszcza C. Tymczasem lecę, bo nie wstanę jutro do pracy... Ale aż się nie mogę doczekać jutrzejszego wieczora ![]() Dobrej nocki! |
|
|
|
#4644 |
|
Wtajemniczenie
|
Aż Ci trochę zazdroszczę
![]() Ja już w wyrku jestem, ale jak zwykle zasnąć nie mogę... A muszę wstać po 6.... Dobranoc!
|
|
|
|
#4645 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak już mi się zdarzyło wstać tak wcześnie, to pozwolę sobie zapalić światło na wątku
![]() Dzień dobry!
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzień dobry
|
|
|
#4647 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam jazdę o 8.00...
Ewcik, co u Ciebie? |
|
|
|
#4648 |
|
Konto usunięte
|
Ja też się witam
Jem śniadanie i spadam.Medi, doczytałam z wczoraj o olejku.... Miałam niedawno możliwość kupić olejek arganowy, taką małą buteleczkę za 25 zł. Nie wiem, czy to dobra cena czy nie. I nie wiem, czy jest naprawdę taki super, jak zachwalała go sprzedawczyni. A ja go chciałam głównie na końcówki włosów. Co myślisz? Ech.... Włączyłam sobie onet, a tu z rana moja historia... Identyczna prawie. Problemy z łożyskiem. http://dziecko.onet.pl/78258,6,9,bra...h,artykul.html Bardzo smutny artykuł, ale naprawdę bardzo dobry, żadne tam oderwane od rzeczywistości wynurzenia, sama prawda
Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-10-20 o 08:14 |
|
|
|
#4649 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Medi, ja w wiekszosci w krzaczorach, bo na telefonie siedze, a nie lubie na nim pisac... Kuruje sie, ale dzisiaj obiecalam sobie ze popisze troche magisterki. Tak wiec wracam w krzaki Milej jazdy Medi!No i milego dnia Dziewczyny! Bedzie piekny - juz widze ze pogoda nas dzis porozpieszcza! |
|
|
|
#4650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37158913]Płytkę stanowiącą zapis koncertów tego zespołu z lat 90. Na koncercie byliśmy z TŻem we wrześniu ![]() A chodzi o zespół Lacrimosa. Jeśli nie jesteś fanką sceny gotyckiej to przypuszczam, że nazwa niewiele Ci mówi Ja ich uwielbiam, ubóstwiam, byliśmy już na ich koncercie 3 lata temu, parę dni po ślubie. Widzieć ich na scenie to dla mnie ekstatyczne przeżycie :P Słucham ich muzyki już bardzo długo, towarzyszy mi w różnych momentach, z reguły w tych ciężkich....[/QUOTE]Znam ich,kolega słucha My z tż słuchamy metalu.[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37159372]Ja też się witam Jem śniadanie i spadam.Medi, doczytałam z wczoraj o olejku.... Miałam niedawno możliwość kupić olejek arganowy, taką małą buteleczkę za 25 zł. Nie wiem, czy to dobra cena czy nie. I nie wiem, czy jest naprawdę taki super, jak zachwalała go sprzedawczyni. A ja go chciałam głównie na końcówki włosów. Co myślisz? Ech.... Włączyłam sobie onet, a tu z rana moja historia... Identyczna prawie. Problemy z łożyskiem. http://dziecko.onet.pl/78258,6,9,bra...h,artykul.html Bardzo smutny artykuł, ale naprawdę bardzo dobry, żadne tam oderwane od rzeczywistości wynurzenia, sama prawda [/QUOTE]![]() Cytat:
Ja jem sniadanie.Musimy dziś z tż posprzątać.Na reszte dnia planów brak.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-20 o 08:55 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Znalazłam innego, prywatnego lekarza u mnie w mieście co ma bardzo dobre opinie.Idziemy do niego w przyszłym tygodniu.Ale powiem ci że jestem już tak zrażona do lekarzy że boje sie
Nie wiem skąd brać siłe do walki..

królestwo za kawałek
Nie masz opcji jakiegoś krótkiego urlopu?

Muzyka to coś, co sprawia mi autentyczną radość. Dzisiaj sobie słucham, jutro mam dostać obiecany koncert takiego jednego zespołu. Będzie wino, będzie koncert, będzie fajnie