|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co byście mi doradziły?;)
Cześć, otóż pewnie wyolbrzymiam, ale kto pyta nie błądzi
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- 50 odwiedzin i nic? ![]() Edytowane przez anras21 Czas edycji: 2012-10-23 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co byście mi doradziły?;)
Zaproponuj kino
![]() Nie mów, że NIGDY nie jesteście sami, chociażby przez 2 minuty? ![]() Powiedz po prostu 'grają teraz nowy dobry film [tu nazwa], może byś poszedł ze mną?' A jak się zachowywać? NORMALNIE, bo pomyśli, że jakaś napalona wariatka jesteś ![]() A jak będzie Cię chciał przytulić, to to zrobi sam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z koleżanką wyżej. Zaproponuj spotkanie/kino/czekoladę po szkole
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Poproś go o pomoc w nauce? [jesli wiesz ze z czegos jest dobry]
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No właśnie jakoś nigdy nie ma czegoś takiego, że jesteśmy sami, bo przeważnie chodzę z moimi dwiema przyjaciółkami, a jak nie z jedną, to z drugą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Kino to dobry pomysł. A masz jego numer telefonu? Może zadzwoń do niego/napisz sms zamiast czaić się na gg.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gang Iren
|
Ja bym sprobowala poflirtowac z jego kumplem i zobaczyc jaka bedzie jego reakcja...
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mam jego numer, ale nie jestem pewnie czy to nie stary, jutro się zapytam czy ma nowy i jak coś, zapytam, czy mi poda aktualny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może on sam by chętnie do Ciebie zagadał, ale nie ma jak tego zrobić, bo ciągle wisicie z koleżankami na sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja wtedy zrobilabym prosta rzecz-zdobyla jego nr telefonu
![]() I masz z głowy sprawe ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Dobra rada,czesto tak jest;D
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziś się z nim nie widziałam, a wczoraj tylko się przywitaliśmy i tam gadaliśmy z 5 sekund, ale o numer zapomniałam zapytać. Spróbuję się z nim umówić, a co dalej? I lepiej na tym 1 spotkaniu na pożegnanie zwykłe ' cześc' czy coś więcej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie spinaj się czy masz robić kolejny krok, sama zobaczysz jaka będzie sytuacja na froncie. Czy będzie chciał Ci dać buziaka na pożegnanie w policzek, czy będzie chciał Cie przytulić. Ja bym się nie wychylała przed szereg. Zobacz co on zrobi. A jeśli chodzi o koleżanki to może dobrze byłoby czasami pochodzić bez nadmiernego bagażu po szkole.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Rozmawiaj z nim jak najwięcej,nie unikaj go,ale nie podawaj też mu wszystkiego na tacy,flirtuj z Nim gestami (wykorzystaj to,ze jesteś kobietą i masz przewagę) ale pamiętaj - nie narzucaj się bo Faceci tego nie lubią.Ja bym o spotkanie nigdy pierwsza nie poprosiła o numer tel.też nie.Nie wiem czy wiesz,ale jeśli facetowi zależy to zrobi wszystko żeby Cię zdobyć
![]() Edytowane przez ciekawska90 Czas edycji: 2012-10-26 o 02:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, czy sobie odpuścić.. Pisałam do niego przedwczoraj( zdobyłam nr ;D), zeby przyniósł mi książkę od rosyjskiego ( pozyczałam mu, bo czegoś tam nie miał uzupełnionego). Odpisał że wie, pamięta. A wczoraj napisałam do niego '' hej '', po południu i wieczorem, ale nie odpisał. I nie chce już do niego pisać, bo widzę, że nie chciał chyba mi odpisać, a nie cche się też narzucać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
A może nie miał nic na koncie i dlatego nie odpisał?
Wytłumacz mi jedno wysłałaś mu dwa esy o treści " hej" jeden popołudniu drugi wieczorem ? Dziwisz się, że nie odpisał? Szczerze ja też bym pewnie nie odpisała na taką wiadomość
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
No nie wiem, chyba miał coś na koncie skoro dzień wcześniej mi odpisał?
Sorry, pomyliło mi się, miałam napisać że popołudniu napisałam '' hej '' a wieczorem, czy wejdzie na face popisać, bo nie mam co robić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
wiesz co... ja kiedys tez posluchalam jakichs mądrych rad i zaprosilam chłopaka do kina. Bylam wtedy bardzo młoda i od tej pory wiem ze TO NIE JEST DOBRY POMYSŁ. To byla najgłupsza rzecz jaką mogłam zrobić. Nie pros go do kina bo sie wystraszy i ucieknie. DUUUUZO lepszy jest pomysl z nauka, zeby CI cos wytlumaczył. I jak chcesz do kina to mozesz zasugerować coś w stylu "grają nowego bonda bardzo bym chciala zobaczyc, ale nie mam z kim". Jak bedzie chcial to sam wyczuje aluzje i CIe zaprosi, jesli milczeniem to zbyje to znaczy ze nei chce isc do kina. To jest głupie wyskakiwanie do prawie obcej osoby "hej pojdziesz z emna do kina?". tak robią faceci, nie dziewczyny.
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Coraz więcej ze sobą gadamy
![]() Chce go zaprosić na dwór, na spacer, myślicie że to dobry pomysł? Bo nie wiem, czy sama to zaproponować. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.