|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
|
#7022 |
|
Zakorzenienie
|
Kajś Ty dziołcho łoczy miała co ten pieron w sobie mioł...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#7023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7024 |
|
Zadomowienie
|
Ja znam bardzo podobny...
Biedactwo,strasznie muszą boleć Cię nózki od biegania po moich snach ![]() paulagwiazda - przeczytałam i ukradłam Oby tak dalej![]() Na dobranoc ** Niech ten sen słodko trwa,Ty masz mnie,a Ciebie ja ![]() ** zasne ja ... zaśniesz Ty ... będą śliczne nasze sny ... ![]() ** Ciepła kołdereczka,z misia poduszeczka->zmykam do łóżeczka ![]() **Kiedy Kładę Głowę Na Poduszce O Tobie Marzę... ** Chowam cię pod poduszkę by nie śnić o tym co było ** A kiedy mówisz do mnie - Słońce... ![]() ** Faceci mają dwa prawa: milczeć i słuchać ![]() ** Jesli jechac - to rowerem, jesli kochac - sercem szczerym, jesli plynac - to parowcem, jesli szalec - to za chlopcem ![]() ** Z usmiechem swiat piekniejszy jest... ![]() ![]() ![]() ** tylko przeciąg trzaska złudzeniami ** Słowa JA i Ty zamienić w MY ** Kupilam dzis cisze.zapakowana byla w szary papier... ** Z ocalalych marzen zbuduje swiatynie.Bede w niej czcila naszą milosc... ** Pochowalam gwiazd stos w puszce wspomnien Divine18 - przez ten Avatarek prawie Cię nie poznałam Śliczny
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#7025 |
|
Zakorzenienie
|
paulagwiazda super ! ukradlam wiekszosc
i przeczytaalm wszystko za jednym razem
|
|
|
|
#7026 |
|
Wtajemniczenie
|
biiibiii - jesteśmy z ciebie dumne
Kradnij ile wlezie
|
#7027 |
|
Rozeznanie
|
A ja ostatnio i narazie niezmiennie mam opis: I need a duke.Princess
![]() I czekam...:P
|
#7028 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajny krrradne
|
|
#7029 |
|
Zadomowienie
|
Troche odemnie:
Dosyć pożegnań i dni wczorajszych. Tak to jest. Zobaczę Cię jutro... Powiem Ci, że u mnie ok, ale głęboko w środku boję się ... Czasami rzeczywistość jest niemiła, koszmar zaczyna się dla mnie nocą... Kto ma dobrą pamieć , temu łatwiej o wielu rzeczach zapomnieć... Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością... Trzeba To Gówniane Życie Popchnąć Dalej... Znikłaś mi w mrokach nocy zanim promienie światła padły na ziemię... Radość gości we mnie coraz rzadziej... Jestem jak kostka rubika....Taka nie poukładana... Dziś rozumiem, dziś już wiem - życie z Tobą to był sen... Gdy myśle o Tobie moje serce we łzach tonie... gdyby nie cień.. umarłabym z samotności... Czemu ty sie zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem... Uczuciowo upośledzona... Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy... Szkoda ze koleje losu nie mają biletów powrotnych... Zdefiniuj mi szczęście, a powiem Ci czy jestem szczęśliwa... |
|
|
|
#7030 |
|
Raczkowanie
|
REWELACJA!!!!
Coś z moich zbiorów : Uczę się- dwie osoby uprawomocnione do przeszkadzania Wystarczy słowo, jakiś gest i nagle wiesz czego od życia chcesz... Nie dam sobie wmówić kogo mam lubić Ironia jest ostatnia fazą rozczarowania Serce nie chuligan kiedys przestanie bić Miłość to szanowanie ludzkich uczuć, a nie wystawianie ich na próbę Wilgotne usta przy spotkaniu,wilgotne oczy przy rozstaniu... Pozostały jedynie wspomnienia bedące kluczem do zapomnienia... Mieć honor to znaczy nie prosić o litość... |
|
|
|
#7031 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Aniołka dziekuje
zasługa Mona Lisy
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#7032 |
|
Zadomowienie
|
a jesli przyjdzie chlod uszyje z cieplych slow okrycie przez zimnym zyciem
|
#7033 |
|
Zakorzenienie
|
po tu powinno byc es a nie est
|
|
|
|
#7034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Macie jeszcze coś dotyczące HONORU ? no i pare moich : 1. I nie będzie jak ma być. Będzie po mojemu 2. Znalazłam księcia z bajki...ale to życie niestety bajką nie jest 3.Nie możesz zapomnieć, a jesteś zapominany... 4.Poczucie humoru dobrze amortyzuje życiowe wtrząsy.
|
|
#7035 |
|
Zakorzenienie
|
mój obecny troszku przerobiony z opisu pauligwiazdy
Hiroszima 1945, Czarnobyl 1986, Matura 2007/oglądam Dirty Dancing II
|
|
|
|
#7036 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki macie może opisy o samobojstwie? Takie co mówią, że nie chce mi się żyć i chciałabym umrzeć? Ja miałam już takie:
*Tylko pamiętajcie białe róże na mój pogrzeb...' *'...bo samobójcy do końca wierzą w cud...' *Żyletka, tory, gaz? Co gwarantuje szybką śmierć? pomóżcie, jeśli macie podobne opisy... Edytowane przez Olcia5555 Czas edycji: 2007-02-18 o 09:55 |
|
|
|
#7037 |
|
Raczkowanie
|
cos ode mnie...
![]() * all of what I feel I could show You tonight / wszystko co czuje moge pokazac Ci dzis w nocy * From my body I could show you a place… God knows / Z mojego ciała moge pokazać Ci miejsce… Bog (jeden) wie (jakie) – zeby mialo snes po polsku ![]() * Zniosłam wszystko z pokorą i udawanym zrozumieniem... * Na ulicach dziś tonacja ponuro – nijaka. * Czy myśmy ochujeli, wybierając tych kadłubków umysłowych i moralnych?(w kwestii sejmu itd. )pozdrawiam
|
|
#7038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś w tym guście: Śmierć - jedyna przyjemność, której nie można odczuć. † [)===>>Samobójstwo to czasem jedyna ostateczna droga ratunku† [) ...:::===>>>...Ból to prawda, reszta to złudzenie...<<<===:::... ZycieNieJestPiękneToCierp ienieIBólKtóreRozrywaMoje SerceNaPół =( ...::Czasami coś w nas umiera i .... nie chce zmartwychwstać::... ( piękne !) _/\__/\_____/\________________________ witamy po drugiej stronie ..... Ja być ja źle się czuć ja umierać,ja zamknąć się w sobie i nieOtwierać BęDe ŻyŁa ChOcIaŻ MóWiĄ Że JeSt ZlE,BęDe ŻyŁa ChOcIaŻ NiEnAwIdZa MnIe [+][+][+] TyLkO_śMiErĆ jEsT < LeKaRzEm >... [+][+][+] ...::: Aż tak boli psychicznie, że czuję to fizycznie :::... †+† PoŚrÓd CiEmNoScI CmEnTaRzA OdNaLaZłAm ŚwIaTłO +†+ ..::MoJe SerCe tO cMenTarZ poGrzeBaNyCh NaDziEjI::.. MoJa ZmArŁa DuSzA TaŃcZy We MgLe WsZyStKo UmArŁo NiE Ma Co DoBrE kŁaDę nA StÓł,Ob!e DłOn!e,PaTrZĘ Na N!e MyŚLę SoB!e:WyTrZyMAm? UtOnę?? Ja pośród nicości codziennego życia .. Ja biel wśród szarości i czerni Mówią żyj chwilą....krzyczą carpe diem...świat umiera dzień za dniem ![]() ...nadzieja jest jak usunięte dziecko brutalnej rzeczywistości ... "ZnadKrawędziŻyciaUciecNi eMaGdzie,NiktNiePodaRęki-ZapomnianyGest" ![]() Nieważne co czuje, nieważne co myślę, nieważne że żyję ;(;(;( <dół> =+=Wczoraj skrzydła ucieli - dzis każa mi latac... =+= ![]() Mrok Ciemność Ogarnia Me Ciało PrzygotuwojeSięNaNadejści eAniołaŚmierci <<Nad życia przepaścia stanąć chcę i nie broń przed śmiercią mnie>> NiEwArCi ŻyCiA... nIeWaRcI śMiErCi... ZaMkNiĘcI w OtChŁaNi PiEkIeŁ... I'm six feet from the edge and I'm thinking that maybe six feet ain't so far down ( jestem sześć stóp od krawędzi i myslę że może sześć stóp to nie jest tak wysoko/daleko w dół) Umiera sie nie po to zeby przestac zyc, lecz po to by zyc inaczej NIE CHCĘ KOCHAĆ,NIE CHCĘ ŚNIĆ,NIE CHCĘ DŁUŻEJ ŻYĆ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego Samotność Tak Blisko-Zawsze Przy mnie Gdy Upadam Nisko! /.../ChcĘ_ODejŚĆ/.../PozwOOlcie_MI_Na_TO/.../I`m sorry for all ![]() !!!!!szukam lepszego świata gdzie nie ma bólu jest tylko nadzieja Przepraszam ,że żyję. To się już więcej nie powtórzy I'm sorry about the sun...
|
|
#7039 |
|
Zadomowienie
|
kocham smierc i pragne jej pocalunku
|
#7040 |
|
Raczkowanie
|
Magda88 i mtlk dziękuje bardzo
|
|
|
|
#7041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skradnę co poniektóre
|
|
#7042 |
|
Wtajemniczenie
|
Przedwczoraj sama niosłam białe róże na pogrzeb młodej dziewczyny,która chciała bardzo żyć, ale niestety w jednej chwili niespodziewanieto życie straciła. Zanim zaczniecie sie afiszowac głupimi opisami na gg zastanówcie się trochę nad wartością życia i potęgą śmierci. Ktoś, kto naprawdę chce umrzeć, nie bawi się w statusy na gadu. Przepraszam, ale naprawdę mnie to mierzi. |
|
|
|
#7043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Olciu...co Ty mówisz...jak to nie chce Ci się żyć
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#7044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#7045 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a teraz jakis opis... nie o smierci ![]() Jest w Twym usmiechu coś ekscytującego... coś, czego nie mogę pojąć... Tak właśnie pachnie wiosna... A za oknem świat w oczach pięknieje...
|
|
|
#7046 |
|
Raczkowanie
|
zostawić wszystko...uciec..jak najdalej...
Maybe in time You'll want to be mine
|
|
|
|
#7047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczny Kradne![]() ** Twój zapach za mną chodzi...nie mogę się uwolnić
|
|
|
|
#7048 |
|
Wtajemniczenie
|
A macie jakis pomysl jakis dac opis aby dac komus do zrozumienia, ze wiem, ze mnie oklamal i ciagle oklamuje? moga byc po ang. no obojetne jakie
z gory thx
|
|
#7049 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest w Twych oczach coś, czego nie mogę pojąć... Księżyc jest kochankiem, słońce karci nas... Mów do mnie jeszcze, ludzie nas nie słyszą... "Każde szczęście przychodzi złą drogą" "Są słowa,które jak motyle mogą unieść w górę moje sny..." Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie ![]() "Wysyłam do Ciebie S.O.S, płatku leciutki, unieś się i leć... " "...wieczorem pora upić się, tak najłatwiej przełknąć łzy ..." "zamknięta szczelnie w swej skorupie, ja powoli staram się zrozumieć czemu…" "szkoda sów...resztę dopowie księżyc..." "Krolewicz nie przybedzie, a Spiaca Krolewna juz dawno umarła" "zanim dzien sploszy srebrnego ptaka nocy.. rozkolysz,jeszcze raz.." A ja chodzę w strugach wody, ale z czołem podniesionym... sa takie chwile jak sztylety rozrywaja dusze w kilka sekund niepostrzeżenie wślizgnąć się by ukraść trochę ciepła "Może sen przyjdzie...może mnie...odwiedzisz"
|
|
|
#7050 |
|
Rozeznanie
|
Skończyłam szkołe, wiem jeszcze mniej niż w chwili kiedy ją rozpoczęłam xD :P
Najważniejsze w życiu jest abyś dobrze sie bawił i wszystko miał gdzieś! Najważniejsze w życiu to być sobą... Usmiech to połowa pocałunku,a więc do dzieła... Imperium Romanum - Romanum Giertychum - Giertychum Debilum Kim jestem?? - Sobą. Do końca i na zawsze... ...Korzystaj z każdej chwili, którą obdaża Cię życie...
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.