|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Tysiaczek nie podejmuj pochopnych decyzji. Nie każdy jest tu zamożny, bo np ja mam dopiero 19 lat i skąd mam mieć pieniądze na taką operację ? Mama nie pracuje a tata nie dałby mi ani grosza jakby dowiedział się na co chce, bo on nie pochlebia integracji w swoje ciało. Więc prosto po maturze wyjechałam na wakacje za granicę i to wystarczyło- pieniążki są i mogę teraz spokojnie robić operację u lekarza którego wybrałam ze względu na jego renomę a nie cokolwiek innego. Dodam, że wybierałam go 2 lata .
Nie ma co się z tym spieszyć, operację robisz raz na całe życie albo przynajmniej dobrych parę lat, warto poczekać i odłożyć więcej pieniędzy. Nie sugerowałabym się też, czy jest to blisko, czy tak jak powiedziałaś cała wyprawa, ja jadę z Łodzi do Gdyni, i nie uważam, żeby to był kawał drogi. Jeżeli ja bym widziała cokolwiek podejrzanego typu brak dożywotniej gwarancji nawet bym się nie zastanawiała nad taką 'promocją' tylko szukała dalej .. Nie obraź się, ale czy uważasz, że cycki z przeceny to dobry pomysł ? to tak jak wyprzedaże w sklepach nikt tego nie chce kupić to trzeba obniżyć ceny, może jednak warto poszukać innej niedrogiej kliniki która nie robi promocji na operacje, bo jest to bez wątpienia podejrzane. ![]() Dziewczynki od E.S mogę prosić Was o zaproszenia ? i ocenienie mojej wyjściówki, chciałam wiedzieć jakiej wkładki mogę się spodziewać od Pani doktor, chciałabym osiagnąć stanikowe E, ważę 54 kg i mam 168 wzrostu, boję się, że z mojej wyjściówki wyjdzie za duży odstęp między piersiami i sutki będą rozstrzelone na boki o.O jak oczy kameleona ...
The hardest step is go, then rest is easy ![]() 6.12 -> konsultacje E.S Edytowane przez magdakaczmarek Czas edycji: 2012-10-22 o 12:02 |
|
|
|
#4742 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Magda brava za tak poważne podejście do tematu u tak młodej osoby
![]() z tego co zorientowałam się w typach pani dr, jesli nie będzie przeciwwskazań to pewnie zaproponuje okrągłe 325cc do Twoich wymiarków, rozstawem się nie martw bo dr blisko piersi osadza, nie robi nieszczęsnych autostrad tylko zastanawiam się co z Twoim wiekiem?? 19lat to malutko, piersi rozwijają się do około 21roku życia i to jest zwykle minimalny wiek do wykonanywania takich operacji. pytałaś dr o to?
|
|
#4743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja to jestem takiego zdania-jezeli dziewczyny chcą wykonac operacje w klinice o ktorej jest mowa to i tak zrobia. Prawda dziewczyny? I nic ich nie przekona czy niska cena operacji czy ta gwarancja czy tez wyjscie w ten sam dzien z kliniki. Nie odbierajcie tego jako atak. My juz jestesmy po i wiemy jak to jest. Oczywiscie po wybudzeniu bolu nie bedzie-ja najbardzej balam sie płytkiego oddechu a jak sie okazalo z tym nie mialam problemu. Bol byl jak mnie na 2 dzien odlaczyli od kroplowki, pielegniarka mnie podniosla a mi lzy same lecialy z tego bolu! nawet nie wiem jak to opisac, ale w glowie mialam jedna mysl zeby wyjeli ze mnie te cholerstwo i zeby przestalo bolec. Nie dzielimy sie tu na bogate lub nie, na te ktore maja takie implanty a inne takie. Ja po operacji z kazdym głupstewkiem pisalam tutaj-i dziewczyny mnie uspokajały i dzieki nim wytrwalam w tym bolu bo kto nas lepiej zrozumie jak nie to ktore to przeszly?dzieki dziewczynom wiedzialm jaki stanik kupic po operacji i teraz w trudnych chwilach bo niestety i takie przyszlo mi przechodzic dziewczyny sa ze mna. I uwierzcie zadna z nich nie chce zle. Dlatego mysle ze nie ma co pisac i mowic o tym co moze sie przytrafic po wyjsciu po operacji a wlasciwie kilka godzin po operacji do domu. Dziewczyny sa dorosle, kazda za siebie odpowiada. I na pewno nikt tu na forum wam zle nie zyczy. Tylko zastanowcie sie skad sie wziela ta promocja-jak dla mnie 8 tys to bardzo duza promocja.
|
#4745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To prawda ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Przed jest zawsze dużo watpliwości i stad moje pytania. Widze że lepiej tutaj jest rozmawiac przez wiadomości prywatne bo inaczej robi się zamieszanie i każdemu się tylko myli kto co napisał :/ |
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie unoszę się, może tak to wygląda, napisałam tylko kilka słów większymi literami ![]() ps. decyzja jeszcze nie jest podjęta ostatecznie, terminu jeszcze nie mam ani ja ani Tysiaczek Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-10-22 o 14:57 |
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Promocja na Allergany jest dlatego,że klinika dostała dobrą cenę na implanty,lecz ze względu na to producent daje gwarancję na 10 lat,więc nie są to żadne lewe implanty...10% klientek zostaje na dobę na własne żądanie,a wszystkie kobiety praktycznie wychodzą do domu i ŻADNA nie umarła
![]() Ja będę jednak robiła mentory,bo chcę mieć dożywotnią gwarancję,a te 2 tysiące nie robią mi różnicy...Niestety troszkę mi się obsunie termin,bo Mąż miał dziś wypadek(na szczęście nic się nie stało),jest 600km od domu i do jutra w szpitalu i muszę jechać po Niego i na środę nie obrócę... Nawiązując do Waszego forum można się wiele dowiedzieć,ale ciężko wkupić się w Wasze łaski i pozyskać sympatię...Ja jestem otwartą osobą i nikogo nie neguję...Pozdrawiam Was. Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2012-10-22 o 14:51 |
|
|
|
#4749 | |
|
Rozeznanie
|
ale dzionki leeeeecccą ![]() cyk cyk i dzień znikł celina777 12.11- 20 ![]() Alexo912 12.11- 20 ![]() ania31 21.11-29![]() Matti 14.12- 53 ![]() Paularetka 03.01- 73 ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Tu staramy sie wszystkie sobie pomagac i wspierac ,zle odbierasz moze ale jak posiadzisz z nami to sie przekonasz...a warto
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
lauren w takim razie moj blad, nie dopatrzylam ze jestescie tylko 2 nie wiem dlaczego wydalo sie ze sa 3 dziewczyny do tej kliniki. Za kazda z Was bede trzymala kciuki.
Tysiaczek mam nadzieje ze maz szybko wroci do Ciebie dobrze ze nic sie nie stalo, moj TZ jakis czas temu mial wypadek i zle wspominam to.. Odnoscie tego ze "ciezko wbic sie w nasze łaski i pozyskac sympatie" mysle nie jest tak do konca. Tylko kazda z nas ma inne zdanie- co nie oznacza ze to jakis atak lub cos innego. Nikt tu nie chce dla nikogo zle. Ja tam nie mam ani allerganow, ani mentorow i jakos wkupilam sie w laski dziewczyn wiec nie zalezy to od tego kto ma jakie implanty i jaka one maja gwarancje- piszac post na forum kazdy moze odpowiedziec i nie koniecznie tak jak my tego bysmy chcialy. A te 10 lat gwarancji jest bardzo podejrzane biorac pod uwage to ze dziewczyny maja tu allergany i maja dozywotnia gwarancje. Wiec samo to chyba pwinno dac do myslenia. Ale widze ze zdecydowalas sie na mentory i uwzam to za bradzo dobra decyje
|
#4751 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- ania 31 witaj, gratuluję nowego terminu i trzymam kciuki żeby tym razem wszystko się udało ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Te 10 lat gwarancji jest dlatego,że dali bardzo dobrą cenę na implanty dla kliniki a przy tym i dla potencjalnych klientek...Coś za coś jak to mówią...
Dziękuję Olivkaa200,wszystkie badania przeszły ok,ale miał więcej szczęścia niż rozumu... Może i źle Was odebrałam i nie zamierzam stąd uciekać
|
|
|
|
#4753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm no moze ja sie nie znam ale na chłopski rozum firma allergan robi jeden rodzaj implantow i nie dzieli ich na dozywotnia gwarancje lub 10lat gwarancji i te sprzedaje taniej. Czyli cos musi byc na rzeczy. Ale jak bierzesz mentory to nie ma co wglebiac sie w temat. Dam taki przyklad moze troszke głupi sie wyda no ale cos o promocji jakis czas temu chcialm kupic sobie piekny stolik do pokoju tylko byl cholernie drogi, pomyslalam wezme sobie inny trudno az nagle wchodze do sklepu i stoi on w "promocyjnej"cenie. Pytam sie czy cos z nim jest nie tak- pani w sklepie utwierdzala mnie ze absolutnie nie tylko maja taka "specjalna oferte". Kupilam stolik. Zapłacilam panom ze sklepu aby wniesli mi ten stolik do domu. Zachwycalam sie nim az do chwili kiedy zaczelam go przecierac sciereczka i zaczela mi sie lac krew z palca. Niestety stolik byl uszkodzony. Zadzwonilam do sklepu aby oddali mi moje pieniedze i kazalam zabierac ten bubel. Na co pan wlasciciel do mnie uwaga "A co pani sobie myslala o stoliku po promocji ze bedzie caly?" oczywiscie wielce sie oburzyl ze mu gitare zawracam. No bo co ja sobie myslalam prawda? wiem ze nie ma co porownywac ale to tak odnosnie przecen )Pewnie ze nie uciekaj My tu zawsze pomocje-ale czasami ta pomoc moze zabolec.
Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi![]() 12.07.2012r. 485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa 27.07.2016r. Usta - 5ty ml Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2012-10-22 o 15:47 |
|
|
|
|
#4755 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
pozwolę sobie przeprowadzić na was badanie. Bardzo Was proszę o opinię... czy gdybyście znalazły w aptece maseczkę na biust w cenie ok 30zł, maseczka w formie chusteczki fizelinowej mocno nasączonej kwasem hialuronowym, wit E, olejkiem lawendowym, działającą nawilżająco oraz zwiększającą sprężystość - to czy kupiłybyście taką maseczkę? Maske nakłada się na biust na 20-30 min. Maska oczywiście jednorazowa. Bardzo Was proszę o opinię. Z czasem powiem, o co chodzi
|
#4756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem za droga na jednorazowa
|
|
|
|
|
#4757 |
|
Raczkowanie
|
jezeli byla by "cudowna" i robiło by się ją max raz w miesiącu, to oczywiscie
|
#4758 |
|
Zadomowienie
|
1-2 razy w tyg.
|
#4759 |
|
Wtajemniczenie
|
Mati dla mnie przy tej częstotliwości drogo. 240zł w miesiącu, to dobry kosmetyk na dłuższy czas będzie
![]() Tysiączek nie odbieraj nas tak prosze. jesteśmy tylko szczere, nad każdą dziewczyną staramy się pochylić i doradzić a w nasze łaski nie trzeba sie wkupywać, wystarczy z nami być a i tak na innym takim forum jesteśmy uznawane za towarzystwo wzajemnej adoracji![]() fajnie, że razem z Lauren decydujecie się rozsądnie bardzo na Mentory i nie musimy się martwić dlaczego dożywotnia gwarancja skraca się do 10lat. bo jeśli producent jest pewny swojego wyboru to powinno mu być wszystko jedno jak długa trwa gwarancja nawet przy super promocyjnej cenie.
|
|
#4760 |
|
Raczkowanie
|
tak jak Joasi mówi,za drogo już. no chyba że była bym bogata
|
#4761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te 2000zł to w sumie nic ,ale lepiej być zabezpieczoną dożywotnią gwarancją![]() Tak,tak słyszałam o tym towarzystwie wzajemnej adoracji hihihi... Odebrałam to jako atak,bo ja nigdzie nie napisałam,że ja robię te Allergany za 8000zł i niech będą II gatunku to i tak zrobię... Chciałam się dowiedzieć skąd tak korzystna cena... ![]() Decyzja zapadła i zostaję przy mentorach tyle,że konsultacja odwlekła mi się na listopad,ale Mąż mi ważniejszy niż cycuchy ![]() Ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze... Odnośnie maseczki to myślę,że nie opłaca się
Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2012-10-22 o 17:50 |
|
|
|
|
#4763 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was Dziewczyny!!! Czy ktoras z Was, lub Waszych znajomych moze cos powiedziec o Dr Kubasiku z Poznania??????? Bardzo proszę o odpowiedz!!!! Chcialabym wiedziec mniej wiecen jaka cena zabiegu powiekszenia piersi wkladkami MENTOR???????
pOZDRAWIAM I PROSZE O ODPOWIEDŹ! ;-) |
|
|
|
#4764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I proszę zrób edycję swojego postu- nie używamy tu nazwisk ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#4765 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za opinie
![]() a co do tego, że ciężko sie wkupić w łaski forumowiczek.. a czego tu wymagać? jak tyle bab w jednym miejscu, jedna z okresem, druga przed, itd. baby to baby ale żadna na pewno nie chce źle, wręcz przeciwnie i ja się o tym przekonałamza wszystkie trzymam kciuki, i za siebie też
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-10-22 o 21:07 |
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
oj stanowczo się nie zgadzam !
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4767 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też bym nie kupiła maseczki jednorazowego użytku za 30zł wolałabym kupić drogi kosmetyk do stosowania systematycznego (serum czy coś takiego).
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Belseno mam tu do Ciebie pytanie ... Ty powiedz mi kochana , sama tą jogę ćwiczysz? Chodzisz gdzies? Ja bym chciała isć na jogę ale gdzieś do jakiejś grupy takiej bardziej pro... tzn zawsze jak byłam na jodze to sie szybko zniechęcala bo to jest taki standardowy zestaw ćwiczeń... zawsze to samo. A ja widziałam takie cuda w tv i też bym tak chciała kiedyś, wolałabym widzieć jakiś progres a nie cały czas to samo... Chyba ze to polega na tym?:P
|
|
#4768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście stronkę znam. Fajnie, że klinika chce być przyjazna pacjentką - tylko pochwalić. Choć ja uważam, że niektóre podane na stronie liczby w statystykach są mocno zawyżone i już mi się to nie podoba bo ja spojrzę i powiem : tia, akurat A Ty spojrzysz i powiesz - wow, no przekonało mnie to 10%, 86%, nikt nie umarł - no tak to, są dopiero konkrety które robią wrażenie ![]() Zgodzę się w zupełności z Jooasią- to tylko strona i ma być reklamą i wizytówką. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
I powiem, że jestem zdziwiona Twoim wiekiem - ja Cię pamiętam z dawnych czasów, o kurka Ty wtedy miałaś 17lat hihi ale mnie zadziwiłaś Oczywiście pozytywnie -bo powyższa wypowiedz jest bardzo dojrzała!A co pytania o implanty- napisz jeszcze jaki masz rozstaw brodawek. U Pani dr dostaniesz najprawdopodobniej okrąglaski o rozsądnym rozmiarku- po op. będziesz nosić staniczki z miseczką D
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#4769 |
|
Zadomowienie
|
oo matko,nikt mnie nie zauważył
no ale cóż...za dużo się dzieje!!!cześć TYSIACZKU I LAUREN kobitki ja też tylko dodam że jesteśmy tu by się wspierać i wymieniać niezbędnymi rzeczami, doświadczeniami i faktami!!!nam po..już łatwiej!!!![]() kurde..a dodam tak od siebie...myślałam że operację przejdę ..pikuśśś!!!a jakież było moje zdziwienie...że nie dałam rady przez dobre 3 doby podetrzeć sobie tyłka,nie mówiąc o myciu zębów..np...albo jeszcze lepiej,wstać w ogóle i chodzić....ale ja szczerzeeee,bardzo szczerze życzę wszystkim dziewczynkom żeby przechodziły to tak jak niektóre z nas czyli ŚWIETNIE!!! JOAŚ i co jedziecie gdzieś???my się zastanawiamy,bo trochę mam na głowie,ale nie wiem czy na wiśle nie stanie!!! chyba że miałaś coś na oku na weekend??obiło Ci się???![]() a ja w piątek potaniałam do 4 rano z chłopem i znajomymi...matko..ale się wytańczyłam
|
#4770 |
|
Raczkowanie
|
MyaDiva edycja zrobiona
Nie chodziło mi o statystyki tylko o Certyfikat Szpital bez bólu- własnie do tego był ten link i o to pytałam tez tu na forum z marnym skutkiem ![]() Wiadomo ze strona internetowa zawiera oferte i jest wizytówka i zarazem reklamą kliniki, więc w ten sposób można z przymróżeniem oka patrzeć na wszystkie kliniki. Prawda? Dlatego mnie interesuja głównie opinie... A takiego certyfikatu nigdzie wcześniejnie widziałam albo dobrze ukryte
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

i ocenienie mojej wyjściówki, chciałam wiedzieć jakiej wkładki mogę się spodziewać od Pani doktor, chciałabym osiagnąć stanikowe E, ważę 54 kg i mam 168 wzrostu, boję się, że z mojej wyjściówki wyjdzie za duży odstęp między piersiami i sutki będą rozstrzelone na boki o.O jak oczy kameleona ...

Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi

ale dzionki leeeeecccą
celina777 12.11- 20 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
10%, 86%, nikt nie umarł
no ale cóż...za dużo się dzieje!!!
chyba że miałaś coś na oku na weekend??obiło Ci się???