Bara bara, bere bere- z nami wyprawisz cudne wesele - PM 2012 cz.30 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-23, 15:25   #4261
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Bara bara, bere bere- z nami wyprawisz cudne wesele - PM 2012 cz.30

tak jedno
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:29   #4262
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
tak jedno
Tż myślał o jednym, ale stwierdziliśmy, że lepiej będzie mieć dwójkę. Tak dla dobra naszego i dzieci

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:31   #4263
kindziulindzia
Zakorzenienie

Nattiv może coś w tym jest w okresie dziewczyny mają różne pomysły

ja odpuściłam "psychicznie" nacisk na dzieci będzie co ma być ważne żeby były zdrowe i grubaśne
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:31   #4264
Nattiv
Zakorzenienie

Tak przeglądam stronę tej kwiaciarni i robili oni dekoracje dla Agnieszki Popielewicz i Kuby Błaszczykowskiego na ich ślubach.

Stary 2012-10-23, 15:35   #4265
kasia_kuku
Zakorzenienie

Laseczki, z tego co się znam, to podwiązanie( a w zasadzie przecięcie) prawidłowe nasieniowodów ( i tak samo jajowodów) jest nieodwracalne = daje 100% pewności, że nie będzie ciąży Nowoczesne metody które dają możliwość odwrócenia tego zabiegu nie mogą być w 100% skuteczne. Wnioskuję, że jest to pewnie laserowe jakieś zaciśniecie. Idę dopytać mamy, ona w tych tematach się zna

edit: http://www.wazektomia.pl/faq

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-10-23 o 15:37
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:42   #4266
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Laseczki, z tego co się znam, to podwiązanie( a w zasadzie przecięcie) prawidłowe nasieniowodów ( i tak samo jajowodów) jest nieodwracalne = daje 100% pewności, że nie będzie ciąży Nowoczesne metody które dają możliwość odwrócenia tego zabiegu nie mogą być w 100% skuteczne. Wnioskuję, że jest to pewnie laserowe jakieś zaciśniecie. Idę dopytać mamy, ona w tych tematach się zna

edit: http://www.wazektomia.pl/faq

Stary 2012-10-23, 15:42   #4267
klaudusk_a
Zakorzenienie

wensday ja karmiłam bardzo krótko bo tylko 3 tygodnie, ponieważ najpierw miałam za słaby pokarm i już w szpitalu po porodzie musieli małą dokarmiać a pózniej nie miałam w ogóle i żadne herbatki czy odpowiednie diety nie pomogły

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:42   #4268
201705121336
Konto usunięte

był program i kolesiowi odwrócili ten zabieg i miał normalnie w spermie b dużą ilość plemników .

nas zwyczajnie na 2 nie stac .poza tym ja nawet dwójki dzieci bym nia chciała bo mam zamiar nadal pracować po macierzu kiedys tam .dla mnie jedno to wystarczająca ilość oby girl była
Stary 2012-10-23, 15:44   #4269
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ja mam cycki w rozmiarze MINUS 65B moje łopatki są większe niż mój biust

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Miałam się odchudzać, a tu mi Tż podstawia orzeszki w czekoladzie

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:45   #4270
201705121336
Konto usunięte

to skoro tak mało karmiłaś to musisz mieć ładne piersi bo po czym moga być brzydsze niż wcześniej ?
Stary 2012-10-23, 15:47   #4271
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
to skoro tak mało karmiłaś to musisz mieć ładne piersi bo po czym moga być brzydsze niż wcześniej ?
bo w czasie ciąży niestety urosły mi o jeden rozmiar a pózniej kiedy już nic pokarmu nie miałam strasznie opadły niby nie są złe, bo od porodu stosuję krem na piersi ale jednak wolałam moje małe a jędrne sprzed porodu

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:49   #4272
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia;37208864[COLOR=Silver
--
[/COLOR]najgorsze jest to, że one nie zejdą buu ... zobaczymy jak bedzie.. smaruje sie i smaruje....
jak nie zejdą to może jakiś laser? nie wiem czy jest cioś takiego na rozstępy.//.
Ja mam rozstepy na pośladkach a waże 42 kg i nawet nie wiem kiedy one mi sie zrobiły ale podejrzewam ze jak rosłam. I prawda jest taka ze jak kogos stac to moze isc na ten laser ale jak rozstepy zaczynaja sie robic i gdy sa czerwone to mozna sie smarowac kremami tylko nie da to za wiele, a jak juz sa białe to pomoze tylko laser badz operacja wyciecia ale po wycieciu jest blizna wiec na jedno wychodzi. Kremy pomoga jedynie zamsakowac je troszeczke ale w usunięciu nie pomoże.
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Laserem można usuwac rozstępy, ale wiadomo ze najlepsza jest profilaktyka i trzeba się mazidłami na rozstępy smarować w trakcie jak brzuch rośnie.
No dokładnie. Bez wzgledu na to czy juz sie pojawiały czy ich nie ma kobieta w ciazy powinna sie smarowac kremami od tego zeby nie pojawiały sie poźniej kiedy juz brzuch jest większy.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-10-23 o 15:50
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:53   #4273
Nattiv
Zakorzenienie

Morał z tego taki, że to faceci powinni zachodzić w ciążę i rodzić. Im to wszystko jedno czy mają rozstępy czy nie

Stary 2012-10-23, 15:55   #4274
magdalennne
Wtajemniczenie

Skończyłam dzisiaj w przedszkolu o 14 i mam wolne w drugiej pracy. Już zapomniałam jak to cudownie być o ludzkiej porze w domu A że R. w pracy do 18 to zrobiłam sobie manicure I może z tego wszystkiego nad pracą trochę popracuję

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ale jestem w☠☠☠☠iona... chciałam sobie posiedziec w pokoju sama, polozyc sie, posmarować sie balsamami i w spokoju obejrzec seriale to mi siostra tż wparowała do pokoju z piwkiem i chipsami i se ogląda serial... ja ☠☠☠ie ;/ ;/ ;/
i chrupie ☠☠☠☠a tymi chipsami ... jak po☠☠☠ana dzis mnie to w☠☠☠☠ia straszliwie!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! a nie wygonie jej przeciez... ☠☠☠☠a zeby chcoiaz mi nie chrupała za uszami

mogłaby chociaż gebe zamykać... a ona nie dość, że nie zamyka geby przy ugryzieniu chipsa to jeszcze tak szybko je gryzie. No chuj mnie strzeli zaraz ja ☠☠☠☠☠☠☠e

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa

DZIEKUJE DO WIDZENIA.
Miciu ale się zdenerwowałaś, w twoim stanie to nie jest wskazane. A oni nie mają swojego telewizora? To wasz pokój, więc nie rozumiem dlaczego ona sobie wchodzi i robi w nim co chce...

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Jak tak gadacie o seksie, to przypomniało mi się, jak kiedys moj kolega ze studiów (studiował także teologię w międzyczasie) opowiadał, że mąż z żoną moze uprawiac seks wyłącznie jak chcą mieć dziecko. Seks ma służyć tylko poczęciu i niczemu więcej. Nabijałysmy sie wtedy z kolezankami, co zrobic jak jedno z małzonkow chce inaczej, na co on, zupelnie szczerze i powaznie, odpowiadał, że trzeba zapanować nad swoimi pragnieniami, bo to grzech i kochać się tylko, gdy chce począć dziecko. Twierdził, że jego rodzice tak robią. Tzn zrobili, bo mają tylko jego i że śpią w osobnych sypialniach, żeby diabeł nie kusil.
Studiowałam na KUL-u i nas uczyli, że celem małżeństwa jest szczęście współmałżonków i zrodzenie potomstwa. Więc dla mnie oczywiste jest, że seks, który dopełnia związek i przynosi owe szczęście nie jest czymś złym. A siłą rzeczy za seksem idzie często potomstwo.

Cytat:
w ramach rozrywki mieliśmy wczoraj wypadek samochodowy ja żyję ale mąż od wczoraj leczy rany bo jestem wściekła jak szerszeń
Cytat:
mój mąż jest idiotą i nie potrafi jeździć jak człowiek tylko jak debil po ostatnim zderzeniu z tramwajem niczego się nie nauczył i nadal uważa że jest mistrzem kierownicy chociaż nie jest, nic się nam nie stało ale mam guza na czole po walnęłam o deskę rozdzielczą
A to wymusił komuś? Dobrze, że nic poważnego się nie stało.

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Przyszłam wam powiedzieć, że żyję. Czasu mało bo moja mama wymyśliła, że sama upiecze ciastka na wesele co w rezultacie wygląda tak, że ja też muszę pomagać i wiele innych osób. Dzisiaj idę na próbną fryzurę jak nie zapomnę to będą zdjęcia na poczcie.

4
Już bliziutko Moja psiapsióła piekła sama z rodziną ciastka na wesele i powiedziała, że drugi raz by się nie zdecydowała.

Cytat:
Właśnie dostałam telefon z kwiaciarni i zapraszają mnie na dzień próbny w czwartek. Wczoraj wysyłałam CV. Chcieli kogoś z doświadczeniem i napisałam im, że go nie mam, ale moją pasją są rękodzieła, mam zdolności manualne i myślę, że bym się sprawdziła na takim stanowisku Nie sądziłam, że zadzwonią, bo dopiero później doczytałam, że chcieli list motywacyjny, a ja trzy zdania tak o napisałam tylko
W tego typu pracach często ważniejsze niż doświadczenie jest zaangażowanie i zainteresowanie. Trzeba to po prostu lubić, wtedy ma się fajne pomysły Trzymam kciuki, żeby dobrze poszło

Cytat:
aaa to też racja! jak czekałam na poczekalni u lekarza domowego wraz z jakimiś babciami, przyszła ciężarna. ładny, delikatny makijaż, włosy ładnie ulozone, ładnie ubrana. Przepuściłam ją przede mną do lekarza, a te babki mówią do mnie - że tez pani ją wpuscila, widać, że jakieś lafiryndzisko wymalowane
Bo jak w ciąży, to powinna wyglądać jak wieloryb w worku... Przestarzałe myślenie.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:57   #4275
201705121336
Konto usunięte

malwus czemu ważysz tak mało ?wg mnie za mało .
mojej sostrze urosły w ciaży o 3 rozm karmiła trzy miechy i powiem wam że cycki ma super .zmalały jej juz wiec ostatecznie ma rozm wieksze niz przed ciążą ale smarowała fisanem nie wiem czy dobrze to napisałam po każdym karmieniu nie wiem czy przed ciążą też nei smarowała czasem .z tym że mleko ściągała
Stary 2012-10-23, 16:01   #4276
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Morał z tego taki, że to faceci powinni zachodzić w ciążę i rodzić. Im to wszystko jedno czy mają rozstępy czy nie
i na wieki wieków amen
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 16:03   #4277
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak i comiesięczne @ też mogliby mieć hehe

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 16:03   #4278
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Już bliziutko Moja psiapsióła piekła sama z rodziną ciastka na wesele i powiedziała, że drugi raz by się nie zdecydowała.

W tego typu pracach często ważniejsze niż doświadczenie jest zaangażowanie i zainteresowanie. Trzeba to po prostu lubić, wtedy ma się fajne pomysły Trzymam kciuki, żeby dobrze poszło
Co do pogrubionego, to ja piekłam wszystkie ciasteczka na wesele, a reszta z kucharką ciasta i wcale nie żałuję Było bardzo przyjemnie i wcale mnie to nie męczyło.

Co do drugiej wypowiedzi, to wiem właśnie, że będą patrzyć na moją kreatywność i nie wiem czego się spodziewać. Bukietów wydziwianych składać nie umiem, na kwiatach się nie znam, ale za to inne dekoracje nie są mi straszne. Uczyłam się robić coś z niczego, a tam niby będę miała wszystko dostępne. No nic, zobaczymy co to będzie chociaż tyle, że jestem jeszcze na świeżo z dekoracjami ślubnymi.

Stary 2012-10-23, 16:09   #4279
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do drugiej wypowiedzi, to wiem właśnie, że będą patrzyć na moją kreatywność i nie wiem czego się spodziewać. Bukietów wydziwianych składać nie umiem, na kwiatach się nie znam, ale za to inne dekoracje nie są mi straszne. Uczyłam się robić coś z niczego, a tam niby będę miała wszystko dostępne. No nic, zobaczymy co to będzie chociaż tyle, że jestem jeszcze na świeżo z dekoracjami ślubnymi.
Wiadomo, że jak nie masz doświadczenia, to bukietów oni Cię nauczą w trakcie pracy. Ale jak wykażesz się zmysłem artystycznym, właśnie swoimi pomysłami, to myślę, że ich zawojujesz. Reszty się nauczysz, jak w każdej nowej pracy

Raaaaany, jak mi się już nie chce siedzieć w tej robocie! Normalnie dziś mam strasznie niechciejski dzień, masakra jakaś!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 16:22   #4280
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Wiadomo, że jak nie masz doświadczenia, to bukietów oni Cię nauczą w trakcie pracy. Ale jak wykażesz się zmysłem artystycznym, właśnie swoimi pomysłami, to myślę, że ich zawojujesz. Reszty się nauczysz, jak w każdej nowej pracy

Raaaaany, jak mi się już nie chce siedzieć w tej robocie! Normalnie dziś mam strasznie niechciejski dzień, masakra jakaś!
Jak dla mnie to mogą dać mi stolik do udekorowania w różnych tonacjach kolorystycznych, stylach i gitara ewentualnie mogę im posklejać pierdółki z makaronu, słomek, szyszek itp.

Stary 2012-10-23, 16:42   #4281
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
wensday ja karmiłam bardzo krótko bo tylko 3 tygodnie, ponieważ najpierw miałam za słaby pokarm i już w szpitalu po porodzie musieli małą dokarmiać a pózniej nie miałam w ogóle i żadne herbatki czy odpowiednie diety nie pomogły
mi na sr mówili, że nie ma czegoś takiego jak słaby pokarm a na oddziałach dokarmiają a nie powinnysmy na to pozwalać. Na początku mamy tylko 10mkl pokarmu ale to wystarczy w zupełności. A pokarmu tworzy się więcej im więcej przystawiamy do piersi. tudzież odciągamy pokarm
No ale jest 5% kobiet, które naprawdę nie mają, nie mogę karmić itp itd..

Albo jak mówią, że dziecko traci swoją wagę np przez pierwsze 2 tygodnie.... że niby to wina mamy bo ma zły pokarm.. bzdura...

Kroimy: 2016(?)

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2012-10-23 o 16:43
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 16:43   #4282
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak dla mnie to mogą dać mi stolik do udekorowania w różnych tonacjach kolorystycznych, stylach i gitara ewentualnie mogę im posklejać pierdółki z makaronu, słomek, szyszek itp.
Może tego będą chcieli Na pewno będą obserwować twoje podejście do klienta, więc dużo się uśmiechaj i z odwagą zagaduj
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 16:49   #4283
MiciaKicia
Zakorzenienie

ta pogoda mnie dobija... ale jestem ospała

Stary 2012-10-23, 16:51   #4284
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
ta pogoda mnie dobija... ale jestem ospała
Nie tylko Ty. Ja bym dziś cały dzień tylko w łóżku przeleżała.

Stary 2012-10-23, 16:56   #4285
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko Ty. Ja bym dziś cały dzień tylko w łóżku przeleżała.
ja leżę na kanapie pod kocem

Teściowa:"X a mówiłaś Monice o jedzeniu?????"
ja ☠☠☠☠☠☠☠eeee... jak bede głodna to zejde zjeść tak?

Stary 2012-10-23, 16:59   #4286
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
ja leżę na kanapie pod kocem

Teściowa:"X a mówiłaś Monice o jedzeniu?????"
ja ☠☠☠☠☠☠☠eeee... jak bede głodna to zejde zjeść tak?
Jak przyjeżdżamy do mojej mamy to Nam jedzenie wciska co pół godziny

Stary 2012-10-23, 17:01   #4287
201705121336
Konto usunięte

ja też słyszałam ze nie ma czegoś takiego jak zły pokarm .
bo puki dziecko pije mleko matki puty ma ochrone .
Stary 2012-10-23, 17:01   #4288
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Jak przyjeżdżamy do mojej mamy to Nam jedzenie wciska co pół godziny
aale w gościnie to też inaczej :P chociaż i tak nie lubie jak ktoś mi cos c iagle proponuje..
ale kurde małym dzieckiem nie jestem żeby mi trzreba było przypominac o jedzeniu ..
nie wychodze z pokoju bo nie mam potrzeby takiej żeby łaizić po domu to zaraz pielgrzymki czy mi czegos nie trzeba a może zjem a może to a co robie.. o jezu.

Stary 2012-10-23, 17:02   #4289
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o fizyczne niedopasowanie, to np. może być sytuacja, gdy facet ma za małego . Kiedyś w jakimś plotkarskim programie TV laski opowiadały o takich różnych sytuacjach i jedna własnie mówiła, że nie dopasała się ze swoim facetem kompletnie, bo ma tak malutkiego, że ona kompletnie nic nie czuje i jest bardzo sfrustrowana tym faktem. Na portalu facet.interia.pl wyczytalam, że najmniejszy penis świata ma 1,5 cm we wzwodzie, to może być powazny problem dla jego kobiety (o ile to w ogole prawda)

p.s. własnie do porannej kawki w pracy poczytywałam o małych penisach, koleżanka akurat kserowala za mną i mowi - a co ty czytasz? macie jakis problem z mężem?

mina koleżanki była za pewne bezcenna

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
To zapinasz pasy i walisz głową w deską - to coś jest nie halo z tymi pasami.
niekiedy pasy się nie blokują zdarza się

ale dziś senna pogoda jeszcze dowiedziałam się że koleżanka poroniła a tak lekko przechodziła ciążę żadnych nudności itp wszystko w porządku zdrowa była a tu bach
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 17:05   #4290
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
ja też słyszałam ze nie ma czegoś takiego jak zły pokarm .
bo puki dziecko pije mleko matki puty ma ochrone .
dokładnie. do 6 miesiecy mozna karmić tylko cycem. Nic nie trzeba wiecej. No ale wiadomo jak są upały albo okres grzewczy to można tam jeszcze jakąś herbatkę podać ewentualnie.
Pokarm jest dopasowany do potrzeb dziecka. Jeden bedzie taki jeden taki, zależy kto jakie dzidzi ma. Jedna bedzie miała pokarm biały a jedna żółtawy i ten żółtawy wcale nie jest zły

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

ale dziś senna pogoda jeszcze dowiedziałam się że koleżanka poroniła a tak lekko przechodziła ciążę żadnych nudności itp wszystko w porządku zdrowa była a tu bach
eh masakra.... naprawdę, nie wyobrażam sobie tego...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości