|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
miałam ciężką noc. taki miałam ból żołądka, że wstawałam co rusz do kibelka
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4744 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() dziewczyny dziękuję za wczorajsze pochwały co do brzuszka Cytat:
Cytat:
A czuję, że mimo wszystko będzie bliżej om. Tylko duże dziecko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam i też gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() Pani Jasiowa - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu Weronika - Gabi jest przecudna w tej sukieneczce ![]() Landi - trzymam kciuki aby Mały jeszcze posiedział, choć z tego co piszesz to wygląda już poważnie - tuż, tuż ... Mojej mamie też odszedł ten czop (raz tylko zauważyła na 3 ciąże) na 2 dni przed... ![]() Mykam dziewczyny Miłego dnia
|
||||
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam lenia
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja dzis chora znowu mne grypa wziela, mam goraczke i ledwo gadam, nawet nie mam weny na pisanie...i łeb pęka nie wiem czy dolekarza nie pojde rodzinnego chociaz z drugiej dtr nie wiem po co bo co mi da ..nic wszystko mam w domu, musze wyleżeclandi ty sie tak nei spiesz z tym rodzeniem bo z tego co pamietam wg OM masz chyba pozneij termin z czopem mozna chodzic i 4 tygodnieno ale Kubus i tak wyjdzie keidy bedzie chcial moze w tym tygodniu tak jak mowisz..zobaczymy mis ie nie spieszy mialam glupi sen, ze sie na czworakach przedzieralam po cmentarzu w zamieci śnieznej..masakra, potem ze mi z konta ktos zabieral kase a na koncu w snie klocilam sie z matką i krzyczalam przez sena aż męża obudzilam i sie biedak wystraszyl ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- jasiowa gratuluje rocznicy weroniczka Twoja gabi jest przepiękna, można patrzec godzinami ![]() ![]() ja tez mam wg USg o poltora tygodnia roznicy ze niby na poczateklistopada termin-normalnie mam na 16tego, gin mi to mowi, ale w karcie i polozna licza wg OM i ja sie tez tego trzymam, bo inaczedj bylabym juuz w koncowce 38 tygodnia |
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
goracy rosolek zjedz napewno postawi Cie na nogi )
|
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
wogole gadalam z moja mamą wczoraj i mi powiedziala ze z moim bratem chodzila z 1,5 cm rozwarciem ponad meisiac ..no ja wiedzialam ze tak mozna ale ze az tak dlugo to nie.moj brat sie urodzil w 37 tygodniu
dobra laseczki zmykam do lozka bo ledwo gadam
|
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło matko nie przypominaj mi o snach... Mi się dzisiaj takie koszmary śniły że szok... najpierw, że od znajomej syna porwano i go zamordowano, na sam koniec okazało się, że go zmielili jak mielone mięso i obstała się tylko jedna kość z której można było wywnioskować że to on.. i tak łaziłam z ta miska i nie wiedziałam co mam z ty zrobić a o drugom nie wspominam bo był jeszcze gorszy... jak się mi nic nie śniło tak teraz mam... sny
|
|
#4750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba ta mgła dzisiaj nie opadnie,zimno mi tu jakoś w tym wyrku. |
|
|
|
|
#4751 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a Gabi przesliczna!! Cytat:
![]() zazdroszcze wyzerki-mi sie tak chce paczka Cytat:
ja tez mialam dzis glupie sny-snilo mi sie ze urodzilam syna i byl brzydki Landi uwazaj z tymi porzadkami i zacisnij nogi jeszcze chociaz na tydzien dwa!! MAgdaef dla meza!!! Kia rzeczywiscie nie widac zeby psiak byl agresywny a jak spiJasiowa wszytskiego naj z okazjji rocznicy Dykthara Gratuluje wszytskim nowych tygodni przylaczam sie do tych nieywspanych...dzis wstawalam chyba 5 razy ![]() biore sie za porzadki....ktos musi odkurzyc w koncu a juz jest tragedia:/ pranie mnie tez czeka (a nawet dwa) i obiad a taki len we mnie:/ ehhhh ale za to sniadanko pycha zjadla-chlebek w ciescie nalesnikowym mniammmmmmmmmm
|
|||||||
|
|
|
#4752 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4753 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
serdecznie dziekujemy za wszystkie kciuki i zyczenia - jestescie niezastapione, dzieki waszym dobrym fluidom uroczystosc byla przepiekna,a pogoda wymarzona wrzucam narazie dwa zdjecia do albumu, bo musze niestety jechac do pracy zaczac zalatwianie formalnosci zwiazane ze zmiana nazwiska, bo chce przed porodem miec wszystko z glowy czuje sie bardzo dobrze, choc troszke zmeczona serdecznie gratuluje Wam nowych tygodni trzymam kciuki jesli sa dzis jakies wizyty chyba sie nie pojawilo na swiecie zadne dzieciatko jak mnie nie bylo,ale pewnie wkrotce sie to zmieni serdecznie Was wszystkie sciskam i bede teraz czesciej zagladac,tylko te papiery pozalatwiam
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
boze 3 strony nadrabiania mialam ale za to mam porobione zakupy i spacer zaliczony teraz wywiesimy pranko i nastawimy nastepne
jakie boskie pieskiiiii kochana ja jak sie wyprowadzalam to wylam jak bobr i teraz wrcam i jestem przeszczesliwa ![]() na reszcie ogrod wielki taras zyc nie umierac juz mam zaplanowane olek na taras a my z gabi fruuuuu po zaspach ![]() ![]() noi nie pamietam co mialam pisaccccc aaaaa juz wiem anielka snio mi sie ze rodzilassssss co do rizwarcia to ja z takim laze juz 4 tygodnie w sumie i tylko wyczekuje tego cholernego poroduuuuuuu
|
|
|
|
#4756 |
|
Wtajemniczenie
|
Milenko pieknie!!!!
widzę, że miałas jednak bolerko? ![]() Wspaniale, że wszystko się udało załatwiaj papiery i wracaj |
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4758 | ||||
|
Zakorzenienie
|
rosołek się gotuje
![]() Cytat:
Cytat:
ja też czuję się coraz bardziej zestresowana ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to był fioletowy szal tak zawiniety i jeszcze pod piersiami zawiązany,a tz miał lawendową koszule,tylko coś tu na zdjeciach troszkę kolory przekłamało dziękuje Jasiu wszystkiego najlepszego gratulacje Anielko duzo zdrówka
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
peperoniku spoznione zyczonka ale wsztskiego naj naj naj lepszego
|
|
|
|
#4762 |
|
Zadomowienie
|
Peperonik, czekałam na Ciebie, bo przez te studia nawet nie miałam okazji złożyć życzeń. Wszystkiego dobrego Kochana! Obyście każdego wspólnego dnia byli tacy szczęśliwi i uśmiechnięci, jak na zdjęciach.
Anielka, kuruj się tam
|
#4763 |
|
Zadomowienie
|
peperonik raz jeszcze ogromne gratulacje
obejrzałam fotki, wyglądaliście super ![]() Anielko współczuję choróbska, musisz wyleżec ![]() ImmortalWoman jaki sen, masakra ![]() ... już krupniczek na gazie i pranie rozwieszone, a ja sobie zrobię kisiel truskawkowy, o |
|
|
|
#4764 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oooooooooooooo jaaa.. to dopiero koszmary... :O mi się ostatnio sniły gołebie...ze byly jakies rozwscieczone w jakis takim dziwnym pomieszczeniu wszystko sie odbywało... i ja sie ich tak bałam.... o matko ;D przebudziłam sie w srodku nocy i balam sie spojrzec w glab pokoju Cytat:
ROSOL!!! rosol najlepszy... na mnie herbata z cytryna nie dziala... rosol najlepiej goracy i jesc go i wciagac nosem
|
|
#4765 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo Wam dziękuje, jestescie kochane a Laurka na przysiedze to tak kopala,ze ze wzruszenia ledwo mowilam zajrze wieczorkiem i dorzuce jakies zdjecia milego dnia
|
|
|
#4766 |
|
Zadomowienie
|
Peperonik- ogromne gratulacje!
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja nie wiem co się z Wami dzieje
Już 22 X a tu nic, żadnych akcji, skurczów, rozwarć, wód A publiczność czeka... Do roboty Rodzić mi tu proszę Oczywiście tylko te co na początku listy |
|
|
|
#4768 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczyny!
Odebrałam wyniki - prawie zawału dostałam jak zobaczyłam, że pozytywny. Ochłonełam chwile i przyjżałam się jeszcze raz i zadzwoniłam do gina. Okazało się, że zakażenie przeszłam jakiś czas temu i zostały mi przeciwciała. Ginek powiedział, że nie powinno mieć to wpływu na dziecko... ale mówie wam przez chwile spociłam się jak mops.
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Peperonik jeszcze raz wszystkiego naj naj naj
Wyglądałaś cudnie I czekam na więcej zdjęć |
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamuśki
Dziś wizyta o 17:45 Dziewczyny macie czasami taki kłujący ból który zaczyna się od pępka i rozchodzi na cały brzuch, mnie takie coś meczy od wczoraj.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
bede plakusiac

A czuję, że mimo wszystko będzie bliżej om. Tylko duże dziecko 
z czopem mozna chodzic i 4 tygodnie
goracy rosolek zjedz

a o drugom nie wspominam bo był jeszcze gorszy... jak się mi nic nie śniło tak teraz mam... sny 

ale było mi mało i wtrąbiłam jeszcze pół ze śmietaną i czekoladą...mogłabym chyba codziennie jeść
dla meza!!!
mniammmmmmmmmm