|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Dzień doberek moje śliczne
Właśnie wcinam pączka (pewnie to ostatnie pączki,które wcinam bez żalu i ograniczeń ) i kawka oczywiście.Już w nocy się obudziłam głodna aaaale nie nie,nie bedę uczyć organizmu.Weekend minął ok,troszkę dotleniłam się na świeżym powietrzu mam nadzieję,że na tydzień wystarczy .My wczoraj zaczęliśmy 36 tc (czyli 9 mc?) Jeszcze tylko wytrzymać do 1 listopada i moge rodzic. Idę się zaraz wykąpać bo wszystko mnie swędzi.Mówię Wam to jest okropne.W środę mam wizytę to sie pożalę lekarzowi,najwyżej znów wyląduję w szpitalu. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję kolejnych tygodni.
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane my tez sie meldujemy pozniej nadrobimy pranie sie robi gaba nma nocniku normalnie na caly pokoj czuc gorzej niz stary chlop
jeszcze nie rodzimy normalnie tydz juz minal od odtsawienia i nic a nic sie nie dzieje oprocz tego ze stawy i bioda bola jak cholera i lazic nie moge |
|
|
|
#4653 |
|
Zadomowienie
|
hejka !
Witam się w 37 tygodniu ciąży Dzisiaj odbieram wyniki cmv - trzymajcie kciuki aby były negatywne - albo stare zakażenie ![]() Dziewczyny uważajcie na tablice.pl - dałam się naciągnąć na klocki lego ale dzięki tej stronie : http://www.dodajoszusta.pl/forum/wat...679/strona/96/ szybko anulowałam przelew i nie straciłam grosza. Mój pierworodny - zakatarzony - toteż i ja przez niego jeszcze nie doszłam do siebie ehhh. Aniela dzisiaj robi poranną gimnastykę - czasami mam kwadratowy brzuch hehehe
|
#4654 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny......... rozstepy mam na tylku ;p i cellulit taki ze o matko
mam nadzieje, ze zniknie kiedys ejj widziałyscie ta babke w ddtvn, ktora gotowala z tym mistrzem?? jakie włosy miała piekne... sliczny kolor i ta fryzurka....
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane lece gotować obiadek i trochę się wypięknić, wpadnę poźniej
|
#4656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lecę się wykapać z/w
|
|
|
|
|
#4657 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dla Was za tygodnie
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dostałam takiego celluitu że masakra jakaś
|
|
|
|
#4659 |
|
Zadomowienie
|
emylka86 to smacznego śniadanka
a zdjęcia śliczne, ta jesień w tle anett234 pączek ja nie mam siły by zwlec się do sklepu, zwłaszcza, że deszcz za oknem... bleh. Współczuję tego swędzenia, na szczęście już niedługo I gratuluję 36 tygodnia ![]() Weronika jeny ja też ledwo chodzę, mam wrażenie że rozsypuję się od pasa w dół, najgorzej jest popołudniami, gdy się zasiedzę na kanapie - wstać potem to istna męka ![]() Biedroneczkaolga gratki 37 tygodnia ![]() kia_mia nie widziałam |
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka piekne zdjecia ja wczoraj wzielam aparat ale zrbilam pare fotek gabi i natym sie skonczyło
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Elu dziękuję za miłe słowa : ) i za smacznego : )
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
my w sumie tak godzinkę sobie połaziliśmy... ale było przyjemnie : ) cieplutko i pamiątka będzie : ) |
|
|
|
|
#4662 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratulacje![]() Cytat:
gratulacje![]() Mój maluszek też czasami roi takie akrobacje, że nie wiem jak on tam się tak może powyginać ![]() Cześć dziewczynki ![]() Ja wystartowałam i naliczam dni 36 tygodnia. Teraz już będę mieć wizyty co 2 tygodnie. W klinice, w której będę rodzić ustalili mi termin kontroli na 15 listopada i jeśli będę miała jakieś rozwarcie to podadzą oxy, a jak nie to do domu i pewnie koło 22 listopada powtórka. Kurcze, ale mi się chce długich włosów. W sierpniu scięłam na Korzuchowską, a teraz zapuszczam. I zaczynam mieć powoli głupią długość, ale to nic! Wytrzymam!
|
||
|
|
|
#4663 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Kochane po weekendzie
W sobotę przed zajęciami byłam na wizycie, na 100% nas potną Nikodemek jest sporym wzrostowo chłopcem, ale szczuplaczek z niego: 32w+6d ważył niecałe1700g. Lekarz mówi, że to już genetyka i nic na to nie poradzimy, urodzi się ok. 3000g. Podobno dojrzał w tych pomiarach figurę "pływaka", to znaczy chudy brzuszek, długie nogi i szeroką klatę, więc TŻ-super tata chodzi dumny jak paw, bo specjalizację ma właśnie z pływania
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
chyba nie nadrobię Was z weekendu zaraz sobie włączę Downton Abbey potem może wyruszę do sklepiku po jakieś żarełko i jestem z siebie dumna bo w końcu posortowałam i poukładałam ciuszki dla malej, dopakowałam torby do szpitala, bo z jednej zrobiły się dwie ![]() tylko zapas wody i jakiś prowiant tam jeszcze wrzucę i spokój wszystko poprane tylko czeka na malutka, a już zaczynam sie bac ![]() Gratki za nowe tygodnie ![]() klaski :![]() Kciuki za wizyty jesli beda i za wyniki badan ![]() :kci uki:
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
ze nie mam swoich moja niunia i przod domu takie cos nam wyszło
a mamy isc na zakupy normalnie taka mgla ze szkoda gadac ale juz sloneczko deliktatnie sie przebija elus jak ja ci zazdroszcze ze masz juz termin cc i gratuluje kolejnych tygodni |
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizyte ![]()
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
magadaef gratki za wizytę
![]() Weronika Twoja księżniczka jest po prostu do zjedzenia, a spódniczka bombowa też się cieszę z wyznaczonego terminu, bo człowiek od razu jakiś taki nastawiony, ukierunkowany. Byleby nie rozpakować się wcześniej ![]() kurcze zgaga mnie pali od samego rana, w nocy zjadłam ostatnie migdały i teraz jestem bezsilna, chyba płatki na mleku zjem, bo co innego |
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika masz cudowną córeczkę... a w tej czerwonej spódniczce jak laleczka wygląda
))
|
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
domek tez juz widze praktycznie gotowy, kiedy przeprowadzka |
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaaa jaka ona jest sliczna !! a ta spodniczka !! przepieknie wyglada !!Dom super !!!! pieknie wyszedł.. i cały będzie tylko wasz??
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
wpadaj do mnie ja mam jeszcze 3 paczki
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
chyba przeoczyłam info o terminie... Elu kiedy ta Twoja mała Izuchna przyjdzie na świat?
|
|
|
|
#4673 |
|
Raczkowanie
|
Weronika śliczna córa i piękny domek.Eh zazdroszczę.Ciekawe kiedy my się takiego dorobimy
a na razie pozostaje mi mój 32 metrowy apartament
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
na razie pol a na drugiej polowie rodzice tyle ze mamy 4 pokoje lazienke wc garderobe strych piwnice kuchnie i osobne wejscie i swoje liczniki
|
|
|
|
#4675 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki w imieniu gabrysi
spodniczke
|
|
|
|
#4677 |
|
Zadomowienie
|
W DDTVN ma być zaraz o tych tiulowych spodniczkach
ciekawe co tam ciekawego powiedza Weroniczka dom super... to sporo miejsca bedziecie miec !! super !! ![]() Reven - moj apartamentowiec 38,485748574385 m także tez wielki... ostatnio jak chciałam trochę pochodzić zeby mała się w brzuchu uspokoiła to w kolko po pokoju i w przedpokoju do drzwi...
|
#4678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie wszyscy zdziwieni i myślą, że sobie wymyślam, jak mówię, że najpewniej nas przyjmą do szpitala w ostatnim tygodniu listopada (tak się orientacyjnie nastawiam), czyli po skończeniu 38tygodnia, bo przecież na początku ciąży mówiłam, że będę rodziła w grudniu. Już mnie to tak niesamowicie denerwuje, że nie wiem, co odpowiadać...Tak, jakby dziecko mogło się urodzić tylko i wyłącznie w terminie z OM. Ciekawe, czy gdybym rodziła sn, też by się tak dziwili, że nie zaciskam nóg do grudnia.Weronika, śliczną masz małą wisienkę ![]()
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
toż to do 10 dni i będziesz tulić niunie! ale fajnie
|
|
|
|
#4680 |
|
Zadomowienie
|
Oojjj Wellmanowa chyba srednio lubi perfekcyjna pania domu
jakos tak rozmowa im się nie kleiła
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

) i kawka oczywiście.Już w nocy się obudziłam głodna aaaale nie nie,nie bedę uczyć organizmu.

mam nadzieje, ze zniknie kiedys 

a zdjęcia śliczne, ta jesień w tle
I gratuluję 36 tygodnia 

Nikodemek jest sporym wzrostowo chłopcem, ale szczuplaczek z niego: 32w+6d ważył niecałe1700g. Lekarz mówi, że to już genetyka i nic na to nie poradzimy, urodzi się ok. 3000g. Podobno dojrzał w tych pomiarach figurę "pływaka", to znaczy chudy brzuszek, długie nogi i szeroką klatę, więc TŻ-super tata chodzi dumny jak paw, bo specjalizację ma właśnie z pływania
klaski :

Ciekawe, czy gdybym rodziła sn, też by się tak dziwili, że nie zaciskam nóg do grudnia.