|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV
Cytat:
).Do tego kupiłam 4 szt majtek siateczkowych jednorazowych (podobno mozna je prać).Ale kazała mi koniecznie siateczkowe żeby nie były z czego innego np z fizeliny bo nie pozwolą założyć.Chociaż i tak z takimi podobno problem...
|
|
|
|
|
#362 |
|
Rozeznanie
|
Jezusie! tyle napisałam i się skasowaaałooo!
![]() ![]() ![]() Podsumowując: mam tyle wolnego czasu od kiedy się obroniłam i jestem tak wychilloutowana, że śpię od 22 do 9 rano tylko dlatego, że mąż mnie budzi o 9 Martwię się tylko o to co zrobić mężusiowi pysznego na obiad i jak przyjemnie spędzić czas jest BOSKO! muszę Was poczytać dziewczynki, ale to po tym jak zrobię motylki do ramek nad łóżeczko dla mojej Milanki Ściskam Was i tęsknię
|
|
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam takie pytanie ... czy jest możliwe żebym czuła jak malutka siusia? bo chyba siusia prawda?
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za rady z tymi gatkami
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 2 paki podkładów poporodowych belli i jakas paczkę majtek chyba siateczkowych chociaż nie pamiętam bo dawno je zamawiałam, chyba dokupie jakies wielkie podpachy i styka, kurcze przecież to wszystko jest do dokupienia w każdej aptece
ja prania mogę już robić bo mam mebel ale..nie mam deski do prasowania...stara jest mała i spaliłam pokrowiec...a te co są w sklepie jakos mi nie pasują jakieś takie wielkie z antenami co ja mam telewizor na niej odbierać
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
Ale nudy
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
boska świnka, ja sie tak wczoraj czułam jak zjadłam chipsy, a nastepna paka czeka jakieś kulki chrupaki specjalne na Halloween
|
|
#368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mmm chrupki
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
można nasze forum znaleść na fb?
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#371 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GK- kciuki będą na pewno ! No i mały będzie zdrów jak rybka !!! Leon fajnie ! Moja koleżanka chce tak synka nazwac [/QUOTE]Cytat:
Może u Ciebie to zadziała.Cieszę się, że Wam się podoba imię dla naszego bobasa. Córcia moja mówi, że ona będzie do niego mówiła "Leonard" Mąż jeszcze co chwilę o Januszu mi wspomina, ale jak dla mnie to przesada. Znajome z facebooka wiedzą dlaczego
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
leeeee ale lecicie ja mam dzis megaaa lenia i bawie ie caly czas z gabrysia naczynia stoja odkurzacz wyciaglam i naa ttm sie skonczylo
ja mam 1 paczke podkladow i 2 paczki podpasek tych duzych z bello boze jak ja to przezyje nie nawidze podpasekkkkkk |
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
AnnaEf będziemy używały podobnych imion: Ty będziesz miała Milanę i Leonarda, a ja mam Milenę i będę miała Leona.
|
#374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tego pokrowca nie da się ściągnąć i uszyć nowego? My tak zrobiliśmy tzn moja mama bo ja to bym w życiu nie doszła jak to zrobić.Są też chyba gotowe do kupienia w sklepie
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hejka Ale mi się dzisiaj nic nie chce... a mamy w domu tyle roboty.Kupiliśmy wczoraj w Ikei wielką garderobę i mąż zaczyna ją skręcać,musimy posegregować ciuchy,i inne "bardzo potrzebne rzeczy"...mam już dość![]() A i w planie mam łazanki, mam ochotę od wczoraj,tylko muszę jechać do sklepu po kapuchę. Co do podkładów to ja mam jedną paczkę i dwie paczki dużych podpasek i trzy sztuki majtek sieteczkowych,wydaje mi się trochę mało. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- A co to za zmiana??? Toż to do Ciebie nie podobne? Może to jakiś jakiś znak? |
|
|
|
|
#376 | |
|
Rozeznanie
|
tak się czuję właśnie
tylko mniej opalona jestem ![]() Cytat:
w każdym razie imię Leon jest idelane. I dla małego chłopca i dla dorosłego faceta. I na tyle jest niespotykane, że nie nudne, ale też na tyle znane, że nie za bardzo szokujące. Doskonały wybór
|
|
|
|
|
#377 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Zaczynamy 37 tydzień ![]() za wszystkie nowe tygodnie. Niteczka - 40 wow ![]() Cytat:
za wizytęCytat:
![]() Cytat:
na jutroTeż mam jutro wizytę ![]() za wybór imienia
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swojego męża też długo przekonywałam do Leona, ale on jest strasznym kibicem piłki nożnej i kiedyś z premedytacją zapytałam o imiona słynnych piłkarzy, to na pierwszym miejscu wymienił Leo Messi i to go przekonało Może u Ciebie to zadziała.Cieszę się, że Wam się podoba imię dla naszego bobasa. Córcia moja mówi, że ona będzie do niego mówiła "Leonard" Mąż jeszcze co chwilę o Januszu mi wspomina, ale jak dla mnie to przesada. Znajome z facebooka wiedzą dlaczego [/QUOTE]Leoś o wiele lepiej jak Janusz : ) |
|
|
|
|
#379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadzam się
|
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry .. ale sie wyyyspalam ..
Teraz pijemy sobie z TŻetem kawke a potem jedziemy po moje wyniki i na zakupy .. Cytat:
Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-10-23 o 10:47 |
|
|
|
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
Zapomniałąm Wam powiedzieć, że ostatnio oparzyłam się w brzuch czajnikiem :/ mam taką wstrętną brązową bliznę koło pępka. Pani dr będzie dumna. A swoją drogą miałam przez chwilę z przerażenia taką wizję, że się wody płodowe zagotowały
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Joł, czekam na kuriera/listonosza bo ma przywieźć kury
znaczy kurczaki hehehehekupiłam 6 kurek jedwabistych ![]() ![]() Dziś humor mam lepszy. Ogólnie sexik z rana jak smietana ![]() ![]() ![]()
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() klask i:gk7 za jutrzejsze usg ![]() :kciuk i:Leoś fajne imie a my znów w czarnej duuuupie z imieniem znow nic sie nam nie podoba ![]() jak nic bedziemy miec bezimienna ![]() jedzie do mnie różowy konik morski z fisher price a miał byc niebieski a teraz mi odbilo na rozowy, gdzie ja w sumie rozowego nie lubie
|
|
|
|
#385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
heheh moje niewyspanie daje mi w kosc no i gabi nie zejdzie do tesciowej nawet na 5 min nic tylko mama i mama mama baw sie mama chodz ale szafe posprzatalam teraz poodkurzam
|
|
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się
![]() Już tyle stron nabiłyście ![]() Gratuluję tygodni i wizyt Dzisiaj ja też mam wizytę.
|
#388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uważaj tam na siebie,to niebezpieczne |
|
|
|
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
pomóżcie mi wybrać ładne motylki do ramek
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Anett staram się uważać, ale nigdy brzuch mi tak nie wystawał i jakoś tak mi z nim niewygodnie. Ciągle o coś zahaczam ja w ogóle chyba jakaś gapowata jestem
|
|
|
|
#390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

).Do tego kupiłam 4 szt majtek siateczkowych jednorazowych (podobno mozna je prać).Ale kazała mi koniecznie siateczkowe żeby nie były z czego innego np z fizeliny bo nie pozwolą założyć.Chociaż i tak z takimi podobno problem...

Martwię się tylko o to co zrobić mężusiowi pysznego na obiad i jak przyjemnie spędzić czas
Ściskam Was i tęsknię

To może jakąś listę stworzyć?

za wizytę
Kroimy: 2016(?)
klask i:

(30/30)
ja w ogóle chyba jakaś gapowata jestem