|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
sprzatam, ale tak naprawde fest.
Mamy lozko w sypialni tak ze aby tz na nie wszedl musi przejsc przeze mnie bo ja spie od brzegu a on od sciany jednak z jeo srony lozko nie jest dosuniete calkiem do sciany tylko jest ja wiem z 30 cm przerwy co by nie brudzic sciany. ja patrze a tak 3 koszulki, kubek i 5 butelek po wodzie! no smietnik sobie za lozkiem zrobil, dotanie taka zrypke jak wroci bo ja nic nei robie tylko za nim sprzatam! a pomyslec ze on kiedys sprzatal po mnie, chyba o za bardzo rozpuscilam, czas go krocic troche bo chyba mu za dobrze |
|
|
|
#1682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Grunt, że to przechodzi...
Młoda wytrąbiła pięknie 180ml (!!!) mm z butli mam i zadowolona, a ja odciągam swoje, żeby jej podać, bo na teraz nie miałam gotowego. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nie ma jak zebra! Cytat:
Tego co i ja ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
jak nastolatek! ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Ściągnęłam 360 ml mleka i dobrze, że tylko tyle napisałyście, bo już mi się nie chce więcej
|
||||
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
o matko Ty bys swoje i jeszcze cudze dziecko wykarmila!
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
No nic... Jeszcze bym odciągnęła, jakby mi się chciało.
Heh, zrobię zapasik na noc, jakby w nocy nie chciała z piersi - już tak raz było. |
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyno ale Ty masz produkcje....
|
|
|
|
#1687 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja znam tak On - pij pij, będziesz łatwiejsza... Ona- pi pij nie będziesz mógł ![]() Cytat:
![]() Widzę , że pojawił się temat blogów- podziwiam, że macie na to czas ![]() Ja się cieszę, kiedy mi się udaje czytać wątek na bieżąco ![]() --- Mi też okropnie wypadają włosy, mam nędzne z natury więc tym bardziej mnie to boli ![]() --- Dziś podczas spaceru postanowiłam zajść do drogerii- otworzyli u nas Jasmin, bardzo fajna jest, no i najpierw zahaczyłam wózkiem o półkę i zrzuciłam poustawiane kosmetyki a potem Marcinek zaczął ryczeć na maxa, kupowałam więc w biegu czego nie znoszę, kurcze z nim sie nie da wchodzic gdziekolwiek , potem był już marudny do końca spaceru
|
|||||||
|
|
|
#1688 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
no bo ja przecież siedzę w domu
Jedną ręką powinnam trzymać dziecko, drugą sprzątać a dzyndzlem gotować obiad |
|
|
|
#1690 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1691 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się do tego doliczy 2 leki na kolkę i syrop na refluks to wychodzi cały dzień wtykania leków ![]() Cytat:
podziwiam!natura nie jest sprawiedliwa
|
||
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Blue zbieram szczenkę! Ilee? Ty sie nie dziw że Martynka nie chce jeśc, najada sie za jedym karmieniem tak, że jej na dlugo wystracza, jak nie była kumata to może jadła ile fabryka dała
|
|
|
|
#1694 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie też dziś pięknie ok.30 stopni-normalnie cuuuudo
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
ile ?
u mnie 12 :/ |
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
bylam na drugim spacerku kupiłam kilka odzywek do wlosow
|
#1697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niech tak raz zostanie sam w domu, zobaczy jak to jest!!!Cytat:
Phdwao, może masz rację ![]() No i nie chcę słyszeć żadnego 'podziwiam' To tak samo... Nie mam wielkich piersi, ani nie były twarde, tylko kilka wyczuwalnych zgrubień.Postaram się odciągać, żeby zawsze coś mieć w lodówce. W sumie byłoby dobrze, gdyby jadła tylko z butelki - lepsze to niż tylko z piersi. |
|||
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech jasiek wrzeszcał od 18, taki zmęczony był i o 19 kapile była i juz padł, zjadł, potem gdy nie chcial dostał smoka i do łóżeczka i kima ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Dziewczyny zobaczcie jakie piekne opaski i inne cuda dla dziewczynki http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=337017 |
|
|
|
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziwie Ci się że chcesz przejść na butelkę na Twoim mleku, po co? przecież to więcej kłopotu, nie dość że trzeba odciągnąć to potem podać, czasem pewnie odgrzać, wiadomo że powinna umieć pić z butelki ale żeby za każdym razem? mi by się nie chciało
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi jeszcze o czas - moja jak robi sie głodna to nie ma zmiłuj jest ryk nie z tej ziemi, a jeszcze 5 minut wcześniej nic tego nie zapowiada, więc trudno ją wyczuć lepiej wtedy natychmiast dac jej jeść, Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-10-19 o 20:11 |
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam Irmusie ze jeszcze ma na to sily
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim nadrobię:
* W Rossmannie też jest promocja pampków (chyba już od jakiegoś czasu, a ja o niej zapomniałam). Mam nadzieję, że za trzy tygodnie też gdzieś będzie * Kocyki z Biedronki są miłe w dotyku, ale wzór na białym mnie nie zachwycił i jednak żadnego nie kupiłam. Niebieskie wyglądają lepiej. |
|
|
|
#1704 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ona nie chce z piersi, nie mam więc wyjścia. Idealnie by było, gdy już jej przejdzie obraza na pierś, żeby z butli też chciała - ale to nie koncert życzeń. Nie moich. |
||
|
|
|
#1706 |
|
Zadomowienie
|
etam, odważna. Przecież ja tu przyjechałam do (przyszłego wtedy) męża, który się w Niemczech wychował.
No i dość szybko poszłam na kursy językowe - 4 godziny dziennie, codziennie. Od początku trzeba się było dogadywać wyłącznie po niemiecku i w sumie ani się obejrzałam, jak już mówiłam w tym języku ![]() perfekt na pewno nie Perfekt to ja niestety tylko po rosyjsku (choć, niestety, mam wrażenie, że powoli tracę ten język )Ale wystarczająco ![]() _____ Tak piszecie o tych kurierach - tu też powinni coś takiego wprowadzić (że płacą od dostarczonej przesyłki). Bo np. taka sytuacja: tydzień temu zamówiliśmy na amazonie nowy monitor do kompa stacjonarnego i kartę sdhc 32 gb. Monitor przyszedł we wtorek, karta - nie. W środę wciąż nie, i w czwartek też nie Sprawdzamy dziś zatem za stronie amazona, co z tą przesyłką. Co się okazuje? że widnieje jako "dostarczona" - tyle tylko, że do sąsiada (to tu nagminny proceder). Problem w tym, że ciul kurier nie wrzucił nam do skrzynki awizo, do którego sąsiada (a mieszkamy w dużej, trzyskrzydłowej kamienicy). Dzwonimy zatem do DHL (dostarczyciel) i pytamy o szczegóły. Przesyłka faktycznie widnieje w ich systemie jako dostarczona, niestety nazwisko sąsiada - nieczytelne ("chyba coś na S" - beztrosko podpowiada miła pani).Noż qr.wa, i szukaj teraz wiatru w polu. Mamy albo dobijać się do każdego z naszych sąsiadów, albo wytoczyć sprawę, i wtedy zrobią dochodzenie. Lovely, nie? Niemieckie porządki |
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Ja chyba jednak miałam lekkiego pecha, bo w środę i dzisiaj listonosz (lekkie ubranka wysyłają listem poleconym priorytetowym) musiał trafić na mycie naczyń, albo mycie włosów, bo też maszerowałam na pocztę po 3 przesyłki. Czyli dostałam dzisiaj 6 paczuszek, ale zadowolona jestem z 4. * Wiem, co skończyłaś, a Cię nie wymieniłam. Wybacz. |
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mówicie, że mam się zastanowić, to co mi radzicie?
|
|
|
|
#1709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
u nas czasem zostawiają sąsiadaom, ale Ci jak tylko wrócimy do domu nam oddają paczkę---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- miejmy nadzieję że Jej się odwidzi i znow zacznie jesc z piersi(tak jak mojemu mogłoby sie odwidziec i pic równiez z butli ) jesli nie to ja bym robila jak robisz-sciąganie i dawanie z butliTŻ zaczyna składac krzesełko do karmienia |
||
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja już na pewno przekroczyła 5,5 kg. Oby moje 200 sztuk nie stało się nagle za małe! Dziś siuśki poleciały bokiem, ale mam nadzieję, że po prostu falbanka się podwinęła. Róża od 15-16 mało je. Dzisiaj miała w wózku budę opuszczoną na tyle, że mogła oglądać drzewa i bardzo jej się to podobało. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

jak nastolatek!

Boję się, że w tedy na śpiocha poruszą ręką i zrobię im krzywdę...

tym razem usrał się po same pachy 
, potem był już marudny do końca spaceru

podziwiam!

Perfekt to ja niestety tylko po rosyjsku (choć, niestety, mam wrażenie, że powoli tracę ten język
Sprawdzamy dziś zatem za stronie amazona, co z tą przesyłką. Co się okazuje? że widnieje jako "dostarczona" - tyle tylko, że do sąsiada (to tu nagminny proceder). Problem w tym, że ciul kurier nie wrzucił nam do skrzynki awizo, do którego sąsiada (a mieszkamy w dużej, trzyskrzydłowej kamienicy). Dzwonimy zatem do DHL (dostarczyciel) i pytamy o szczegóły. Przesyłka faktycznie widnieje w ich systemie jako dostarczona, niestety nazwisko sąsiada - nieczytelne ("chyba coś na S" - beztrosko podpowiada miła pani).