Ślubujące w 2012 - część II - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-20, 22:25   #4111
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Szczęśliwa - to lepiej że kawy pic nie możesz bo byś urodziła małego smakosza kawy hahaha a tak w ogóle to można pić kawę w ciąży??
a tak poważnie to z czym sklep otwieracie? macie już jakiś??
luty/marzec to też dobre miesiące na wakacje, z tym że oczywiście głównie na dalsze kierunki albo na Kanary....

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-10-20 o 22:29
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 10:32   #4112
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Nie mogę Was nadrobić! codziennie starałam się coś tam podczytać, podobnie jak Malgos z kubkiem kawy ja ostatnio z kubkiem herbaty - kawa mi nie służy, potęguje tylko moje mdłości. A moje poranne mdłości tylko z nazwy są poranne - trwają od pobudki do zaśnięcia )

)

to tak Cię mdli- oj wspolczuję... a ogólnie jak się czujesz?
Stary 2012-10-21, 18:14   #4113
Malgos_12
Zakorzenienie

zaraz, zaraz a gdzie wszystkie jesteście?
u nas dziś była śliczna jesienna pogoda... pochodziliśmy troszkę po mieście, kupiliśmy plecak na podróż od wtorku zaczynam pranie letnich rzeczy lubię czasem takie dni z tym chłodniejszym słoneczkiem .... ehhh tak melancholijnie
Stary 2012-10-21, 18:54   #4114
magnusia
Zakorzenienie

no wlaśnie cisza dziś tu straszna
Małgoś wiedzę, że przygotowania do wyjazdu ruszyły na całego- super
Stary 2012-10-21, 20:25   #4115
Malgos_12
Zakorzenienie

jeszcze jedna szczepionka i będę już baaardzo zdrowa i przygotowana

cieszę się tak na tą wycieczkę jak głupek... ale najlepsze jest to, że zawsze w moich snach, jak jestem gdzieś na wakacjach (im bliżej wakacji tym więcej takich snów) to zawsze pada deszcz, albo nadchodzi jakaś ogromna ulewa, powódź, epoka lodowcowa nawet... ale nigdy nie ma pięknej pogody - pewnie podświadomie pragnę słońca ale obawiam się deszczu ...choć ostatnio była piękna pogoda, a ja pływałam motorówką tylko miałam nieogolone nogi (takie białe odstające futerko) hahahah - i to chyba jedyny raz gdzie nie padało deszczem, śniegiem czy czymkolwiek jeszcze...

Czas edycji: 2012-10-21 o 20:50
Stary 2012-10-21, 21:36   #4116
jojla
Zakorzenienie

heej

Ja właśnie wróciłam z weekendu było super piątek był tylko dla nas a w sobotę przyjechała moja siostra z mężem i spędziliśmy sympatyczny weekend dziś dotarliśmy nad morskie oko pogoda była cudna

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Jojla - cudnego weekendu! czy ja dobrze kojarzę, że Zakopane to miejsce Waszych zaręczyn? ehh, na pewno będziecie mieli cudny czas! odpoczywaj, ciesz się Mężem i wracaj do nas pełna radości i energii
Kochana świetnie pamiętasz
Po dzisiejszej wyprawie jestem padnięta ale jednocześnie bardzo zadowolona, potrzeba nam było takiego oddechu po weselnych stresach

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 22:21   #4117
Malgos_12
Zakorzenienie

Jojla - ale świetnie... zazdroszczę, a słyszałam, że pogoda w PL piękna...
Stary 2012-10-21, 22:44   #4118
Wika28
Zakorzenienie

Dziewczyny, podczytuję Was systematycznie i zazdroszczę i przygotowań i miesiąców miodowych i podróży poślubnych - to taki fajny czas
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 00:11   #4119
Malgos_12
Zakorzenienie

Wika - a ty miałaś w rejs płynąć czy to ktoś inny??

Czas edycji: 2012-10-22 o 00:14
Stary 2012-10-22, 07:20   #4120
katie99kasia
Rozeznanie

Dzień dobry
Oj dziewczynki ale jestem chora.. Gardło boli, katar z nosa się leje ciurkiem, nie mam na nic siły A tu trzeba jeszcze w pracy 'odsiedzieć' swoje

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
heej

Ja właśnie wróciłam z weekendu było super piątek był tylko dla nas a w sobotę przyjechała moja siostra z mężem i spędziliśmy sympatyczny weekend dziś dotarliśmy nad morskie oko pogoda była cudna
Oj pogoda w Małopolsce była w weekend przecudowna a ja tkwiłam na studiach... teraz mam 3 weekendy wole więc pewnie będzie padało albo będzie zimno- zawsze mam takie szczęście

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 11:36   #4121
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Wika - a ty miałaś w rejs płynąć czy to ktoś inny??
nie, to któraś inna dziewczyna chociaz tez zastanawiałam się nad tym, bo w sumie byliśmy tylko nad polskim morzem poleżeć ale teraz to juz raczej sie nie uda
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 12:15   #4122
JJJustynAAA
Zakorzenienie

jestem i ja. Wczoraj nie miałam czasu żeby do was zajrzeć. Pogoda z rana nam zrobiła psikusa, była straszna mgła. Juz zastanawialiśmy się z fotografem czy nie przełożyć, ale stwierdziliśmy że warto zaryzykować bo potem może byc już tylko gorzej zorganizować czas i pogodę.

Sesja była super.I to duża zasługa fotografa. Poza tym świetnie się bawiliśmy. Co mnie zbulwersowało, to że jak bylibyśmy normalnymi zwiedzającymi zapłacilibyśmy za 3 os 18 zł a że sesja to 75 zł no rozbój w biały dzień.

zdjęcia mamy w ruinach i w kolorach jesieni. teraz pozostaje nam czekać. Fotoksiążka będzie gdzieś na mikołaja

Cytat:
Nie mogę Was nadrobić! codziennie starałam się coś tam podczytać, podobnie jak Malgos z kubkiem kawy ja ostatnio z kubkiem herbaty - kawa mi nie służy, potęguje tylko moje mdłości. A moje poranne mdłości tylko z nazwy są poranne - trwają od pobudki do zaśnięcia )

Malgos, ależ Ci zazdroszczę tej Tajlandii! Nasz urlop znów się przesunął - tym razem na przełom lutego/marca.
Otwieramy teraz nowy sklep - to dla nas dość ważne przedsięwzięcie bo znacznie rozszerza asortyment naszych produktów i nieco się denerwuję jak to wyjdzie.

katie - a ja mam ostatnio jakiś taki niedosyt nauki. Tak bym sobie chętnie zrobiła jakąś podyplomówkę, chociaż doskonale wiem, że nie przydałaby mi się zupełnie do niczego.

justyna - ależ mi się zamarzyła ta białka tatrzańska. Ale chyba zorganizuję jakiś weekendowy wypad do Mikołajek, żeby choć jedną noc spędzić z dala od domu i pracy ))
Zazdroszcze ci twojego stanu, ja też bym chciała mieć świadomość że wkrótce zostane mamę. 3 mam kciuka za otwarcie sklepu.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Malgos ja mam to samo cieszę się na każde wydarzenie inne niż zwykły dzień. Np od dziś czekam na weekend bo wyjeżdzamy z Tż i jego rodzicami do Krakowa na zakupy, potem kino i Skyfall i wizyta u rodziny Tż - u super wujków (ciocia i wujek) . szykuje się miły i inny niż zwyczajny weekend. Lubie tak na coś czekać.

Tylko to czekanie niszczy mi świadomość mojej cery. Od środy nie biorę leków alergicznych bo dziś miałam założone testy alergologiczne - plastry, twarz z dnia na dzień wygląda gorzej, a testy mam trzymać do czwartku pani doktor zaznaczyła że przez plastry cera może wyglądac jeszcze gorzej i mogę się gorzej czuć. Więc muszę z taką czerwoną twarzą funkcjonować.
Liczę na to że ktoś mi wkońcu powie co mnie tak uczula...

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 13:00   #4123
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Jojla - ale świetnie... zazdroszczę, a słyszałam, że pogoda w PL piękna...
oj piękna była słonecznie i cieplutko

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Oj dziewczynki ale jestem chora.. Gardło boli, katar z nosa się leje ciurkiem, nie mam na nic siły A tu trzeba jeszcze w pracy 'odsiedzieć' swoje
Kuruj się zdrówka

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
jestem i ja. Wczoraj nie miałam czasu żeby do was zajrzeć. Pogoda z rana nam zrobiła psikusa, była straszna mgła. Juz zastanawialiśmy się z fotografem czy nie przełożyć, ale stwierdziliśmy że warto zaryzykować bo potem może byc już tylko gorzej zorganizować czas i pogodę.

Sesja była super.I to duża zasługa fotografa. Poza tym świetnie się bawiliśmy. Co mnie zbulwersowało, to że jak bylibyśmy normalnymi zwiedzającymi zapłacilibyśmy za 3 os 18 zł a że sesja to 75 zł no rozbój w biały dzień.

zdjęcia mamy w ruinach i w kolorach jesieni. teraz pozostaje nam czekać. Fotoksiążka będzie gdzieś na mikołaja

(...)
Tylko to czekanie niszczy mi świadomość mojej cery. Od środy nie biorę leków alergicznych bo dziś miałam założone testy alergologiczne - plastry, twarz z dnia na dzień wygląda gorzej, a testy mam trzymać do czwartku pani doktor zaznaczyła że przez plastry cera może wyglądac jeszcze gorzej i mogę się gorzej czuć. Więc muszę z taką czerwoną twarzą funkcjonować.
Liczę na to że ktoś mi wkońcu powie co mnie tak uczula...
super, że sesja się udała a z biletami to rzeczywiście przegięcie
Trzymam kciuki za wyniki badań, żeby w końcu znaleźli winowajcę twojej alergii.

A ja się pochwalę jakiego mam kochanego męża rano zanim wstałam on poszedł do sklepu i na ryneczek, zrobił zakupy na śniadanie i na klopsiki bo wczoraj wieczorem stwierdziłam, że chętnie bym zjadła

Stary 2012-10-22, 14:21   #4124
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się pochwalę jakiego mam kochanego męża rano zanim wstałam on poszedł do sklepu i na ryneczek, zrobił zakupy na śniadanie i na klopsiki bo wczoraj wieczorem stwierdziłam, że chętnie bym zjadła
ho ho ho ale dobry małż

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

kuruj się Kochana
Stary 2012-10-22, 15:05   #4125
niki19
Zadomowienie

Hej kochane

Wrzuciłam do klubu linka do zdjęć ślubnych więc chętnych zapraszam do oglądania

Ja niestety nadal nie mam stałego dostępu do internetu więc na razie nie mam szansy regularnie z wami pisać czego bardzo żałuję ale za to brak netu sprzyja spędzaniu bardzo miłych wieczorów z mężem

Buziaczki kochane

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 16:27   #4126
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Niki woli męża niż nas - skandal !!!!

Katie życze zdrówka - nie daj się!!!!

Ja już ledwo siedzę w tymi plastrami a gdzie środa??? Nie wiem jak sobie dam z tym radę a z drugiej strony tłumaczę sobie że inni mają gorzej...

Pogoda dziś paskudna ciągle mgła... A miało być słoneczko...

Zmykam zaraz do teściów na obiadek

Lece do klubu

Mama Franka

Stary 2012-10-22, 17:06   #4127
magnusia
Zakorzenienie

wróciłam z robot i padam na ćwarz.... jakaś taka bez siły jestem i do tego śpiąca
Na 19 idziemy na urodziny do szwagierki- 30 lat dziś kończy- he he he .

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:

ha ha ha skandal!!!

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:

Ja już ledwo siedzę w tymi plastrami a gdzie środa??? Nie wiem jak sobie dam z tym radę a z drugiej strony tłumaczę sobie że inni mają gorzej...
wytrzymaj.... mam nadzieję, że w końcu zdignozują co Cie uczula i skutecznie dobiorą leki
Stary 2012-10-22, 18:10   #4128
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Hej kochane

Wrzuciłam do klubu linka do zdjęć ślubnych więc chętnych zapraszam do oglądania

Ja niestety nadal nie mam stałego dostępu do internetu więc na razie nie mam szansy regularnie z wami pisać czego bardzo żałuję ale za to brak netu sprzyja spędzaniu bardzo miłych wieczorów z mężem

Buziaczki kochane
Oj biegnę oglądać
Wpadaj do nas częściej- jak mąż śpi albo się kąpie naprzykład

Cytat:

Kochany Widzisz jak podchlebia swojej żonce... Supcio

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-10-22, 18:54   #4129
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Szczęśliwa - to lepiej że kawy pic nie możesz bo byś urodziła małego smakosza kawy hahaha a tak w ogóle to można pić kawę w ciąży??
jedna kawka z mleczkiem dziennie nie szkodzi wystarczy nie przesadzać generalnie wszystko wolno, ale z umiarem

dziewczynki tak krótko was podczytuję, u mnie od zeszłego tygodnia regularny chaos w pracy, więc jak już będę po otwarciu to u was dłużej
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 22:16   #4130
Malgos_12
Zakorzenienie

Neave - tak właśnie myślałam.... tutaj w IE dostajesz rozpiskę ile dziennie alkoholu możesz wypić i papierosów wypalić W CIĄŻY! więc w sumie taka kawusia na pewno nie zaszkodzi...

ja tez dziś jakaś padnięta choć główna szefowa na urlopie więc w sumie mam luzy
Stary 2012-10-22, 23:13   #4131
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Neave - tak właśnie myślałam.... tutaj w IE dostajesz rozpiskę ile dziennie alkoholu możesz wypić i papierosów wypalić W CIĄŻY! więc w sumie taka kawusia na pewno nie zaszkodzi...
żartujesz nie???????
Stary 2012-10-22, 23:33   #4132
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - niestety nie.... co chwilkę w gazetach jest, że około 20% kobiet w ciąży pije lub pali - co niestety widać na ulicach - np kobieta w 8-mym miesiącu z papierosem (przynajmniej wygląda na 8-my miesiąc)...
dlatego taką informację dostajesz na wizycie w szpitalu...
Stary 2012-10-22, 23:34   #4133
jojla
Zakorzenienie

Tak się nachwaliłam męża, on przygotował mi jedzonko a ja umieram i nawet na nie nie spojrzłam dopadła mnie jelitówka niech mnie ktoś zastrzeli...

Stary 2012-10-22, 23:47   #4134
Malgos_12
Zakorzenienie

Jojla - Ojjj biedaku! ale pomyśl sobie, że dobrze, że nie na weselu... takie małe pocieszenie ...
Stary 2012-10-22, 23:52   #4135
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Jojla - Ojjj biedaku! ale pomyśl sobie, że dobrze, że nie na weselu... takie małe pocieszenie ...
pocieszam się, bo byłaby to istna masakra coś jak w filmie "druhny"

i nie mogę wyjść z podziwu, że wczoraj moja siostra cierpiąc z tego samego powodu (myśleliśmy, że się struła jedzeniem) przeszła całą trasę nad Morskie Oko (9 km, ponad 2h drogi)

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Magnusia - niestety nie.... co chwilkę w gazetach jest, że około 20% kobiet w ciąży pije lub pali - co niestety widać na ulicach - np kobieta w 8-mym miesiącu z papierosem (przynajmniej wygląda na 8-my miesiąc)...
dlatego taką informację dostajesz na wizycie w szpitalu...
jak widzę taką kobietę to mam ochotę nią potrząsnąć

Stary 2012-10-23, 07:43   #4136
niki19
Zadomowienie

Cześć

Ale brzydko się zrobiło , mgła straszna , chociaż pewnie nie ma co narzekać bo to już prawie koniec października a do tej pory pogoda była piękna ,a ja tak kocham jesienne spacery , w niedziele spędziliśmy całe popołudnie spacerując po lesie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość

ha ha ha skandal!!!
już mu zapowiedziałam ,że jak tylko założymy internet to będzie musiał odstąpić trochę mojego czasu dla Was

Cytat:

My mamy znajomą która jest w 7 miesiącu i pali i nawet nie próbuje się ograniczyć

Cytat:
Tak się nachwaliłam męża, on przygotował mi jedzonko a ja umieram i nawet na nie nie spojrzłam dopadła mnie jelitówka niech mnie ktoś zastrzeli...
ojoj , zdrówka życzę

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 13:31   #4137
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Coraz rzadziej się tu coś dzieje. Wiekszość PM ek dała sobie z nami spokój... Brzydko...

Jojla wracaj do zdrowia...

Ja ciągle cierpię twarz mam opuchnięta z czerwonymi plamami, szczypie ciągle, a do tego się nie wyspałam przez te plastry... Ale jutro się ich juz pozbywam a we czwartek mam mieć juz leki... Byle do czwartku...

Faktycznie pogoda coś nie bardzo sie robi, a w przyszły tydzień ma podobno padać śnieg.

Podjęłam męską decyzję od poniedziałku tj od 29.10 biorę się za siebie. codzienny ruch, albo spacer albo rowerek stacjonarny ewentualnie brzuszki, ale każdego dnia coś... No i ten basen muszę uruchomić.

A od poniedziałku dopiero bo teraz te plastry a w weekend spędzamy w kraku już się nie mogę doczekać.

Właśnie leci w radiu Adele "Skyfall"

Mama Franka

Stary 2012-10-23, 16:13   #4138
szczesliwa25
Rozeznanie

Malgos, podobnie jak mówi Neave lekarz powiedział, że jedna słaba kawa nie zaszkodzi - a ja sobie kiedyś nie wyobrażałam poranka bez kawy, a teraz na nią patrzeć nie mogę ))

Co do palenia w ciąży - niedawno w naszej restauracji odbywał się kurs kelner/barman - oczywiście jak wszystko ostatnio sponsorowany przez UE - i wyobraźcie sobie moje zdziwienie kiedy wychodząc na zewnątrz patrzę a tam dwie panie w 9 miesiącu - nomen omen nasze kursantki po prostu palą jak smoki. Nie wytrzymałam i skomentowałam, oczywiście grzecznie i nie wywołało to żadnego skutku. Więcej, dowiedziałam się że niby lekarz nie kazał rzucać a ograniczać. Mało się nie przewróciłam ))

Powinnam lada dzień mieć zdjęcia od fotografa - wrzucę do klubu )

Wieczorem wpadnę i poodpisuję na wszystkie zaległe wątki, tymczasem ściskam Was wszystkie mocno!
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 16:40   #4139
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Malgos, podobnie jak mówi Neave lekarz powiedział, że jedna słaba kawa nie zaszkodzi - a ja sobie kiedyś nie wyobrażałam poranka bez kawy, a teraz na nią patrzeć nie mogę ))

Co do palenia w ciąży - niedawno w naszej restauracji odbywał się kurs kelner/barman - oczywiście jak wszystko ostatnio sponsorowany przez UE - i wyobraźcie sobie moje zdziwienie kiedy wychodząc na zewnątrz patrzę a tam dwie panie w 9 miesiącu - nomen omen nasze kursantki po prostu palą jak smoki. Nie wytrzymałam i skomentowałam, oczywiście grzecznie i nie wywołało to żadnego skutku. Więcej, dowiedziałam się że niby lekarz nie kazał rzucać a ograniczać. Mało się nie przewróciłam ))

Wieczorem wpadnę i poodpisuję na wszystkie zaległe wątki, tymczasem ściskam Was wszystkie mocno!
Głupota ludzka nie zna granic - to do kobiet palących w ciąży.
Czekamy na fotki )
a jak ogólnie czuje sie nasza przyszła mama???

Zmykam zaraz do domku do męża )

Mama Franka

Stary 2012-10-23, 17:10   #4140
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

Ja generalnie jestem przeciwnikiem palenia- jeszcze jak u facetów jako tako mi to uchodzi to u kobiet- nie mogę patrzeć jak pali. Jakoś w moich oczach trafi jakby swoją kobiecość. Nie mówiąc jeszcze o kobietach w ciąży! Nigdy nie paliłam i nie wiem jaki to nałóg ale mogę sobie wyobrazić że ciężko jest z dnia na dzień przestać palić- ale ola boga jak można nie zrobić tego dla swojego dzidzia
Oj czekamy na zdjecia

Neave- Kochana a gdzie Twoje zdjęcia? Dalej do Ciebie no dotarły?

Ja sie dowiedziałam że kamerzyści prawie skończyli nasz film czekają tylko na zdjęcia na okładkę i płyty od fotografa i nam mają przekazać materiał Już nie mogę sie doczekać- nie mówiąc o zdjęciach... Fotograf ma nam część pokazać przed świętem zmarłych Oj ale ja jestem niecierpliwa.... Chyba się nie doczekam

Szczęśliwa żonka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości