|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
A z innej beczki - na blogu luźny wpis o kilku pierdółkach
Nowe buty, nowy domownik, zdrada w rodzinie, inwazja i takie tam ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() Jeszcze parę lat temu to nadrabiało chociaż piękną łuną za oknami nad cmentarzem, teraz z roku na rok światełek jest coraz mniej. |
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37154780]
Normalnie nie mam czasu na pisanie notek Ostatnio dodałam 15-go, a teraz jestem tak zmęczona, że aż mi się nie chce pisać kolejnej... Mam wenę do pisania, ale sił brak, zmęczona jestem strasznie i to codziennie Normalnie aż mi tak głupio zostawiać bloga na kilka dni, bo wenę mam straszną, codziennie myślę co zrecenzuję, co o tym napiszę (w sensie co warto uwzględnić), ale żeby się za to zabrać to A jutro napiszę kilka notek na zapas, jeśli mi się uda [/QUOTE]Ale po co pisać na siłę? Moi rodzice tylko z hoteli i byli zadowoleni za każdym razem. Miałam wstać o wiele wcześniej. Czeka mnie wycieczka do sklepu po jajka a później dziki szał. Wpadają dziś do mnie koleżanki na ploty, więc trzeba coś dobrego zaserwować. I tak sobie myślę czy uraczyć je moim nowym okryciem kulinarnym, no ale to ciasto czy prostymi ciasteczkami... Ale na ciasto sama mam chęci i wiem, że im też będzie smakowało (o ile drugi raz mi wyjdzie) ![]() No i wczoraj domu nie posprzątałam, tzn. posprzątałam mniej niż powinnam. No dobra, nie ma co gadać- trzeba lecieć! |
|
|
|
#2793 | |||
|
Zakorzenienie
|
DOBRY
![]() Cytat:
mi się takie sukienki bardzo podobają tylko z takiej grubszej i bardziej matowej skóry jak jakąś znajdziesz i będziesz się w niej dobrze czuła to kupuj Ty w niej będziesz chodzić przecież![]() o dobrze że mi przypomniałaś ![]() Cytat:
i cena fajnaCytat:
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie upatrzyłam płaszcz w Croppie, czerwony, mam nadzieję, że będzie
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37160557]A z innej beczki - na blogu luźny wpis o kilku pierdółkach Nowe buty, nowy domownik, zdrada w rodzinie, inwazja i takie tam [/QUOTE]lecę czytać
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Też po kawce, śniadaniu i kąpieli w pomarańczach i czekoladzie, mam nowy żel, zaraz wrzucę na bloga
![]() Cytat:
|
|
#2798 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Muszę napisać notkę i lecę z psem na spacer na lotnisko, niech się wylata póki jeszcze ta jesienna chlapa nie przyszła :P W ogóle - nie mogę doczekać się zimy, uwielbiam wtedy zabierać psa na dwór, wariatka tak skacze po tym śniegu, że śmiechu jest wtedy co nie miara i nauczyłam ją łapać śnieżki w zęby i jej mina jak się jej ta śnieżka rozpada w zębach jest bezcenna I już mi się marzą te grubaśne swetry, który póki co leżą w szafie i czekają na swój czas Ajajaj lubię zimę Orlica lecę czytać tego Twojego posta bo opis mnie co najmniej zaintrygował :P Ja dzisiaj mam w planach recenzję najlepszego peelingu do ciała jakiego miałam okazję w życiu używać, płakać będę jak się skończy bo skubany kosztuje stówę bez złotówki, a moja studencka kieszeń automatycznie przelicza ile tańszych peelingów bym za to miała i jeszcze by zostało na piwo
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Co do kurtek, to ja już od września się rozglądałam się za kurtkami/ płaszczami i mam już 2 płaszczyki i kurtkę. Wszystko kupiłam w lumpku i kosztowały mnie w sumie ok 60 zł.
|
|
#2800 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do dywanów, pamiętam jak TŻ się raz zgolił na klacie bo chciał zobaczyć jakie mu się rozstępy zrobiły, potem się strasznie na niego denerwowałam bo jak włoski odrastały to okropnie kłuły Cytat:
![]() Cytat:
Takie są cieplusie... Co prawda były połączone sznurkiem, ale go ucięłam [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37160557]A z innej beczki - na blogu luźny wpis o kilku pierdółkach Nowe buty, nowy domownik, zdrada w rodzinie, inwazja i takie tam [COLOR="Silver"][/QUOTE] Ty to umiesz zachęcić ![]() Ostatecznie poszłam spać
|
|||
|
|
|
#2801 |
|
maszyna, nie człowiek
|
To pozostaje mi tylko czyhać na allegro na jakieś cuda tego typu
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym roku kupiłam sportowe rękawiczki. Takie podwójne- mam jedne cienkie, bardzo dobrze się w nich rusza rękami i na to mam tez palczaste chroniące od wiatru i innych cudów. Do puchówki będą super.
A z ubiegłego roku mam jeszcze moje ukochane skórzane, długie czarne. Jeszcze w sumie brązowe takie by mi się przydały... Ciasto rośnie, ja po śniadaniu i biorę się za ogranianie domu. U was też tak szybko się brudzi? Wczoraj późnym wieczorem odkurzałam a dzisiaj już znowu jest brudno! |
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam ekshibicjonistyczny post na blogu z moją wielką dupencją w tle. Efekty odchudzania.
|
#2804 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://allegro.pl/szaleo-jednopalcza...661678253.html Nie wiem, czy Ci się podobają bo każdy lubi coś innego, ale może Ci się przyda
|
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale u mnie dzisiaj gorąc. Wgl muszę się pochwalić, bo od 3 tygodni codziennie nakładam na włosy jakieś maski, oleje, odżywki i już zauważyłam efekty. Urosło mi sporo włosków typu baby hair i włosy są takie zdrowe, błyszczące. Ale nadal nie umiem sobie poradzić z ich stylizacją, po samym suszeniu jeden bok jest cały wywinięty, a nie chce używać już prostownicy i z takimi chodzę. Możecie polecić jakiś preparat, który ujarzmi mi te kosmyki? ![]() No i jeszcze pytanko do speców od fotografii, albo tych którzy wiedzą: jak sobie poradzic z cieniem, który rzuca fotografowany obiekt? |
|
|
|
#2807 |
|
Konto usunięte
|
Przygód z moją popieprzoną siostrą ciąg dalszy
![]() Wybiera się na spotkanie z koleżanką. Zrobiła sobie na twarzy paskudny mocny makijaż, wyglądała wręcz parodiowo. Do tego ubrała sweterkową tunikę, ale bez spodni czy leginsów, mocno mini, oraz srebrne szpile. Doczepiła też niedopasowane kolorystyczne treski i zapytała, jak wygląda. To odpowiedziałam półżartem, że jak transwestyta spod latarni. Wydarła się wniebogłosy, rzuciła we mnie torebką, oznajmiła, że jestem "popier*oloną s*ką" i wyszła trzaskając drzwiami ![]() I ona uważa, że jest dorosła i dojrzała
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37162686]Przygód z moją popieprzoną siostrą ciąg dalszy
![]() Wybiera się na spotkanie z koleżanką. Zrobiła sobie na twarzy paskudny mocny makijaż, wyglądała wręcz parodiowo. Do tego ubrała sweterkową tunikę, ale bez spodni czy leginsów, mocno mini, oraz srebrne szpile. Doczepiła też niedopasowane kolorystyczne treski i zapytała, jak wygląda. To odpowiedziałam półżartem, że jak transwestyta spod latarni. Wydarła się wniebogłosy, rzuciła we mnie torebką, oznajmiła, że jestem "popier*oloną s*ką" i wyszła trzaskając drzwiami ![]() I ona uważa, że jest dorosła i dojrzała [/QUOTE]hehe ile Twoja siostra ma lat? |
|
|
|
#2809 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37162720]18
I jest na etapie "jestem dorosła, wszystko mi wolno".[/QUOTE]aa myślałam, że to jeszczę gorąca 15, czy 16
|
|
|
|
#2811 |
|
Konto usunięte
|
I jest na etapie "jestem dorosła, wszystko mi wolno".[/QUOTE]18? Myślałam, że jakieś 13-14 Mogę powiedzieć jedno... wiek niczego nie tłumaczy, bo mając 18 lat człowiek powinien się zachowywać po prostu inaczej. |
|
|
|
#2812 |
|
w krainie snu i marzeń
|
I jest na etapie "jestem dorosła, wszystko mi wolno".[/QUOTE]dokładnie o to samo miałam zapytać ![]() no tak. jest już dorosła
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37161955]Ja tak samo, wszystkiego można się spodziewać... Chyba powinnam nosić 2 kurtki ze sobą, żeby nie być chora :/ znowu się rozchorowałam przez pogodę... Rano wychodzę - lodowato, po południu wracam - gorąco
[/QUOTE]dokładnie, ostatnio wyszłam na ulicę ubrana jak wariatka jakaś, ja w golfie, w wysokich butach - gdy wokół mnie większość ubrana w adidasy, baleriny, w sweterki, ale to nie moja wina, że wracałam do domu o 21 kiedy jest bardzo zimno, a chora to ja nie chcę być... szkoda tylko, że podejrzewam że mam zatoki chore Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37162686]Przygód z moją popieprzoną siostrą ciąg dalszy ![]() Wybiera się na spotkanie z koleżanką. Zrobiła sobie na twarzy paskudny mocny makijaż, wyglądała wręcz parodiowo. Do tego ubrała sweterkową tunikę, ale bez spodni czy leginsów, mocno mini, oraz srebrne szpile. Doczepiła też niedopasowane kolorystyczne treski i zapytała, jak wygląda. To odpowiedziałam półżartem, że jak transwestyta spod latarni. Wydarła się wniebogłosy, rzuciła we mnie torebką, oznajmiła, że jestem "popier*oloną s*ką" i wyszła trzaskając drzwiami ![]() I ona uważa, że jest dorosła i dojrzała [/QUOTE]omg ![]() a ja się pochwale, mam stworzone 3 notki , i jeszcze jutro rano jakieś stworze, bo w ciągu tygodniu nie ma najmniejszych szans żebym miałam na to czasa za chwilę kawkę wypiję i na spacer z psem sie udam.. jeju ale mnie głowa boli
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
a jawczoraj wieczorem napisalam 2 recenzje, ale sie mecze teraz z tymi zdjeciami
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później znowu napisałam posta, i na innym koputerze chciałam poprawić notkę, zobaczyłam że po obróbce zdj, mam oczy mega zaczerwienione, jakbym piła, ćpała i nie spała kilka dni... na szczęście już jest w miare ok
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Wolę prosto!
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37162686]Przygód z moją popieprzoną siostrą ciąg dalszy
![]() Wybiera się na spotkanie z koleżanką. Zrobiła sobie na twarzy paskudny mocny makijaż, wyglądała wręcz parodiowo. Do tego ubrała sweterkową tunikę, ale bez spodni czy leginsów, mocno mini, oraz srebrne szpile. Doczepiła też niedopasowane kolorystyczne treski i zapytała, jak wygląda. To odpowiedziałam półżartem, że jak transwestyta spod latarni. Wydarła się wniebogłosy, rzuciła we mnie torebką, oznajmiła, że jestem "popier*oloną s*ką" i wyszła trzaskając drzwiami ![]() I ona uważa, że jest dorosła i dojrzała [/QUOTE]Boszz....wwspółczuję Moja ma 17, w czerwcu będzie kończyła 18, ale zachowuje się jakby wszystko jej było wolno...ja się w jej wieku pytałam rodziców czy mogę gdzieś jechać czy mówiłam, że będę tam i tam z tym i tym, a ona po prostu oznajmia, że wychodzi czy gdzieś jedzie i uważa, że nikt nie może jej niczego zabronić...masakra...i oczywiście jak coś nie idzie po jej myśli to z ryjem..
|
|
|
|
#2817 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O nie, to jak moja mama podbiega zetrzeć mi nadmiar różu z policzków z krzykiem "dziecko, jak Ty wyglądasz!" (na co obserwująca to babcia stwierdza, że ślicznie, rumianie i zdrowo), to powinnam strzelić chyba jakiegoś wielkiego focha
|
#2818 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam wrażenie, że dzisiejsze dzieciaki to chcą być takie hej do przodu ze wszystkim (16letnia dziewica? Co to takiego?), jakie to one nie są dorosłe, a w głowach znacznie puściej niż starsze roczniki, jak były w tym samym wieku... ![]() I w tym momencie poczułam się jak staruszka narzekająca w autobusie na tę dzisiejszą młodzież
|
|
|
|
|
#2819 | |
|
Moderator
|
są milusie! macałam
![]() i przy okazji przytuliłam śliczną sukienkę koronkową w kolorze kobaltowym <3 http://www.hm.com/pl/product/99300?article=99300-B Cytat:
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
przeziębiłam się, nie poszłam dzisiaj na zajęcia (no i pewnie jutro też nie pójdę)
do poniedziałku muszę być w pełni sił a bu!pewnie jakiś dzieć mnie zaraził
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Nowe buty, nowy domownik, zdrada w rodzinie, inwazja i takie tam 

Ostatnio dodałam 15-go, a teraz jestem tak zmęczona, że aż mi się nie chce pisać kolejnej... Mam wenę do pisania, ale sił brak, zmęczona jestem strasznie i to codziennie 
tylko z takiej grubszej i bardziej matowej skóry

おはよう! 

Marzy mi się jeszcze jakiś szal i dwupalczaste rękawiczki :P

Moja ma 17, w czerwcu będzie kończyła 18, ale zachowuje się jakby wszystko jej było wolno...ja się w jej wieku pytałam rodziców czy mogę gdzieś jechać czy mówiłam, że będę tam i tam z tym i tym, a ona po prostu oznajmia, że wychodzi czy gdzieś jedzie i uważa, że nikt nie może jej niczego zabronić...masakra...i oczywiście jak coś nie idzie po jej myśli to z ryjem..
Lush & China Glaze lover!