Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-21, 19:35   #4441
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość

główka rosnie a bialko spada pomału...po operacji mała przyjdzie do domu!!

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Ja do 12 XII posiedzę z Tobą

Piękny brzusio

No to ja też wrzucam 32 tc
o chociaż tyle
super brzuszek

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Idz Ty sie schowaj . 6 kilo to ja mialam w 20 tygodniu jak nie wczesniej ..
ale nie ograniczam się jeśli chodzi o jedzenie
a słodycze to codziennie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Jest w sam raz
o i taka odpowiedź mi się podoba
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 19:39   #4442
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
o nieeee .

nooo przewalone tak... ja pamietam jak bylam w szpitalu to na badaniu chyba z 15 osob bylo.. bez studentów.... ja bylam w 10 tc i nie mialam koszuli tylko normalna pizame takie spodnie i bluzke... to wez... sciagaj przy nich te spodnie, majty...i idz z golym tylkiem na ten fotel...o matko taka czerwona bylam.... jak rdynator cos tma sie mnie spytał to nawet nie wiedzialam co powiedziec bo tak mi glupio bylo... pozniej jeszcze przy zejsciu wszyscy sie gapią... o matko zle to wspominam.... jeszcze te majty i spodneki pozniej jak jakas sierota ubierałam.... ale skad jak moglam wiedziec ze tak bedzie...pierwszy raz w ogole w jakimkolwiek szpitalu lezalam.... jakbym wiedziala to tz koszule by mi kupił..... masakra

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
No wlasnie nie .. brzuszek mi rosnie tylko do przodu .. wogole na boki . no i tez jakos specjalnie sie nie rozroslam Kiedys nosilam 36 a teraz mam spodnie ciazowe 40 i troszke luzu jeszcze mam . wiadomo jestem wieksza ale bez przesady .. nie na 20 kilo .
to nie wiem o co chodzi ale ja tez bym chciala tak miec !!! ja na Twoim miejscu bym sie cieszyla !! nie wiem czemu sie wkurzasz wolałabym szczuplo wygladac i miec maly brzuszek tylko pozazdroscic ! i przynajmniej nie bedziesz miala rozstepow skoro on jest taki mały i szybciej Ci wroci po ciazy do normy ja tam bym sie cieszyla....

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 19:40   #4443
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
ja na studentów nie bede sie zgadzac o nie... nie beda mi jakies łajzy zagladaly do majtek .... na nich nie trzeba sie przeciez zgadzac !!
Bez przesady, na kimś muszą się uczyć

A tak serio, to jak miałam syna rodzić to miałam 2 podejścia do porodu, to za pierwszym razem była ze mną studentka położnictwa, tak się dziewczyna starała że szok. Biegała wkoło, jak się pani czuje, coś podać, pomóc itp. A jak już był właściwy poród to te stare piz*y nawet dupy znad kawy nie ruszyły jak się wydzierałam, tylko słyszałam "leży, nie krzyczy" i gdyby lekarz nie przyszedł w końcu to nie wiem jakby to się skończyło bo tętno młodemu leciało na łeb na szyję
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 19:41   #4444
kia_mia
Zadomowienie

Ja mam spodnie rozmiar.... 34 O_O ciązowe z h&m ... no ale te 34 a normalne 34 to chyab 8 rozmiarów roznicy....

Stary 2012-10-21, 19:42   #4445
Nicole03
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny a jak to jest po porodzie .. jak jest obchod to przychodzi lekarz musisz sie rozebrac i Cie na sali bada ???
Cytat:
nooo przewalone tak... ja pamietam jak bylam w szpitalu to na badaniu chyba z 15 osob bylo.. bez studentów.... ja bylam w 10 tc i nie mialam koszuli tylko normalna pizame takie spodnie i bluzke... to wez... sciagaj przy nich te spodnie, majty...i idz z golym tylkiem na ten fotel...o matko taka czerwona bylam.... jak rdynator cos tma sie mnie spytał to nawet nie wiedzialam co powiedziec bo tak mi glupio bylo... pozniej jeszcze przy zejsciu wszyscy sie gapią... o matko zle to wspominam.... jeszcze te majty i spodneki pozniej jak jakas sierota ubierałam.... ale skad jak moglam wiedziec ze tak bedzie...pierwszy raz w ogole w jakimkolwiek szpitalu lezalam.... jakbym wiedziala to tz koszule by mi kupił..... masakra

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

to nie wiem o co chodzi ale ja tez bym chciala tak miec !!! ja na Twoim miejscu bym sie cieszyla !! nie wiem czemu sie wkurzasz wolałabym szczuplo wygladac i miec maly brzuszek tylko pozazdroscic ! i przynajmniej nie bedziesz miala rozstepow skoro on jest taki mały i szybciej Ci wroci po ciazy do normy ja tam bym sie cieszyla....

Matko domyślam sie co czulaś ja czasami tak sie czuje u gina jak tak niezgrabnie mi to idzie i obijam sie o fotel i sapie przy ubieraniu a co dopiero studenci
Nicole03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 19:43   #4446
T'ai
Zakorzenienie

dziewczyny wszystkie mamy idealne brzuszki
Stary 2012-10-21, 19:44   #4447
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
ja na studentów nie bede sie zgadzac o nie... nie beda mi jakies łajzy zagladaly do majtek .... na nich nie trzeba sie przeciez zgadzac !!
Jak lezalam w szpitalu z torbiela to na mnie jakaś niedoswiadczona lekarka sie uczyła, i jak mi tam gmerala ta pałką i nic nie widziała, ten lekarz brał jej rękę w swoją i razem mi gmerali i on do niej "widzisz to, widzisz?" A ona "nie" i głębiej mi tym czymś to myślałam ze ubije

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 19:44   #4448
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:

A tak serio, to jak miałam syna rodzić to miałam 2 podejścia do porodu, to za pierwszym razem była ze mną studentka położnictwa, tak się dziewczyna starała że szok. Biegała wkoło, jak się pani czuje, coś podać, pomóc itp. A jak już był właściwy poród to te stare piz*y nawet dupy znad kawy nie ruszyły jak się wydzierałam, tylko słyszałam "leży, nie krzyczy" i gdyby lekarz nie przyszedł w końcu to nie wiem jakby to się skończyło bo tętno młodemu leciało na łeb na szyję

eh .... w sumie nie spojrzalam na to z tej strony... tym mlodym jeszcze sie chce pracowac i mile sa .... te stare p.... tragedia jakas

Stary 2012-10-21, 19:47   #4449
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam spodnie rozmiar.... 34 O_O ciązowe z h&m ... no ale te 34 a normalne 34 to chyab 8 rozmiarów roznicy....
Kochana jak Ty masz taki rozmiar to musisz być mega drobna, chyba nas tu kokietujesz
ja mam 36 spodnie ciążowe z h&m a jestem raczej drobna więc 34 to już w ogóle...
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 19:49   #4450
mad85
Raczkowanie

Cytat:
o nieeee .
Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Jak lezalam w szpitalu z torbiela to na mnie jakaś niedoswiadczona lekarka sie uczyła, i jak mi tam gmerala ta pałką i nic nie widziała, ten lekarz brał jej rękę w swoją i razem mi gmerali i on do niej "widzisz to, widzisz?" A ona "nie" i głębiej mi tym czymś to myślałam ze ubije
o Boże ja bym chyba ich zabiła Ale z doświadczenia powiem Wam ze ten obchod to juz nawet wrazenia nie robi, najwazniejsze ze dzidziusie juz beda z nami wiec przynajmniej jak dla mnie to juz nie bylo nic takiego to sciaganie majtek przy wszystkich.
Najgorsze byly dni przed porodem, u nas ordynator to taki wielki postawny chłop z dużymi łapskami Jak mnie zbadał to nawet polozna robiła kwasną mine i trzymała mnie za reke. Nieczuły i tyle, po badaniu zaraz zaczelam krwawic i przy okazji gardło tez miałam zbadane
Teraz sie modle zeby przed porodem nie dostac sie na patologie wole ograniczyc do minimum badanie pana ordynatora, pojade ze skurczami co 3 minuty
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 19:49   #4451
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicole03 Pokaż wiadomość
Matko domyślam sie co czulaś ja czasami tak sie czuje u gina jak tak niezgrabnie mi to idzie i obijam sie o fotel i sapie przy ubieraniu a co dopiero studenci
no własnie... ja sie nieswojo czulam przy dziadach starych lekarzach i poloznych, a jeszcze jakby byli studenci tak w moim wieku to o matko... jeszcze jakbym pozniej spotkala takiego na ulicy czy cos ale po tej akcji juz sie u gina w ogole nie wstydze kiedys powiedzialam, ze nigdy bym nie poszla do faceta, a po szpitalu wlasnie zmienilam zdanie i poszlam do faceta...no ale jakos wole sie rozbierac przed dziadami a nie przed ludzmi w moim wieku....

Cytat:

oooo matkooooooo ;O na takie cos w zyciu bym sie nie zgodziła o jezu.... : mdleje::m dleje:

Stary 2012-10-21, 19:54   #4452
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
DeKajka mnie też pępek nie wystaje, choć jest płytszy niż zawsze

A to mój dzisiejszy brzuszek
Zaczęłam 36 tydzień według OM, a według USG 37
ale cudnyyyyy

ale piersi!!!

Tai piekny brzuszekklaski :

ja mam pępek płaski
waga mi sie p0opsuła wiedc nie wiem ile waze

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
Kochana jak Ty masz taki rozmiar to musisz być mega drobna, chyba nas tu kokietujesz
ja mam 36 spodnie ciążowe z h&m a jestem raczej drobna więc 34 to już w ogóle...
no raczej!!tez nosze 34-36

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

natalkaa a gdzie ty zamierzasz rodzic? w poznaniu?
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 19:55   #4453
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość

oj nie nie.... nie bede tu wypisywac ale nie wygladam dobrze....

Stary 2012-10-21, 19:56   #4454
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
Tai piekny brzuszekklaski :
Stary 2012-10-21, 19:57   #4455
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

o mamo..
ja juz tu opowiadalam jak lezałam na polnej w poznaniu, miałam 16 lat i mnie badał wielki pan profersor a obok 10 czarnoskorych studentow...ten profesor potraktoewal mnie wtedy niedoswiadczona wystraszona jak jakis przedmiot medyczny pokazywal im na mnie roxzne czesci był niedelikatny i weogole masakra.......czułam sie dosłownie jak przedmiot
Stary 2012-10-21, 19:59   #4456
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
To znaczy ja sie niby ciesze ale oczywiscie jak kazda kobieta w ciazy martwie sie czy to normalne ..

Ide na MasterChefa ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:01   #4457
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
o mamo..
ja juz tu opowiadalam jak lezałam na polnej w poznaniu, miałam 16 lat i mnie badał wielki pan profersor a obok 10 czarnoskorych studentow...ten profesor potraktoewal mnie wtedy niedoswiadczona wystraszona jak jakis przedmiot medyczny pokazywal im na mnie roxzne czesci był niedelikatny i weogole masakra.......czułam sie dosłownie jak przedmiot

o matkoooo : mdleje::m dleje::md leje::mdl eje: ;o

Stary 2012-10-21, 20:03   #4458
Nicole03
Rozeznanie

Matko z córka - dziewczyny !!!!!!! 34-36
To ja powinnam na kolanach do Częstochowy za to swoje 42 Ale mocne postanowienie poprawy po porodzie i będzie S
Nicole03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:03   #4459
kia_mia
Zadomowienie

o jezu co w tym master chefie... o boze..................... ......................... ......................

Stary 2012-10-21, 20:12   #4460
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole03 Pokaż wiadomość
Matko z córka - dziewczyny !!!!!!! 34-36
To ja powinnam na kolanach do Częstochowy za to swoje 42 Ale mocne postanowienie poprawy po porodzie i będzie S
uwierz, ze wolałabym miec wiecej bo całe zycie słysze , ze jrestem patycZak i chudzielec...w ciazy wreszcie mam troszke ciałka tzn przynajmniej na piersiach

a co w masterchefie bo ja jutro online obejrze dopiero?
Stary 2012-10-21, 20:18   #4461
reven24111
Raczkowanie

Hej Kobietki
Jak miło,że tak mało przez weekend naskrobałyście bez problemu nadrobiłam.
Mad WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Perełko trzymam kciuki żeby Dzidzia jeszcze posiedziała w brzuszku

Widzę,że była dyskusja na temat wielkości brzuszków.To ja się pochwalę że mój ma już 109cm a to dopiero 33 tydzień.Boję się co będzie potem

reven24111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:27   #4462
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
kurde no ale nie da sie !! ja w ogole nie wiem co sie ze mna dzieje... ostatnio non stop bym cos jadła...ja pierd.... pol godz temu jadłam a teraz juz bym znow cos jadła...cokolwiek .... :/ morda mi sie nie zamyka do jedzenia
ja mam to samo!! kuzwa a jak mam za wysoki cukier po pomiarze to jestem tak wkur>wiona ze nie moge zjesc ze szok.tymbardziej ze jem male ilosci i sie nie najadam.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dziewczyny wy się tak nie śpieszcie bo kto ze mną zostanie
mam całe 60 dni do porodu i wcześniej jak w połowie grudnia nie zamierzam rodzić

to i ja swój w 32tc wstawiam
sliczniusi

Cytat:
Majka - Twoj tez sliczniutki .. i tez wiekszy od mojego ..

Cytat:
Weroniczka ma duzy .. Landi tez ..
DeKajka Ty to masz chyba jakas obsesje na punkcie tego bbrzucholka co mowilas ze masz ponad 100 jakis czas temu-ja nawet 95 nie mam a wclae nie uwazam ze jest maly-jest po prostu w sam razmaly rozwija sie prawidlowo-wody ok wiec sie nie stresuj!!!! taka uroda i tyle

Cytat:

tez sie spotkalam ostatnio jak lealam z rezydentka.jedna na IP a druga na oddziale.tak jak ta na IP byla delikatna i wogole tak ta na oddziale jak mi lapy wepchala po lekarzu to myslalam ze padne

Cytat:
to co narzekasz jak masz 34?? zaraz Cie dziewuchi zlinczuja ja ciazowo typowyh nie mam ciuhow.nosze swoje.dupa mi zjechala i wchodze w 34 i 36 bez problemu o ile jest dluzsza bluzka i zakrywa brzuszek.i powiem ze boje sie jak bede wygladala jak urodze.wy sie martwicie czy zrzucicie a ja po tym jak wychoudlam przy Laurze boje sie zebym nie wygladala jak szkieletor.uwazam ze lepiej miec kobiece ksztalty niz dziewczece wiadomo niektore kobiety nie maja na to wplywu jedza na potege i nie tyja-znam nawet takie.ale oslabiaja mnie laski ktore za wszelka cene daza do idelau 170cm i 45 kg wagi.mam nadzieje ze nikogo tu nie urazilam

Cytat:

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
o Boże ja bym chyba ich zabiła Ale z doświadczenia powiem Wam ze ten obchod to juz nawet wrazenia nie robi, najwazniejsze ze dzidziusie juz beda z nami wiec przynajmniej jak dla mnie to juz nie bylo nic takiego to sciaganie majtek przy wszystkich.
Najgorsze byly dni przed porodem, u nas ordynator to taki wielki postawny chłop z dużymi łapskami Jak mnie zbadał to nawet polozna robiła kwasną mine i trzymała mnie za reke. Nieczuły i tyle, po badaniu zaraz zaczelam krwawic i przy okazji gardło tez miałam zbadane
Teraz sie modle zeby przed porodem nie dostac sie na patologie wole ograniczyc do minimum badanie pana ordynatora, pojade ze skurczami co 3 minuty
a wiesz ze jak trafilam drugi raz do szpitala to badal mnie chyba najdlikatniejszy gin na swiecie.moj jest mega delikatny ale ten to juz bije na glowe nawet jego.i bylam w szoku jak zaczelam plamic po badaniu.ale on powiedzial mi ze tak tam wymacal wszytsko ze mogl cos naruszyc a mi to nawet bolu nie sprawilo

I powiem Wam jeszcze ze mnie bardziek krepuje wizyta u mojego gina tak w pojedynke niz takie szpitalne badanie nie wiem czemu.tam mi sie wydaje idzie tasmowo a na wizycie u gina to jakos inaczej-dziwna jestem co??

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:34   #4463
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
ja mam to samo!! kuzwa a jak mam za wysoki cukier po pomiarze to jestem tak wkur>wiona ze nie moge zjesc ze szok.tymbardziej ze jem male ilosci i sie nie najadam.

sliczniusi

DeKajka Ty to masz chyba jakas obsesje na punkcie tego bbrzucholka co mowilas ze masz ponad 100 jakis czas temu-ja nawet 95 nie mam a wclae nie uwazam ze jest maly-jest po prostu w sam razmaly rozwija sie prawidlowo-wody ok wiec sie nie stresuj!!!! taka uroda i tyle

tez sie spotkalam ostatnio jak lealam z rezydentka.jedna na IP a druga na oddziale.tak jak ta na IP byla delikatna i wogole tak ta na oddziale jak mi lapy wepchala po lekarzu to myslalam ze padne

to co narzekasz jak masz 34?? zaraz Cie dziewuchi zlinczuja ja ciazowo typowyh nie mam ciuhow.nosze swoje.dupa mi zjechala i wchodze w 34 i 36 bez problemu o ile jest dluzsza bluzka i zakrywa brzuszek.i powiem ze boje sie jak bede wygladala jak urodze.wy sie martwicie czy zrzucicie a ja po tym jak wychoudlam przy Laurze boje sie zebym nie wygladala jak szkieletor.uwazam ze lepiej miec kobiece ksztalty niz dziewczece wiadomo niektore kobiety nie maja na to wplywu jedza na potege i nie tyja-znam nawet takie.ale oslabiaja mnie laski ktore za wszelka cene daza do idelau 170cm i 45 kg wagi.mam nadzieje ze nikogo tu nie urazilam

a wiesz ze jak trafilam drugi raz do szpitala to badal mnie chyba najdlikatniejszy gin na swiecie.moj jest mega delikatny ale ten to juz bije na glowe nawet jego.i bylam w szoku jak zaczelam plamic po badaniu.ale on powiedzial mi ze tak tam wymacal wszytsko ze mogl cos naruszyc a mi to nawet bolu nie sprawilo

I powiem Wam jeszcze ze mnie bardziek krepuje wizyta u mojego gina tak w pojedynke niz takie szpitalne badanie nie wiem czemu.tam mi sie wydaje idzie tasmowo a na wizycie u gina to jakos inaczej-dziwna jestem co??
mi przed wizyta to cisnienie skacze jakos mnie tak ten moj gin onieśmiela i zawsze palne cos głupiego, ale on za to wszystko obraca w zart i napiecie rozładowane
Stary 2012-10-21, 20:35   #4464
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

Tak czytam wasze wypowiedzi i boję się iśc do tego szpitala i boję się porodu. Ja jeszcze nigdy w szpitalu nie byłam
Już ostatnio się wystraszyłam jak byłam w tym szpitalu z powodu tej krwi co mi leciała ( ale tylko pare godzin ) to 3 ludzi stało i się na moje między nogami patrzyło

Dodam mój brzuszek Widze że wszystkie macie ładny malutki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek.JPG (5,9 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez evak1988
Czas edycji: 2012-10-21 o 20:41
evak1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:37   #4465
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
I tak wszystkie naraz nie mozemy rodzic bo niektore dziewczyny z konca grudnia sa .. ale Ty kochana z początku wiec w sumie mozesz sie pod nas podpiąc .. i urodzic 30 pazdziernika ..
no własnie, ja sie jeszcze na porodówke nie wybieram
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dziewczyny wy się tak nie śpieszcie bo kto ze mną zostanie
mam całe 60 dni do porodu i wcześniej jak w połowie grudnia nie zamierzam rodzić

to i ja swój w 32tc wstawiam
ładny brzuszek w sam raz
mam podobnej wielkości

Cytat:
Dziewczyny konczy nam sie powoli wątek ..

Co wy na to zeby kolejny jakos nazwac ??????
Dzisiaj nas malo na forum ale moze jutro cos pokombinujemy ..
dobry pomysł

Cytat:
Ja do 12 XII posiedzę z Tobą

Piękny brzusio

No to ja też wrzucam 32 tc
ładny

Cytat:
To znaczy ja sie niby ciesze ale oczywiscie jak kazda kobieta w ciazy martwie sie czy to normalne ..

Ide na MasterChefa ..
nie lubie MasterChefa

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:38   #4466
mad85
Raczkowanie

[QUOTE=evak1988;37181445]Tak czytam wasze wypowiedzi i boję się iśc do tego szpitala i boję się porodu. Ja jeszcze nigdy w szpitalu nie byłam
Już ostatnio się wystraszyłam jak byłam w tym szpitalu z powodu tej krwi co mi leciała ( ale tylko pare godzin ) to 3 ludzi stało i się na moje między nogami patrzyło [/QUOT

Za pierwszym razem tez sie tak czułam, ale to naprawde nic strasznego. Lekarze juz sie tyle naoglądali ze dla nich to jest tak jak marti pisze ''taśmowo'' To bedzie tylko kilka dni
Stary 2012-10-21, 20:42   #4467
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evak1988 Pokaż wiadomość
Tak czytam wasze wypowiedzi i boję się iśc do tego szpitala i boję się porodu. Ja jeszcze nigdy w szpitalu nie byłam
Już ostatnio się wystraszyłam jak byłam w tym szpitalu z powodu tej krwi co mi leciała ( ale tylko pare godzin ) to 3 ludzi stało i się na moje między nogami patrzyło
Będzie bolało jak diabli i będziemy mieć wrażenie, że mamy w tyłku arbuza. Czego tu się bać
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:44   #4468
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

[QUOTE=mad85;37181496]
Cytat:
Już ostatnio się wystraszyłam jak byłam w tym szpitalu z powodu tej krwi co mi leciała ( ale tylko pare godzin ) to 3 ludzi stało i się na moje między nogami patrzyło [/QUOT

Za pierwszym razem tez sie tak czułam, ale to naprawde nic strasznego. Lekarze juz sie tyle naoglądali ze dla nich to jest tak jak marti pisze ''taśmowo'' To bedzie tylko kilka dni

W sumie masz rację ale człowiek itak się dziwnie czuje Damy radę
Stary 2012-10-21, 20:44   #4469
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

Dodam mój brzuszek Widze że wszystkie macie ładny malutki
Super
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:46   #4470
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

ja tam sie nie wstydze tego co w szpitalu bedzie...mam to w nosie moge nawet Z gołą du..pa latac byleby wszystko ok było

a przed swoim ginem tez sie nie wstydze, jak leze na fotelu to zawsze gadam i sie pytam o wszystko nawet sikam w jego gabinecie tzn za kotarka buehehe wole to niz na fotelu sie zsikac to moja jedyna fobia

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Będzie bolało jak diabli i będziemy mieć wrażenie, że mamy w tyłku arbuza. Czego tu się bać
oplulam monitor : hahaha:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości