|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
co do zup z głowy, to ja dziś bez przepisu gulaszową zdziałałam. I o dziwo nadawała się do jedzenia
A potem upiekłam ciasto z orzechami i jabłkami, wytapetowałam pół ściany w kuchni, bo się stara tapeta zabrudziła i posadziłam truskawki.
|
#4952 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
oraz ![]() Cytat:
Cytat:
Pora myjemy, kroimy w talarki czy półtalarki, podsmażamy, żeby zmiękł, ale się nie zaczął przypalać, przerzucamy do garnka, zalewamy gorącą wodą/bulionem, dodajemy przyprawy do smaku i gotujemy mniej więcej kwadrans. Koniec ![]() Buuuu Stropwafle!!! Mi najbardziej smakują solo, tylko zapijane kaffą. Podsmażone tofu czosnkowe (w którym nie czuję czosnku) + kasza gryczana + surówka (pekińska i pomidor w winegrecie)
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2012-10-20 o 17:22 |
|||
|
|
|
#4953 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4954 |
|
BAN stały
|
Ja sprzątnęłam całe mieszkanie i skonsumowałam ryż z sosem tuńczykowym
I poprawiłam tłumaczenie. Teraz oglądam South Park Zaraz prysznic, kawa i wieczorem idę na winko i ploty do koleżanki.Co można zrobić z cukinii oprócz sosu i placków? |
|
|
|
#4955 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czuję , że wypadnie na Ciebie tym razem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4956 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Frytki i pieczoną kiełbasę
Faszerowaną
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-20 o 18:28 |
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pasztet ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- popieram
|
|
|
|
|
#4959 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja znowu wpadłam w ciąg biegania po blogach jedzeniowych, idę oblukać jakieś pieczone ziemniaczki, jutro znowu robię to.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4960 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jakoś to leczo zabrzmiało mi jak np: lecza zębów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jadłam w Moskwie w ukraińskiej knajpie były też pierogi z nadzieniem rybnym i samogon nic mi nie podeszło... ![]() chyba popadasz w skrajności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
miałam dziś iść na 15 na kino argentyńskie 2 filmy za free jeszcze 2 jutro polecą miałam też iść później na koncert jazzowy ![]() ale wczoraj mi się wieczór przedłużył, za sprawą cuba libre z limonką w albumie świeże zdjęcia futrzaka - właśnie zakłacza się na zimę
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaki raz? Tysiące razy
Ach to były czasy ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Ci fajnie - chuop mi coś męczy od tygodni na cuba libre ale nas to ścina ostro i wolę poczekać na zimę - bo grzeje niemiłosiernie ![]() właże na futro ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- to taka moja celowa ironia choć włosię momentami podobne ale raczej Wodecki
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
a Cuba Libre jest
|
#4964 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt, że mój zębolog podniósł sporo ceny, ale zęby robi świetnie dzieci mogę rodzić bez znieczulenia, ale u dentysty zawsze za mój komfort psychiczny, to nie jest wysoka cena ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37151850] Gdzie Ty takiego chłopa znalazła? [/QUOTE] Cytat:
![]() 2. Parabelka też jest ładna i nie ma wrednej gęby Cytat:
dlatego mój zaczął od zęba z którego wypadła plomba i jeszcze nie zaczął boleć... w ten sposób wyleczon bez kanałówki ![]() tak naprawdę, to mnie czasem pobolewa tylko jeden ząb - jedyny leczony kanałowo.. i teraz nadeszła pora zajrzeć do niego i zająć się tą sprawą... trochę się boję pod względem bólowym, finansowym i możliwości utraty szóstki ![]() Cytat:
![]() dlatego zawsze ze znieczuleniem ja też zawsze nie ale w końcu skoro jest osobą mocno nastawioną na dawanie i sprawia mu to dużą przyjemność, to czemu to odbierać wolałabym jednak drobniejszy symboliczny prezent niestety, ja się muszę nieźle nagimnastykować, żeby się zrewanżować więc podrzucam do kieszeni czy na najwyższą półkę i później podpowiadam gdzie ma szukać ![]() bo inaczej, to skrępowany i pieniądze próbuje mi oddawać ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- jeszcze 3 dni można składać formularze rekrutacyjne na atco do pażp znowu w porę się połapałam ![]() a wyślę ten sam co poprzednio, o ile pytań i tematu wypracowania nie zmienili
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-10-20 o 19:31 |
|||||
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4966 |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- ano fe
|
|
|
|
#4967 |
|
To ja :)
|
Odkamieniłam łazienkę -włącznie z podłogą
W5 rządzi!! A teraz chyba pójdę zupę dyniową zrobić...I cały czas wchłaniam Kun Mukhtalifan.. I właśnie odkryłam, jakie śmieszne ceny ma Rasasi na iperfumy.pl!!! O hesusie, lecę kupować prezenty gwiazdkowe
|
#4968 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4969 |
|
|
No mnie opętał Kun Mukhtalifan... Niuchałam jeszcze Daarej i
Kliknęłam Bratu męski Kun Mukhtalifan, a mężu w ciemno Maa Arwaak... ![]() I sobie też Maa Arwaak... I Tasmeem I będziemy tę dynię do końca miesiąca jeść, jak nic...
|
#4970 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() a z almodovarów stosunkowo spodobali mi się tylko rzeczony volver i porozmawiaj z nią ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- wszystko, od gulaszu po ciasto i lody
|
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli mogę pomóc,to proszę bardzo |
|
|
|
|
#4972 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O cześć, podczytywaczko
|
|
|
#4974 | ||
|
Panaroja
|
stare już i retuszowane
![]() Ja wreszcie powrót do mojego zegara biologicznego ![]() wyżerkę hinduskim żarciem u koleżanki ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
rzeknij ze dwa słowa jak wiesz ![]() Chyba pójdę se kupię to W5 jak to taki cud techniki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4975 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hmmm, a one trwałe są?
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4977 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z W5 mam większość płynów do sprzątania, też polecam
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
w opisie tego Kun Mukhtalifan 'a moje nieuzbrojone oko wyczytało m.in. "Kun Mukhtalifan znaczy po arabsku „wypróżniaj się". To wezwanie do osiągnięcia spokoju ducha, studiowania swego „ja" i do zyskania umiejętności bycia sobą..."
|
#4979 | ||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4980 | ||
|
|
Cytat:
![]() Na włosach czuję cały dzień, z nadgarstów szybko mi znika, ale ja myję ręce jakiś miliard razy dziennie... Takie mam natręctwo jakieś... ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

oraz 
widzę na spalonej skórze wszystkie swoje linie papilarne 
Lepiej zarzuć prostym przepisem na zupę, najlepiej bezmięsną 

I poprawiłam tłumaczenie. Teraz oglądam South Park 

nie znoszę , kiedy mi się robi zdjęcia 

ja ostatnio tak zrobiłam