|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie niewielkim kosztem!
Ja tam się czuję jak słoń;/ nie mam czasu na ćwiczenia;/ ogólnie na nic. Przychodzę późno i zmęczona więc jem coś jeszcze chwilę na zajęcia ogarnę i spać. Chcę ćwiczyć, ale mi to nie wychodzi.
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
ja postanowilam mocna poprawę mam nadzieje, że mi syzbko nie minie
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała ważyć tyle co Ty
ja ważę coś koło 80 kg podejrzewam tak, bo nie pamiętam kiedy się ważyłam ostatnio. Oblukałam już siłownię i zacznę chyba raz w tyg chodzić.
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
a ile masz wzrostu bo ja 171. i juz wazyłam 60 kg ale to wraca...
|
|
|
#785 |
|
Rozeznanie
|
u mnie w porządku, cwiczę, i jem tak by jakoś kalorycznie było w miare. porzuciłąm w kąt chorobliwe 'zdrowe odzywianie' bo to zajmuje za dużo czasu i za dużo pieprzenia jest z tym. Merry trzymam kciuki !
|
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
.GRcorrect { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRSpellingCor rect { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRspelling { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRline { POSITION: absolute; BOTTOM: 0px; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; HEIGHT: 3px; RIGHT: 0px; LEFT: 0px}.GRnoMark { BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%}.GRwrapper { BORDER-BOTTOM: transparent 0px solid; POSITION: absolute; BORDER-LEFT: transparent 0px solid; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; OVERFLOW: hidden; BORDER-TOP: transparent 0px solid; BORDER-RIGHT: transparent 0px solid; PADDING-TOP: 0px}.GRcontour { POSITION: absolute; MARGIN: 0px}.GRrichText { BORDER-BOTTOM-COLOR: transparent; PADDING-BOTTOM: 3px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; BORDER-TOP-COLOR: transparent; MARGIN: 0px; DISPLAY: block; WHITE-SPACE: pre-wrap; BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; COLOR: transparent; BORDER-RIGHT-COLOR: transparent; OVERFLOW: hidden; BORDER-LEFT-COLOR: transparent; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; -webkit-text-fill-color: transparent}.GRinputWrapp er .GRrichText { POSITION: absolute; TOP: 50%}.GRtextareaWrapper .GRrichText { }#GRmenuList { BOX-SIZING: content-box; POSITION: relative; BORDER-LEFT: #8ed231 2px solid; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-LEFT: 8px; WIDTH: 108px; PADDING-RIGHT: 8px; BACKGROUND: #fff; FLOAT: left; BORDER-RIGHT: #8ed231 2px solid; PADDING-TOP: 0px}#GRmenuList UL { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px; LIST-STYLE-TYPE: none; MARGIN: -1px 0px 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; FLOAT: left; PADDING-TOP: 0px}#GRmenuList UL LI { FONT: 12px/18px tahoma; WHITE-SPACE: nowrap; FLOAT: left; COLOR: #484848; CLEAR: left; CURSOR: pointer}#GRmenuList UL LI:first-child { FONT-WEIGHT: bold}#GRmenuList UL LI:hover { COLOR: #000}#GRtop { BORDER-TOP: #8ed231 2px solid; TOP: -7px}#GRbottom { BORDER-BOTTOM: #8ed231 2px solid; BOTTOM: -6px}.GRcorner_cnt { POSITION: absolute; WIDTH: 112px; BACKGROUND: #fff; HEIGHT: 7px; LEFT: 6px}#GRcontact { Z-INDEX: 1; POSITION: relative; TEXT-ALIGN: center; WIDTH: 100%; BOTTOM: -4px; DISPLAY: inline-block; FONT: 11px/18px tahoma; BACKGROUND: url(undefinedbottom-line-mid.png) left top; FLOAT: left; HEIGHT: 19px; COLOR: #fff; TEXT-DECORATION: none}#GRcontact:hover { BACKGROUND-POSITION: left bottom}#GRcontact STRONG { COLOR: #fff; FONT-SIZE: 12px}.GRcorner { POSITION: absolute; DISPLAY: block; BACKGROUND: url(undefinedcorners-2.png)}.GRmenu_tl { WIDTH: 8px; BACKGROUND-POSITION: 0px 0px; HEIGHT: 7px; TOP: -2px; LEFT: -8px}.GRmenu_tr { WIDTH: 8px; BACKGROUND-POSITION: -10px 0px; HEIGHT: 7px; TOP: -2px; RIGHT: -8px}.GRmenu_bl { WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; BACKGROUND-POSITION: 0px -7px; HEIGHT: 21px; LEFT: -8px}.GRmenu_br { WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; BACKGROUND-POSITION: -8px -7px; HEIGHT: 21px; RIGHT: -8px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) 0px 0px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) -8px 0px}#GRmenuList #GRseparator { MARGIN: 3px 0px; WIDTH: 100%; BACKGROUND: #e5e5e5; HEIGHT: 1px; CURSOR: default}#GRmenuList #GRignore { TEXT-INDENT: -999px; WIDTH: 31px; BACKGROUND: url(undefinedmenu-ignore.gif) 0px 0px; HEIGHT: 15px; OVERFLOW: hidden}#GRmenuList #GRignore:hover { BACKGROUND-POSITION: 0px -15px}#GRmenuMask { Z-INDEX: 2147483647; POSITION: fixed; WIDTH: 100%; BACKGROUND: url(undefinedmenu-bg.gif); HEIGHT: 100%; TOP: 0px; LEFT: 0px}Dziękuje1 mam nadzieję, że teraz wątek ozyje i będzie nam wszystkim łatwiej
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- no widzicie co mi sie tu dzieje agrrr. mam nadzieję, że watek ozyje i będzie łatwiej nam wszytskim
|
|
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
nie moge sie doczekac az sie zwaze, ale to bedzie jak pojade w grudniu na swieta do domu, a w swieta bedzie dopiero ciezko...
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
mi pomimo ostrej diety i ćwiczeń nie chca leciec kg ale sie nie poddam chociaż moze ciałko się wyrzeźbi ;D przez te okropne tabsy ktore biore na trądzik buuu ;( juz ich nie chce bo i przez mnie mam włókniaka... jak to mówią" jak nie urok to sra...."
|
|
|
#789 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 172 cm. Jak komuś powiem ile ważę to nie wierzy, bo nie wyglądam na grubaskę, ale waga pokazuje swoje i to mnie dołuje, że 80 kg a nie 70 jak było dobrze. Zaznaczymy, że kości bez szpiku ważą ok. 12 kg do tego dochodzą narządy, szpik w kościach i inne niezbędne dodatki naszego ciała. dlatego wagą nie należy się do końca sugerować. Podobno lepiej się mierzyć niż ważyć, bo to jest nie współmierne. Ja mam też prawdopodobnie jakieś mega problemy z hormonami, bo okres już ponad tyg mi się nie robi i do tego jestem zmęczona okropnie a objawów na @ nie ma i już. Zapisuję się do lekarza nie wiem czy lepiej do gina czy jakiegoś od hormonów (tylko jak taki lekarz się nazywa).
Jutro mam egzamin na prawo jazdy - trzymajcie kciuki.
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
wiadomo, a na dodatek miesnie waza wiecej niz tluszcz
wiec waga moze wcale nie spadac, a nawet rosnac jak ktos bardzo duzo cwiczykupilam miarke i chce zaczac sie mierzyc skonczylo mi sie jedzenie w lodowce, a na zakupy nie ma czasu, to jest dopiero dieta!
od 21.09.13 69=> 66.4 => 55 (167cm) zdrowe odżywianie, bieganie i siłownia Edytowane przez Y not Czas edycji: 2012-10-18 o 17:19 |
|
|
|
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
zzazdroszcze diety;D ja to bym mogła zjeśc całą lodówke;D ale cwicze silną wole;p przez co łaże ciagle głodna. fakt duzo cwicze. mzoe zainwestuje w jakis spalacz..
|
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
dzis ide na noc do pracy i nawet nie mam czasu nic zrobic do jedzenia. wiec chyba wezme banany, do slodyczy nie bedzie tak ciagnelo
|
|
#793 |
|
Rozeznanie
|
Endrykolog- lekarz od hormonów. warto byś poszła, ja też muszę iść. od marca nie miałam miesiączki- fakt, jestem młoda i moge mieć nieregularną, ale już kiedyś miałam dosyć regularną, zaczełam się odchudzać, straciłam na pół roku, potem dostałam w marcu i już..kolejne pół roku nie mam. byłam u gina, ale powiedział że wyniki mam w normie i nic tylko czekać/albo wprowadzić hormony. więc czekam;]
współczuje nocnej zmiany . a co robisz? ja sie trzymam od kilku dni dobrze, ćwiczę, ograniczam jedzenie.. Merry nie możesz chodzić głodna !
|
|
|
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
właśnie wiem, że nie mogę tylko, ze ja coś zjem mija 15 minut z zegarkiem i znów chce mi się jeśc. a to nie jest normalne...
dziś juz 30 minut cardio na rowerku ;D bede wszystko zagryzać marchewka i sałatą przynajmniej podkręce metabolizm
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Można dołączyć???? Mam 172 cm i 75 kg :/ ... Chciałabym schudnąć ale brakuje mi motywacji... mam nadzieję, że dzięki Wam będzie łatwiej - o ile przyjmiecie mnie do swojego grona
|
|
#796 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pracuje w domu opieki, nocne zmiany - 12 godzin ![]() Cytat:
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
.GRcorrect { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRSpellingCor rect { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRspelling { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px !important; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; TEXT-DECORATION: none !important}.GRline { POSITION: absolute; BOTTOM: 0px; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; HEIGHT: 3px; RIGHT: 0px; LEFT: 0px}.GRnoMark { BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%}.GRwrapper { BORDER-BOTTOM: transparent 0px solid; POSITION: absolute; BORDER-LEFT: transparent 0px solid; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; OVERFLOW: hidden; BORDER-TOP: transparent 0px solid; BORDER-RIGHT: transparent 0px solid; PADDING-TOP: 0px}.GRcontour { POSITION: absolute; MARGIN: 0px}.GRrichText { BORDER-BOTTOM-COLOR: transparent; PADDING-BOTTOM: 3px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; BORDER-TOP-COLOR: transparent; MARGIN: 0px; DISPLAY: block; WHITE-SPACE: pre-wrap; BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; COLOR: transparent; BORDER-RIGHT-COLOR: transparent; OVERFLOW: hidden; BORDER-LEFT-COLOR: transparent; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; -webkit-text-fill-color: transparent}.GRinputWrapp er .GRrichText { POSITION: absolute; TOP: 50%}.GRtextareaWrapper .GRrichText { }#GRmenuList { BOX-SIZING: content-box; POSITION: relative; BORDER-LEFT: #8ed231 2px solid; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-LEFT: 8px; WIDTH: 108px; PADDING-RIGHT: 8px; BACKGROUND: #fff; FLOAT: left; BORDER-RIGHT: #8ed231 2px solid; PADDING-TOP: 0px}#GRmenuList UL { POSITION: relative; PADDING-BOTTOM: 0px; LIST-STYLE-TYPE: none; MARGIN: -1px 0px 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; FLOAT: left; PADDING-TOP: 0px}#GRmenuList UL LI { FONT: 12px/18px tahoma; WHITE-SPACE: nowrap; FLOAT: left; COLOR: #484848; CLEAR: left; CURSOR: pointer}#GRmenuList UL LI:first-child { FONT-WEIGHT: bold}#GRmenuList UL LI:hover { COLOR: #000}#GRtop { BORDER-TOP: #8ed231 2px solid; TOP: -7px}#GRbottom { BORDER-BOTTOM: #8ed231 2px solid; BOTTOM: -6px}.GRcorner_cnt { POSITION: absolute; WIDTH: 112px; BACKGROUND: #fff; HEIGHT: 7px; LEFT: 6px}#GRcontact { Z-INDEX: 1; POSITION: relative; TEXT-ALIGN: center; WIDTH: 100%; BOTTOM: -4px; DISPLAY: inline-block; FONT: 11px/18px tahoma; BACKGROUND: url(undefinedbottom-line-mid.png) left top; FLOAT: left; HEIGHT: 19px; COLOR: #fff; TEXT-DECORATION: none}#GRcontact:hover { BACKGROUND-POSITION: left bottom}#GRcontact STRONG { COLOR: #fff; FONT-SIZE: 12px}.GRcorner { POSITION: absolute; DISPLAY: block; BACKGROUND: url(undefinedcorners-2.png)}.GRmenu_tl { WIDTH: 8px; BACKGROUND-POSITION: 0px 0px; HEIGHT: 7px; TOP: -2px; LEFT: -8px}.GRmenu_tr { WIDTH: 8px; BACKGROUND-POSITION: -10px 0px; HEIGHT: 7px; TOP: -2px; RIGHT: -8px}.GRmenu_bl { WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; BACKGROUND-POSITION: 0px -7px; HEIGHT: 21px; LEFT: -8px}.GRmenu_br { WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; BACKGROUND-POSITION: -8px -7px; HEIGHT: 21px; RIGHT: -8px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) 0px 0px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) -8px 0px}#GRmenuList #GRseparator { MARGIN: 3px 0px; WIDTH: 100%; BACKGROUND: #e5e5e5; HEIGHT: 1px; CURSOR: default}#GRmenuList #GRignore { TEXT-INDENT: -999px; WIDTH: 31px; BACKGROUND: url(undefinedmenu-ignore.gif) 0px 0px; HEIGHT: 15px; OVERFLOW: hidden}#GRmenuList #GRignore:hover { BACKGROUND-POSITION: 0px -15px}#GRmenuMask { Z-INDEX: 2147483647; POSITION: fixed; WIDTH: 100%; BACKGROUND: url(undefinedmenu-bg.gif); HEIGHT: 100%; TOP: 0px; LEFT: 0px}fiorella22 witamy, razem łatwiej
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- fiorella22 witamy,razem łatwiej
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiła mi się @! To chyba wynik stresów jakie ostatnio miałam
ale spróbuję w miarę możliwości iść do tego lekarza. Mam deprechę jesienną, bo nic mi się nie chce i wszystko widzę w szarych kolorach i jest mi źle choć nie powinno;/
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
Natka a jak twoje prawko ?
tez ostatnio mam ze coś mnie zdołuje albo zdenerwuje to jem! to straszne
|
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zdałam oczywiście
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
jakie oczywiście, nie możesz tak zakładac ;p
a ktory to raz był?
|
|
|
#802 |
|
Raczkowanie
|
jak tam lk leci dziewczyny ?
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
tyle na glowie, ze nie ma czasu jesc..
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
a ja jak nie mam czasu jeśc to na ogol potem nadrabiam i tak oo.. nie wiem juz jak to ogarnac;/
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
no dzis po za 3 cukierkami całkiem ładnie mi poszło. trening rzekłabym na 5!
teraz kolacja twarożek i potem zimne prysznice jakis balsam i trza działać;D
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem chora prawie 3 tygodnie i nie mam czasu spac. ale jutro ide na nowego bonda
![]() dieta calkiem ok, chociaz nie cwicze. ale sporo chodze
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
czesć dziewczyny
no to może i ja dołączę do was, jeżeli nie macie nic przeciwko?Mam 168 wzrostu i 68,5. Jeszcze dwa tygodnie temu było 70 kg (pozostałosci po ciąży ). Moim celem jest 62, a jak będzie mniej to się wcale nie obrażę. Ja akurat mam niedoczynnosć tarczycy i bardzo dobrze wiem jak przy tej chorobie ciężko schudnąć.Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
witamy witamy
mi ostatnio sie udaje w miare z dietą więc odzyskuje nadzieje;D czuję się coraz lepiej i chudziej ![]() ![]() pozdrwiam;*
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj spisałam sobie co przeważnie jem i obliczyłam ile kalorii ma każdy posiłek. Z tego co zauważyłam niektóre posiłki mam liche a inne przedobrzone Będę się starała nie przekroczyć 300 kalorii tak aby się zmiescić w 1200 kaloriach dziennie. Zobaczymy czy to da jakis efekt. Do tego codziennie ćwiczenia (to stosuję od 4 miesięcy + jak było cieplej i nie robiło się tak szybko ciemno to kilka razy w tygodniu biegałam). Może macie jakies pomysły na szybkie dania ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
rybka i warzywka gotowane szybko sie robią czy omlet
ważne aby być cierpliwym, fekty na pewno przyjda i bedą nas cieszyc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

--> 61
ja ważę coś koło 80 kg
podejrzewam tak, bo nie pamiętam kiedy się ważyłam ostatnio. Oblukałam już siłownię i zacznę chyba raz w tyg chodzić.

68,5--68--67,6--67--66,5