|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Cytat:
jeszcze jak masz zamiar dopieścić to będzie cudnie Cytat:
dobrze że te kciuki chociaż bo bym pomyślała że wcale nie żyję |
|||
|
|
|
#1952 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
narazie tylko pomalowałam. oświadczam - wykończyłam lakier
|
|
#1953 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Kurcze, a na wizażu są jakieś rozbiórki tego podkładu? Wolałabym go najpierw przetestować, no i dobrać odpowiedni odcień, a z tym zawsze mam problem ![]() Dziękuję ![]() Tak, ma ![]() Cytat:
Zaszalałam wtedy ![]() Znajoma się rozejrzy ![]() Śliczne pazurki widziałam ![]() Poza tym...spamiary!!! |
||
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Na wstępie dziękuję za wszystkie ochy i achy nad zamieszczoną fotką i moją osobą oraz paznokciem
![]() Ewalucja tak to chrzest Aleksandry Klary ![]() Twoje paznokcie na początku to aż nie do uwierzenia gdy patrze na nie teraz mega metamorfoza Gdy patrze na swoje to nabieram wiary, że moje znów się zregenerują i będą ładne na święta - do grudnia jeszcze troszkę czasu ![]() Śniegowa napiszę tylko, że gdy zaczynałam przygodę z Herome 3 lata temu to była znacznie droższa. Teraz skorzystałam z okazji i kupiłam znów bo przy zamówieniu za 100zł była przesyłka gratis więc zrzuciłam się z koleżankami na paczkę i czekam. Mam nadzieje, że jutro dotrze. Boje się, że nie wytrzymam i wrócę do paznokci żelowych... meeow jak Ci się udało osiągnąć taką długość? Wyglądają na zdrowe i mocne Tylko tak sobie myślę, że rajstop nie dałabym rady ubrać przy takiej długości ![]() alazkrainy piękne pazurki takie schludne i eleganckie - moj faworyt to nr 1
Gdy człowiek przestaje marzyć umiera... Edytowane przez Blue sky Czas edycji: 2012-10-21 o 19:58 |
|
|
|
#1955 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Dzięki ![]() Tulę po kablu Cytat:
Witalna i masz kiepski stosunek do siebie- na pewno! Cytat:
Jeej, dzięki. Nioe spodziewałam się takich zachwytów. Jak to? |
|||
|
|
|
#1956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także w dalekim poważaniu mam takie diagnozy! kołdra morderca Oooo widzisz, to wiemy już czyje dzieciuchy będą w kaftanikach siedziały (i oczywiście pierwsze co stanęło mi przed oczami to wcale nie był taki dziecięcy kaftanik... tylko taki z rękawami wiązanymi z tyłu )Cytat:
Aaaaa jasne odrosną ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Byłoby pięknie, ale w zasadzie to skoro ona jest w UK to może mogłybyśmy zamówić z tej stronki na jej adres bo oni mają na terenie darmową wysyłkę z tego co wyczytałam? Tylko nie wiem jak u nich działają "polecone" przesyłki :/ Mogłaby się za to zorientować ile koszty wysyłki do PL by były jakiejś rejestrowanej przesyłki...
|
|
#1957 | |||
|
szef wszystkich szefów
|
Szacun
Musiałaś go bardzo lubić![]() Cytat:
![]() Masz rację. Zgadzam się A przecież powinnam siebie lubić, bo jak twierdzi L'Oreal jestem tego wartaCytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
Wyobraziłam sobie jak siedzą jedno przy drugim w tych swoich dziecięcych krzesełkach. Każde w kaftaniku... bezpieczeństwa
|
|
#1958 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
szczerze, nie mam pojęcia rosną sobie, ja je piłuję, odżywkuję, nawilżam a rosną, jak szalone, poza tym mam dość grubą płytkę nie noszę rajstop, dlatego nie widzę problemu ![]() no znając życie, na pewno bym żałowała odtulam ![]() wymazałam go do końca i umyłam buteleczkę już ![]() oj lubiłam aż szkoda, że się skończył
|
|
#1959 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() To ja miałam ostatnio podobną akcję- sniłam z otwartymi oczami. sen nałożył się na rzeczywistość... Spooky. Sniło mi się że mój kot zaczął mi wyrywać mięso z dłoni i patrzyła na mnie czerwonymi świecącymi oczami. Nie mogłam się obudzić, i dopiero po chwili sen zaczął się rozmazywać, a czerwone światło, to był włączony przycisk przedłużacza..... ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mnie się to nigdy nie zdarzyło.... |
||
|
|
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie omieszkam sprawdzić jak odrosną ![]() Cytat:
|
|
#1961 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1962 |
|
Konto usunięte
|
Hehe ciekawe skąd siostra mojego "kolegi" wie jaki mam telefon.
A podobno on nic w domu nie opowiada... Właśnie dostałam sms od niej na jakiej stronie go kupiłam. Mama też mówiła że gdzieś go tam widziała i nawet przypominała mi żeby mu złożyć życzenia z okazji imienin. Chyba coraz bardziej oficjalnie razem jesteśmy. A tak wogóle matematyka jest zła. Skończyłam olej ze słodkich migdałów. Muszę się zaopatrzyć z pestek winogron. Jeszcze nie wypróbowałam. Coraz bardziej mam ochotę je chociaż z raz wyprostować. By były takie długie. Od studiówki nie prostowałam ich dokładnie. Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2012-10-21 o 21:36 |
|
|
|
#1963 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
ja już kolejny wykończyłam ![]() Cytat:
dziękuję ja ogólnie nie noszę spódnic, sukienek, stąd rajstop nie noszę nawet w zimę pod spodnie jedynie w legginsach do dłuższej tuniki mogę pomykać
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wujek Google mówi, że to Evelinka z nr 406 Twórz pw z nr konta ![]() Ano to głowa to moja zmora Musiałam wziąć drugą tabletkę, bo nie byłabym w stanie się wykąpać (ciepła woda, podniesienie ciśnienia i głowa pęka...)
|
|
#1965 |
|
Placuszek racuszek
|
Cześć dziewczyny
|
|
|
|
#1966 | |||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
czerwony, bardzo piękny odcień Cytat:
Cytat:
Jestem beznadziejna ale za to witalna.. Moje paznokcie z dziś: Obraz 034.jpg |
|||
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dziwne uczucie kiedy tak się sen na rzeczywistość nakłada. Człowiek przytomnieje i zdaje sobie sprawę, że np. odgłos warkotu we śnie to samochód za oknem, ale z tym kotem.. brrr.. AgataBm180 Kojarzą się z ciepłą jesienią ![]() W sumie to dobranoc wszystkim życzę
"Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2012-10-21 o 22:15 |
|
|
|
|
#1968 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1969 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
jesienne wrzucam moje, wykończony holoś pilniczek wezmę jutro, dzisiaj już pora spać
|
|
#1970 | ||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
![]() dobranoc! O kurcze, dzięki! ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
jesień pełną gębą ![]() holośśś... |
||
|
|
|
#1971 |
|
Lwiątko z Cintry
|
szkoda, że się skończył ale miał prawo, bo malowałam nim jak szalona
|
#1972 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Konto usunięte
|
Agata też mi kojarzą się z taką fajną jesienią.
![]() ![]() Meeow ładnych holuś. Też chcę jakiegoś. Po tym hello holo zaczęły mi się podobać. Muszę się dobrze za nimi porozglądać. Dobranoc
|
|
|
|
#1974 | ||
|
Placuszek racuszek
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;37183783]Agata też mi kojarzą się z taką fajną jesienią.
![]() ![]() Meeow ładnych holuś. Też chcę jakiegoś. Po tym hello holo zaczęły mi się podobać. Muszę się dobrze za nimi porozglądać. Dobranoc [/QUOTE]No właśnie u mnie nigdzie nie umiem znaleźć holosiów ![]() postanowiłam,że jak dostane kase to jadę to tk maxxa na łowy jakieś.. dziękuję ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Cytat:
Takie schizy też czasem mam Edytowane przez AgataBm180 Czas edycji: 2012-10-21 o 22:41 |
||
|
|
|
#1975 | |
|
Zadomowienie
|
Dzię-ku-je-my!
Jak ja to przeczytałam 5 minut przed jazdą to później tak zapierdzielałam, że hej. Cytat:
![]() ![]() Sześć dziefszyny. ![]() Wróciłam dopiero z jazd. ![]() Ale było super! Tak mi się cudownie jechało no po prostu BAJKA. Jeszcze taki ciepły wiaterek mi dawał pod szybką w kasku. I złamałam lekko 2 pazurki podczas wrzucania wstecznego.. ![]() Same piękne pazurki wstawiałyście. Kaveri, teraz się uda, trzmam kciuki. ![]() O to, to.
Kto ma konto na wizażu ten będzie spłukany." ![]() Porzućcie nadzieję Ci, którzy tu wchodzicie. Edytowane przez Trelle Czas edycji: 2012-10-21 o 23:50 |
|
|
|
|
#1976 |
|
Konto usunięte
|
Zaje****e.Miałam wstać o 5:45 żeby się rano jeszcze troszkę pouczyć.Wstałam o 6:30 bo mnie brat obudził.Budzik mi nie dzwonił. Na szybko się umyłam,ubrałam i nawet się nie maluje :/
|
|
|
|
#1977 | |
|
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------
Cytat:
Dziękuję kochana za radę, choć właściwie zapuszczam, żeby były dłuuugie, ale wyrównam, no i muszę jeszcze nad skórkami zapanować, zmora
|
|
|
|
|
#1978 | |||||
|
Zakorzenienie
|
bezbarwny?
a tak serio to podziwiam i współczuję? pewnie głupie uczucie jak sobie tak pomyslę, że kończy mi się jakiś super, limitowany, trudny do zdobycia, aaaa....Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() stworzę późnieeeeej ![]() też czasem tak mam, że jedna nie pomaga... Cytat:
Cytat:
Znowu mi ptaszki w okno dziubią... 3 dzień z kolei, co one gniazdo budują czy co? i to chyba o tej samej porze miałabym budzik, ale trochę za późno ![]() miłego dnia |
|||||
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
ja też poza bezbarwnym który zglucił, albo odzywką nigdy nic nie wykończyłam...
super jesień
|
#1980 |
|
Przyczajenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

sensique nr 269 i nyc 105
(trochę niedomyte, ale cii
jeszcze jak masz zamiar dopieścić to będzie cudnie 
Wolałabym go najpierw przetestować, no i dobrać odpowiedni odcień, a z tym zawsze mam problem 

Musiałaś go bardzo lubić
A przecież powinnam siebie lubić, bo jak twierdzi L'Oreal jestem tego warta
juz mi różne wersje w głowie siedziały, ale doczytałam i....