|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
A mi 15 do 200.
![]() Kupiłam sobie w Tesco herbatę Teekane Magic Moments, TŻ już mi ją parzy. ![]() I brat mi powiedział, że w nowych okularach wyglądam lepiej. ![]() Ale jak się im przypatrzyłam, to są pęknięte w jednym miejscu, nie wiem co z tym fantem zrobić.
|
|
#3302 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te 2 opinie mogli wystawić właściciel/pracownik. Sprawdzałaś, czy firma jest zarejestrowana w KRS? Może lepiej dopłacić parę zł i wziąć z bardziej wiarygodnego m-sca, a może na wymiance ktoś ma?
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
a to zazdroszczę do tego obowiązkowo, wiec trzeba spinać tyłek i chodzić ja w zeszłym roku zapisałam się na aerobic, na 24 wejścia wykorzystałam chyba z połowę więc dla mnie taka mobilizacja bylaby strzalem w dziesione :P[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;37215554]w ogóle... kolekcjonuję właśnie dane dotyczące Szwecji, bo jutro będę ją prezentowała na Międzynarodowym Dniu Otwartym uczelni... i masakra- boję się ale pewność siebie i odwagę trza trenować pewno, że trza! powodzenia!
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Moderator
|
summerisgone - oczywiście, nikt nie oczekuje 27tys za posta sponsorowanego... ale 5 euro za reklamę którą dziennie zobaczy powiedzmy nawet te 200 osób - to chyba trochę kpina...
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;37217819]Trust, ja bym się bała
Te 2 opinie mogli wystawić właściciel/pracownik. Sprawdzałaś, czy firma jest zarejestrowana w KRS? Może lepiej dopłacić parę zł i wziąć z bardziej wiarygodnego m-sca, a może na wymiance ktoś ma?[/QUOTE]Właśnie się obawiam... Napisałam do nich maila jak wygląda polityka firmy w razie podejrzenia o podróby. Ogółem firma nie jest spółką, więc nie jest wpisana do KRS, jest tylko NIP.
|
#3306 |
|
Raczkowanie
|
a duża różnica jest w cenie? w ogóle ja np. nie jestem zwolenniczką kupowania perfum przez internet, raz osobiście nacięłam się na podróbkę, na szczęście nie byla to proporcjonalnie jakaś wysoka kwota, ale kilka dni po mnie, moja kolezanka zapłaciła za perfumy na allegro ok. 400zł i też przyszły nieoryginalne :/
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
No, jest spora różnica - tutaj z przesyłką 247zł, a w wiarygodnej perfumerii 277zł, czyli 0,40zł na mililitrze.
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam i padam
![]() Na blogu post jesienny (:
|
#3309 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to może i o tym sprzedawcy coś wiedzą
|
|
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;37218680]Sprawdź może tutaj: https://ems.ms.gov.pl/krs/wyszukiwaniepodmiotu[/QUOTE]
Według tej wyszukiwarki jest FRIVOLE (czyli ta perfumeria, która się otwierała ostatnio we Wrocławiu), której jednym z właścicieli jest Jacek Lewandowski, czyli właściciel Frivol (Nowaperfumeria.pl) Obie założone pod tym samym adresem
|
#3312 |
|
Konto usunięte
|
Trust, wiadomo, że trzeba sobie jakoś opinie wyrobić w internecie, ale niech ryzykują inne osoby
![]() jeśli miałabym tyle wydać, wybrałabym pewniejsze źródło. xaggg, nie dziękuję ! Edytowane przez 1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b Czas edycji: 2012-10-23 o 21:08 |
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;37218905]Trust, wiadomo, że trzeba sobie jakoś opinie wyrobić w internecie, ale niech ryzykują inne osoby
![]() jeśli miałabym tyle wydać, wybrałabym pewniejsze źródło.[/QUOTE] Ja podobnie wolałabym być pewna z czym jak z czym, ale z markowymi perfumami czy ciuchami w internecie nie ryzykuję... A tak w ogóle to dobry wieczór padam z nóg, ale popołudnie okazało się nadzwyczaj miłe jak jechałam na spotkanie z Tovą jak stałam w korku to zaczął ze mną flirtować koleś w samochodzie przede mną ostatnio mam strasznie dużo takich sytuacji na mieście, gdzie uśmiecha się do mnie albo puszcza oko jakiś obcy facet - dziwne, że dopiero po moim ślubie się obudzili |
|
|
|
#3314 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3315 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chociaż nie zdarzają mi się, a tak mi się przynajmniej wydaje. Koleżanka mi powiedziała, że dzisiaj jak się uśmiechnęłam i powiedziałam "cześć" do kolegi z grupy to oderwać wzroku ode mnie nie mógł
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha do mnie nikt oczek nie puszcza
pewnie dlatego ze nikogo nie mam,a jak już będę mieć to się zlecą adoratorzy jedyną osobą,której się tak podobam jest teść mojej siostry, zafascynowny zawsze prawi mi tyle komplemetów, że na kolejny rok mi wystarczy nie wiem co on we mnie widzi ale ok,zawsze się śmieje że żałuje,że drugiego syna nie ma,komedia:p
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam do nich maila, zawsze mogę jeszcze napisać, że jestem blogerką i jestem opiniotwórcza, więc wolę się nie sparzyć, żeby potem nie musieć o tym pisać na blogu :P
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
nie zauważałam, bo nie było czego
nie przyciągałam męskich spojrzeń, czasem zdarzył się ktoś kto zagajał rozmowę, ale to zwykle na imprezie jakiejś, gdzie są po temu sprzyjające warunki, a nie w centrum handlowym, na ulicy czy przez szybę samochodu [sic!] ![]() ale tłumaczę to sobie tym, że w ciągu ostatnich kilku miesięcy wzrosła moja pewność siebie i może po prostu emanuję taką energią (jak to ujęła moja przyjaciółka) ![]() aaaa, i kupiłam dziś 2 cienie MACa sobie |
|
|
|
#3319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3320 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podczytuję Cię ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;37219896]Przy zakupach na odległość (internetowych) zawsze możesz w ciągu 10 dni odesłać produkt i żądać zwrotu pieniędzy bez podawania przyczyny. Tak powinien też stanowić ich regulamin
[/QUOTE]Tak stanowi, ale tyczy się to nieuszkodzonych i nieużywanych przedmiotów. A jeśli przetestuję perfumy to uszkodzę ich opakowanie Napisałam do nich jak wygląda polityka firmy i czy faktycznie sprzedają oryginalne produkty (czy mogą to w jakiś sposób udowodnić). Zobaczymy co odpiszą
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wybaczcie moją kilkudniową nieobecność, może Was nadrobię niedługo |
|
|
|
#3323 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Miki
|
|
|
|
#3325 | |
|
Moderator
|
Cytat:
on za mną człapie do toalety (koedukacyjna) i jak już załatwiłam to co miałam wychodzę, myję ręce a koleś do mnie "Kasiuu, czemu ja na Ciebie tak późno trafiłem???" z prawdziwym żalem w głosie. Żal mi się chłopa zrobiło, bo fajny całkiem, ale no sorry bejbe... pogawędziliśmy jeszcze trochę przy stoliku i szuuu do domciu ja do męża, on do ... narzeczonej jak się później okazało... ))
|
|
|
|
|
#3326 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam u psiapsióły i zostawiłam jej kilka kosmetyków ![]() Zapłaciłam mandaty i odebrałam wygrany bon do Rossmanna, kupiłam na razie tylko śliiiczne kolczyki i farbę do włosów ![]() A w lumpku wyhaczyłam dwa ładne sweterki
|
||
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wściekła, zła.... wrrr! Napisałam, skasowałam i trochę ciśnienie mi opadło. Ale tylko trochę. Uhhh! I to jak zawsze przez tą samą osobę wychodzę na osobę złą.
|
|
|
|
#3328 |
|
Moderator
|
cooooo się stało??? :/
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37220141]O, hej Podczytuję Cię ![]() Wyglądają przepysznie![/QUOTE] Miło mi I tak smakują, choć zdecydowanie bardziej wolę ciasto francuskie na słodko. Zeżarłam z 8 i zrobiło mi się niedobrze, chyba się przejadłam ![]() O proszę, kolejna znajoma twarz [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37221780]Czasami jak edytuję posta już po dodaniu to automatycznie wskakuje mi jako wrzucony o godzinie edycji i nie wiem, czemu tak się dzieje ![]() Tak też się zdarza, ale to jeśli pojawia się świeży post, którego wcześniej nie pokazywałam, a dziewczyny mówią o sytuacji, gdy już dodany post przesuwa się na górę jakiś czas po dodaniu ![]() Byłam u psiapsióły i zostawiłam jej kilka kosmetyków ![]() Zapłaciłam mandaty i odebrałam wygrany bon do Rossmanna, kupiłam na razie tylko śliiiczne kolczyki i farbę do włosów ![]() A w lumpku wyhaczyłam dwa ładne sweterki [/QUOTE]U mnie też tak się dzieje Pochwal się zdobyczami
|
|
|
|
#3330 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Założyłam, że po pierwszym rzucie oka po opakowaniu, czcionkach i kolorystyce poznasz bez otwierania, czy są oryginalne, bo już je znasz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

I witam nowe osóbki 
Lush & China Glaze lover!

おはよう! 
Obie założone pod tym samym adresem 

Podczytuję Cię