|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
|
|
|
|
#1562 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czesc piekne
Dzis jest TEN dzien pamietacie? bo to moze wlasnie dzis okaze sie ze moge chodzic trzymajcie kciuki mocno jak nigdy ale to tak od 15 dopiero zeby wam nie zdretwialy a weekend prze piekny, leze na przeciwko okna to wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja bym za nic nie chciala w lecie, ewentualnie w czerwcu lub wrzesniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jesli nadal nie to ewentualnie nospe wez mnie wczoraj tak podbrzusze bolalo ze sie martwilam
|
|||||
|
|
|
#1563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raczej nie implantacja, bo krwawienie się zwiększyło, wprawdzie na wkładce jeszcze nie ma krwi, ale przy podcieraniu czerwono. |
|
|
|
|
#1564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1565 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Podobno nie raz mogą one trwać nawet 2-3 dni i być nie co bardziej wyraźne..Cytat:
Wszystkiego naj z okazji urodzinek i pięknego zdrowego dzidziolka Ci życzę Cytat:
U mnie dzisiaj ok,narazie nic nie boli. Wczoraj widoczenie był taki dzień. Magnezu faktycznie nie jem więc dzisiaj kupie i zacznę Ale wczoraj tak się przejęłam,że aż śniło mi się ,że zaczęłam krwawić:/ Aż się obudziłam i sprawdzałam czy to prawda czy sen Witam się poniedziałkowo i mgliście. Tradycyjnie już z kawką i śniadankiem, które koło mnie stoi bo nie mogę się zmusić,żeby zjeść. Mam do poskładania tonę ciuchów.. Któraś chętna do pomocy?![]()
|
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
LUNA trzymam kciuki. Moge trzymac nawet od juz az do zlozenia przez Ciebie relacji z wizyty, zeby tylko sie udalo.
DEDRA przesylam przytulasy. A ja Was witam z kawka i slodka bulka wstawac sie nie chcialo, ale co poradzisz....
|
#1567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po weekendowo
![]() Przytulam te do których małpa wredna zawitała ![]() Witam nową koleżankę Lunka Będzie dobrze...![]() Są jakieś testujące w tym tygodniu?? ![]() U nas weekend zleciał bardzo szybko,w sobotę byliśmy z Tż na mieście z znajomymi a wczoraj Tż instalował new WC i później jeszcze w markecie byliśmy.Mnie na szczęście kac nie męczył bo tylko 3 piwka wypiłam,a na moją głowę to akurat nie jest za dużo ![]() Ale za to choróbsko jakieś mnie łapie i muszę iść dziś do lekarza... No i zaczynają się u mnie TE dni więc zaczęliśmy już działania ![]() Jutro idę chyba zbadac prolaktynę a w środę ginka ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
I ja też z kawką
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#1568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dziękuję bardzo za życzenia |
|
|
|
|
#1569 |
|
Zadomowienie
|
DZASTIN to dzialac, dzialac
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku, ładnie się dokleiło No właśnie nie wiem. Miałam testować dokładnie za tydzień, ale jakoś mnie korci, żeby zrobić to jeszcze przed weekendem, w piątek. To będzie mój 12 dfl, więc jeśli coś jest na rzeczy, to może być już coś widać. Tylko nic szczególnego nie czuję Bolą mnie piersi, ale bolą zawsze w II fazie. Wydaje mi się, że bolą nieco inaczej, ale zdaję sobie sprawę z tego, że mogę po prostu inaczej w tym cyklu interpretować ten ból. Nie chce się nakręcać. Przewidywany termin @ w niedzielę, ale chyba skuszę się na test już w ten piątek ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- A...i ja też z kawką
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Zadomowienie
|
SZEJDA to STO LAT, STO LAT i II KRESEK i II KRESEK
|
#1572 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze będzieCytat:
![]() Cytat:
Szejda!!!Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń a przede wszystkim fasolki Witam się z kawka i śniadaniem.Dziś na 14 do pracy a tak mi sie nie chce Przed pracą musze podejść do przychodni do starego gina,bo chce skserować moją karte pacjenta.Zależy mi żeby skserować leczenie od kwietnia od # do teraz.Mam nadzieje że nie bedą robić problemów
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Szejda- Sto lat. Spełnienia marzeń szczególnie tego jednego, najwspanialszego
![]() |
|
|
|
#1574 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
SZejda sto lat sto lat i dzidzi upragnionej
![]() ![]() Colorblue mnie tez jak nie boli, tak czasem zaboli... ale czy można wziąć magnez bez konsultacji z ginekologiem??
|
#1576 |
|
Zadomowienie
|
O! Szejda! Wszystkiego naj naj naj i spełnienia tego najważniejszego marzenia!
|
|
|
|
#1577 |
|
Wtajemniczenie
|
Szejda- Wszystkiego Naaaaaaaaaaaj lepszego, oczywiście na bardziej Ci życzę tego abyś jak najszybciej zobaczyła II kreseczki na teście!
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#1578 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję
|
|||
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magnez można normalnie brać i kupisz go bez recepty. Bierz 2 razy dziennie po 1 tabletce tak jak Luna mi radziła. Z nospą raczej trzeba się konsultować z lekarzem, ale jak bardzo boli to 1 tabletka doraźnie też nie zaszkodzi. Spokojnie.
|
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi.. Ja w czoraj ogladałam ten film..niestety mi sie nie podobał. Watek o poronieniu strasznie pobieżnie potraktowany...dalej ludzie nie beda wiedzieli jak to boli.... [QUOTE=Szejda;37185490]Witam się po weekendzie U mnie było rodzinnie, byli moi rodzice. W sobotę miałam grilla ostatniego już w tym roku Była też teściowa i Tż wujek - dziadek, który przyniósł duży kosz nalewek więc była degustacja Trochę się opiłam ale jak to wujek powiedział, to wszytsko dla zdrowotności![]() QUOTE] So latek kochana. Życze Ci dwóch II i pieknej ciąży!! Cytat:
Nie schizuj kobieto. Musi byc dobrze. Ja ciuchów składać nie chce, ale kawki bym się napiła... ![]() Lunka- czytałam sobie wczoraj nasze schizy na temat pierwszej ciąży. Przeczytałam jak to było z testami i później kiedy wszystko okazało sie smutnym wspomnieniem. Życzę Ci, zeby dzisiejsza wizyta była piekna, spokojna i, żeby okazało się, ze wszystko ok. Przesyłam dore fluidy My zaczelismy staranka znowu. Troche mi smutno bo policzyłam, ze gdybymzaszła teraz to termin poprzedniej # wypadłby w świeta. Boje sie...ale chce byc w ciązy..teraz to bedzie niestety trudniejsze bo w mojej głowie jest zbyt dużo myśli, przeliczania...eh... |
||
|
|
|
#1581 |
|
Zadomowienie
|
Hej!!!
Szejda, wszytkiego naj, spełnienia marzeń, radości w życiu a przede wszytkim zdrówka, a co za tym idzie zdrowego i pięknego dzidziusia jak najszybciej!!!! Luncia, trzymam kciuki!!!!! Dedra, również trzymam kciuki, czekamy na II krechy albo potwierdzenie gina ![]() Ja tylko pragnę poinformować że w tym tygodniu raczej nie będę zaglądać Obowiazki służbowege... myslami jestem z Wami!!!!Buzia i papapapapapa!!!!
Żona Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2012-10-22 o 09:08 |
|
|
|
#1582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie mialam jakis wiekszych boli,ale czasem mi sie zdarzalo ze mialam uczucie jakby na okres. Takze,jak nic Cie juz nie boli to sie nie zamartwiaj a jak bedziesz u lekarza to powiedz mu o tym,a on na pewno Cie uspokoi. |
|
|
|
|
#1583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to miłej pracy kochana i czekamy w takim razie za Tobą Ja się pomału muszę zabrac za porządki a mam strasznego leniaa
|
|
|
|
#1584 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Piję sobię kawkę, szwagierka z córcią jeszcze śpią. Koty mi szaleją, już miałam telefony z pracy. Kurde, no nawet podczas urlopu nie dadzą człowiekowi odpocząć... Edytowane przez dedra Czas edycji: 2012-10-22 o 09:20 |
||
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, nikt nie pokaza tych miesiecy starań, płaczu przy @, irytacji kiedy znowu nie wychodzi. Nikt nie pokazał jak boli strata dziecka. Jak każdy brzuszek przypomina, ze tez powinnismy być w ciązy z duzym brzuchem. Nikt tam nie pokazał, ze kobieta płacze codziennie przez wiele miesiecy i że przeważnie zawsze jest kryzys w związku po poronieniu... Komedia bez polotu, bez głębi i bez przekazu....a mogłby być fajny, "edukacyjny" film.... |
|
|
|
|
#1586 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co?? miałam bejrzeć ten film , ale chyba odpuszcze...
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety muszę się zgodzić z waszymi opiniami. Ja część filmu przepłakałam, ale dlatego, że mieliśmy tego dnia długą rozmowę z mężem... Co się stanie jeśli?...i gdybanie i nakręcanie się. O strasznych rzeczach, komplikacjach, problemach. Ta rozmowa sprowokowała mnie do obejrzenia filmu. Chciałam się rozluźnić po tej rozmowie, a stało się odwrotnie. Każdy z poruszanych tematów przywoływał naszą rozmowę, ewentualne problemy. Płakałam kiedy podczas porodu z kobietą, która miała problemy z zajściem w ciążę były problemy. Wyobraziłam sobie siebie w takiej sytuacji. Byłam przerażona ewentualnymi scenariuszami, ale samo rozwiązanie tych wszystkich wątków i problemów rzeczywiście nieudane. Wiele spraw potraktowanych po macoszemu. Temat poronienia, temat adopcji i akceptacji nowego "nie naszego " członka rodziny przez ojca. Temat długoletnich starań...Głównym tematem byli w sumie ojcowie i ich spotkania w parku. Źle zrealizowany. Mogę za to polecić I, że cię nie opuszczę. Obejrzeliśmy z mężem w sobotę i bardzo mi się podobał. Mąż oczywiście marudził, że za słodki, że zbyt romantyczny, ale tez po cichu był zadowolony
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez planowalam go obejrzec. Ale teraz nie bede sie do tego spiszyc...
Dzis mam 14 dc i cos mnie jajniki pobolewaja, i w krzyzu tez boli... A szczegolnie z prawej strony. Owulacja?
|
#1590 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kooocur;37186057]Przykro mi..
Ja w czoraj ogladałam ten film..niestety mi sie nie podobał. Watek o poronieniu strasznie pobieżnie potraktowany...dalej ludzie nie beda wiedzieli jak to boli.... Cytat:
![]() A co do starań to trzymam nadal kciuki!! Cytat:
![]() Cytat:
A wiesz,że coś może w tym być? bo jak policzyłam to wczoraj wypadał 25dc jakby od ostatniej @ więc bardzo możliwe![]() Cytat:
No to witaj w klubie Ja też muszę ruszyć 4 litery i poogarniać trochę bo mam i naczynia i ciuchy do składania i ogólnie . Ale mi się nieeeccchhhccceeeeee
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

trzymajcie kciuki mocno jak nigdy ale to tak od 15 dopiero zeby wam nie zdretwialy 

ja bym za nic nie chciala w lecie, ewentualnie w czerwcu lub wrzesniu 

Coprawda póki co plamień nie mam żadnych ale ten ból brzucha mnie martwi bo pobolewało mnie coś w terminie @ a później już spokój z tym miałam i nie wiem czy to normalne?