|
|
#3331 | |
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
![]() W ponad tydzień temu dorwałam w internetowym Empiku i na nowo ją odkryłam (miałam już flakon 50ml edp, ale niecały rok temu zużyłam). Przyszły chłodne dni a wraz z nimi tęsknota za nią, więc musiałam kupić i sobie używam, bo wzięłam aż 100 ml |
|
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją zapachową listę marzeń mogę uzupełnić o kilka nowych pozycji: trzy zapachy Kilian, w tym długo wyczekiwany Amber Oud
Kolejne marzenie, tym razem w ciemno, w drodze, mam nadzieję, że również przyniesie wiele radości
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Princess Night (w ciemno) upolowane i już przybyła 2. Fille en Aguilles 3. Wszytskie wersje Shalimara (a szczególnie edp i edt) 4. Eternity (wypsikałam w moim flakoniku już wszystko co się dało )5. Ogrodek srodziemnomorski 6.Serge Noir - będzie 10 ml z rozbiórki 7. Five o'clock, Ambre Sultan oraz Arabie 8. Flowerbomb La vie en rose 2012 - tej wersji jeszcze nie mam ![]() 9. Dahlia noir edp i edt 10. Zapas Winter Delice 11. Addict - będzie odlewka 12. Zapas Black Cashmere stara wersja 13. Euphoria forbidden 14. DKNY Women Summer 2012 15. Angel Aqua Chic 16. Issey Miyake L'eau d'issey edp (małe 25 ml wystarczy) |
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
My Insolence, Guerlain
|
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- My Queen - Calamity J. - upolowana duża próbka do dalszych testów - Vol de Nuit choć kapka - może Poison - może no 5 Eau Sensuel
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
1. Acqua di Gioia - na następne lato
![]() 2. D&G L'eau the one - kilka ml 3. Addict- kilka ml 4. Ange ou Demon Le Secret - na wiosnę 5. Angel edt - flakon 6. Vanille Noire
|
|
|
#3337 | |
|
Nocna Straż
|
Cytat:
![]() Ale marzy mi się stare Opium EDP...
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Jimmy Choo- będzie z rozbiórki
Flowerbomb- marzenie świąteczne
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Na święta pragnę Le secret i mała Dolce Vitę - myślę, że na 100% dostanę :P a poza tym maluśkie chloe edp.
A w łaściwie - jaka jest różnica między edp a edt? znacząca? Bo nie wiem o czym marzyć
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję XLIII Encens Mad et Len
Nigdzie nie ma Jestem w rozpaczy
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Przybyła już do mnie śliczna, zgrabna Ambre Gris
![]() Pozostałe chciejstwa bez zmian: - Etro Shaal Nur - Elie Saab Le Parfum - Alien Essence Absolue - może być odlewka
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie trochę się pozmieniało, chciałabym:
1. La Perla Dark Extacy 2. Vera Wang Princess Night 3. Serge Lutens Un Bois Vanille 4. Serge Lutens Feminite du Bois 5. La Prairie Midnight Rain 6. V&R Flowerbomb edt 7. Chanel COCO 8. Chanel N°5 9. Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle na razie to chyba tyle |
|
|
|
|
#3343 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki Asiuli będzie mi dane poznać kilka zapachów z listy
, więc trzeba zrobić aktualizację Chcę: - Amouage Honour Man i Interlude Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można ) - Chanel Allure Homme Sport EDT na wiosnę - Montale Greyland (jeśli w trakcie zużywania odlewki nie odmieni mi się, to będę polował na flachon Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Silver - Amouage Tribute - Andy Tauer 05 Incense Extreme - Andy Tauer 11 Carrillon pour un ange - Atelier Cologne Oolang Infini - Atelier Cologne Orange Sanguine - Comme des Garcons 8 88 - Comme des Garcons Series 1 Leaves: Calamus - Comme des Garcons Series 3 Incense: Zagorsk - Creed Green Irish Tweed - Creed Silver Mountain Water - Creed Tabarome - Frapin 1270 - James Heeley Cardinal - L'Artisan Navegar - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - L'Occitane en Provence Calanques - L'Occitane en Provence Verdon - Le Labo Rose 31 - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Soir - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme - Maison Francis Kurkdjian Cologne Pour le Soir - Montale Aoud Collection - Red Aoud - Montale Aoud Safran - Montale Embruns d'Essaouira - Montale Fougeres Marines - Nasomatto Black Afgano - Nasomatto Pardon - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Profumum Roma Alba - Profumum Roma Arso - Profumum Roma Fiori d'Ambra - Profumum Roma Ambra Aurea - Profumum Roma Aquea Nobilis - Profumum Roma Vanitas - Profumum Roma Victrix - Serge Lutens Encens et Lavande - Serge Lutens L'Eau Froide - Swiss Arabian Mukhalat Malaki - Tom Ford Private Blend: Japon Noir - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Abercrombie & Fitch Fierce - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Carolina Herrera Herrera Aqua PH - Chanel Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chopard Noble Vetiver - David Beckham Homme - Elizabeth Taylor Passion PH - Ermenegildo Zegna Acqua D'Estate Essenza - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna Intense - Ermenegildo Zegna Indonesian Oud - Ermenegildo Zegna Z Zegna Extreme - Etienne Aigner Aigner man 2 - Ferrari Essence Oud - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Hermes Equipage - Iceberg Eau se Iceberg PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Lacoste PH - Lolita Lempicka Au Masculin - Mont Blanc Legend - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Versace V/S Homme - Versace Versus Uomo - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2012-10-15 o 10:02 |
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio nie mam wiele marzen zapachowych i szczesliwa jestem, kiedy uda mi sie zdobyc probke jakiegos niszowca i doglebnie go potestowac. Jednak czuje, ze na moja liste lada chwila trafia:
Rose noir Byredo Blanche Byredo Rose Anonyme Stelier Cologne Peoneve Penhaligon's Naomi Campbell - to akurat by mi pasowalo na zimowe wieczory do cieplych sweterkow
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Marzę na razie tylko o Ivoire Balmain
Może ktoś chce się pozbyć? ![]() A czy już ktoś testował tę nową wersję ? Czym różni się od starej? |
|
|
|
|
#3346 |
|
JESTEM ONA
|
Po długotrwałym niebycie marzeniowym, mam fazę na Coco Chanel i ew. Dolce Vita Dior, a najzabawniejsze w tym jest to, że dotychczas nie ciągnęło mnie, by je poznac, więc to są zachcianki w ciemno
|
|
#3347 |
|
spin doctor
|
Mi się marzy powrót do moich ukochanych świeżaczków-Light Blue i Cool Water
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się marzy jakiś piękny szypr.
Mam tylko Mitsouko.
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Może i mnie w końcu magiczny wątek zachciankowy pomoże
![]() - zapas Hot Couture edt, bo już resztki we flakoniku - Shiseido Zen - Max Mara Gold Touch - Rochas Eau Sensuelle - EL Bronze Goddess Eau Fraiche - Code Luna
|
|
#3351 |
|
Konto usunięte
|
Chcę: - Amouage Honour Man i Interlude Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można ) - Chanel Allure Homme Sport EDT na wiosnę - Montale Greyland (jeśli w trakcie zużywania odlewki nie odmieni mi się, to będę polował na flachon - Ramon Molzivar Black Cube (dekancik choć z 5 ml) Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Silver - Amouage Tribute - Andy Tauer 11 Carrillon pour un ange - Atelier Cologne Oolang Infini - Comme des Garcons 8 88 - Comme des Garcons Series 1 Leaves: Calamus - Comme des Garcons Series 3 Incense: Zagorsk - Creed Green Irish Tweed - Creed Silver Mountain Water - Creed Tabarome - Frapin 1270 - James Heeley Cardinal - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - L'Occitane en Provence Calanques - L'Occitane en Provence Verdon - Le Labo Rose 31 - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Soir - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme - Maison Francis Kurkdjian Cologne Pour le Soir - Montale Aoud Collection - Red Aoud - Montale Aoud Safran - Montale Embruns d'Essaouira - Montale Fougeres Marines - Nasomatto Pardon - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Profumum Roma Alba - Profumum Roma Arso - Profumum Roma Fiori d'Ambra - Profumum Roma Ambra Aurea - Profumum Roma Aquea Nobilis - Profumum Roma Vanitas - Profumum Roma Victrix - Serge Lutens Encens et Lavande - Serge Lutens L'Eau Froide - Sonoma Scent Studio Fireside Intense - Swiss Arabian Mukhalat Malaki - Tom Ford Private Blend: Japon Noir - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Abercrombie & Fitch Fierce - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Carolina Herrera Herrera Aqua PH - Chanel Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme - Chopard Noble Vetiver - David Beckham Homme - Elizabeth Taylor Passion PH - Ermenegildo Zegna Acqua D'Estate Essenza - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna Intense - Ermenegildo Zegna Indonesian Oud - Ermenegildo Zegna Z Zegna Extreme - Etienne Aigner Aigner man 2 - Ferrari Essence Oud - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Iceberg Eau se Iceberg PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Kenzo Homme Sport - Lacoste PH - Lanvin L'Homme Sport - Mont Blanc Legend - Oriflame Architect - Prada Luna Rossa - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Versace V/S Homme - Versace Versus Uomo - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2012-10-22 o 18:18 |
|
|
|
|
#3352 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Soir de Lune jest pięknym szyprem, mówię to ja, która nigdy za nimi nie przepadała
![]() A mnie się marzy odświeżyc znajomość z wszystkimi Truciznami- na razie Poison króluje.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3353 |
|
Konto usunięte
|
Chciałabym pozać (mój chłop też
bo jest na liście kilka zapachów męskich):++ Dior: Miss Dior Eau Fraiche, Miss Dior Le Parfum, Dune pour Homme ++ Chloe: Chloe Eau de Toilette, L'Eau de Chloe, Love Chloe Eau Florale, Love Chloe ++ Calvin Klein: CK One We Magnets, Euphoria EDT, Euphoria Luminous Lustre, Euphoria Blossom, Euphoria Crystal Edition, Euphoria Spring Temptation, Euphoria Men, Euphoria Men Intense, Obsession Night for Men ++ Cacharel: Noa Summer Edition, Noa Gold, Amor pour Homme, Amor pour Homme Tentation ++ Dsquared2: Potion woman ++ Givenchy: Very Irresistible L'Intense ++ Jean Paul Gaultier: Kokorico ++ Kenzo: Vintage, Indigo, Jungle pour Homme ++ Lady Gaga Fame ++ Prada: Candy ++ Tom Ford: Violet Blonde, Santal Blush, Tom Ford for Men, Tom Ford for Men Extreme ++Valentino: Valentina ++ Viktor & Rolf: Eau Mega, Spicebomb |
|
|
|
|
#3354 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Flowerbombka edp
2. Jednak Aniołka klasyka też chcę... 3. Belle en Rykiel edp - upolowane
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Yves Saint Laurent Nu Edp
![]() Serge Lutens Rousse Alien Les Parfums de Cuir ![]() Alien Le Gout ![]() Alien Essence (jednak )i na pozniej Neotantric Manic Love, Ladies i flakonik aniolka fiolkowego rozkrecany bym chciala ![]() ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2012-11-12 o 22:21 |
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze najnowsze, spełnione marzenie, wprawdzie pojemnościowo skromniutkie ale za to jakie cudne Amouage Molook Attar Mam nadzieję na kolejne attary w przyszłości ![]() |
|
|
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3358 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
Teraz tylko marzę o Miss Dior (Cherie) edt
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podjęłam decyzję i do końca roku jej nie zmienię - Le Secret i Shalimar PI. I nie wchodzę do żadnej perfumerii i nie zmianiam chciejstw do końca roku. Obiecuję!
|
|
#3360 |
|
Konto usunięte
|
Będę miał trzydziestkę Kenzo PH i dekancik Black Cube
![]() Chcę: - Amouage Honour Man i Interlude Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można ) - Montale Greyland (jeśli w trakcie zużywania odlewki nie odmieni mi się, to będę polował na flachon - Ramon Molzivar Black Cube (dekancik choć z 5 ml) - Kenzo PH (choć z 10 ml odlewu) Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Silver - Amouage Tribute - Andy Tauer 11 Carrillon pour un ange - Atelier Cologne Oolang Infini - Comme des Garcons 8 88 - Comme des Garcons Series 1 Leaves: Calamus - Comme des Garcons Series 3 Incense: Zagorsk - Creed Green Irish Tweed - Creed Silver Mountain Water - Creed Tabarome - James Heeley Cardinal - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - L'Occitane en Provence Calanques - L'Occitane en Provence Verdon - Le Labo Rose 31 - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Soir - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme - Maison Francis Kurkdjian Cologne Pour le Soir - Montale Aoud Collection - Red Aoud - Montale Aoud Safran - Montale Embruns d'Essaouira - Montale Fougeres Marines - Nasomatto Pardon - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Profumum Roma Alba - Profumum Roma Arso - Profumum Roma Fiori d'Ambra - Profumum Roma Ambra Aurea - Profumum Roma Aquea Nobilis - Profumum Roma Vanitas - Profumum Roma Victrix - Serge Lutens Encens et Lavande - Serge Lutens L'Eau Froide - Sonoma Scent Studio Fireside Intense - Swiss Arabian Mukhalat Malaki - Tom Ford Private Blend: Japon Noir - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Abercrombie & Fitch Fierce - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Carolina Herrera Herrera Aqua PH - Chanel Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme - Chopard Noble Vetiver - David Beckham Homme - Elizabeth Taylor Passion PH - Ermenegildo Zegna Acqua D'Estate Essenza - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna - Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna Intense - Ermenegildo Zegna Indonesian Oud - Ermenegildo Zegna Z Zegna Extreme - Etienne Aigner Aigner man 2 - Ferrari Essence Oud - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Iceberg Eau se Iceberg PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Kenzo Homme Sport - Lacoste PH - Lanvin L'Homme Sport - Mont Blanc Legend - Oriflame Architect - Prada Luna Rossa - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Versace V/S Homme - Versace Versus Uomo - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

)