|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
mąż to by mnie chyba z domu wyrzucił jakbym przytargała kosmetyków za 200 zł
![]() moje motto: Dzień bez słodyczy dniem straconym Cytat:
uwielbiam w każdej postaci dziewczyny dostałam e-mail od Firmoo tylko chyba sie nie zdecyduję bo mój angielski leży i kwiczy i nie mam żadnego załącznika do wiadomości
|
|
|
|
|
#3062 |
|
Life is a drink ...
|
Zalezy co dla kogo to słodycze bo ja tak samo jaram się cukierkami co i gorzką czekolada.
A co do odrzucania przez organizm różnych fast foodów znam jedną cieżarną co mogła jeść tylko w McDonaldzie.. bo 'zdrowe' rzeczy wywoływały u Niej wymioty. Sama w smoim okresie miałam tak, że miałam dziwne rewolucje po 'normalnym jedzeniu' i żywiłam się samymi zupkami Amino, Knorr ... Teraz już jest lepiej ale ograniczam ziemniaki i makarony ...
|
#3063 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
odpisz im na razie, że się zgadzasz na współpracę itp. a oni w drugim mailu wyślą Ci załącznik
|
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo miałam się skusić, ale jak podliczyłysmy przesyłkę, to nam się odechciało
|
|
|
|
|
#3065 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Ja na razie próbuję wdrożyć w życie nie tyle dietę co zdrowy, racjonalny tryb odżywiania, wywaliłam z jadłospisu białe pieczywo, ziemniaki pod każdą postacią, staram się jeść pełnoziarniście, z większą ilością warzyw, owoców, zrezygnowałam ze słodzenia herbaty i kawy, piję zresztą głównie wodę niegazowaną i zieloną herbatę, ale czasami mam takie napady, że normalnie jakieś pizze, czekolady czy inne czipsy po prostu fruwają mi przed oczami. Nie potrafię nad tym jakoś zapanować, co prawda często się nie zdarza, ale jak poczuję, że mam smaka na pizzę, to nie przestanę o tym myśleć dopóki jej nie zjem :P
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jednak mój angielski jest na tyle słaby, że nie czuję się na siłach sklecić do nich wiadomości tyle dobrze, że zrozumiałam o co chodziło w tej wiadomości |
|
|
|
|
#3067 |
|
Life is a drink ...
|
Jakby człowiek miałby sobie tak wszystkiego odmawiać to byłby nieszczęśliwy.
Dobra czekolada nie jest zła ... ale jak widziałam, że jedna na blogu zmieliła orzeszki ziemne i zrobiła z tego krem to już tego bym nie zjadła. Na orzeszki ziemne się tak nie rzucam ...
|
|
#3068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mnie złapie ochota na czekoladę, a nigdzie jej w domu nie ma, to czuję się jak narkoman na głodzie. ![]() Przetrzepię całą chatę, chociaż wiem, że nic nie ma, ale i tak szukam. I często TŻ się lituje nade mną i jedzie mi coś kupić. Nie trzymam słodyczy w domu, bo i tak po chwili by tego nie było. Tak samo jak niektórzy mają w koszyczkach czy w miskach przeróżne cukierki "dla gości". U mnie by to nie przeszło. ![]() Ja za to za pizzą czy kebabami nie przepadam. ![]() Za to mogę jeść ciągle frytki. ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja się dzisiaj opierdzielam.
|
#3070 |
|
Konto usunięte
|
Tylko ja umiem dostać 2 mandaty w ciągu godziny
![]() Na blogu moja odpowiedź na TAGa o blogowych sekretach
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica co sie stało?
|
|
|
|
#3072 |
|
Life is a drink ...
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37191172]Tylko ja umiem dostać 2 mandaty w ciągu godziny
[/QUOTE]No to widze, że jeździsz lepiej ode mnie
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37191172]Tylko ja umiem dostać 2 mandaty w ciągu godziny
![]() [/QUOTE] O dzisas
|
|
|
|
#3074 |
|
Wolę prosto!
|
Orlica - opowiadaj coś zrobiła ;>
|
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam się ładnie po lekkiej nieobecności. U mnie mgła jest, ale widoczność jak do jazdy autem całkiem dobra, a to właśnie mnie przerażało najbardziej, bo muszę dzisiaj kilka spraw załatwić, a jazda nie swoim autem w takiej mgle, dla mnie - osoby z wadą wzroku, to jedna z ostatnich rzeczy jakie chciałabym robić
|
|
|
#3076 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Ja w takiej mgle to się boję chodzić, a co dopiero autem jakbym miała kierować
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Konto usunięte
|
Tak - autobusem
![]() Dałam dziś rano mamie moją legitkę studencką, bo potrzebna jej była do załatwiania jakichś tam papierów. Tak to zawsze mam ją przy sobie. W autobusie miałam kontrolę - zawsze sprawdzają tylko bilet i nie chce im się sprawdzać, czy dokument do ulgi jest czy nie ma. Dziś wyjątkowo sprawdzili ![]() Pół godziny później wracałam do domu i to samo Kiedyś było tak, że jak dostajesz mandat to drugiego takiego tego dnia dostać nie możesz. Teraz ogranicza się to do jednego przejazdu Najlepsze, że nawet kontrolerzy zgadzali się, że to bzdura
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak dzisiaj nie dostanę mojej palety, to się baaaardzo wkurzę.
|
|
#3079 |
|
Life is a drink ...
|
Orlica - jak masz miesięczny .. (a nie jednorazowy) to da się może jeszcze coś załatwić.
U mnie np jest tak, że jak zapomnisz biletu czy coś - ale MASZ GO WYKUPIONY wcześniej co przeciez widać po dacie sprzedaży to u mnie można iść do biura przewożnika i pokazujesz jedno i drugie i płacisz zamiast tego 150 zł - 10 zł Sprawdz czy u Was czasami nie da się tego tak załatwić...
|
#3080 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37191413]Tak - autobusem
![]() Dałam dziś rano mamie moją legitkę studencką, bo potrzebna jej była do załatwiania jakichś tam papierów. Tak to zawsze mam ją przy sobie. W autobusie miałam kontrolę - zawsze sprawdzają tylko bilet i nie chce im się sprawdzać, czy dokument do ulgi jest czy nie ma. Dziś wyjątkowo sprawdzili ![]() Pół godziny później wracałam do domu i to samo Kiedyś było tak, że jak dostajesz mandat to drugiego takiego tego dnia dostać nie możesz. Teraz ogranicza się to do jednego przejazdu Najlepsze, że nawet kontrolerzy zgadzali się, że to bzdura [/QUOTE]A to nie macie takiego systemu, że jak okażesz teraz legitkę w punkcie, że w momencie otrzymania mandatu byłaś uprawniona do takiego biletu to płacisz tylko jakąś groszową opłatę manipulacyjną? Bo tak jest w Poznaniu
|
|
|
|
#3081 |
|
Zadomowienie
|
u nas też tak jest że dokument można donieść teraz do biura i kary nie ma
moze warto spróbować?
|
#3082 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3083 |
|
Moderator
|
U mnie też jak się poszło do biura MPK i pokazało bilet (wcześniej kupiony) to kara 10 zł
|
|
#3084 |
|
Life is a drink ...
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37191877]Da się na szczęście, ale mandat to mandat
[/QUOTE]Dobrze, że chociaż tak się da zrobić
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzają dokumenty, bo teraz jest okres przedłużania legitymacji studenckich
U mnie za 2 tyg skończy się ulga studencka
|
#3086 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37191877]No jest tak, ok. 10zł jeśli okażę ją dziś albo jutro. Tyle, że teraz to już ok. 20zł za nic
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Da się na szczęście, ale mandat to mandat [/QUOTE]ale nie ma punktów karnych ![]() ![]() u mnie leży 100zł nieopłacone za światła i 2 pkty karne, na szczęście TŻta no ale mandat muszę kiedyś ja zapłacić ughhh
|
|
|
|
#3087 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3088 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już Darks w łapkach.
Piękna jest.
|
|
#3090 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Moja dieta też jest wg mnie dobrze zbilansowana, ale jak widzę czekoladę to potrafiłabym wpierniczyć całą na raz no i kto nie lubi pizzy na boga?

おはよう! 

Ale za to dostałam od przyjaciółki w prezencie z okazji braku kasy piękną bransoletkę z sówkami