|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
|
|
|
|
#392 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Przynajmniej raz w tygodniu przerabiam to z moją siostrą, gdy klniemy na czym świat stoi nad zeszytem ćwiczeń z matematyki do kl. VI ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Co za prehistoria, strona 28. ![]() Kojarzę tylko Tru i Zuziunię
|
||
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#394 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#395 |
|
To ja :)
|
Nie śpita. Czytata. I mamy ochotę wydlubać Sebastiana z książki i solidnie mu przyładowac kijem...
|
#396 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Ja przeglądam kosmetyki na KWC, gdyż albowiem ponieważ należałoby (w moim wieku ) ciut bardziej zadbać o pysk, i skuszę się chyba na Effaclar Duo i Hydrain 2, jest nawet promocja w mojej aptece
|
|
|
|
|
#397 |
|
BAN stały
|
Pierwszy?
|
|
|
|
#398 |
|
Panaroja
|
Druga
![]() dinożarły to moja robota ![]() natomiast z lekka się zdziwiłam zobaczywszy kiwi , bo wczoraj widziałam na straganie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#399 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba w tym, to Ty w tym dziale siedzisz ![]() Idę zobaczyć ![]() Magazynier pierwszy Widzisz i kolejna zmiana w Twoim życiu po uzyskaniu emgiera nastapiła ![]() Komu się jeszcze dzisiaj nie chciało wstać? ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Piniek Łobcego rozbierają albo rozebrali już
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#401 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() :conf used:A jak trzy rozwarte, to jak jej się to ma zamknąć w figurę jakąkolwiek (właśnie rysuję ).---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
"klasy zabytków przestały obowiązywać w Polsce w 1973 roku" Z którego roku Pani od zadań miała podręcznik? ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Nagle mi literki i Wizaż zmalał? Dlaczemu? I jak to przywrócić do poprzedniego stanu?
|
|
|
#402 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Obwodu, trzeba policzyc ile to wyjdzie srednicy, moze did Polly policzy ![]() Oesu, jaki moj TZ jest bezmyslny. Wczoraj wrocil z pracy i daje didu mala pluszowa malpke. Se mysle, ze moze od tesciowej albo kogos z pracy, luz. Did sie wybawil, wyslinil. Po kilku gdzinach sprzatalam zabawki i pacze, ze ta malpka troche wytarmoszona, zjechana. Pytam TZta skad ja wzial a on na to: "a na ulicy lezala". Zabije! |
|||
|
|
|
#403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tru rób sobie taki fiolet jak miałaś
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#405 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ale zadanie nie traktowało o wartości bezwzględnej
![]() Cytat:
moja mama była nauczycielką matematyki więc ja w razie czego mam ratunek ![]() a tak serio to u nas teoretycznie tak jest że ja jestem humanistką a TŻ ynżynierem więc matma, ale przez to że TŻ ostatnio zajmuje się wyłącznie grafiką, a ja w moich projektach często siedzę w budżetach itp to okazuje się że już go prześcignęłam z matmy i to ja umiem szybko w pamięci liczyć zalazłam fajnie wyglądałaś też kiedyś farbowałam na podobne odcienie ![]() Cytat:
mnie ![]() ale że nie musiałam za bardzo to nie wstawałam ![]() fogóle to nie mogła zasnąć długo a później uparcie śniły mi się oposy ![]() Cytat:
Cytat:
Heloł |
||||
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
wściekłam się - jestem pogryziona - biedry?
![]() serio wyskakują mi 5 bąbli od ukąszeń obok - w streszczeniu ma być ze to była Cobra albo coś łał - mam całe nogi pogryzione - nie wiem co to kto to szukam przekopuję - sprzątam !!!!! i nie ma winowajcy ![]() ki diabeł swędzi przeokrutnie pozostają rany od drapania wyglądam jakbym miała trąd albo wypychał mnie alien od środka takie wypukłe bleeee - normalnie chyba to pokażę lekarce w czwartek bo szlag mnei trafia, pająk ? no chyba bym go zobaczyła ? kocia pchłą? też nie są kokufa niewidoczne |
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez komentarza.... |
|
|
|
|
#408 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#409 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Mi. Masakrycznie
Cytat:
![]() Chyba nie... Wprawdzie jak tak patrzę na zdjęcia to nie jest tak dramatycznie, jak mi się wydawało, ale szampon przeciwłupieżowy żeby to sprać dość szybko poszedł w ruch Wszyscy komplementowali kolor, ale nikt mnie w tym kolorze, tak jakby to on mnie nosił, postanowiłam więcej nie robić kolorów ciemniejszych niż mój naturalny
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#410 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() a co do alergii-też mam jaka to waniliowa cola? ![]() Przydałyby się, bo przez choróbsko cały zapas mam do prania i nie mam w czym chodzić ![]() Cytat:
![]() mi się nie chciało, ale musiałam, bo się umówiłam do lekarza ![]() Cytat:
alergia?wróciłam od lekarza. To jednak nie angina, ale jakaś infekcja bakteryjna. Dostałam antybiotyk i absolutny zakaz ruszania się z łóżka przed sobotą
|
|
#411 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. zimą, koniec listopada/grudzień/początek stycznia, tak więc zbieraj kasę i pakuj walizę bo to szybka akcja będzieCytat:
![]() Cytat:
ad2. mnie ![]() poszłam spać ok. 23.15 i spałam do 11.30 ![]() Cytat:
sorry ale psu bym nie dała takie zabawki Cytat:
ja się drapię w beret od dwóch dni, co też mnie w nocy pogryzło po łydkach? objawy podobne jak wiosną na swędzenie b. pomaga ziaja anty bzzz w żelu i dużo tańsze od fenistilu dzień dobry
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
No taka z napisem vanilla na butli
Też chcę ją testnąć kiedyś Pin czuć w ogóle tę wanilię? Cytat:
|
|
|
|
#413 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale fajnie macie, nurkowanie z krowami was czeka
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Ves - > https://www.google.pl/search?q=coca+...w=1440&bih=728
![]() W niektórych Biedrach podobno jest Może Polo?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-10-23 o 12:17 |
|
|
|
#415 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jakoś nie wyobrażam sobie wypicia waniliowej coli
zresztą i tak od dawna staram się omijać gazowane napoje, oprócz wody mineralnej. I piwa
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też rzadko piję gazowańce.
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#418 | |||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To dlaczego ciągle w obiegu jest sformułowanie "zabytek klasy zerowej"? ![]() Rondel to za mało ![]()
Cytat:
Nie, no... pszprszm ![]() Cytat:
Jeśli się klei i nie wchłania, to odpada w przedbiegach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Już bym o tym wiedział
|
|||||||||||
|
|
|
#419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
colę tylko ewentualnie do drinków na imprezie Podobno zima ma już przyjść pod koniec tygodnia, a ja nie mam zimowych butów, bosko
|
||
|
|
|
#420 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

o bosz kolejna uczona
Przynajmniej raz w tygodniu przerabiam to z moją siostrą, gdy klniemy na czym świat stoi nad zeszytem ćwiczeń z matematyki do kl. VI

alergia?