|
|
#301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Ja juz w lozku leze ale spac mi sie nie chce :/
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Hejoooo
Bardzo prosze o brawa bo wrocilam o polnocy a nadrobilam wszystko . 15 stron z poprzedniego watku i caly ten .. ufffff Landi - nono ! ale fajowo ze ten czop ci odszedl .. ja czekam .. i czekam i nic . cisza . Agrafka - kolejna . tez chce zeby mi sie brzuszek obnizyl .. ![]() Widze ze zaklepywalyscie sobie terminy . ja sie tylko niesmialo przypominam ze bylam juz umowiona na 30 pazdziernika W Rabce zalatwilismy co mielismy zalatwic .Pojadlam sobie pycha gulaszu tesciowej i rownie pycha szarlotki . Wszyscy mili .. kochani . do dupki wlaza . i komplementami walą wiec jestem zadowolona ze pojechalam .. ![]() Tylko tesciowa mowi ze jeszcze nie rodze bo brzuch wysoko . normalnie chcialam ją Dzisiejszy dzien pelen skurczy .. w nocy doslownie co 20 minut a w dzien chodzic nie moglam bo tez rownie czesto i regularnie . Ale wzielam nospe i pomoglo .. ![]() Aaa i dzisiaj pierwszy raz w aptece kobiecina mnie przepuscila w kolejce .. brawa dla tej pani To chyba tyle chcialam .. ''widzimy'' sie jutro TŻet ma wolne wiec spimy do poludnia .. DOBRANOC
Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-10-23 o 01:13 |
|
|
|
#303 |
|
Rozeznanie
|
Hej, bo chyba jeszcze za wcześnie na "dzień dobry"
![]() od godziny nie mogę zasnąć więc z nudów postanowiłam zajrzeć ![]() DeKajka ale Ty masz tp tydzień po mnie więc spokojnie, jeszcze wszystko przed Tobą ![]() ja to się nie spodziewałam, że opadnie mi na 2tyg przed terminem, zresztą sama nie wiem co myślałam i czego się spodziewałam chyba w ogóle o tym nie myślałam, a teraz przez ten brzuch spać nie mogę, bo mi się wydaje, że lada moment zacznę rodzić i już stresik ale powiedziałam synkowi, że do piątku do godz. 13 musi wytrzymać, bo idę do fryzjerki na 11 na malowanie i podcinanie, żeby jakoś wyglądać do i po porodzie więc jeśli mały nie chce się przestraszyć mamusi po przyjściu na świat to lepiej niech przed piątkiem nie wychodzi a po 13 w piątek niech się dzieje co chce jest 5:00 - za 45min wstaje Tż więc chyba już posiedzę na necie albo przed tv do czasu aż wstanie, bo i tak muszę mu kanapki zrobić do pracy, i dopiero jak pojedzie położę się z powrotem spać ![]() wpadnę jeszcze w dzień o normalnej godzinie
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Morning dziewczynki.
Pogoda mroczna, mgliscie, wilgotno.. jesiennie - mozna dola zalapac.. Humor mi sie poprawil jak wczoraj tego lapka kupilismy.. poustawiam sobie po swojemu i bede chyba bardziej na biezaco.. I tak sie dziwie, ze mimo awarii i tak bylam w czolowce gadul poprzedniego watku wymieniona.. co prawda pod koniec listy, ale w ogole ![]() Tata zadowolony i troszke go tu rozpuszczamy jedzeniem i wieczornymi drinkami.. tzn on sobie z tz'tem drinkuja - ja sie patrze Musze im ta rozpuste jednak ograniczyc, bo skonczy sie tak, ze na porodowke nie bedzie mnie mial kto zawiezc . Jak tz idzie do pracy my z tata szalejemy po miescie.. tzn ja juz srednio szaleje i wracam obolala z tych wypraw.. ciezko juz chodzic na dluzsze dystanse. Chcialam buty sobie kupic, ale jakas bieda w sklepach.. tandeta i droga w dodatku. Co do zaklepywana dat to ja biore moj termin Halloween. Bardzo mi odpowiada.. moim znajomym tez, bo w srode maja wolne i powiedzieli, ze sie chetnie napija z tej okazji Ale cos czuje, ze dziecko sobie dluzej posiedzi..Niteczka dzis zaczyna 40 tydzien! Gratulacje
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-10-23 o 07:03 |
|
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
Heloł kochaniutkie
melduję się w nowym wątku. Na 11 stronie ale żeby nie było: nadrobiłam Ma_Majka Kasia i Kamalika mają cc 30 października - nie 31 halwaya i znów mi się śniłaś miałaś wywoływany poród ale za to poszło szybko i sprawnie kamilkak90 kurcze... DeKajka ależ Tobie dobrze, tak teście rozpieszczają Pokrzywko gratuluję udanej wizyty ![]() niteczka83 gratuluję rozpoczęcia 40 (!) tygodnia ![]() Przemiłego dzionka wszystkim, mimo niesprzyjającej aury za oknem Kciuki za wizyty i gratulacje nowych tygodni
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana, nie pamietam juz jak to jest dłużej spać, budze sie z kurami i nic na to nie poradzę
![]() Jej Niteczka 40 tydzien wow wow ![]() Widzę ze są juz zapisy ja to chce w weekend lub późnym wieczorem lub noc, boje sie korków!!jak mnie trafi w godzinach szczytu to w samochodzie urodze chybaAle na razie to niech siedzi, wczoraj jakoś miałam takie dziwne ni to skurcze ni to ból, taki przeszywajacy klujacy 2 sekundowy ból jakoś w okolicy zeber..wystraszylam sie ale przeszło na szczęście.
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny .. o mamuniu jak wy pędzicie ... juz nowy wątek.
Ja jakos nie zbyt dobrze spała w nocy mi rdzo twardy brzuch i troche dól bolał jak się przekręcałam. MOja ,alutka tez jakaś markotna była wczoraj wiecem i jakoś nie chciała się zbytnio ruszać ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- niteczka brawo za 40 tydzień
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
Heeej
ja już też wstałam...Niteczka 40 tydzień ?? gratulacje !!
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
a ja sobie włączyłam film by się naładował.. bo jaś jak na razie nie mam ochoty do robienia czegokolwiek
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się nic w ogóle nie śni o porodzie.. no dziwne to, bo myślałam, że będę bardzo się ekscytować. Ten spokój i moje opanowanie w ogóle do mnie nie podobne, bo ja panikara jestem i zamartwiam się na zapas. A tu - jakby nigdy nic..
|
#311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze chyba do mnie to wszystko nie dociera..
|
|
#313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eej no nie bedzie tak zle ! szczerze mowiac do mnie tez to nie dociera... no jakos nie potrafie sobie w ogole wyobrazic jak to bedzie wygladac w dd tvn o biedrach !
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamuśki
Ja już w Bydg. z jazdy dziś nici została przełożona hmmm Siedzę i piję kawkę, nie potrzebnie się zważyłam bo tylko humor się popsuł. ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Właśnie obejrzałam, u mnie w Inie ich pełno.
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
hejjjj no to mialam nadrbiania
boze nie nawidze nocy tak mnie biodra bolaly ze myslalam ze bede juz rodzic noooo masakra nie moglam z lozka sie podnies ani przekrecic okropnie justyska ty mi nie narzekaj sliczniutko wygladasz kochana anielka ale ja kocham te twoje wlosyyyyyyy ide sie zebrac ubrac i w duzej szafie posprzatac bo mam syf jak cholera iiii rezerwuje termin na 25,10 |
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja bym chciała nieśmiało zaklepać termin na 29 październik czyli za tydzień. Bo moi rodzice mają 35 lat po ślubie i straaaasznie chciałabym im taki prezent zrobić a ja padam na pysk
|
|
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
Heloł,
Niteczka, 40 tygodnia ...jak to bossko brzmi![]() Nadrobilam Jesteście gigantki...czytałam i śmiałam sie a TŻ pukał się w czoło ![]() Teraz lecę na cmentarz posprzątać u Taty, do zobaczenia
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
Kamilka na pewno po transfuzji malutki skoczy do góry z morfologią Pokrzywka za wizyte ![]() ![]() Niteczka za 40 tc ![]() :brzy dal:rezerwuje termin porodu na 15.11 po 15ogarnęłam juz mieszkanie mniej więcej, to teraz czas na inke i zaraz sniadanko trzeba jakies wymyślić |
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
oo przypomniałam sobie . kupiła któraś z was ten zestaw kąpielowy dla malucha w biedronce co był?
|
|
|
#320 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki,
![]() witam się z Wami na nowym wątku dajecie czadugratuluję wszystkich nowych tygodni ![]() trzymam kciuki za wizyty ![]() a jeśli chodzi o mnie to my dziś zaczynamy 35 tydzień i mamy wizytę kontrolną na 16.00 ![]() zaraz Was troszkę nadrobię
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Cytat:
i za wizyte
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
gratuluję wszystkim nowych tygodni i udanych wizyt, i kciuki za dzisiejsze jeżeli takowe są |
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() za tydzien ![]()
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
ja też kupiłam i myślałam że ręczniczek będzie większy, a kocyk kupiłaś?
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
idę sobie śniadanie zrobić... ależ dziś pogoda przygnębia...
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki kocyk ze jak sie cos z nim stanie to nie będę płakać a przyda sie na pewno
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
pogoda jest w ręcz okropna
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Czyście powariowały?????? Nie dość, że nowy wątek to już tyle nadrabiania?????? Która chętna na lańsko????????????? ![]() Dziewczynki gratuluję rozpoczętych tygodni i wszystkich dzisiejszych wizyt!!!!! Ja jeszcze w sz;afeoku i bez śniadania, hmmm rocznica sie udała... dostałam piękny duży bukiet róż, obejrzeliśmy sobie wesele i kasete z poprawin bo moja mama nagrywała, a przez rok nie mieliśmy czasu jej zobaczyć. A wieczorekim małe bunga bunga
|
#329 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę po śniadanko, zaraz będę
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

. 15 stron z poprzedniego watku i caly ten .. ufffff
ale fajowo ze ten czop ci odszedl .. ja czekam .. i czekam i nic . cisza .

. ja sie tylko niesmialo przypominam ze bylam juz umowiona na 30 pazdziernika
. normalnie chcialam ją 

miałaś wywoływany poród
ale za to poszło szybko i sprawnie