|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Cytat:
Tak wróciłam w sobotę a poza tym wiesz... pociągiem więc żadna mgła nie była mi straszna
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie też dzisiaj mgła. Mam nadzieję, że przejdzie a przynajmniej się nie zagęści bo jadę do gina na założenie wkładki a lekko ślepa jestem ;p Guciu jednym słowem miałaś udany weekend. Ja do Wawy mam godzinkę jazdy i kiedyś bardzo często w niej bywałam i praktycznie zawsze trafiałam na beznadziejną pogodę.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my już po wizycie, standard - krtań. dostał zastrzyk co skwitował nie tęgą miną i słowami cytuję - "ejjjj ćiemu pani mnie obciąła noźićkami" no nic.. młody szaleje.. jakby się nigdy nie dusił.. zaniosłam l4 do przedszkola, wzięłam tylko do środy żeby posiedzieć z nim w tym najgorszym czasie i się dowiedziałam że dziewczyna którą zastępuje urodziła w piątek więc wiem już że mam pracę do 4 kwietnia, a żeby mi nie przepadł awans muszę mieć do końca maja.. więc.. hmm ja totalna optymistka czarno to widzę.
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Witam jesiennie
martucha biedny Pat, ech... dobrze, że chociaz humor mu dopisuje.A w pracy może dziewczyna da się namówić na powrót do pracy w wakacje, no bo wracać na 2 miesiące do grupy to tak dziwnie, ja bym sobie chyba odpuściła o ile mogłabym sobie na to pozwolić oczywiście Jadłam dziś te winiarowe papirusy-dobre było. Myślę,że można w domu samemu takie coś zrobić |
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co do pracy to mysle ze bedzie dobrze ![]() a ja siedze od godziny z reka na telefonie i sie denerwuje hahaha musze zadzwonic do lekarza umowic sie na wizyte do gina i sie boje ale zaraz dzwonie wydukac cos po niemiecku... koniec sciemniania w najblizszym czasie czeka mnie cale turnee po lekarzach... a niestety nie wszyscy to polacy.... a poza tym to za oknem cudna pogoda a ja od kilku dni czuje sie beznadziejnie... chyba przesilenie mi nie sprzyja bo ciagle jestem zmeczona... ostatnie dwa dni mialam mega migrene... promieniowalo mi od oka, przez ucho do zeba.... w nocy spac nie moglam ehhhh poza tym w weekend bylismy na zakupach i przygarnelam nowe spodenki, sweterek i torebeczke (tego w ogole nie mialam w planach ale mezowi sie spodobala i powiedzial "jakbym ja byl dziewczynka to bym juz z nia stal przy kasie, nie wiem nad czym sie zastanawiasz ", nio wiec zrobilam mu ta radosc i pobieglam haha poza tym mezowi kupilismy buty i tak minal caly dzien... chcialam futrzana kamizelke, ale cholerka nie bylo nic ladnego
|
|||
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
mam to samo, od jakiś 2 tyg chodzę spać z kurami, a rano dobudzić mnie nie można, zanim się rozkręcę to połowa mojego dnia pracy mija. dobrze chociaz, że weekendy wolne wtedy ładuje akumulatory
|
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
spoko spoko ładne majtki byśmy powiesiły, koronkowe ![]() dasz rade kto jak nie ty!! fajne zakupy ![]() : miły dzień, ale samopoczucia nie zazdroszcze
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
oki zadzwonione
wizyta w przyszlym tygodniu mam nadzieje tylko ze okresu nie dostane z tej okazji...Marta jasne ze fajny widok chcialabym zobaczyc te wasze majty powiewajace na palacu
|
|
|
|
#2833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że ta dziewczyna zrobi tak, żeby Tobie było dobrze! ![]() ![]() Mam nadzieje, że zgodzi się na ten wychowawczy, bo co jej zależy! Cytat:
![]() SAmba ale się obkupiłaś! Super! ![]() Samopoczucia nie zazdroszczę! Głowa do góry przyjdą lepsze dni A propos zakupów, to byłam z moją przyjaciółką na zakupach. Ja to na prawdę mogłabym się czasami ugryźć w język. Tylko do niej weszłam, zapytałam co ona ma na sobie? Na co ona, że jak to co spodnie... ja mówię, ale po domu nie? A ona, że nie... że do pracy w nich chodzi. To jej obwieściłam, że chyba sobie żartuje! Idziemy na zakupy i to zaraz! Kupiłyśmy jej 2 pary rewelacyjnych spodni! Ale dopiero później sobie uświadomiłam co powiedziałam i w jaki sposób. Czasami na prawdę powinnam się ugryźć Ale na szczęcie nie ma mi tego za złe, bo dzwoniła do mnie wczoraj, że jak tylko przyjadą w listopadzie to jedziemy razem na zakupy bo okazuje się, że ma sporo potrzeb ![]() ![]() Doradzać to ja mogę! W tym jestem dobra, gorzej jak siebie mam ubrać
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-10-22 o 15:22 |
||
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
oki zadzwonione
wizyta w przyszlym tygodniu mam nadzieje tylko ze okresu nie dostane z tej okazji...Marta jasne ze fajny widok chcialabym zobaczyc te wasze majty powiewajace na palacu
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
twoje będą czerwone moje białe, istna flaga
![]() a z tymi zakupami to dałaś czadu ;D
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem... a głupio mi było jak nie wiem..
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia lepiej przyjacielowi pow prawdę niż udawać że nic się nie stało
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
hej:/
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia oj tam, lepiej prawdę powiedzieć
![]() Marta biedny Pat. Samba super, że wizyta umówiona. Byłam dzis z Mają i męzem na długim spacerku. Kupiłam sobie butki do biegania z małą (nie na obcasie). Załatwiłam lekarza med. pracy. I śmiech na sali. Lekarz wypisuje mi kartę i mówi, to niech Pani idzie do pielgniarki i się zwazy, zmierzy, sprawdzi wzrok i ciśnienie - zapisał to wszystko. Poszłam. A ta do mnie "wzrost??" podałam, "waga??" podałam. Pytam się czy nie sprawdzi a ona, ze nie ma potrzeby. I teraz - najlepsze badanie oczu- dobrze Pani widzi?? buahaha Jedyne co to zmierzyła mi ciśnienie, powiedziała, ze jest niskie i czy mi się w głowie nie kręci, więc mówię że tak , a ona " bo Pani musi kawę pić... ale nie... kawa wywołuje agresję a Pani jest nauczycielem , to nie... ooo... musi Pani lampkę wina dziennie pić " ja na to, że nie mogę bo karmię. A ona "eee tam, to niech pani podgrzeje troszkę to procenty uciekną" :wow:
|
|
|
|
#2840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż w sobotę dziecko samo z siebie pospało do 9![]() Cytat:
Mam nadzieję, ze z pracą się jakoś wyklaruje, w sumie co dziewczynie za różnica, kiedy pójdzie na wypoczynkowy Na jej miejscu wolałabym być bez kasy przed wakacjami niż w ich trakcie, dlatego wzięłabym najpierw wychowawczy a potem wypoczynkowy![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
aaa ja zapomnialam pochwalic sie butami,
podobne do tych z fotki, tylko moje sa grafitowe i tylko czubek i zapietek maja lakierowany czarny - w rylce nabylam ![]() gucia no ja to bym sie obrazila chyba no ale przynajmniej terz bedzie Ciebie zabierac na zakupy czesciej ![]() ![]()
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
madzia musiałaś iść do lekarza medycyny pracy?przecież nie wracasz jeszcze
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
przystąp!!
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() MArta- zdróweczka dla PAta!!! MAdzia - pielęgniarka super ![]() u mnie badanie u lekarza med pracy wyglądało podobnie "jak się pani czuje?" "dobrze", "jak ze wzrokiem?" "jestem po wizycie u okulisty", "ok" zmierzył cisnienie i tyle ![]() a dodam tylko ,ze to ze jestem zdolna do pracy od końca macierzynskiego, wypisała pani w rejestracji zanim jeszcze weszłam do lekarza lekarz tylko podpisał
|
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neska to możemy sobię 5 przybić
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien doberek
|
|
|
#2848 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mam 4-dniowy, obmyślam pozycje do byczenia się![]() Cytat:
Film - uprzedzam, że więcej tam historii o odnalezieniu swojej drogi w życiu (przy wywodzeniu się z rodziny z marginesu spolecznego w UK) niż komedii, ale fajnie przeplecione z elem. komediowymi. Kupiłam dokładnie te perfumy - moje ukochane, po obniżce aż tak nie bolało przy płaceniu ![]() Aha - i zanim wlejesz bulion (tak żeby zakryło warzywa) podsmaż je na maśle pokrojone w kostkę aż zaczną "pachnieć" - parę minutek, trzeba mieszać bo zarówno ziemniaki jak i dynia lubią się przypalać. Cytat:
Cytat:
Teraz swetry z dziurami i cekiny! A ty futra chcesz![]() Gucia - może prosto z mostu ale zadziałało nie? Na mierzenie sukni ślubnej wzięłam przyjaciółkę, co to prawdę Ci powie i której opinii ufam, wolę to niż fałszywe komplementy. Do tego przyjaciółka zadowolona, czego chcieć więcej Cytat:
![]() Cytat:
Cześć Żabciu
|
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak mezowi w nowej pracy? dalej sie podoba? bo przez moja nieobecnosc chwilowa nie jestem w temacie ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
cześć
Mona gratulacje ![]() Gold pytałaś się czemu się odchudzam - nie podoba mi się to co widzę w lustrze i źle się czuję w swoim ciele komoda pierwsza, którą wklejałaś fajna Marta ucałuj Pata - krtań to jest cholerstwo żal mi go bo wiem jak to męczya sytuacja z dzieckiem ...masakra, ale zachowałyście zimną krew to najważniejsze ...my po weselu, pogoda była cudna, wręcz wymarzona, dziś moja przyjaciółka wróciła do "siebie" więc przez parę dni będę Was podczytywać jakoś nie mam nastroju, brak mi jej tu na miejscu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

Myślałam wczoraj jak Ty będziesz wracać w tą mgłę, a tu się okazuje, że wróciłaś już w sobotę 

chyba papiery się dostaje, że się przeszło to szkolenie.
Zuch kochany!

Jedyne co to zmierzyła mi ciśnienie, powiedziała, ze jest niskie i czy mi się w głowie nie kręci, więc mówię że tak , a ona " bo Pani musi kawę pić... ale nie... kawa wywołuje agresję a Pani jest nauczycielem , to nie... ooo... musi Pani lampkę wina dziennie pić
Na jej miejscu wolałabym być bez kasy przed wakacjami niż w ich trakcie, dlatego wzięłabym najpierw wychowawczy a potem wypoczynkowy
żal mi go bo wiem jak to męczy