|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Cytat:
moja też szybko przybiera na wadze, mi ginekolog przepisuje zelazo Biofer folik kosztuje tylko 17zł może spróbuj? |
|
|
|
|
#3962 |
|
Zadomowienie
|
ja zmykam już . TŻ juz czatuje na kompa sie oczka zmykaja. Zapewne znowu nie będę pamiętać jak on przyszedł . miłej nocki
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#3963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez juz nie biorę no sp.. Mi kazal zwykla 3 razy dziennie po 1. Ale jak ja nie czuje zadnych boli i nic mi sie z szyjka nie dzieje, miala nie napiera wiec po co mam to brac:/ brzuch mi twardnieje ale tak to.nic a nie chce sie bez sensu faszerowac..
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Ide do TŻeta do lozeczka ...
Do jutra .
|
#3966 |
|
Zadomowienie
|
Teraz spojrzalam na te centyle z pierwszej strony to Mała idealnie w.srodek sie wpasowala
na 30 tc jest 1529 50 centyl a moja ma 1522![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Paaa ![]() Ja dalej kminie.co zjesc ale chyba jednak zdecyduje sie na płatki kurde dopiero 22 a juz spac mi sie chce...:/
|
#3967 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
yoooo laska i jeszcze wizyta za 3 tyg, bajer ja kłamstewkiem załatwiłam sobie za 2 zamiast za tydzień, ale ile się nasłuchałam to moje ![]() Cytat:
magnez brałam 5 x dziennie jak miałam skurcze, później zeszłam do 3, a teraz już się chyba "namagnezowałam" bo w ogóle nie biorę i na razie nie mam skurczy, ale to wiesz - każdy organizm inaczej reaguje Cytat:
idealna
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do wyrka, jutro zajęcia no i jutro zaczynamy 32 t.c czyli 8 miesiąc
Dobranoc Kochane
|
#3969 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
piękniemoja w 30tyg miała niecałe 1500 więc prawie tak samo wiec jak teraz w 37 ma 3090 to może Twoja będzie miała podobnie ![]() Kochane wymieni się któras ze mną nr tel? bo robi się poważnie a ja nie mam do żadnej numeru... |
||
|
|
|
#3970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cena żelaza powaliła mnie na łopatki ![]() Może zapytaj w aptece czy nie ma tańszego odpowiednika, bo ta cena to przegięcie. Z tym, że chyba nie wszystkie apteki chcą to robić, więc warto pytać. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() Jeśli chcesz się wymienić tel pisz na pw ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Od kilku dni mam się Was o coś zapytać. Przypomina mi się jak odchodzę od kompa. Teraz mi się przypomniało jak pewnie już wszystkie poszłyście sobie ![]() Co myślicie o nosidełkach? Kupuje je któraś z Was bądź użytkuje? Oczywiście mam na myśli wyłącznie te ergonomiczne. |
||||
|
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
Na telefonie siedze i ciezko mi cytowac. Agasobo - wlasnie tez sie zdziwilam ze wizyta za 3 tyg ale om stary juz jest i chyba zapomnial ze na poprzedniej mi mowil ze co 2 tyg bedzie wiec mu nie przypominalam hehe ale ten Twoj lekarz to przegina serio.... Juz tak chamsko ta kase wyciąga..:/ A z tym zelazem to sprobuje jakies tańsze bez recepty jak mi nie pomoze to bede brala te ktore mi przepisal, no juz wyjścia nie bede miec.. Kurde ono jest takie fajne żadnych zaparc po nim nie mam..
|
#3972 |
|
Zadomowienie
|
ja mam takie z Chicco chyba, nie oglądałam go zbyt dokładnie, przypuszczam, że będziemy nosić, ale raczej dopiero na wiosnę, jak się ciepło zrobi, bo nie wyobrażam sobie dziecka tam pakować w tych wszystkich kombinezonach itp... starałam się kupić dość zwrotny wózek, żebym mogła wkładać małego do nosidełka i wozić - tak chyba wygodniej....
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3974 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie kupuje nosidelka.. Nie podoba mi sie to w ogole... Zreszta na zime to i tak nie bardzo chyba.. Balabym sie tak po sniegu chodzic troche..
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak sobie pomyślałam, że jak zimą będzie jakaś zawieja śnieżna i trzeba będzie skoczyć na jakieś szczepienie do przychodni czy na jakieś latem na jakieś wypady w góry czy spacery po plaży to może być fajne rozwiązanie. |
|
|
|
|
#3976 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3977 | |||||||
|
Zadomowienie
|
![]() będą śniły mi się frytki ....Cytat:
Cytat:
Jak jest wszystko wporządku to faktycznie wypuszczają po 2 ; chcę jak najszybciej wrócić do domku).Niestety znam tylko jedną osobę która tak wyszła po 48 godz. Reszta koleżanek / kuzynek miała problemy z żółtaczką u dzieci (i tak od 3-10 dni). Aaaa... i po cesarce chyba jest się dłużej.Cytat:
kciuki żeby troszkę jeszcze Mała posiedziała. Z drugiej strony - proszę jaka niespodzianka Jeszcze wyprzedzisz "cesarki". Oj czuję że będzie się działo ![]() Cytat:
wizyty; ja jako żelazo biorę Tardyferon Fol - tam jest 30 tabletek i opakowanie kosztuje koło 20 zł (ale jest to na receptę - niestety). Cytat:
Ono chyba tak ma...albo mąż za dobrze gotuje i wysysa każdą witaminkę z jedzenia ![]() Cytat:
Mykam - miłej nocki ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak uznam, że mi się przyda nosidełko to kupię na późną wiosnę i lato. Zmieniłam kolor włosów ![]() Mam ochotę coś obejrzeć o ciąży, ide czegoś poszukać. Dobranoc
|
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o nosidełko to myślałam o nim, żeby tż mógł je nosić, bo w chuście to trochę dziwnie będzie wyglądał ![]() Generalnie narazie to zastanawiam się czy w ogóle kupować. |
|
|
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też uciekam, śpijcie dobrze ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- może wstrzymaj się póki co - a nuż ktoś będzie chciał wam sprezentować?
|
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że teraz nie będę kupować.
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaa sorry, pomyliło mi się teraz sprawdziłam - mam Maxi Cosi - MAXI GOGO MINO - załączam zdjęcia z netu - jest bardzo lekki, ale nie nosiłam w nim nikogo - to ciężko mi stwierdzić jak to będzie.... powiem Ci, że gdybym go nie dostała, to chyba na razie bym nie kupowała ![]() poka poka
|
|
#3984 |
|
Zadomowienie
|
idę z psem..... aaaale mi się nie chce wychodzić.....
nie wiem o której mój tż dzisiaj wróci, bo "komisarz Alex" ma dzisiaj imprezę na zakończenie zdjęć u nich w knajpie.......... padaka
|
#3985 |
|
Rozeznanie
|
Witam się wieczornie
postaram się jutro Was nadrobić, teraz tylko na chwilkę, bo padam na pyszczek taka zmęczona jestemmelduję, że zaczęliśmy dziś 38 tydzień ![]() postaram się jutro zajrzeć, ale nie wiem jak wyjdzie bo mam masę prasowania - Tż wrócił z delegacji na stałe i wszystkie ciuchy były do prania, więc jutro czeka mnie mega prasowanie mam też pytanie: czy Wy też pod koniec ciąży słabo śpicie? bo ja jak się obudzę w nocy to ciężko mi zasnąć. Dziś kręciłam się z boku na bok przez ponad 2 godz i nic. Poszłam przed tv ale niewiele pomogło, zasnęłam na godzinę i znów pobudka, pół godziny kręcenia się i pół spania - masakra jakaś nawet w dzień nie bardzo chciało mi się spać spokojnej nocy papap
|
#3986 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
#3987 | |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki,
Nadrabiam Was od 18.00 Gratki wszystkich wizyt ![]() Oby sie nam nie powykluwaly za szybko dzieciaki Padam na twarz- dzisiaj miałam brzuszkową sesje prawie cały dzień...ciężki zawód to modelowanie Cytat:
Kochane- głowy do góry dzisiaj sporo smutaskow na forum bylo
|
|
#3988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za nowy tydzień ![]() mi ogólnie raz jest w nocy gorąco, raz zimno, czasami nie mogę oddychać i się budzę, czasami rano jak się obudzę" na siku" to później nie mogę zasnąć, często budzę się i rozmyślam jak my sobie poradzimy i w ogóle.... a w dzień nie chce mi się spać..... my zaczynamy 37 za pół godziny ![]() kurde nie wiem czy ten mój grzebalec z zemsty za to, że nie chcę przyjść za tydzień, za mocno mi nie pogrzebał........ dosłownie czuję takie kłucie, pobolewa mnie spojenie, szczególnie jak teraz z psem poszłam się przejść... no masakra, jak coś, to JA NIE RODZĘ! a już na pewno nie przed 13.11
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż Ci ten zboczuch narobił Może chce Cię zmusić do wcześniejszej wizyty
|
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to już by chyba była wizyta ostateczna w szpitalu
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

taka w sumie bez sensu ta wizyta bo zadnych badan nie robilam, wiec z wynikami nie wiadomo jak ale ja czuje, a przynajmniej mam nadzieje, ze mi sie poprawily
nie badal mnie, ale usg na szczescie bylo
wymiarki ok jak mierzyl kosc udowa to na ekranie pokazało 30 t 5 dz. Ja nie wiem czy gin cos wczesniej wklepal czy tak z wymiaru wyszlo no ale idealnie... Jestem wlasnie w 30 t 5 d szok... Na nastepna wizyte.mocz morfologia i hbs. I nastepna wizyta za 3 tygodnie jednak 

idealna 

będą śniły mi się frytki ....
Cóż Ci ten zboczuch narobił