WORK & TRAVEL USA 2012 - szukam chętnych do wspólnego wyjazdu :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-03, 18:08   #31
zmarszczka20
Przyczajenie

Dot.: WORK & TRAVEL USA 2012 - szukam chętnych do wspólnego wyjazdu :)

Hej
Szukam chętnej osoby na work and travel. Fajnie jeśli znalazłby się ktoś studiujący we Wrocławiu. Myślę, że większość kwestii jest do dogadania, niejeden kompromis na temat wyjazdu jestem w stanie zawrzeć
Kto chętny niech pisze:
zmarszczka20@gmail.com
zmarszczka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 19:25   #32
newlinka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hooooney Pokaż wiadomość
hej!

Ja jestem zdecydowana na 100% na wyjazd. szukam osoby do wspólnego wyjazdu ze Szczecina lub Poznania

Tylko w tych miastach jestem w stanie się spotkać. Zależy mi na jednej osobie która tak jak ja jest zdecydowana. Moi znajomi nie mogą jechać, ponieważ kończę studia licencjackie i robię rok przerwy, oni idą na magisterkę a w sierpniu są testy na te studia, dlatego nie mam towarzysza/towarzyszki.

Oczywistym jest że tam poznamy wiele innych ludzi, natomiast chciałabym mieć z kim jechać i mieć pewną osobę później do podróżowania. Zależy mi najbardziej na NY i jakimś rejsie żeby pozwiedzać turystyczne miejscowości. Do innych miejsc do zwiedzania jestem w stanie się dopasować. Wyjazd u mnie wchodzi w grę już od początku czerwca

Także chętnie się spotkam by pogadać i zadecydować czy chcemy razem jechać!

Mam 21 lat

Agnieszka
Cześć, nadal jesteś chętna na wyjazd Work & Travel w 2012?
Znalazłaś już kompankę ?
Ja jestem zdecycowana. Jeśli masz ochotę, to napisz mi na maila wiadomość:
newlinka@wp.pl

pozdrawiam !
Paulina
newlinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 19:28   #33
newlinka
Przyczajenie

Cześć, nadal jesteś chętna na wyjazd Work & Travel w 2012?
Znalazłaś już kompankę ?
Ja jestem zdecycowana. Jeśli masz ochotę, to napisz mi na maila wiadomość:
newlinka@wp.pl

pozdrawiam !
Paulina
newlinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 19:03   #34
anusia9292
Raczkowanie

GG do anusia9292

hej dziewczyny, widzę, że autorka tematu już znalazła kompankę, ja też kogoś szukam.
chciałabym (chyba:P) skorzystać z iecenter.pl bo z nimi leciał znajomy i był zadowolony, ale jestem też otwarta na propozycje. studiuję w Gdańsku na 1-szym roku
amokwinska@hotmail.com - jeśli któraś byłaby zainteresowana
anusia9292 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-11, 20:22   #35
asik1768
Przyczajenie

Hej ja jestem z Wrocławia i też bardzo chciałabym jechać na work& travel w tym roku tylko nie mam z kim. Jeśli któraś w Was jest zainteresowany to proszę piszcie pozdrawiam
asik1768 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 18:51   #36
zmarszczka20
Przyczajenie

Napisz prosze na mojego maila to wybierzemy sobie jakąs szybsza droge komunikacji:
zmarszczka20@gmail.com
pozdro
Ania
zmarszczka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 11:25   #37
PatriciaM
Przyczajenie

Hej, ja lece 12,13 badź 19 czerwca do Kill Devil Hills praca w Food Lion z firma iecenter, przeglądałam tysiące ofert wybrałam akurat tą firme bo jest najbardziej wiarygodna (wiesz gdzie pracujesz i na jakich warunkach). Szukam kogoś z kim będe mogła wynająć mieszkanie Jeżeli jesteście zdecydowane piszcie. Pozdrawiam
PatriciaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 11:04   #38
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Cytat:
Napisane przez PatriciaM Pokaż wiadomość
Hej, ja lece 12,13 badź 19 czerwca do Kill Devil Hills praca w Food Lion z firma iecenter, przeglądałam tysiące ofert wybrałam akurat tą firme bo jest najbardziej wiarygodna (wiesz gdzie pracujesz i na jakich warunkach). Szukam kogoś z kim będe mogła wynająć mieszkanie Jeżeli jesteście zdecydowane piszcie. Pozdrawiam
Hej, ja dopiero się rozglądam za tymi wszystkimi programami. Wiem trochę późno się za to wzięłam
Też szukam kogoś z kim mogłabym się wybrać, bo samej to tak trochę głupio.

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 22:00   #39
Gabrysia00
Przyczajenie

Dziewczyny!

A macie załatwione już bilety lotnicze? Gdzie szukacie? W jakiej cenie znalazłyście?
Pozdrawiam
Gabrysia00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 21:49   #40
Aniavb2vb
Przyczajenie

Hej dziewczyny
Właśnie z koleżanką jestem na etapie poszukiwania oferty W&T i z chęcią byśmy przyłączyły się do Was Jeszcze nic nie wybrałyśmy... Opcja dla nas: 3 msc pracy a później chcemy zaszaleć w Las Vegas, Los Angeles i pomieszkać w NY. Jesteśmy równie otwarte na inne propozycje
Jakie oferty macie wybrane?
Pozdrawiam X.O
Aniavb2vb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-21, 02:24   #41
Kamila_Krk
Przyczajenie

Hej,ja jestem chętna ! studiuję w Krakowie .Piszcie proszę mi na maila kamila0401@wp.pl .Czekam na maile !pozdrawiam
Kamila_Krk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-21, 19:36   #42
Aniad2
Przyczajenie

Hej z tej strony Ania Pisałam poprzednio, jako Aniavb2vb.
Niestety zapomniałam hasła i mam problemy z ponownym zalogowaniem dlatego założyłam nowego użytkownika .
Dziewczyny piszcie na maila ania-d222@wp.pl ostatnie wiadomości, które dostałam od Was na wizażu nie doszły.
Do usłyszenia
Aniad2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 18:33   #43
Maliza
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aniavb2vb Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Właśnie z koleżanką jestem na etapie poszukiwania oferty W&T i z chęcią byśmy przyłączyły się do Was Jeszcze nic nie wybrałyśmy... Opcja dla nas: 3 msc pracy a później chcemy zaszaleć w Las Vegas, Los Angeles i pomieszkać w NY. Jesteśmy równie otwarte na inne propozycje
Jakie oferty macie wybrane?
Pozdrawiam X.O

A kiedy planujecie wyjechać? Koniec czerwca, czy szybciej?
Maliza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:55   #44
Aniad2
Przyczajenie

Cześć Jak dla mnie to obojętnie... Ja jeszcze nie mam nic wybranego. Myślę, że do soboty coś znajdę. Większość jest od czerwca jakoś ...
Aniad2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 08:33   #45
Maliza
Przyczajenie

Im więcej czytam, tym bardziej nie wiem jakie biuro wybrać Chyba IECenter albo StudentPoint... W każdym razie chciałabym pracować w jakimś dużym mieście ;P
Stary 2012-02-24, 15:40   #46
kknn1234
Przyczajenie

hej dziewczyny

Ja dopiero zaczęłam się rozglądać za wyjazdem na W&T . Chciałabym wyjechać jakoś do połowy czerwca, powrót pewnie do połowy października - najchętniej na wybrzeże albo gdzieś do kasyna. Niestety, trochę już późno jest i pewnie co ciekawsze oferty są już zajęte :/. Myślałam o biurach: Student Point, Foster albo BTC. Plan standardowy: około 3 miesiące praca a później z miesiąc zwiedzania i wypoczynku .
Oczywiście odnośnie terminu, biura czy miejsca pracy mogę się dostosować - najważniejsze dla mnie, żeby nie jechać samemu .

Gdyby któraś z Was nie miała jeszcze towarzyszki na wyjazd to piszcie śmiało : ka.na@onet.pl

Aha, jestem z Warszawy

pozdrawiam!
kknn1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-25, 13:57   #47
Aniavb2vb
Przyczajenie

Nas jest w tej chwili 3 zdeklarowane... Możesz dołączyć My nic jeszcze nie znalazłyśmy, ale w następnym tyg chcemy już się z tym uporać
Aniavb2vb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 03:03   #48
Cisza_
Przyczajenie

Talking Dot.: WORK & TRAVEL USA 2012 - szukam chętnych do wspólnego wyjazdu :)

Podobnie jak autorka postu szukam zdecydowanej na 100% osoby (najchętniej koleżanki), z którą wyruszymy wspólnie na podbój Stanów Zjednoczonych i która będzie chciała pozwiedzać jak najwięcej po zakończeniu pracy. Region jaki mi się marzy to Floryda, ale z tego co przeglądałam oferty biur nie powinno byc z tym problemu, gdyz są dostępne tam miejsca pracy. Mogę jechać 30 czerwca, do konca wrzesnia lub pazdziernika. Milo by bylo jakby osoba byla w zblizonym do mnie wieku, mam 28l. Wylot z Warszawy. Odzywajcie się
Cisza_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 13:46   #49
freeurmaind
Przyczajenie

Hej laski!
Ja też nie mam z kim jechać a dla mnie to już ostatnie studenckie wakacje, dopiero zaczęłam się rozglądać za ofertami, późno ale tak mi się życie poukładało, że mam ochotę wyjechać na koniec świata Najbardziej interesuje mnie NYC, kasyna i Kalifornia i oczywiście jak najwięcej zobaczyć! Wyjazd od połowy czerwca a powrót w połowie października. Może, któraś z was ma podobne upodobania co wyjazdu to niech do mnie napisze na o.czupryńska@wp.pl.
Jestem z Gdańska ale jestem otwarta na wszystkie propozycje
freeurmaind jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 11:20   #50
margotmw7733
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Cisza_ Pokaż wiadomość
Podobnie jak autorka postu szukam zdecydowanej na 100% osoby (najchętniej koleżanki), z którą wyruszymy wspólnie na podbój Stanów Zjednoczonych i która będzie chciała pozwiedzać jak najwięcej po zakończeniu pracy. Region jaki mi się marzy to Floryda, ale z tego co przeglądałam oferty biur nie powinno byc z tym problemu, gdyz są dostępne tam miejsca pracy. Mogę jechać 30 czerwca, do konca wrzesnia lub pazdziernika. Milo by bylo jakby osoba byla w zblizonym do mnie wieku, mam 28l. Wylot z Warszawy. Odzywajcie się
Hej Cisza_
Ja jestem też zdecydowana wyjazdem W&T. Interesuje mnie wschodnie wybrzeże, zastanawiam sie nad czterema biurami:Student Point, Foster, CCUSA,BTC . Data wyjazdu i powrotu w podobnym terminie jak Twoja. Jesli nadal kogoś szukasz to możesz pisać na emial: margotmw@interia.pl
margotmw7733 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 11:29   #51
margotmw7733
Przyczajenie

Hej Cisza_
Hej ja również jestem zdecydowana na W&T i szukam osoby na wspólny wyjazd. Interesuje mnie wschodnie wybrzerze. Zastanawiam się nad czterema biurami :Student Point, Foster, CCUSA,BTC. Jesli chodzi o termin wyjazdu to w podobnym okresie, przy czym wydaje mi się, że bardziej korzystny jest wyjazd ok.15 czerwca (więcej ciekawych ofert). Jesli nadal kogoś szukasz to możesz pisać na: margotmw@interia.pl
margotmw7733 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-01, 09:22   #52
Maliza
Przyczajenie

Czy wybiera się ktoś z Was do pracy w Cedar Point?
Stary 2012-03-01, 13:56   #53
anatomy
Raczkowanie

Cześć, dzis bylam w Camp Leaders i niestety powiedzieli mi, że juz brak miejsc na wyjazd. A bardzo bym chciala wyjechac z jakims programem w tym roku. Gdzie wy sie zglaszacie? Pozdrawiam i piszcie!
anatomy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-05, 15:01   #54
aslotusflower
Przyczajenie

GG do aslotusflower

też bym pojechała, ale niestety kasy brakuje... ale dużo znajomych w zeszłym roku jechało i polecają także świetna decyzja!
Stary 2012-03-13, 11:33   #55
MagdalenaWiktoria
Przyczajenie

Hej!

Też chciałabym wyjechać na W&T jest ktoś chętny?
Jestem z Siedlec koło Warszawy.
Interesuje mnie Masachussetts, a konkretnie Boston.

Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany to piszcie: magdapasik90@gmail.com

Pozdro

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez anatomy Pokaż wiadomość
Cześć, dzis bylam w Camp Leaders i niestety powiedzieli mi, że juz brak miejsc na wyjazd. A bardzo bym chciala wyjechac z jakims programem w tym roku. Gdzie wy sie zglaszacie? Pozdrawiam i piszcie!
Dalej jesteś zainteresowana wyjazdem?
MagdalenaWiktoria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-19, 22:48   #56
magdusiaq
Przyczajenie

Hej dziewczyny!
Zdecydowałam się na wyjazd do USA Poszukuję osoby chętnej która się przyłączy. Jestem z Poznania ale oczywiście moją cechą jest mobilność więc na pewno się dogadamy. Jestem na wstępnym etapie; a więc wybór biura work&travel. Jeśli któraś jest zainteresowania to odzywajcie się. Mój meil: niczyporukm@gmail.com Odwagi dziewczyny!
magdusiaq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 20:21   #57
pepa1971
Przyczajenie

Hej!

Tak jak w temacie, poszukuję osoby do wspólnej przygody
Nie mam jeszcze sprecyzowanego biura, ani miejsca, w które chciałabym pojechać, więc z chęcią się dostosuję lub dołączę do poszukiwań najatrakcyjniejszej oferty.
Mój mail: asinumasinorum@gmail.com

Do usłyszenia! :p
pepa1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 05:55   #58
mejss
Raczkowanie

mój brat poleciał w zeszłym roku, kupił sobie tamtejszą kartę, a ja z Polski z karty Heyah dzwoniłm do niego za 59gr/min. Jeśli lecicie poradźcie to samo swoim rodzicom
mejss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 16:01   #59
Pegus
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez rdme Pokaż wiadomość
nie mam zandego certyfikatu niestety ale cos tam umiem dziewczyny jedziemy na wschodnie wybrzeze a potem rejs bahamy karaiby moja koleznak byla na takim 600$ za tydzien, super !
Zdecydowanie polecam Wam Drogie Panie. W zeszłym roku byliśmy ze znajomymi w sumie grupa ok. 15 osób
Rejs trwał tydzień i były 3 przystanki: Meksyk, Kajmany i Jamajka.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania to zapraszam do kontaktu.
Pegus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 15:09   #60
karolina_0
Raczkowanie

a w 2013 ktos z was jedzie? interesuja mnie glownie jakies sprawdzone oferty czy to przez was czy przez waszych znajomych. niestety w w tym roku wyjazd mi nie wypalil przez to ze wprowadzili zaostrzenia i nie moglam pojechac do pracy do ktorej zawsze jezdzilam a szczerze marzy mi sie jeszcze wrocic do USA bo przygoda byla niezapomniana) duzo czyta sie o oszukanczych biurach lub ofertach ktore na miejscu okazuja sie fikcja dlatego dobrze by bylo pojechac juz na jakies przetarte szlaki moglabym w to zainwestowac gora 7 tysiecy wiec w moim przypadku nie jest to slomiany zapal, brakuje mi tylko osoby do towarzystwa bo tak jak juz jedna z was tu napisala nie kazdy moze sobie pozwolic zeby az tyle zainwestowac
karolina_0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości