|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Mama?
|
|
|
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
w ogóle jak też Hanię zabawiam to się tak ślicznie uśmiecha i takie słodkie minki robi (to potrafi trwać i trwać) że ile razy to nie umiem od niej odejść żeby zrobić np. obiad jak biorę ją ze sobą do kuchni i tam się krzątam a ona mnie zaczepia tym swoim uśmieszkiem to dochodzi do tego że zwykły obiad robię ze 3h
|
|
|
|
#2013 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() już daję Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Nie wiem czy będzie kurcze ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Fabi zrzuca mi Marsa |
|||||
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Ad.1 - kp
Ad. 2 i 3 - mm |
|
|
|
#2015 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mój żarłok zjadł właśnie 280 ml wow to jej rekord , ale fakt po dużej kupie
|
|
|
|
#2016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zima idzie, tłuszczyk jest potrzebny
|
|
#2017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zainspirowałyście mnie i odchaszczyłam swojego bloga, a co
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2018 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
No nie...znowu mgła, pogoda do dupy...a miało być słonecznie ![]() Ale trudno, wyspaliśmy się ![]() Dzisiaj powinnam iść do przychodni zapisać P. na szczepienie na środę, ale krąży wokół nas ciągle jakieś przeziębienie. Mały ma katarek, my też kaszlemy i kichamy ![]() Chmielinka, my używamy Dady 2 więc z chęcią przyjmiemy, pod warunkiem, że dostaniemy też Twój adres
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Fabi mi w jakiś sposób zmniejszył obraz ekranu
![]() xcxhn czb m bn No to przywitał się z Wami |
|
|
|
#2020 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też mam w planie zrobić sesję Lilutce, tylko aparatu brak-zakupię chyba w PL i będę działać
a póki co pokaże Wam wczorajsze foto ze spaceru, robione niestety komórką
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
![]() moja córka sie obudzila popatrzyla na mnie i w płacz taki straszny!!! ja niewiedzialam co jest wzielam Ja na rece to po chwili przestała. Odlozylam by zalozyc pampersa(przewijałam Ją) a ona znowu patrzy na mnie i podkówka i płacz ![]() Tz mowi zdejmij ten recznik z głowy moze cie nie poznała zdjełama ta w smiech![]() Tak wiec naprawde mnie nie poznała z reccznikiem an glowie ![]()
|
#2022 |
|
Zadomowienie
|
Czesc! o ja ciez pierdzielę jaka ja jestem przeziębiona
nie śpię już od 7:00 bo nie idzie się położyc. z nosa leci mi ciurkiem. konsultowałam się z moją lekarką telefonicznie co bym nie wychodziła z domu w tą szaruge i o dziwo, powiedziała mi, że mogę brac wszystko?! kazała kupic rutinoscorbin, syropy z herbapolu , olejek do inhalacji i coś do ssania. mówi, że maly się nie powinien ode mnie zarazic bo karmię piersią. oby!!!!!!!!!! A swoją drogą spał w łóżeczku do 5:00 od 21:00! z dwiema przerwami: 22;45 i 2:30. Ja nie wiem czemu on nie może spac ciurkiem 6 h np. najwięcej to jest 4h. Czy może za dużo śpi w ciągu dnia???? Ile Wasze dzieci drzemią w ciągu dnia?? |
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Gadułki
Jestem już w domu więc powoli wracam na łono wizażu Kobiety moje kochane kiedy Wy znajdujecie czas na blogi? Moje dziecię mimo, że bardzo grzeczne dość mocno mnie absorbuje i cieszę się kiedy poczytam wizaż. A jeszcze chciałabym ogarnąć Wasze blogi. Ciekawe jak ![]() Na dzisiaj zapowiadali piękną pogodę więc jak tylko nieco się tutaj obrobię, ugotuję zupę i przyjdzie kurier z fotoksiążką to wybywam na spacer. Mam nadzieję, że nie ostatni w takiej pięknej jesiennej aurze
|
|
|
|
#2024 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Może ja też odhaszczę.... mój blog ma jakieś 8 lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdraszczam!!! |
||||
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ciekawa jej jestem ![]() Wiecie jak przywrócić normalny rozmiar czcionki w Mozilli?
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Anna - Lilkowe balony ze śliny to jej specjalność ostatnio w ogóle się bardzo ślini, wkłada piąstki do buzi, albo śliniak który ma pod brodą
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2012-10-22 o 10:14 |
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fabi się wystraszył mojego brata w okularach kiedyś ![]() Zadzwoniła do mnie baba z orange. Pyta o moją mamę, mówię jej, że to mój numer a ta ani be ani me tylko się rozłączyła. Ale picza! Co w tym najlepsze nr mamy i nr mój jest na umowie na moje nazwisko. Normalnie skargę na nią złożę, że tak obcesowo mnie potraktowała. Nie dała mi zdania dokończyć nawet
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Paweł śpi dużo. Zazwyczaj jak wstaniemy o 7-8 rano to koło 10 sobie drzemie z pół godzinki, później koło 12-13 potrafi przespać nawet 3 godziny, ok. 18 też jakaś półgodzinna drzemka a o 21 nocne spanie. Wtedy śpi najdłużej bo około 6 godzin (chyba, że jest bardzo głodny to się budzi szybciej), i po 3-4 godzinach znów pobudka.
|
|
|
#2030 |
|
Zadomowienie
|
Mrówka dady są Twoje. Wysłałam Ci wiadomosc na pw
|
|
|
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
ona by z chęcią siedziała non stop-ale wiadomo ograniczam to
|
#2032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moja Lila też jeszcze śpi
|
|
#2034 | |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
wracam po weekendzie, w sobotę byliśmy z tz na weselu i było bardzo fajnie, a z mała została moja teściowa. Wczoraj odsypialam, a potem byliśmy na zakupach w galerii i Marianka cały czas spała i była grzeczna jak aniołek Niestety żeby nie było tak różowo to od soboty w nocy ( powrot z wesela) do teraz cały czas jestem z tz pokłócona na szczęście teraz poszedł do pracy , moze jak wieczorem wróci to sie zreflektuje i przeprosi, choć wątpię.Cytat:
ma tez nie chrzcimy, a co lepsze ślubu tez nie mamy kościelnego tylko cywilny, a tz nawet nie ochrzczonyNadalka bardzo współczuje Ci tej wczorajszej sytuacji z tz ja bym chyba zabiła gnoja! Zdjęcia Iguni piękne Karolka świetne zdjęcia z parku A tak w ogóle to przepraszam, ze tak dziwnie pisze , ze czasem są polskie znaki, a czasem nie, ale korzystam z ipada nie z kompa i tu nie mam polskich znaków- te co sie pokazują to zmienia ma autokorekta Edytowane przez Opalia Czas edycji: 2012-10-22 o 10:33 |
|
|
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- hehe i mój też. ale już widziałam, że jedno oko otworzył. dzisiaj go obudziłam o 7:30 bo tak się źle czułam, że już nie mogłam dalej spac i był bardzo zniesmaczony. zazwczyaj do 9 sobie śpimy/drzemiemy w łóżku razem. |
|
|
|
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
Chmielinka, dziękuję
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
My jeszcze lezymy sobie w łóżku, ale muszę wstać jakieś śniadanie zrobić bo głodna jestem ![]() Nocka fajna, mały grzeczny, czego chcieć wiecej ![]() Nadalka, Karolka bardzo fajne zdjęcia
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

Dzisiaj kurier przyniesie mi taczfona
TŻ pojechał do roboty, a miał dziś zostać z dzieckiem, jak ja na kurs pójdę. Teraz nie mam z kim zostawić małego, super...
w ogóle jak też Hanię zabawiam to się tak ślicznie uśmiecha i takie słodkie minki robi (to potrafi trwać i trwać) że ile razy to nie umiem od niej odejść żeby zrobić np. obiad
jak biorę ją ze sobą do kuchni i tam się krzątam a ona mnie zaczepia tym swoim uśmieszkiem to dochodzi do tego że zwykły obiad robię ze 3h

żeby nie było lipy jak wrócę do pracy

kazała kupic rutinoscorbin, syropy z herbapolu , olejek do inhalacji i coś do ssania. mówi, że maly się nie powinien ode mnie zarazic bo karmię piersią. oby!!!!!!!!!!