|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odzywka do rzęs Revitalash
Odżywka w piance do włosów jest kiepska.Moja szwagierka ma ją i nie jest zadowolona.Obie mamy odżywkę Revitalash do rzęs i ,jest superrr!
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Odżywka do rzęs jest świetna,ja stosuję ją od 1,5 miesiąca i moje rzęsy bardzo odżyły i są długie.Jest to zdecydowanie najlepsza odżywka jaką stosowałam.Ja mam tą największą pojemność i stosuję ja zarówno do rzęs jak i do brwi.Stosuję ją na noc i efekty widziałam już po dwóch tygodniach. |
|
|
|
#212 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- hej . mam pytanko czy któraś z was używałam lashfood albo rapidlash????? ja używłam idolash ale chętnie bym spróbowała czegoś innego!!!!!!!!!! Edytowane przez askie Czas edycji: 2012-09-19 o 15:54 Powód: soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nie lashfood tylko IDOLASH |
|
|
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
Ja używam Lashfood cały czas od lipca.
|
|
#214 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie??
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
Zaczęłam tracic nadzieje, ale... Teraz dopiero widzę że rzęsy gęstnieją, rosną i jak maluję tuszem to póki co jestem zadowolona.
Czyli jednak jak po jakichś kilkunastu dniach widziałam efekt mega, to jednak te najsłabsze rzęsy siłą rzeczy wypadały - taki ich żywot. Na ich miejsce rosły kujki małe i teraz dorównują. Czyli jednak tak jak czytałam, pełen efekt zaczyna sie po jakichś 3 miesiącach. U mnie zgadzałoby się, niebawem będzie 3 miesiące jak używam. Naturalny wzrost rzęsy to 3 miesiące. Więc pewnie z miesiąc potrwa aż ujrzę długie rzęsy. Teraz są łądne ale czekam na dalszy efekt
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy ktoś wie co siedzi w tej odżywce, czy to nie szkodliwe takie stymulowanie wzrostu. Ja chętnie bym też ją wypróbowała, ale cena wysoka jest.Czy warto? czy efekt sie utrzymuje po zaprzestaniu używania?
|
#218 |
|
Przyczajenie
|
jestem wizażystką. efekt działania tej odżywki widziałam u 3 swoich klientek! słuchajcie MEGA!!! po 3mcach dziewczyny miały piękne podkręcone rzęski. zamówiłam sobie odżywkę, stosuję tydzień, efektów jeszcze nie ma ALE UWAGA! Przy nie właściwym jej zastosowaniu (co niestety sprawdziłam na sobie) można zrobić sobie krzywdę! wina leży po mojej stronie, bo zastosowałam jej za dużo i najwidoczniej dostała się do oka! przez 2 dni wyglądałam jak upiór! do tego stopnia że znajomi pytali czy nie mam zapalenia spojówek!!! teraz minęło, stosuję ją uważniej, a piszę to Wam ku przestrodze.
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
Lashfood nie jest dla mnie taki bardzo drażniący, bylo, że czasami do oka się dostało odrobinkę, jednak nie ma żadnych skutków ubocznych.
Oczywiście, że jak przestanie się uzywać odżywki to rzęsy wracaja po pewnym czasie do początkowego efektu, jednak profilaktycznie mozna stosować odżywkę, np. co drugi/trzeci dzień dla utrzymania efektu
|
|
#220 |
|
Przyczajenie
|
WITAM wszystkie panie
jestem tu nowa testuje odzywke od 3 dni i juz po pierwszym uzyciu oczy zaczeły piec i byly czerwone .nie wygladały ladnie moja pracodawczyni (która tez stosuje REVITA ) miala ten sam problem.Polecila mi kupno kropli do oczu (ja zakupilam visine na przekrwione oczy ) i smaruje nimi powieki rano. efekt na prawde super. POLECAM wszystkim wrazliwcom |
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, a stosowala ktoras z was moze ten krem revitalash pod makijaz wypelniajacy linie i zmarszczki? Albo moze slyszalyscie jakies opinie?
|
|
|
|
#223 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Jestem bardzo rozczarowana odżywką Revitalash. Po pierwszym dniu jak wstałam rano przeraziłam się bardzo, moje oczy były całe czerwone, naczynka w oku bardzo popękały..piekły,poleciał am do apteki po najlepsze kropelki. Po dwóch dniach znowu spróbowałam...niestety na powiece pojawiły się pryszczyki a nakładając powieki mi piekły.,jestem bardzo rozczarowana.... bo nigdzie nie przeczytałam o takim efekcie.... użyłam ją 4 razy i 330zł poszło....Może tak więcej info o skótkach ubocznych!! |
|
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem po co na początku wątku pojawiły się te krzyki o spam. Ja mam tę odżywkę od 2 tygodni (pozazdrościłam koleżance, której rzęsy wyglądają jak sztuczne) i już widzę, że są dłuższe! Tusz też fajny. Polecam.
|
|
|
|
#225 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Po zaprzestaniu stosowania, wypadło jej 70% rzęs, jest bezsilna. U każdej osoby efekt moze być inny, ale ja osobiście odradzam. Zaczęłam stosować zwykły olejek rycynowy za 5 zł i mam grubsze rzęsy
|
|
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie jestem zadowolona z tej odżywki. Używałam jej 6 miesięcy. Po jakiś 4 miesiącach zauważyłam efekt na prawym oku, rzęsy były dłuższe, układały się w wachlarzyk. Jednak po miesiącu efekt zniknął i moje rzęsy wróciły do normalnej długości. Teraz widzę efekt na lewym oku i za pewne po miesiącu też zniknie. Także nie jestem zachwycona, rzęsy były długie przez chwilę i to nie ma obu powiekach. Co więcej denerwuje mnie mówienie, że po tej odżywce nie trzeba malować rzęs- bzdura. Nikt nie zauważy różnicy.
Edytowane przez Selavie Czas edycji: 2012-10-21 o 12:07 |
|
|
|
#227 |
|
Przyczajenie
|
Ja zakupiłam sobie drugie opakowanie, pierwsze starczyło mi na ok. 8 miesięcy... to fakt, że po pierwszej wymianie rzęs, rzęsy nie odrastają juz tak piekne, ale efekt jest wciaż widoczny! I wcale nie wypadają rzęsy do zera!!
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Ja stosuję Revitalash od czwartku, 18.10. Na razie nie widzę różnicy, ale jestem uzbrojona w cierpliwość, bo efekty u mojej koleżanki, która stosuje ją 5 miesięcy mnie powaliły- jej rzęsy sięgają ponad brwi! Wiem, że na taki efekt przyjdzie mi długo poczekać, ale wierzę, że się uda
Z tego, co mówiła to na początku w każdym oku urosło jej kilka bardzo długich rzęs, a potem sukcesywnie reszta do nich dorastała
|
#229 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, revitalash nie ma prawa sie dostać do oka !!! więc nie ma szans za palenie spojówek, uszkodzenie oka itp. jeśli stosujecie odżywkę zgodnie z zaleceniami producenta. Ponadto nie rozumiem wypowiadania się po kilku dniach, że nie działa :/ owszem na początku rzęsy są pokręcone i cienkie, ale jeśli będziecie używać (jak zaleca producent) 5 miesięcy to na pewno zobaczycie efekt, ja używam już prawie rok i mam piękne długie rzęsy i często słyszę pytania czy są sztuczne
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
No tak, tyle , że ja po 6 miesiącach nie widziałam efektu, który trwałby dłużej niż miesiąc i nie znalazła się ani jedna osoba, która by cokolwiek zauważyła...Żal pieniędzy, za to lepiej byłoby kupić dobry tusz do rzęs z wyższej półki.
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
producent zastrzega, że efekt znika jak przestaniesz stosować więc nie rozumiem rozczarowania
|
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
Dlatego ja nie skusiłam się na Revitalash - staram się omijać chemię w kosmetykach jak tylko się da.
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że część osób po prostu reaguje alergicznie. Współczuję, bo te przejścia na pewno nie są przyjemne. Ja należę do tej grupy szczęśliwców, u których nie ma (na razie! i mam nadzieję, że tak zostanie) żadnych przykrych niespodzianek. Sporo tu wymiany zdań na temat tej odżywki, więc może ja wrzucę zdjęcia. Pierwsze jest przed zastosowaniem, drugie po miesiącu, trzecie po dwóch miesiącach, a czwarte po trzech miesiącach stosowania. Cały czas używam tego samego tuszu. (Czwarte zdjęcie nie jest rewelacyjne, a na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że było zrobione po całym dniu pracy w przeciwieństwie po poprzednich, które robiłam tuż po porannym makijażu). Jak się domyślacie, ja jestem bardzo zadowolona i odżywka zostaje u mnie do odwołania. |
|
|
|
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
Tyle, że ja nie przestałam stosować, teraz smaruję się nią co 3 dzień. Rzęsy wróciły do stanu przed.
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#237 |
|
Przyczajenie
|
Witam...ja stosuję odżywkę od 20.08 czyli teraz minęło 2 miesiące i rzęsy sa coraz dłuższe i gęstsze ..a o to właśnie mi chodziło.
Niektóre z Was piszą o uczuleniu,czerwonych oczach-Myślę że produkt dostał sie po prostu do oka! Trzeba postępować tak jak pisze producent- nakładać mniejszą ilość "ocierając"pędzelek o brzegi- Smarować tylko przy granicy rzęs!!! Z tego co wiem odżywka jest u nas w Polce już z 4 -5 lat- wcześniej była w Stanach- i jakoś nikt się rażąco nie skarżył na konsekwencje po zaprzestaniu stosowania. Po kuracji5-6 miesięcznej - trzeba co 2-3 dni smarować nasadę rzęs i już ![]() Jeśli nie -efekt będzie taki sam jak przed stosowaniem i już
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
Ja generalnie chciałabym żeby dziewczyny, które rozważają zakup wzięły pod uwagę to, że efekt może być krótkotrwały - tak jak pisałam u mnie zniknął po około miesiącu, dwóch. Podejrzewam, że długie rzęsy wypadły i wyrosły na te miesjce nowe, krótkie. Także warto się zastanowić czy warto ryzykować i wydawać 350 zł, bo jeśli nie nie poszczęści( tak jak u dziewczyn, które mają 'wachlarzyki' przez na przykład rok) to rzęsy po tym jak wyrosną długie, po prostu wypadną i po dwóch miesiącach znowu będziemy miały takie jak przed kuracją. Dodam jeszcze, że u mnie odżywka zostawiła czerwone ślady na powiekach, nad linią rzęs- mam przebarwioną skórę w tym miejscu i to tym bardziej przemawia dla mnie na niekorzyść tego produktu. Na pewno nie zagwarantuje on pozytywnego efektu u wszystkich osób.
|
|
|
|
#239 |
|
Przyczajenie
|
Mój pierwszy post na forum i to od razu w tak kontrowersyjnym dla mnie temacie...
Piszę bo rozważam kupno revitalash już od dłuższego czasu, głownie za namową mojej kosmetyczki. Sama też stosowała i efekty widziałam, rzęsy miała bardzo bardzo długie, ale zaszła w ciążę i przestała stosować, bo ciąża podobno jest przeciwwskazaniem?. Kupno tej odżywki wiąże się z dość dużym dla mnie wydatkiem, czytam ten wątek już od jakiegoś miesiąca, ale wciąż nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Czy któraś z Was właściwie interesowała się co tam jest za składnik w tej odżywce, który stymuluje wzrost rzęs? Ja starałam się przejrzeć skład tej odżywki, jest on dostępny na polskiej stornie produktu. Po przeszukaniu internetu wszerz i wzdłuż wydaje mi się że chodzi tu o Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide , który jest jakąś pochodna z leku na jaskrę? Czy jak nie mam problemu z oczami to może się okazać że się nabawię choroby? Czy któraś z Was o tym słyszała? ![]()
Edytowane przez muffkaa Czas edycji: 2012-10-31 o 22:06 |
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

na pewno - naprawdę
)

moja pracodawczyni (która tez stosuje REVITA ) miala ten sam problem.Polecila mi kupno kropli do oczu (ja zakupilam visine na przekrwione oczy ) i smaruje nimi powieki rano. efekt na prawde super. POLECAM wszystkim wrazliwcom 

, który jest jakąś pochodna z leku na jaskrę? Czy jak nie mam problemu z oczami to może się okazać że się nabawię choroby? Czy któraś z Was o tym słyszała?