|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sratatata sratatata - my najpiekniejsze PM-ki swiata xD PM-ki 2014 cz. IV
dobra już wiem o co chodzi z tymi przygotowaniami
|
|
|
|
#4892 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Winter is coming
|
no dalej jedziemy ze spamem ;]
oglądam sobie pierścionki zaręczynowe, ale nic ciekawego nie ma, wszystko na jedno kopyto, gdziekolwiek bym nie oglądała...
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
A ja szukam skrzyni/kufra. Ale takiego drewnianego. Potrzebujemy do pokoju. No i szukam na allegro, a tam same wiklinowe, a jak drewniane to drogie...
|
#4895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
Soul tu nie ma co przegapić, jak stworzysz taki ppost wysyłasz link dziewczynie ktora robila pierwszy post i ona go w wkleja
|
|
|
|
#4897 |
|
Zadomowienie
|
nie klepcie za duzo jade na zakupy
|
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
ten najlepszy !!
właśnie co się z aszu dzieje??? Aszuuuuu where are youu??
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba tytuł z tym zapierdzielaniem
![]() kurde tak fajnie minął mi wczorajszy i dzisiejszy, u Babci było super ale się obżarłam jak nie wiem ![]() a na koniec TŻ musiał mnie oczywiście wkurzyć proszę Go, żeby przeliczył sobie ile osób będzie z Jego rodzin bo to jest ważne przy wyborze sali. A On na to, że nie wie kogo ma zaprosić, że On nie wie ile ma tej rodziny, a że rodziców sie pytać nie będzie bo zaraz się domyślą o co chodzi No ale dzwonił teraz, że od Niego mam liczyć 30 osób. Z mojej rodziny miedzy 35-40 i fajnie, że najbliższej rodziny wyszło nam 70 osób (bez przyjaciół,tylko rodzice, rodzeństwo i rodzeństwo rodziców z dziećmi i w tym nawet nielicze 3 siostr od mojej mamy bo z nimi praktycznie nie mamy kontaktu żadnego). A to miało być przyjęcie-bez tańców. A teraz coraz mniej sobie wyobrażam impreze siedzącą na 70 osób |
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
pysia1987, nie chcecie wesela, bo nie lubicie wesel czy ze względu na oszczędności? Bo ja jakoś też sobie nie wyobrażam imprezy siedzącej na 70 osób. Jak robi się przyjęcia to tak na 30 osób max.
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tych zabaw, tańców do muzyki biesiadnej, oczepin itd. I nikt nas do tego nie przekona. Ale coraz częściej o tym myślę, żeby jednak sala która wybierzemy miała jakiś parkiet jakby się komuś zachciało tańczyć. Tylko problem w tym, że to raczej para młoda jest najczęściej do tańca zapraszana, a my nie lubimy z TŻ tańczyć ja bym jeszcze to jakoś przeżyła, ale TŻ nie ponieważ nasi rodzice mają dużo rodzeństwa...
|
|
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem. No to macie problem...
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Brat mojego C. nienawidzi tańczyć i za żadne skarby się go na parkiet nie wyciągnie. Mój narzeczony też za bardzo nie lubi być w centrum uwagi, bo mówi, że nie umie tańczyć. On poczucie rytmu ma, tylko nad techniką trzeba popracować Damy radę do wesela Ale na parkiet da się wyciągnąć, więc tak źle nie jest
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój niema poczucia rytmu w ogóle. I przez ponad 3 lata jak jesteśmy razem tańczylismy ze sobą raz i oczywiście do takiego tradycyjnego przytulańca byliśmy zaproszeni w między czasie na dwa wesela, ale ze względu na trwającą u mnie żałobę nie poszliśmy. Mój TŻ to w ogóle dobrze się tylko czuje i umie wydusić z siebie parę słów jak jest wśród swoich kolegów/znajomych z pracy. Wsród rodziny typu ciotki itd milknie i potrafi nawet słowa nie wydusić przez cały wieczór, taki to już typ ![]() podobno Jego tata był kiedyś taki sam, na stare lata mu przeszło
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-10-21 o 18:27 |
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
My też ze sobą dużo nie tańczyliśmy. Na weselu mojej kuzynki może 2 razy? Nie pamiętam. A na weselu kuzyna raz
) i mam zamiar ja być kierowcą, a on będzie pił
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też od kiedy mam prawko jestem kierowcą na wszystkich imprezach
bo tak to ta Maruda nie dałaby mi żyć i po godzinie musielibysmy wracac do domu ustaliliśmy sobie teraz, że po prostu poszukamy sali z jakimś parkietem, jak ktoś będzie miał ochotę ale muzyka z play listy (choć ja coraz cześciej mysle o DJ-u, ale narazie TŻ nic nie mówie ) i brak zabaw, oraz impreza max do 22-23-tego nie zmienimy ![]() a czy będą z nami chcieli tańczyć czy nie wyjdzie w praniu i się później będziemy tym martwić ![]() a moze tak pare miesięcy przed ślubem namówie Go na pierwszy taniec, taniec-przytulaniec, zeby chociaż było symbolicznie
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, z tym pierwszym tańcem to dobry pomysł
![]() My Maserakami nie jesteśmy, zatańczymy tak jak będziemy umieli. Jestem przeciwnikiem wyuczonych układów.
|
#4907 |
|
BAN stały
|
Misiadełko szukasz jeszcze kostiumu?
http://allegro.pl/dmuchany-kostium-w...html?source=oo
|
|
|
|
#4908 |
|
Winter is coming
|
Tasiulek, co kolejny kostium pokazujesz, to lepszy od poprzedniego
Melduję, że wróciłam ze słuchania zespołu, jutro podpisujemy umowę Bardzo mi się podobają, grają super to i nad czym się zastanawiać Mój chłop też nie bardzo lubi tańczyć, zawsze zaczynał ruszać w tany dopiero po solidnych %, ale ostatnio na 18tce swojego brata śmigał po parkiecie od prawie samego początku, byłam w szoku. Dojrzewa czy co? A na nieśmiałość polecam pracę z ludźmi, mój chłop się dzięki temu zmienił nie do poznania... Też kiedyś potrzebował trochę czasu, żeby ogarnąć się w nowym towarzystwie, a teraz sam ludzi zagaduje inny człowiek, ale bardzo mi to odpowiada
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i raczej w najbliższym czasie na zmiany się nie zapowiada więc będziemy musieli żyć z Jego nieśmiałością pewnie przed dłuższy czas ja pracuje z ludźmi od 17nastego roku życia, czyli już ładnych pare lat ![]() a mam np jednych znajomych którzy na co dzień są mega nieśmiali, a na parkiecie po prostu wymiatają kazdy jest inny
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Winter is coming
|
No trudno, nie każdy musi być duszą towarzystwa
ja też miałam przez długi czas problem z nieśmiałością, ale mi przeszło ![]() idę oglądać zdjęcia fotografa, od którego dostałam dzisiaj wizytówkę... Bo zespołu słuchaliśmy na poprawinach jakiś ludzi i oczywiście się fotograf napatoczył ![]() http://fotografia.az.pl/
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w kościele, wracałam i myślę, oho, napewno będzie nowy wątek, a tu dupa
|
|
|
|
#4912 |
|
Winter is coming
|
kurna, chłop mi wyskoczył, że chce mieć fajny samochód do ślubu. To mnie zadziwił, bo mi to obojętne, no ale jak chce to trudno, będzie miał
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Velika, podobają mi się zdjęcia tego fotografa
są bardzo naturalne, nie przekombinowane. I widać, że używa programów graficznych do obróbki bardzo dyskretnie, z umiarem, bo od niektórych zdjęć innych fotografów to pierwsze co bije po oczach to PS
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
poznanianka1990 pokaż jakie bucisze kupiłaś na allegro
![]() Ooo, jestem za! ![]() A co do tańczenia to i ja, i mój TŻ uwielbiamy tańczyć obojgu nam to jakoś idzie ![]() A co do nieśmiałości to raczej ja jestem bardziej nieśmiała teraz w sumie mało, ale kiedyś bardzo
Szczęśliwa mężatka od 14.06.2014 Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2012-10-21 o 19:27 |
|
|
|
#4916 |
|
Winter is coming
|
Właśnie weszłam i patrzę, a tam moje dwie znajome
Zdjęciami jednej już się zachwycałam, to ta pierwsza sesja jak się wchodzi na stronę.
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
oo laski, kto mi pomorze jak nie Wy
szukam kurtki na zimę, strasznie podoba mi się ta: http://www.hm.com/pl/product/00382?a...rticle=00382-A ale powiedzcie czy będzie pasować mi? dziewczynie przy kości? nie wiem czy jest sens oglądać i czy się nie wkurzę jak przymierze
|
|
|
|
#4918 |
|
Winter is coming
|
no nie, sama siebie zadziwiam. No cóż, kiedyś trzeba
|
#4919 |
|
Raczkowanie
|
"Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela"
ten tytuł świetny ![]() Byłam z TŻ zamówić salę ale nie zastaliśmy osoby odpowiedzialnej za wpisanie na listę.. Ale telefonicznie termin zaklepaliśmy u niego a w ciągu najbliższych dni jedziemy podpisać umowę i wpłacić zaliczkę
|
#4920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy będzie do Ciebie pasować hm musisz przymierzyć ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

a to robiłyście gdzieś na początku jakieś wpisy z Waszymi przygotowaniami ?
Nasz ślub 16.08.2014

proszę Go, żeby przeliczył sobie ile osób będzie z Jego rodzin bo to jest ważne przy wyborze sali. A On na to, że nie wie kogo ma zaprosić, że On nie wie ile ma tej rodziny, a że rodziców sie pytać nie będzie bo zaraz się domyślą o co chodzi
i fajnie, że najbliższej rodziny wyszło nam 70 osób (bez przyjaciół,tylko rodzice, rodzeństwo i rodzeństwo rodziców z dziećmi i w tym nawet nielicze 3 siostr od mojej mamy bo z nimi praktycznie nie mamy kontaktu żadnego). A to miało być przyjęcie-bez tańców. A teraz coraz mniej sobie wyobrażam impreze siedzącą na 70 osób