Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:) - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-22, 07:54   #1561
dedra
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Kurcze, no faktycznie te ziółka dziwnie na Ciebie działają. Co robisz dalej, będziesz je piła czy odstawiasz? Ja w tym cyklu odtawiłam, bo piłam już je przez 3 cykle.
Odstawiam, zobaczymy jak będzie.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 07:55   #1562
Luna0
Zakorzenienie

czesc piekne
Dzis jest TEN dzien pamietacie? bo to moze wlasnie dzis okaze sie ze moge chodzic trzymajcie kciuki mocno jak nigdy ale to tak od 15 dopiero zeby wam nie zdretwialy
a weekend prze piekny, leze na przeciwko okna to wiem

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Hejka. Zagladam do was z telefonu. Jestem dzis padnieta. To dopiero pierwszy dzien z 5 letnia chrzesnica, a ja juz nie daje rady. A czekaja mnie jeszcze 3 takie dni. Walnelysmy sobie ze szwagierka po drinku, obejrzalysmy film a teraz juz w łóżeczkach leżymy. Dziewczyny chyba już śpią, ja też zaraz uderzam w kime, tylko jeszcze do was zajrzalam zeby zobaczyc co slychac.
Monini, Kejthx szkoda, że te @ wredne was jednak nawiedzily.
Anielicja, witam i trzymam kciuki za powodzenie.
U mnie dzis 21dc, cycki mnie bola i to w dodatku po bokach, dzis zaczelo tez podbrzusze i zauwazylam dzis taką mikroniteczke krwi w śluzie. Do @ jeszcze przynajmniej 4-5 dni. Temeratura wciąż wysoka, dzis 36,97, czekam na rozwoj sytuacji.
Dobranoc pchły na noc
kochana te nitki krwi to bardzo jak implantAcja

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
A mi dziś mąż sprawił przykrość.
Patrzył na mnie jak szukałam czegoś w szafie i powiedział - jak Ty wyglądasz?
Ale takim tonem jakby mówił -kobieto, jak Ty brzydko wyglądasz.
Przykro mi się zrobiło i tylko powiedziałam - No jak? Ty lepiej spójrz na siebie.
I wyszłam. A on się zastanawia o co się gniewam. Dupek!!! :mur
czemu tak powiedzial?

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
no niestety
my już mieliśmy narazie zaprzestać starań, bo nie chcę urodzić dziecka na jesień lub pod koniec roku, ale stwierdziliśmy że nie będziemy sie już "starać" w tym cyklu, tylko jak się uda to się uda, ale to już raczej ostatni cykl, później zaczniemy koło maja
dlaczego nie chcesz pod koniec roku?? uwierz mi ze koniec roku i poczatek to najlepsza pora bo i tak musisz siedziec z maluszkiem wiekszosc czasu w domu a akurat jak ma 3-6 miesiecy to pogoda piekna i mozna spacerowac, jezdzic na wycieczki itp. za to porod w lecie to meczarnia bo wszedzie goraco, a maluszek nie moze sie przegrzewac. A kiedy ma pol roku to siedzis w domu bo zima ja bym za nic nie chciala w lecie, ewentualnie w czerwcu lub wrzesniu

Cytat:
Napisane przez ruda_not_grazyna Pokaż wiadomość
mnie mój Tż uratował - przywiózł mi dwa browary i już po pierwszym mi się lepiej zrobiło Polecam !
najlepszy sposob na kaca!! az zazdraszczam i kaca i piwka na kaca

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Wiecie co.. dzisiaj zaczynam 8tc i dzisiaj dopadły mnie okresowe bóle brzucha i krzyża Coprawda póki co plamień nie mam żadnych ale ten ból brzucha mnie martwi bo pobolewało mnie coś w terminie @ a później już spokój z tym miałam i nie wiem czy to normalne?
Isia,Mokka i inne dziewczyny albo na moim etapie albo wyżej, pocieszcie mnie że tak może być i nic się nie dzieje
kochana nie brzmi to najlepiej, a jesz magnez? jesli nie to chyba normalne, dlatego sprobuj jesc 2x1 i zobaczysz ze przejdzie
jesli nadal nie to ewentualnie nospe wez

mnie wczoraj tak podbrzusze bolalo ze sie martwilam

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 07:59   #1563
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
czesc piekne
Dzis jest TEN dzien pamietacie? bo to moze wlasnie dzis okaze sie ze moge chodzic trzymajcie kciuki mocno jak nigdy ale to tak od 15 dopiero zeby wam nie zdretwialy

Luncia, trzymam kciuki co byś się dowiedziała dziś, że łożysko się ładnie przykleiło i możesz znów chodzić.
Raczej nie implantacja, bo krwawienie się zwiększyło, wprawdzie na wkładce jeszcze nie ma krwi, ale przy podcieraniu czerwono.
Stary 2012-10-22, 08:02   #1564
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
czesc piekne

Trzymam kciuki i czekamy na relacje! Mam nadzieję, że wszytsko będzie dobrze
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 08:11   #1565
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki. Znów wieczorem do was zagladam, żebym nie miała potem zbyt dużo do nadrabiania. Niestety wygląda na to, że ziółka mi nie służą niestety. Dziś 22dc, ok. 9dpo, a u mnie znów plamienie jak w poprzednim cyklu i niestety to prawdopodobnie @, ponieważ temperatura spadla o 2 kreski... Cycki nadal bolą i podbrzusze też. Jutro pewnie poprosze o wpisanie kolejnego cyklu. To będzie już 7... :banghead:

Współczuje kaca tym co go maja.
Pszczoua, przytulam. Zrobcie te badania koniecznie, zobaczycie co i jak.
Isia, czekamy na fotki z sesji
Obejrzałysmy dziś że szwagierka "Jak urodzić i nie zwariować", jak dla mnie bez rewelacji, myślałam, że będzie lepszy.
Ja też obejrzałam ten film. Fajny był,ale żeby mnie porwał to nie powiem

Cytat:
Maru, ja piję mieszankę ojca Sroki. Je się pije przez cały cykl. Problemow z @ przed ziołami nie miałam, wszystko było regularnie, jedynie brązowe plamienia na kilka dni przed. A teraz @ przychodzi za szybko, ziola skrocily mi fl z 14 na 9.
Dziś temp znów podskoczyla. Z wczorajszych 36,77 jest dzisiaj 36,90. Dziwne rzeczy się dzieja...
Kurcze a może ten spadek temki i plamienia to implantacja? skoro dzisiaj już tempka poszła w góre Podobno nie raz mogą one trwać nawet 2-3 dni i być nie co bardziej wyraźne..

Cytat:
Witam się po weekendzie
U mnie było rodzinnie, byli moi rodzice. W sobotę miałam grilla ostatniego już w tym roku Była też teściowa i Tż wujek - dziadek, który przyniósł duży kosz nalewek więc była degustacja Trochę się opiłam ale jak to wujek powiedział, to wszytsko dla zdrowotności Było bardzo miło, także weekend uważam za udany no i przecież pogoda była piękna

Witam w naszym gronie i trzymam kciuki

Bardzo fajny pomysł, może skorzystam z pomysłu

Dobrze, że Tż przeprosił i niech wie, że kobiety w ciąży nie lubią takich żartów
Czekamy na zdjęcia, napewno będą piękne

Kurcze, no faktycznie te ziółka dziwnie na Ciebie działają. Co robisz dalej, będziesz je piła czy odstawiasz? Ja w tym cyklu odtawiłam, bo piłam już je przez 3 cykle.
Szejda albo żeś się nie przyznała albo ja przeoczyłam ( jeśli tak to sorki) ale w takim razie szczere lecz spóźnione życzenia

Wszystkiego naj z okazji urodzinek i pięknego zdrowego dzidziolka Ci życzę

Cytat:
czesc piekne

czemu tak powiedzial?

dlaczego nie chcesz pod koniec roku?? uwierz mi ze koniec roku i poczatek to najlepsza pora bo i tak musisz siedziec z maluszkiem wiekszosc czasu w domu a akurat jak ma 3-6 miesiecy to pogoda piekna i mozna spacerowac, jezdzic na wycieczki itp. za to porod w lecie to meczarnia bo wszedzie goraco, a maluszek nie moze sie przegrzewac. A kiedy ma pol roku to siedzis w domu bo zima ja bym za nic nie chciala w lecie, ewentualnie w czerwcu lub wrzesniu

najlepszy sposob na kaca!! az zazdraszczam i kaca i piwka na kaca

kochana nie brzmi to najlepiej, a jesz magnez? jesli nie to chyba normalne, dlatego sprobuj jesc 2x1 i zobaczysz ze przejdzie
jesli nadal nie to ewentualnie nospe wez

mnie wczoraj tak podbrzusze bolalo ze sie martwilam
Lunka to już tak szybko zleciało??? Ale super!!! To teraz zaciskam kciukasy aby wszystko się tam ładnie dokleiło!

U mnie dzisiaj ok,narazie nic nie boli. Wczoraj widoczenie był taki dzień. Magnezu faktycznie nie jem więc dzisiaj kupie i zacznę
Ale wczoraj tak się przejęłam,że aż śniło mi się ,że zaczęłam krwawić:/ Aż się obudziłam i sprawdzałam czy to prawda czy sen

Witam się poniedziałkowo i mgliście.
Tradycyjnie już z kawką i śniadankiem, które koło mnie stoi bo nie mogę się zmusić,żeby zjeść.
Mam do poskładania tonę ciuchów.. Któraś chętna do pomocy?

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 08:14   #1566
Sophia_1
Zadomowienie

LUNA trzymam kciuki. Moge trzymac nawet od juz az do zlozenia przez Ciebie relacji z wizyty, zeby tylko sie udalo.

DEDRA przesylam przytulasy.

A ja Was witam z kawka i slodka bulka wstawac sie nie chcialo, ale co poradzisz....

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 08:17   #1567
Dzastin08
Wtajemniczenie

Witam się po weekendowo

Przytulam te do których małpa wredna zawitała
Witam nową koleżankę
Lunka Będzie dobrze...
Są jakieś testujące w tym tygodniu??

U nas weekend zleciał bardzo szybko,w sobotę byliśmy z Tż na mieście z znajomymi a wczoraj Tż instalował new WC i później jeszcze w markecie byliśmy.Mnie na szczęście kac nie męczył bo tylko 3 piwka wypiłam,a na moją głowę to akurat nie jest za dużo
Ale za to choróbsko jakieś mnie łapie i muszę iść dziś do lekarza...
No i zaczynają się u mnie TE dni więc zaczęliśmy już działania
Jutro idę chyba zbadac prolaktynę a w środę ginka

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
LUNA trzymam kciuki. Moge trzymac nawet od juz az do zlozenia przez Ciebie relacji z wizyty, zeby tylko sie udalo.

DEDRA przesylam przytulasy.

A ja Was witam z kawka i slodka bulka wstawac sie nie chcialo, ale co poradzisz....

I ja też z kawką

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 08:18   #1568
Szejda
Rozeznanie

Cytat:

Szejda albo żeś się nie przyznała albo ja przeoczyłam ( jeśli tak to sorki) ale w takim razie szczere lecz spóźnione życzenia

Wszystkiego naj z okazji urodzinek i pięknego zdrowego dzidziolka Ci życzę

Nic nie przeoczyłaś to ja się nie przyznałam ale dziękuję bardzo za życzenia Niech się spełnią szczególnie te z dzidziolkiem
Stary 2012-10-22, 08:24   #1569
Sophia_1
Zadomowienie

DZASTIN to dzialac, dzialac

Stary 2012-10-22, 08:29   #1570
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
czesc piekne
Oczywiście. O takich rzeczach się nie zapomina. Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku, ładnie się dokleiło

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Są jakieś testujące w tym tygodniu??

No właśnie nie wiem. Miałam testować dokładnie za tydzień, ale jakoś mnie korci, żeby zrobić to jeszcze przed weekendem, w piątek. To będzie mój 12 dfl, więc jeśli coś jest na rzeczy, to może być już coś widać. Tylko nic szczególnego nie czuję Bolą mnie piersi, ale bolą zawsze w II fazie. Wydaje mi się, że bolą nieco inaczej, ale zdaję sobie sprawę z tego, że mogę po prostu inaczej w tym cyklu interpretować ten ból. Nie chce się nakręcać. Przewidywany termin @ w niedzielę, ale chyba skuszę się na test już w ten piątek

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

A...i ja też z kawką
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 08:33   #1571
Sophia_1
Zadomowienie

SZEJDA to STO LAT, STO LAT i II KRESEK i II KRESEK

Stary 2012-10-22, 08:36   #1572
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się po weekendzie
U mnie było rodzinnie, byli moi rodzice. W sobotę miałam grilla ostatniego już w tym roku Była też teściowa i Tż wujek - dziadek, który przyniósł duży kosz nalewek więc była degustacja Trochę się opiłam ale jak to wujek powiedział, to wszytsko dla zdrowotności Było bardzo miło, także weekend uważam za udany no i przecież pogoda była piękna

Fajnie że weekend udany

Cytat:
czesc piekne
Trzymam kciukiDobrze będzie
Cytat:
[SIZE=3]U mnie dzisiaj ok,narazie ni[SIZE=3]c nie [SIZE=3]boli. Wczoraj widoczeni[SIZE=3]e był taki dzień. Magnezu faktycznie nie jem więc [SIZE=3]dzisiaj kupie i zacznę
[SIZE=3]Ale wczoraj tak się przejęłam,[SIZE=3]że aż [SIZE=3]śniło mi się ,że zaczęłam krwawić:/ Aż się obudziłam i sprawdzałam czy to prawda czy sen
Oj co za koszmar
Cytat:
Nic nie przeoczyłaś to ja się nie przyznałam ale dziękuję bardzo za życzenia Niech się spełnią szczególnie te z dzidziolkiem

Szejda!!!Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń a przede wszystkim fasolki!!

Witam się z kawka i śniadaniem.Dziś na 14 do pracy a tak mi sie nie chcePrzed pracą musze podejść do przychodni do starego gina,bo chce skserować moją karte pacjenta.Zależy mi żeby skserować leczenie od kwietnia od # do teraz.Mam nadzieje że nie bedą robić problemów

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 08:37   #1573
Anulka_p
Zakorzenienie

Szejda- Sto lat. Spełnienia marzeń szczególnie tego jednego, najwspanialszego Miłości i wyłącznie prawdziwych przyjaciół wokół ciebie
Stary 2012-10-22, 08:42   #1574
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
SZEJDA to STO LAT, STO LAT i II KRESEK i II KRESEK
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Fajnie że weekend udany

Trzymam kciukiDobrze będzie

Oj co za koszmar

Szejda!!!Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń a przede wszystkim fasolki!!

Witam się z kawka i śniadaniem.Dziś na 14 do pracy a tak mi sie nie chcePrzed pracą musze podejść do przychodni do starego gina,bo chce skserować moją karte pacjenta.Zależy mi żeby skserować leczenie od kwietnia od # do teraz.Mam nadzieje że nie bedą robić problemów

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Szejda- Sto lat. Spełnienia marzeń szczególnie tego jednego, najwspanialszego Miłości i wyłącznie prawdziwych przyjaciół wokół ciebie
Dziękuję dziewczynki Wiecie, że czekam na spełnienie mojego największego marzenia i mam nadzieję, że wkrótce sie spełni
Stary 2012-10-22, 08:42   #1575
nuna2
Zakorzenienie

SZejda sto lat sto lat i dzidzi upragnionej

Colorblue mnie tez jak nie boli, tak czasem zaboli... ale czy można wziąć magnez bez konsultacji z ginekologiem??
Stary 2012-10-22, 08:43   #1576
dedra
Zadomowienie

O! Szejda! Wszystkiego naj naj naj i spełnienia tego najważniejszego marzenia!
Stary 2012-10-22, 08:43   #1577
Dzastin08
Wtajemniczenie

Szejda- Wszystkiego Naaaaaaaaaaaj lepszego, oczywiście na bardziej Ci życzę tego abyś jak najszybciej zobaczyła II kreseczki na teście!

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-10-22, 08:45   #1578
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość

Colorblue mnie tez jak nie boli, tak czasem zaboli... ale czy można wziąć magnez bez konsultacji z ginekologiem??
Cytat:
O! Szejda! Wszystkiego naj naj naj i spełnienia tego najważniejszego marzenia!
Cytat:
Szejda- Wszystkiego Naaaaaaaaaaaj lepszego, oczywiście na bardziej Ci życzę tego abyś jak najszybciej zobaczyła II kreseczki na teście!

Dziękuję Jak miło
Stary 2012-10-22, 08:50   #1579
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość

Magnez można normalnie brać i kupisz go bez recepty. Bierz 2 razy dziennie po 1 tabletce tak jak Luna mi radziła.
Z nospą raczej trzeba się konsultować z lekarzem, ale jak bardzo boli to 1 tabletka doraźnie też nie zaszkodzi. Spokojnie.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-10-22, 09:06   #1580
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki. Znów wieczorem do was zagladam, żebym nie miała potem zbyt dużo do nadrabiania. Niestety wygląda na to, że ziółka mi nie służą niestety. Dziś 22dc, ok. 9dpo, a u mnie znów plamienie jak w poprzednim cyklu i niestety to prawdopodobnie @, ponieważ temperatura spadla o 2 kreski... Cycki nadal bolą i podbrzusze też. Jutro pewnie poprosze o wpisanie kolejnego cyklu. To będzie już 7... :banghead:

Współczuje kaca tym co go maja.
Pszczoua, przytulam. Zrobcie te badania koniecznie, zobaczycie co i jak.
Isia, czekamy na fotki z sesji
Obejrzałysmy dziś że szwagierka "Jak urodzić i nie zwariować", jak dla mnie bez rewelacji, myślałam, że będzie lepszy.

Przykro mi..

Ja w czoraj ogladałam ten film..niestety mi sie nie podobał. Watek o poronieniu strasznie pobieżnie potraktowany...dalej ludzie nie beda wiedzieli jak to boli....

[QUOTE=Szejda;37185490]Witam się po weekendzie
QUOTE]

So latek kochana. Życze Ci dwóch II i pieknej ciąży!!

Cytat:

U mnie dzisiaj ok,narazie nic nie boli. Wczoraj widoczenie był taki dzień. Magnezu faktycznie nie jem więc dzisiaj kupie i zacznę
Ale wczoraj tak się przejęłam,że aż śniło mi się ,że zaczęłam krwawić:/ Aż się obudziłam i sprawdzałam czy to prawda czy sen

Witam się poniedziałkowo i mgliście.
Tradycyjnie już z kawką i śniadankiem, które koło mnie stoi bo nie mogę się zmusić,żeby zjeść.
Mam do poskładania tonę ciuchów.. Któraś chętna do pomocy?

Nie schizuj kobieto. Musi byc dobrze. Ja ciuchów składać nie chce, ale kawki bym się napiła...

Lunka- czytałam sobie wczoraj nasze schizy na temat pierwszej ciąży. Przeczytałam jak to było z testami i później kiedy wszystko okazało sie smutnym wspomnieniem. Życzę Ci, zeby dzisiejsza wizyta była piekna, spokojna i, żeby okazało się, ze wszystko ok.
Przesyłam dore fluidy

My zaczelismy staranka znowu. Troche mi smutno bo policzyłam, ze gdybymzaszła teraz to termin poprzedniej # wypadłby w świeta. Boje sie...ale chce byc w ciązy..teraz to bedzie niestety trudniejsze bo w mojej głowie jest zbyt dużo myśli, przeliczania...eh...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 09:06   #1581
Kejthx
Zadomowienie

Hej!!!
Szejda, wszytkiego naj, spełnienia marzeń, radości w życiu a przede wszytkim zdrówka, a co za tym idzie zdrowego i pięknego dzidziusia jak najszybciej!!!!

Luncia, trzymam kciuki!!!!!
Dedra, również trzymam kciuki, czekamy na II krechy albo potwierdzenie gina

Ja tylko pragnę poinformować że w tym tygodniu raczej nie będę zaglądać Obowiazki służbowege... myslami jestem z Wami!!!!
Buzia i papapapapapa!!!!

Edytowane przez Kejthx
Czas edycji: 2012-10-22 o 09:08
Kejthx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 09:07   #1582
bazile
Zadomowienie

Cytat:

Wiecie co.. dzisiaj zaczynam 8tc i dzisiaj dopadły mnie okresowe bóle brzucha i krzyża Coprawda póki co plamień nie mam żadnych ale ten ból brzucha mnie martwi bo pobolewało mnie coś w terminie @ a później już spokój z tym miałam i nie wiem czy to normalne?
Isia,Mokka i inne dziewczyny albo na moim etapie albo wyżej, pocieszcie mnie że tak może być i nic się nie dzieje
tak sie zdarza w domniemanych dniach okresu,dlatego nie powinno sie tez w tych dniach za bardzo wysilac.
Ja nie mialam jakis wiekszych boli,ale czasem mi sie zdarzalo ze mialam uczucie jakby na okres.
Takze,jak nic Cie juz nie boli to sie nie zamartwiaj
a jak bedziesz u lekarza to powiedz mu o tym,a on na pewno Cie uspokoi.
bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 09:15   #1583
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Hej!!!
Szejda, wszytkiego naj, spełnienia marzeń, radości w życiu a przede wszytkim zdrówka, a co za tym idzie zdrowego i pięknego dzidziusia jak najszybciej!!!!

Ja tylko pragnę poinformować że w tym tygodniu raczej nie będę zaglądać Obowiazki służbowege... myslami jestem z Wami!!!!
Buzia i papapapapapa!!!!

No to miłej pracy kochana i czekamy w takim razie za Tobą
Ja się pomału muszę zabrac za porządki a mam strasznego leniaa

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-10-22, 09:18   #1584
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Przykro mi..

Ja w czoraj ogladałam ten film..niestety mi sie nie podobał. Watek o poronieniu strasznie pobieżnie potraktowany...dalej ludzie nie beda wiedzieli jak to boli....
Kocurku, też tak uważam. Tak samo ta para co się długo starała. Myślałam, że będą pokazane ich zmagania przez dłuższy czas, a tu pokazali na początku, że im się udało. Lipa jak dla mnie.

Cytat:
Hej!!!
Dzięki Kejthz, ale nic z tego nie będzie...

Piję sobię kawkę, szwagierka z córcią jeszcze śpią. Koty mi szaleją, już miałam telefony z pracy. Kurde, no nawet podczas urlopu nie dadzą człowiekowi odpocząć...

Edytowane przez dedra
Czas edycji: 2012-10-22 o 09:20
Stary 2012-10-22, 09:24   #1585
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Kocurku, też tak uważam. Tak samo ta para co się długo starała. Myślałam, że będą pokazane ich zmagania przez dłuższy czas, a tu pokazali na początku, że im się udało. Lipa jak dla mnie.

Dzięki Kejthz, ale nic z tego nie będzie...

Piję sobię kawkę, szwagierka z córcią jeszcze śpią. Koty mi szaleją, już miałam telefony z pracy. Kurde, no nawet podczas urlopu nie dadzą człowiekowi odpocząć...

Dokładnie, nikt nie pokaza tych miesiecy starań, płaczu przy @, irytacji kiedy znowu nie wychodzi. Nikt nie pokazał jak boli strata dziecka. Jak każdy brzuszek przypomina, ze tez powinnismy być w ciązy z duzym brzuchem. Nikt tam nie pokazał, ze kobieta płacze codziennie przez wiele miesiecy i że przeważnie zawsze jest kryzys w związku po poronieniu...

Komedia bez polotu, bez głębi i bez przekazu....a mogłby być fajny, "edukacyjny" film....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 09:25   #1586
Szejda
Rozeznanie

Cytat:

Lunka- czytałam sobie wczoraj nasze schizy na temat pierwszej ciąży. Przeczytałam jak to było z testami i później kiedy wszystko okazało sie smutnym wspomnieniem. Życzę Ci, zeby dzisiejsza wizyta była piekna, spokojna i, żeby okazało się, ze wszystko ok.
Przesyłam dore fluidy

My zaczelismy staranka znowu. Troche mi smutno bo policzyłam, ze gdybymzaszła teraz to termin poprzedniej # wypadłby w świeta. Boje sie...ale chce byc w ciązy..teraz to bedzie niestety trudniejsze bo w mojej głowie jest zbyt dużo myśli, przeliczania...eh...
Dziękuje kochana Mam nadzieję, że już niedługo razem będziemy się cieszyć dzidziusiami. Mogę się tylko domyślać co dziewczyny po # przeżywają. Ale musisz być dobrej myśli, że tym razem się uda

Cytat:
Hej!!!

Buzia i papapapapapa!!!!
Dziękuje za życzonka
Stary 2012-10-22, 09:38   #1587
nuna2
Zakorzenienie

wiecie co?? miałam bejrzeć ten film , ale chyba odpuszcze...
Stary 2012-10-22, 09:41   #1588
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, nikt nie pokaza tych miesiecy starań, płaczu przy @, irytacji kiedy znowu nie wychodzi. Nikt nie pokazał jak boli strata dziecka. Jak każdy brzuszek przypomina, ze tez powinnismy być w ciązy z duzym brzuchem. Nikt tam nie pokazał, ze kobieta płacze codziennie przez wiele miesiecy i że przeważnie zawsze jest kryzys w związku po poronieniu...

Komedia bez polotu, bez głębi i bez przekazu....a mogłby być fajny, "edukacyjny" film....

Niestety muszę się zgodzić z waszymi opiniami. Ja część filmu przepłakałam, ale dlatego, że mieliśmy tego dnia długą rozmowę z mężem... Co się stanie jeśli?...i gdybanie i nakręcanie się. O strasznych rzeczach, komplikacjach, problemach. Ta rozmowa sprowokowała mnie do obejrzenia filmu. Chciałam się rozluźnić po tej rozmowie, a stało się odwrotnie. Każdy z poruszanych tematów przywoływał naszą rozmowę, ewentualne problemy. Płakałam kiedy podczas porodu z kobietą, która miała problemy z zajściem w ciążę były problemy. Wyobraziłam sobie siebie w takiej sytuacji. Byłam przerażona ewentualnymi scenariuszami, ale samo rozwiązanie tych wszystkich wątków i problemów rzeczywiście nieudane. Wiele spraw potraktowanych po macoszemu. Temat poronienia, temat adopcji i akceptacji nowego "nie naszego " członka rodziny przez ojca. Temat długoletnich starań...Głównym tematem byli w sumie ojcowie i ich spotkania w parku. Źle zrealizowany.

Mogę za to polecić I, że cię nie opuszczę. Obejrzeliśmy z mężem w sobotę i bardzo mi się podobał. Mąż oczywiście marudził, że za słodki, że zbyt romantyczny, ale tez po cichu był zadowolony
Stary 2012-10-22, 09:45   #1589
Sophia_1
Zadomowienie

Ja tez planowalam go obejrzec. Ale teraz nie bede sie do tego spiszyc...
Dzis mam 14 dc i cos mnie jajniki pobolewaja, i w krzyzu tez boli... A szczegolnie z prawej strony. Owulacja?

Stary 2012-10-22, 09:46   #1590
colorblue
Zakorzenienie

[QUOTE=kooocur;37186057]Przykro mi..

Cytat:
Witam się po weekendzie
QUOTE]

Nie schizuj kobieto. Musi byc dobrze. Ja ciuchów składać nie chce, ale kawki bym się napiła...

Przesyłam dore fluidy

No to dawaj na te kawke
A co do starań to trzymam nadal kciuki!!

Cytat:
Hej!!!

Buzia i papapapapapa!!!!
Oj biedna Ty Czekam na Ciebie

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
tak sie zdarza w domniemanych dniach okresu,dlatego nie powinno sie tez w tych dniach za bardzo wysilac.
Ja nie mialam jakis wiekszych boli,ale czasem mi sie zdarzalo ze mialam uczucie jakby na okres.
Takze,jak nic Cie juz nie boli to sie nie zamartwiaj
a jak bedziesz u lekarza to powiedz mu o tym,a on na pewno Cie uspokoi.
Dzięki A wiesz,że coś może w tym być? bo jak policzyłam to wczoraj wypadał 25dc jakby od ostatniej @ więc bardzo możliwe

Cytat:
No to miłej pracy kochana i czekamy w takim razie za Tobą
Ja się pomału muszę zabrac za porządki a mam strasznego leniaa

No to witaj w klubie Ja też muszę ruszyć 4 litery i poogarniać trochę bo mam i naczynia i ciuchy do składania i ogólnie . Ale mi się nieeeccchhhccceeeeee

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości