Teściu, tato czy też Panie, już ćwiczymy do teściów zwracanie. PM 2013 cz. 27 . - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-21, 13:46   #4651
mijode
Zadomowienie

Dot.: Teściu, tato czy też Panie, już ćwiczymy do teściów zwracanie. PM 2013 cz. 27 .

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Ja bym zabiła, gdyby podczytywał i pierścionek też noszę na lewej ręce
bez przesady, przecież nie piszę tu nic o czym on nie wie a wczoraj mi powiedział, że nie chce widzieć jaką wybiorę sobie suknię. a cały czas myślałam, że razem wybierzemy... bo tu gdzie mieszkam nie mam nikogo z rodziny, najblizej siostre w wawie, no i myslalam, ze bedzie mi doradzał. a tu taki klops
Stary 2012-10-21, 13:48   #4652
biibi
Zakorzenienie

Dot.: Teściu, tato czy też Panie, już ćwiczymy do teściów zwracanie. PM 2013 cz. 27 .

Cytat:
Napisane przez mijode Pokaż wiadomość
bez przesady, przecież nie piszę tu nic o czym on nie wie a wczoraj mi powiedział, że nie chce widzieć jaką wybiorę sobie suknię. a cały czas myślałam, że razem wybierzemy... bo tu gdzie mieszkam nie mam nikogo z rodziny, najblizej siostre w wawie, no i myslalam, ze bedzie mi doradzał. a tu taki klops
Ja bym nie mogła wziąć TŻta na wybieranie sukni bo on by mi mówił, że we wszystkim pięknie
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 13:52   #4653
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Ja bym nie mogła wziąć TŻta na wybieranie sukni bo on by mi mówił, że we wszystkim pięknie
Ja też bym to słyszała poza tym zameczyl by mnie, chciałby żebym wszystkie przymierzyla
Stary 2012-10-21, 14:04   #4654
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Witam się w niedzielne popołudnie.

Co do tego na której ręcę noszę pierścionek zaręczynowy, to na prawej. Jak dojdzie obrączka to przełożę go na lewą rękę, choć nie wiem jak się do tego przyzwyczaję.

Tak się zastanawiam jak niektóre z was, które mówią, że pierścionek przełożą na środkowy palec, jak go tam wcisną. Ja go tam nie wcisnę. Musiałabym go mieć powiększonego i to sporo, a serdeczny u mnie ma rozmiar 21.

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Shawna Pokaż wiadomość
Kuzynka mi mówiła, że jak byli za pierwszym razem to kobietka wytłumaczyła jej jak prowadzić kalendarzyk małżeński i ogólnie była rozmowa o naturalnych metodach planowania rodziny. Przez miesiąc kuzynka miała zapisywać obserwacje temp i śluzu w tabelce, po miesiącu poszli to omówili im tą tabelkę.
Mnie zawsze zastanawia jak traktują osoby, które mają problemy z miesiączkami. Teraz niby mam "w miarę" regularne @, ale jeszcze rok temu przez półtora roku nie miesiączkowałam wcale. Też kazałaby mi prowadzić kalendarzyk?
Słyszałam właśnie takie przypadki, że kazano prowadzić kalendarzyk dziewczyną, które mają ogromny problem z miesiączkowaniem. Toć to chore.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 14:07   #4655
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość

Co do tego na której ręcę noszę pierścionek zaręczynowy, to na prawej. Jak dojdzie obrączka to przełożę go na lewą rękę, choć nie wiem jak się do tego przyzwyczaję.

Tak się zastanawiam jak niektóre z was, które mówią, że pierścionek przełożą na środkowy palec, go tam wcisną. Ja go tam nie wcisnę. Musiałabym go mieć powiększonego i to sporo, a serdeczny u mnie ma rozmiar 21.
To muszę Ci powiedzieć,że masz porządne rączki Ja mam 9/10
Ja mam zamiar nosić z obrączką lub przekładać na lewą, zależy od szerokości jaką wybierzemy

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 14:07   #4656
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Mój też mnie nie śledzi , ale w razie czego wolałam usunąć
Jakby mu jakiś głupi pomysł przyszedł do głowy

Ja mam zaręczynowy na prawej ręce, z białego złota
więc obrączki raczej też z białego złota a chyba są droższe niż z normalnego ? czy się myle?
Jak patrzyłam w necie to często jeden wyrób jest dostępny w wersji złotej i białej a cena taka sama

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 14:10   #4657
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

To muszę Ci powiedzieć,że masz porządne rączki Ja mam 9/10
Niestey takie mam od zawsze. Zawsze się z koleżankami śmiałam, bo ich pierścionki zakładałam na najmniejsze palce...
Niestety łapska i stopy mam wielgaśne...

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj

Edytowane przez mu_minka1988
Czas edycji: 2012-10-21 o 14:12
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 14:26   #4658
babti
Rozeznanie

Cytat:

Tak się zastanawiam jak niektóre z was, które mówią, że pierścionek przełożą na środkowy palec, jak go tam wcisną. Ja go tam nie wcisnę. Musiałabym go mieć powiększonego i to sporo, a serdeczny u mnie ma rozmiar 21.

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Mnie zawsze zastanawia jak traktują osoby, które mają problemy z miesiączkami. Teraz niby mam "w miarę" regularne @, ale jeszcze rok temu przez półtora roku nie miesiączkowałam wcale. Też kazałaby mi prowadzić kalendarzyk?
Słyszałam właśnie takie przypadki, że kazano prowadzić kalendarzyk dziewczyną, które mają ogromny problem z miesiączkowaniem. Toć to chore.
Nauki już mam, ale poradnia jeszcze przed nami i trochę się boję, chociaż podobno babka jest spoko i wystarczy jedno spotkanie.

Też nie przełożyłabym pierścionka na środkowy palec. Noszę go na prawej ręce i będę nosić razem z obrączką, żeby go trzymała bo jest odrobinkę za luźny. Ja znowu mam maleńkie paluszki i najmniejszy rozmiar jest dla mnie za duży

15.08.2013

babti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 15:05   #4659
ladyInGreen
Zadomowienie

Właśnie zauważyłam, że powstał już wątek dla PM2015

Ja planowałam swój ślub z 1,5 rocznym wyprzedzeniem, o wyznaczaniu daty 3lata wstecz jeszcze nie słyszałam.
Stary 2012-10-21, 15:07   #4660
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyInGreen Pokaż wiadomość

Ja planowałam swój ślub z 1,5 rocznym wyprzedzeniem, o wyznaczaniu daty 3lata wstecz jeszcze nie słyszałam.
nom tez to widzialam masakra 3 lata planowac slub. Niechcialabym

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 15:09   #4661
ladyInGreen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
nom tez to widzialam masakra 3 lata planowac slub. Niechcialabym
Można świra dostać.
Stary 2012-10-21, 15:11   #4662
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Można świra dostać.
doslownie my 1 rok i 3m-ce wczesniej zaczelismyu planowac ale uwazam ze to tez za wczesnie no ale terminy czekania na sale i fotografow sa takie a nie inne wiec trzeba bylo wczesnej zaklepac

Zakochana
Stary 2012-10-21, 15:31   #4663
acidka
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie PM 2013 powstał w sierpniu 2010r. więc też 3 lata wcześniej. Jak kiedyś patrzyłam, to więkoszść tak powstawała - 2014 w 2011, 2012 w 2009

Ja się cieszę, że u nas od zaręczyn do ślubu minie 1,5r. Wolałabym mniej, bo czasu na planowanie i tak mam wrażenie, że jest za dużo

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
doslownie my 1 rok i 3m-ce wczesniej zaczelismyu planowac ale uwazam ze to tez za wczesnie no ale terminy czekania na sale i fotografow sa takie a nie inne wiec trzeba bylo wczesnej zaklepac
No my planować rok i 5 miesięcy przed no i dłuży mi się ten czas bardzo. Myślałam, że to będzie w sam raz, a teraz wiem, że jak zaręczyliśmy się w styczniu to mogłam np. zaplanować na wrzesień 2012 Człowiek uczy się na błędach, no ale nie planuje z tego doświadczenia nigdy korzystać

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 15:35   #4664
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:

Tak się zastanawiam jak niektóre z was, które mówią, że pierścionek przełożą na środkowy palec, jak go tam wcisną. Ja go tam nie wcisnę. Musiałabym go mieć powiększonego i to sporo, a serdeczny u mnie ma rozmiar 21. [COLOR="Silver"]
Ja zaręczynowy noszę na prawej. Nosiłam na lewej na początku, ale było mi strasznie niewygodnie.
Na początku nosiłam na środkowym, potem zmniejszyłam o rozmiar i noszę na serdecznym. Na serdecznym mam 9 i trochę luzu, na środkowym 10-11

Jak zacznę nosić obrączkę, to zaręczynowy raczej będę nosić tylko na specjalne okazje. Jednak obrączka jest duużo wygodniejsza - nie zahacza się o nic.
Stary 2012-10-21, 16:30   #4665
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć

wczoraj i ja spontanicznie wzięłam się za sprzątanie - dostałam takiej mocy że nawet okna pomyłam i kafelki w łazience wyszorowałam wszystko lśni. Potem byłam u chrześnicy obejrzeć jej nowego przyjaciela (dostała chomika ), a potem przyjechał TŻ. Ostatnio przeżywamy jakiś renesans spacery, życiowe rozmowy, planowanie szczegółów typu kolor ścian, dużo czułości no i jeszcze mu faza ślubna nie minęła (pierwsza w jego życiu do tej pory uważał że na wszystko jest dużo czasu) - zaproponował, że w sobotę pójdziemy pomierzyć obrączki na podstawie rozmów z linijką w ręku stwierdziliśmy, że ja wezmę obrączkę 4 mm (żeby w razie chęci móc ją nosić razem z pierścionkiem), a on 5 lub 6 mm

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Na makijaż cały czas za mną chodzi czarna kreska...
Za mną też i prawdopodobnie na takim makijażu się skończy

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Tatuaż mi się nie znudził, zrobiłam go 5 lat temu dla mojego brata. Był dla mnie wszystkim, nadal jest, ale dopóki nie zrozumi pewnych kwestii będziemy żyli tak jak żyjemy czyli bez kontaktu...
Usuwam go we Wrocławiu, w Croatonie, cena jednego zabiegu to 150zł. Teraz byłam na drugim; zabiegi wykonywane są co miesiąc, nie można częściej, bo skóra się długo goi. Co do bólu - mnie nie boli te 5 min można śmiało wytrzymać aa zapomniałam napisać w jakim miejscu mam : na przedramieniu, napis 2cm na 10 cm Na chwile obecną nie widzę aby "znikał" może jest ciut bledszy, zostałam poinformowana, że być może będzie potrzeba aż 10 zabiegów. Przedramię to najgorsze miejsce do usunięcia.
Zostają blizny?

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Nie to był mój braciszek TŻ chce mieć niespodzianke i tak będzie
Bez bolerka prezentuje się o wiele lepiej, no i była ciut za duża co widać po dekolcie
Nie załapałam się

Cytat:
Dziewczyny a czy Wy będziecie miały białe rajstopy? Bo ja jakoś jestem dziwnie do tego nastawiona. I będe się chyba długo opierala białym...
Fuj, w grę wchodzą tylko cieliste

Cytat:
Napisane przez babti Pokaż wiadomość
Można się przyłączyć?
Witaj

edit: wiele z Was nosi pierścionek na lewej ręce, jestem zaskoczona ja noszę na serdecznym palcu prawej dłoni i prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie inaczej Po ślubie albo będę nosiła razem z obrączką (na serdecznym palcu prawej ręki) albo przełożę pierścionek na serdeczny lewej. Na palcu obok nie wchodzi w grę.

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-10-21 o 16:32
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 16:35   #4666
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
edit: wiele z Was nosi pierścionek na lewej ręce, jestem zaskoczona ja noszę na serdecznym palcu prawej dłoni i prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie inaczej Po ślubie albo będę nosiła razem z obrączką (na serdecznym palcu prawej ręki) albo przełożę pierścionek na serdeczny lewej. Na palcu obok nie wchodzi w grę.
Ja na początku nie wiedziałam na której "powinno" się nosić. Więc sprawdzałam na której będzie mi wygodniej. I myślałam, że będzie to lewa, ale jednak nie
W sumie zegarek też nosze na prawej

Bardzo lubię mój pierwscionek, ale szczerze mówiąc chętnie wymienię go na obrączkę.
Stary 2012-10-21, 16:45   #4667
ladyInGreen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Bardzo lubię mój pierwscionek, ale szczerze mówiąc chętnie wymienię go na obrączkę.
Też tak mam, z zaręczynowym TŻ w 100% trafił w moje gusta, ale bez problemu zamienię go na obrączkę, która bardzo mi się podoba
Stary 2012-10-21, 16:47   #4668
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
A ja w ogóle nie zwracam uwagi na to, na której ręce mam pierścionek. Po prostu przed wyjściem do pracy go zakładam, dziś np. jeszcze nie nałożyłam i jakbym teraz miała powiedzieć na której ręce go noszę, to nie wiem
Ja nie ściągam wogole pierścionka zaręczynowego, wyjątkiem jest tylko moment w którym wykonuje peeling ciała Czuję się "goła" bez niego. A obroczkę będę nosiła razem z zaręczynowym
Cytat:
Napisane przez mijode Pokaż wiadomość
heh, mój też mi się przyznał, że czasami podczytuje co my tu piszemy :P a że zna mój nick, to wie co o nas piszę itp.
Mojego nie interesuje co ja tutaj piszę, tylko są sytuacje w których śmieje się ze mnie i mówi "Pewnie wyczytałaś to na wizażu"

Cytat:

Zostają blizny?
Delikatna zostanie.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 16:49   #4669
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja na początku nie wiedziałam na której "powinno" się nosić. Więc sprawdzałam na której będzie mi wygodniej. I myślałam, że będzie to lewa, ale jednak nie
W sumie zegarek też nosze na prawej

A to zegarek akurat noszę na lewej, podobnie jak bransoletki na prawej by mnie wkurzał. Ile ludzi tyle gustów A z noszenia pierścionka za nic w świecie nie zrezygnuję, jest boski (jeden brylant w koronie), cudnie się mieni, codziennie gapię się na niego jak sroka wiadomo, że obrączkę tym bardziej chcę nosić, ale pierścionka nie odłożę na bok. Albo będzie obok obrączki na tym samym palcu (chcemy TAKIE, więc mój prosty pierścionek z brylantem będzie ładnie przylegał) albo na lewej dłoni.

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-10-21 o 16:55
Stary 2012-10-21, 16:51   #4670
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam, z zaręczynowym TŻ w 100% trafił w moje gusta, ale bez problemu zamienię go na obrączkę, która bardzo mi się podoba
Mój też trafił, ale z racji, że nie wygląda jak standardowy pierścionek z jednym oczkiem ledwo co obrączka się mieści Chciałam masywniejszą, w sensie szerszą, ale stanie chyba na 4-4.5mm w mojej, żebym mogła nosić i tak i tak Chociaż jak przy mierzyłam razem z pierścionkiem to się tż śmiał, że wyglądam jak choinka
Brylancików nie chcę, starczy mi ich w pierścionku

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 16:51   #4671
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie ściągam wogole pierścionka zaręczynowego, wyjątkiem jest tylko moment w którym wykonuje peeling ciała Czuję się "goła" bez niego. A obroczkę będę nosiła razem z zaręczynowym
ja tak samo. Nawet jakbym chciala pozniej nosic na serdecznym lewej reki to nie ma szans bo jest na mnie za duzy,a zapewne zmniejszyc sie nie da

Zakochana
Stary 2012-10-21, 17:17   #4672
Xiezniczka89
Zadomowienie

Dzień dobry
Pisałam ostatnio o tym, że myśleliśmy o zmianie sali na ładniejszą, gdzie tańczenie i siedzenie jest razem. Pojechaliśmy no i na początku super- wszystko lepsze niż na zdjęciach, dekoracja super ( miało być akurat wesele) no ale po rozmowie z panią menadżer wyszło takie coś:
-cena 170zł, ale MOŻE wzrosnąć o 10 zł/osobę (podobno tam zawsze wzrasta)
- jeśli nie będzie 100 osób ( a planujemy 80) trzeba dopłacić 1000zł (dzieci, które nie płacą pełnej kwoty się nie liczą...)
- niby chłodnia za darmo, ale znajomi byli tam na weselu i dzień przed się okazało, że za darmo ale jak się bierze u nich tort, ciasta itd. Jak swoje to kolejna dopłata

Co myślicie? Sala na prawdę super, w innym stylu niż stary dworek, duża, widać parkiet, śliczne krzesła. Ale te warunki i późniejsze aneksy do umowy mnie niepokoją- żeby potem nie wyszło, że musimy dopłacać kilka tysięcy...
Stary 2012-10-21, 17:18   #4673
asia27100
Zakorzenienie

witam

ja bede szukac cielistych rajstop. nie wyobrazam sobie zupełnie białych rajstop dla osob, które zdecydują się na buty w stylu pep toe

zaręczynowy pierścionek nosze na prawej rece, na serdecznym palcu. gdy go przełożę na lewą rękę dziwnie sie czuję, ale chyba tak zrobię po ślubie

widze, że nie tylko mój TŻ tu zagląda.... mam utrudnione przez to pare spraw (np pokazywanie sukni...)

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 17:26   #4674
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
ja bede szukac cielistych rajstop. nie wyobrazam sobie zupełnie białych rajstop dla osob, które zdecydują się na buty w stylu pep toe

widze, że nie tylko mój TŻ tu zagląda.... mam utrudnione przez to pare spraw (np pokazywanie sukni...)
Ja w ogóle nie wyobrażam sobie rajstop dla osób które mają buty peep-toe

No i właśnie dlatego przydałby się zamknięty klub ale taki dla WSZYSTKICH pmek, który służyłby tylko wklejaniu rzeczy tajnych typu suknia

310813
Stary 2012-10-21, 17:29   #4675
dziobun
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Xiezniczka89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Pisałam ostatnio o tym, że myśleliśmy o zmianie sali na ładniejszą, gdzie tańczenie i siedzenie jest razem. Pojechaliśmy no i na początku super- wszystko lepsze niż na zdjęciach, dekoracja super ( miało być akurat wesele) no ale po rozmowie z panią menadżer wyszło takie coś:
- jeśli nie będzie 100 osób ( a planujemy 80) trzeba dopłacić 1000zł (dzieci, które nie płacą pełnej kwoty się nie liczą...)
- niby chłodnia za darmo, ale znajomi byli tam na weselu i dzień przed się okazało, że za darmo ale jak się bierze u nich tort, ciasta itd. Jak swoje to kolejna dopłata

Co myślicie? Sala na prawdę super, w innym stylu niż stary dworek, duża, widać parkiet, śliczne krzesła. Ale te warunki i późniejsze aneksy do umowy mnie niepokoją- żeby potem nie wyszło, że musimy dopłacać kilka tysięcy...
Te 10zł wzrostu ceny za osobę to ja słyszałam na połowie sal, bo oni zawsze liczą 5% inflacji... Dowiedzcie się wszystko o cenach tej chłodni, wystroju, softdrinków, o korkowym, kto płaci ZAIKS, kto za ewentualne szkody itd. a potem to wszystko razem musi być w umowie łącznie z tym, ze gwarantują wam, że ta cena nie wzrośnie więcej niż 10zł/os.
Jak Ci się sala podoba i jedzenie jest dobre (?) to ja bym brała. Przynajmniej nie będziesz potem sobie pluć w brodę, że goście nei tańczyli bo parkiet był na innej sali.
dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 17:37   #4676
Xiezniczka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
Te 10zł wzrostu ceny za osobę to ja słyszałam na połowie sal, bo oni zawsze liczą 5% inflacji... Dowiedzcie się wszystko o cenach tej chłodni, wystroju, softdrinków, o korkowym, kto płaci ZAIKS, kto za ewentualne szkody itd. a potem to wszystko razem musi być w umowie łącznie z tym, ze gwarantują wam, że ta cena nie wzrośnie więcej niż 10zł/os.
Jak Ci się sala podoba i jedzenie jest dobre (?) to ja bym brała. Przynajmniej nie będziesz potem sobie pluć w brodę, że goście nei tańczyli bo parkiet był na innej sali.
Wystrój właśnie oni robią. Firmowy ( świece, obrusy itd)- 250zł plus żywe kwiaty od 250zł w zależności od kwiatów. Na własny wystrój pokręcili nosem... No brzydko nie było, ale jak za jeden, mały bukiecik na stole i jeden przed młodymi OD 250zł?
Tak chcą zarobić na każdym kroku. Obliczyliśmy, ze 6 tys drożej by nas to wyszło, razem z kilkoma noclegami... Ja bym brała, ale TŻ nie bardzo. Z drugiej strony się boję, bo niedawno była tam akcja, że właścicielka się powiesiła, jest teraz nowa ekipa, ale czy to np nie upadnie...
Stary 2012-10-21, 17:40   #4677
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
A to zegarek akurat noszę na lewej, podobnie jak bransoletki na prawej by mnie wkurzał. Ile ludzi tyle gustów A z noszenia pierścionka za nic w świecie nie zrezygnuję, jest boski (jeden brylant w koronie), cudnie się mieni, codziennie gapię się na niego jak sroka wiadomo, że obrączkę tym bardziej chcę nosić, ale pierścionka nie odłożę na bok. Albo będzie obok obrączki na tym samym palcu (chcemy TAKIE, więc mój prosty pierścionek z brylantem będzie ładnie przylegał) albo na lewej dłoni.
Mój jest dosyć wystający (tzn. i tak jest jednym z mniej wystających, ale zawsze ) i trochę mi przeszkadza jak zakładam rękawiczki w pracy (a zakładam często). Poza tym trochę się kręci na palcu i denerwuje mnie jak mam wystającą część między palcami. I jednak na codzień wolę coś mniej świecącego się

Cytat:
Napisane przez Xiezniczka89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jeśli nie nadwyręży to bardzo Waszego budżetu, to ja bym brała. ten drugi jest duużo ładniejszy, z tego co pamiętam.

Cytat:

No i właśnie dlatego przydałby się zamknięty klub ale taki dla WSZYSTKICH pmek, który służyłby tylko wklejaniu rzeczy tajnych typu suknia
Są zawsze rajstopy bez palców.

Cóż, no ostatnio z niezrozumiałych dla mnie powodów nie wyszło. Ale tez żałuje.
Stary 2012-10-21, 17:43   #4678
Antilia
Uzależnienie

Cytat:

Jakoś z pocztą nam nie wyszło

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 17:45   #4679
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Jakoś z pocztą nam nie wyszło
Czego nie rozumiem ktoś poczuł się jej władcą... ale nie rozgrzebujmy tego tematu

310813
Stary 2012-10-21, 17:46   #4680
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:

a ja żałuję naszej poczty i jestem zdegustowana osobom, która ją usunęła....

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości