|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Kupiłam dziś na pocieszenie szmaragdową spódnicę H&M Trend której zdjęcie wklejała Anies
Strasznie mi się spodobała, choć nie do końca mam na nią pomysł![]() Jesień daje mi się mocno we znaki, nie mam na nic siły, a obowiązków przybywa. Będę się musiała jakoś ogarnąć i nauczyć relaksować, bo inaczej marnie skończę. Aktualnie w wypoczynku pomaga mi masło do ciała karmelowo-cynamonowe, jabłkowo-cynamonowa świeczka z Ikei i kieliszek czerwonego wina
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37196884]dziewczyny doradźcie bo jak nie Wy to kto?
![]() chciałam sobie poprawić humor dzisiaj spodniami, no i mam dylemat ![]() mierzyłam burgundowe spodnie w zarze, jeszcze w zeszłym tyg nie pasował mi ich materiał, ale już mi pasuje (nie ma to jak być kobietą ) kolor też mi pasuje, są baaardzo wygodne, ale... strasznie długie, do niskich osób nie należę, a marszczą się i obiecuję nie zamęczać już zdjęciami brać czy odpuścić?[/QUOTE] Jak dla mnie wyglądasz super Długość to nie problem, bo przecież każda krawcowa skróci Ci je o kilka cm ![]() Cytat:
. Wczoraj składałam zamówienie 3 godziny |
|
|
|
|
#1234 | |
|
AGA :)
|
Piękny
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37196884]dziewczyny doradźcie bo jak nie Wy to kto? ![]() chciałam sobie poprawić humor dzisiaj spodniami, no i mam dylemat ![]() mierzyłam burgundowe spodnie w zarze, jeszcze w zeszłym tyg nie pasował mi ich materiał, ale już mi pasuje (nie ma to jak być kobietą ) kolor też mi pasuje, są baaardzo wygodne, ale... strasznie długie, do niskich osób nie należę, a marszczą się i obiecuję nie zamęczać już zdjęciami brać czy odpuścić?[/QUOTE] Moim zdaniem wyglądasz super! Kupiłabym i dała do skrócenia Cytat:
Od przyszłego wtorku zaczynam 2 tygodniowy urlop (oczywiście studia skutecznie uniemożliwiają mi jaki kolkolwiek wyjazd :| i już mam tyle super ważnych rzeczy do załatwienia w tym czasie, że pewnie w ogóle nie odpocznę Eureka! znalazłam chyba winowajcę wysypu ostatnich krostek. Nie chce się wierzyć, ale to woda różana :/ Odstawiałam systematycznie kosmetyki, które wplotłam niedawno do swojej pielęgnacji i po kilku dniach od porzucenia wody różanej wszystkie krostki zniknęły Przelałam ją wczoraj do buteleczki z atomizerem i psikam sobie włosy pachną o tak
|
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37196884]dziewczyny doradźcie bo jak nie Wy to kto?
![]() chciałam sobie poprawić humor dzisiaj spodniami, no i mam dylemat ![]() mierzyłam burgundowe spodnie w zarze, jeszcze w zeszłym tyg nie pasował mi ich materiał, ale już mi pasuje (nie ma to jak być kobietą ) kolor też mi pasuje, są baaardzo wygodne, ale... strasznie długie, do niskich osób nie należę, a marszczą się i obiecuję nie zamęczać już zdjęciami brać czy odpuścić?[/QUOTE] Wystarczy skrócić nogawki i "problem" z głowy. Ja uważam, że ładnie na Tobie leżą.
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia jaki składnik mógłby tak zadziałać, ponieważ skład ma raczej neutralny. Ale dobrze,że znalazłaś winowajcę.
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1238 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zwłaszcza przy porannym wstawaniu. Jak wracam do domu jest już ciemno, a czas mi ucieka w tempie ekspresowym, okazuje się, że "za chwilę" ponownie kładę się spać i powtórka aż do weekendu ![]() Zapachy pomagają zdecydowanie, sama bardzo lubię aromaty o których wspominasz ) to również moje "umilacze" jesienno - zimowych wieczorów.---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Wiedziałam, że przyczyną jest jeden z olejków i teraz już wiem który. Po odstawieniu kosmetyku skóra wraca do normy. Na szczęście znalazłam inne zastosowanie i też używam go do włosów ale więcej na pewno nie kupię.---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Ja również jestem zaskoczona. W moim przypadku po odstawieniu - skóra wraca do stanu "przed". Przetestowałam go kilka razy i za każdym podejściem efekt był ten sam, więc finalnie poszedł w odstawkę. Na szczęście znalazłam inne zastosowanie dla kosmetyku. |
||
|
|
|
#1239 |
|
|
fashionismypassion a widzisz, więc nie tylko ja tak reaguję na róże.
Co gorsza, kupiłam niedawno buteleczkę olejku różanego :/ Szkoda mi go używać do włosów, zużyję na dekolt albo oddam mamie, może jej podpasuje Muszę sobie poszukać innego olejku na twarz.
|
|
#1240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie mogłam namierzyć winowajcy, ale teraz już wiem, że to wina olejku różanego. Po odstawieniu kosmetyku zmiany ustępują. Byłam zaskoczona bo to kosmetyk organiczny, składający się wyłącznie z olejków. Ja swój zaczęłam stosować na szyję, dekolt, dłonie i włosy. Tutaj nie powoduje żadnych reakcji, które mogłbyby wzbudzić niepokój. |
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładny ![]() wrzucam kilka zdjęć, część pochodzi z bloga jednej z wizażanek (http://lunaslookbook.blogspot.com) Przepraszam jeśli się powtarzają |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam sobie ostatnio spódnicę z zary (dzisiaj), jasny sweterek i szarą bluzkę z reserved. Czeka mnie jeszcze kupno płaszcza, ale to razem z mamą, która pomoże mi coś wybrać. Do tej szmaragdowej spódnicy widziałabym koszulę lub ciekawy sweter dla przełamania całości.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2012-10-23 o 17:24 |
|
|
|
|
#1243 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam spodnie i sweter
co do rozmiaru spodni nie jestem do końca przekonana, ale wg Pani z zary rozciągną się ![]() i to moje ostatnie zakupy w tym roku i od teraz będę cieszyć oko Waszymi
|
|
|
|
#1244 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czuję totalny brak energii, do tego o 22:00 już mogłabym iść spać, taka jestem wymęczona. Do tego dzisiaj mnie gardło zaczęło boleć Wolę nie myśleć co będzie za jakiś miesiąc.Jak na razie ratuję się dobrą książką i świeczuszkami Jednak do wiosny to chyba będę wegetować Cytat:
![]() Płaszczyk masz już jakiś upatrzony czy bardziej na żywioł idziesz?
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37215553]kupiłam spodnie i sweter
co do rozmiaru spodni nie jestem do końca przekonana, ale wg Pani z zary rozciągną się ![]() i to moje ostatnie zakupy w tym roku i od teraz będę cieszyć oko Waszymi [/QUOTE]ładnie
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37215553]kupiłam spodnie i sweter co do rozmiaru spodni nie jestem do końca przekonana, ale wg Pani z zary rozciągną się ![]() i to moje ostatnie zakupy w tym roku i od teraz będę cieszyć oko Waszymi [/QUOTE]Bardzo ładnie wyglądasz . A czemu ostatnie w tym roku ?
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37215553]kupiłam spodnie i sweter
co do rozmiaru spodni nie jestem do końca przekonana, ale wg Pani z zary rozciągną się ![]() i to moje ostatnie zakupy w tym roku i od teraz będę cieszyć oko Waszymi [/QUOTE]sweter świetny! na jaki rozmiar spodni się zdecydowałaś?
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
co do rozmiaru spodni nie jestem do końca przekonana, ale wg Pani z zary rozciągną się ![]() i to moje ostatnie zakupy w tym roku i od teraz będę cieszyć oko Waszymi [/QUOTE]mogłabyś zdradzić jakie masz na sobie botki? wyglądają na fajne, szukam podobnych ![]() a spodnie bardzo fajne, też myślę że się rozciągną i nauczona doświadczeniem jeśli tylko się dopinam w mniejsze - biorę
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
co do rozmiaru spodni nie jestem do końca przekonana, ale wg Pani z zary rozciągną się ![]() i to moje ostatnie zakupy w tym roku i od teraz będę cieszyć oko Waszymi [/QUOTE]Bardzo fajne zakupy ![]() Jak Ty dasz radę bez zakupów do końca roku? Ja bym tak nie potrafiła
|
#1250 | ||
|
Konto usunięte
|
dziękuję dziewczyny
Lady, zakupy ostatnie bo czekają mnie w przyszłym miesiącu spore wydatki związane ze zdrowiem a niestety sporo liczą sobie za badania, które muszę wykonać, no i za same wizyty u specjalistów ![]() Złośnica, wzięłam rozmiar S, ale z innego modelu, bardziej "winnego" i bardziej woskowanego: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...IE%20WOSKOWANE ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
ale na żywo jakoś lepiej wyglądają ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
co do rozmiaru spodni nie jestem do końca przekonana, ale wg Pani z zary rozciągną się ![]() i to moje ostatnie zakupy w tym roku i od teraz będę cieszyć oko Waszymi [/QUOTE]Super wyglądasz! ![]() Cytat:
Na pewno chcę prosty, bez ozdób, w kolorze granatowym lub ciemnoszarym.Dzięki
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37216516]może tż coś zasponsoruje na gwiazdkę albo mikołaja
Oj też czekam na święta z nadzieją, że Gwiazdor (bo w Wielkopolsce królują Gwiazdory ) odwiedzi jakąś galerię i podaruje mi jakieś rzeczy z listy "do kupienia" Cytat:
![]() Jak już cosik wybierzesz, to wrzuć nam tu koniecznie zdjęcia
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37216516]dziękuję dziewczyny
Lady, zakupy ostatnie bo czekają mnie w przyszłym miesiącu spore wydatki związane ze zdrowiem a niestety sporo liczą sobie za badania, które muszę wykonać, no i za same wizyty u specjalistów ![]() Złośnica, wzięłam rozmiar S, ale z innego modelu, bardziej "winnego" i bardziej woskowanego: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...IE%20WOSKOWANE ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- wrzucałam ich zdjęcie z bliska tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=292 ale na żywo jakoś lepiej wyglądają ![]() może tż coś zasponsoruje na gwiazdkę albo mikołaja Biedna , ale masz rację, zdrowie najważniejsze! I bardzo dobrze . U mnie póki co wisi w szafie kobaltowy płaszcz i jak się zdecyduję na niego ostatecznie to wam pokażę Póki co waham się czy go nie zwrócić
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37216516]
Lady, zakupy ostatnie bo czekają mnie w przyszłym miesiącu spore wydatki związane ze zdrowiem a niestety sporo liczą sobie za badania, które muszę wykonać, no i za same wizyty u specjalistów ![]() [/QUOTE] najważniejsze aby wszystko dobrze się ułożyło
|
|
#1256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi, że preparat różany zadziałał uczulająco. Tak to niestety jest z naturalnymi kosmetykami, nie wszystkie dają pożądane efekty.
wankaw trzymaj się! Dużo zdrowia. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1260 |
|
Rozeznanie
|
co do rozmiaru spodni nie jestem do końca przekonana, ale wg Pani z zary rozciągną się ![]() i to moje ostatnie zakupy w tym roku i od teraz będę cieszyć oko Waszymi [/QUOTE]Cudny sweter http://mariannan.costume.fi/page/2/ Byłam dzisiaj w Zarze i nie widziałam takiego
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

) kolor też mi pasuje, są baaardzo wygodne, ale... strasznie długie, do niskich osób nie należę, a marszczą się
i obiecuję nie zamęczać już zdjęciami
. Wczoraj składałam zamówienie 3 godziny

Czuję totalny brak energii, do tego o 22:00 już mogłabym iść spać, taka jestem wymęczona. Do tego dzisiaj mnie gardło zaczęło boleć 
?

, ale masz rację, zdrowie najważniejsze!