Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wypadają! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-23, 23:31   #241
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

ide spac bo robie sie glodna
Dobranoc
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 23:45   #242
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

Cytat:
Napisane przez Little Katie Pokaż wiadomość
wybacz o ta torebka z tego postu z flaga http://beautyhairandfashion.blogspot...z-kolejny.html
Spoko, jak coś to mu pokaż, no problem.

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Na słodko oczywiście Na słono też lubię ale z dżemorkiem mniam
Z tą marmoladą wychodzą mega http://2.bp.blogspot.com/-IYtb728raI...0/100_8268.JPG

Cytat:
Napisane przez xsyskax Pokaż wiadomość
Tez zawsze takie pichciłam nie wiem czemu nie pomyslam wcześniej żeby zrobić wersje słoną

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Ale pyszności z chęcią bym je zjadła
Mi póki co zrobiło się niedobrze, chyba za dużo zjadłam

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 00:11   #243
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Np ja to po prostu lubię

Dzisiaj przebiegłam 5km, jestem wykończona i szczęśliwa. Kocham to uczucie po biegu
Ja ostatnioe przebiegłam 200 metrów. Czułam że nie wróce żywa do domu
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Czas na wyżerkę, idę dojeść resztki z obiadu
Ja po prostu lubię jogę Chyba najlepiej zapisać się na zajęcia, które Cię interesują
Odnośnie jogi.
Ja już po. Mam mieszane uczucia. Mam nadzieję, ze dzisiejsze zajęcia wyglądały jak wyglądały, dlatego, ze to było dla wszystkich wprowadzenie. Poza mną, nikt nie miał zupełnie do czynienia z jogą. A ja też niewiele liznęłam.
Nie byłam zachwycona, bo ja chcę potu, wysiłku, rozciągania, zmęczenia. Ale nic z tego nie było. Zdziwiło mnie też to w jaki sposób wykonywaliśmy ćwiczenia. Ekspertem nie jestem, ale nie było to wszystko robione tak jak ja to robiłam wcześniej.
Ale tak czy siak, podobało mi się i będę chodzić. Może to niezbyt wymagająca joga ale jednak joga.
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna

Ja jutro będe robić podobne tylko nadziewane orzechami pekanowymi i syropem klonowym
Cytat:
Napisane przez Little Katie Pokaż wiadomość
wybacz o ta torebka z tego postu z flaga http://beautyhairandfashion.blogspot...z-kolejny.html
Tych torebek juz nie ma. Miałam ją. Kupiłam chyba 4 lata temu. I właśnie wtedy był bum na torebki z flagami. Teraz moze być ciężko.
Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość

I mam kobietki do was pytanie. Z tego wzgledu ze biore leki i nie chce obciazac jeszcze bardziej watroby pomyslalam o plastrach anty. Wiem ze najlepiej popytac sie gin, ale czy ktoras z was je miala?? Chodzi mi tylko o praktyczny aspekt: czy sa wygodne??tzn nie odklejaja sie? nie zbiera sie brud tak jak przy plastrach na rane ??
Ja używam od chyba 3-4 lat. Nie pamiętam dokładnie. Moze mniej, ale nie ważne.
Jestem zadowolona bardzo. Odkleił mi się raz, jak naklejałam na ranie. Na ramieniu źle się trzyma. Teraz naklejam na pośladek i jest git.
Brud niestety sie zbiera. Dookoła robi się czarna otoczka, na kleju, który przykleił do skóry. Ale to można usunąć wacikiem ze spirytusem czy tonikiem. Plaster też się brudzi tak 3 mm dookoła.
Zrobiłabym zdjęcie jak to wygląda po kilku dniach noszenia, ale akurat mam przerwę. Czyli może w przyszłym tygodniu.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 00:27   #244
Ula_87
Wtajemniczenie

Hej
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 00:44   #245
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Hej
Cześć!
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 07:23   #246
Bellitudoo
Zakorzenienie

tylko trzeba pamiętać że plaster też nie omija w stu procentach wątroby.

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

no i trzeba pamiętać żeby nie naklejac ciągle w tym samym miejscu,żeby było dobre wchłanianie. Teoretycznie mają większą skuteczność niż tabletki,bo mniejsza możliwość bledu w stosowaniu
Stary 2012-10-24, 08:03   #247
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

no i trzeba pamiętać żeby nie naklejac ciągle w tym samym miejscu,żeby było dobre wchłanianie. Teoretycznie mają większą skuteczność niż tabletki,bo mniejsza możliwość bledu w stosowaniu
Ja wiem, że to głupie ale jak sobie myślę o plastrach anty to jedyne co mi przychodzi do głowy to "Jakim cudem taki gówniany plasterek działa?" Nie umiałabym mu zaufać
Wiem, że to takie głupie myślenie, po prostu jakoś mnie to odpycha

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 08:23   #248
otako
Zakorzenienie

Wczoraj miałam gościa w kuchni - nietoperz nam wleciał przez okno i sobie wisiał na firance A mieszkam w wieżowcu, prawie na samej górze. W życiu bym nie przypuszczała, że może się pojawić.
Tata przeprowadził akcję ratunkową i go położył na parapecie za oknem.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 08:59   #249
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xsyskax Pokaż wiadomość
Najgorszy moment, wieczór, czas na odpoczynek i zaczyna się myślenie
Pomyśl o tym ilu jeszcze ludzi poznasz albo o jutrzejszym dniu trzeba czymś głowę zając... Książka? Film? Ploty zawsze pomagają
Nie mogę się już doczekać przyszłego tyg, Zero czasu na myślenie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
przyszykowałam sobie fajny podpis pod swoje posty z myślą o was i problemach o których ostatnio rozmawiałyśmy i nie mogę go umieścić podpis ma mieć 300 znaków, przecież to tyle co nic
Jaki?

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

Odnośnie jogi.
Ja już po. Mam mieszane uczucia. Mam nadzieję, ze dzisiejsze zajęcia wyglądały jak wyglądały, dlatego, ze to było dla wszystkich wprowadzenie. Poza mną, nikt nie miał zupełnie do czynienia z jogą. A ja też niewiele liznęłam.
Nie byłam zachwycona, bo ja chcę potu, wysiłku, rozciągania, zmęczenia. Ale nic z tego nie było. Zdziwiło mnie też to w jaki sposób wykonywaliśmy ćwiczenia. Ekspertem nie jestem, ale nie było to wszystko robione tak jak ja to robiłam wcześniej.
Ale tak czy siak, podobało mi się i będę chodzić. Może to niezbyt wymagająca joga ale jednak joga.

Ostatnio już trochę się rozbiegałam i znowu czerpię z tego ogromną przyjemność, zadyszki coraz mniej

U mnie na siłowni też jest joga, podobno świetnie prowadzona. Może jeszcze ta Twoja się "rozkręci"

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam gościa w kuchni - nietoperz nam wleciał przez okno i sobie wisiał na firance A mieszkam w wieżowcu, prawie na samej górze. W życiu bym nie przypuszczała, że może się pojawić.
Ja mam ich pełno za oknem codziennie, ale nigdy nie wleciał zaden do domu

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 09:17   #250
Nerchie
Zakorzenienie

kiedyś miałam podobną sytuację w pracy, ale w środku dnia! Mamy spory półmrok w barze i zamiatam sobie po sobocie, 15 w nd, a coś mi migło. No ptak pewnie, no w☠☠☠☠iona odrazu bo obsrane wszystko będzie. Jak zorientowałam się co to schowałam się za barkiem i czekałam na akcję ratunkową. Nie wierzę w bajkę by wplątywały się we włosy, ale czemu od razu to sprawdzać?

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 09:21   #251
Szotta
Zakorzenienie

mi raz w lesie przeleciał tak nisko, że zahaczył o włosy
A innym razem walnął mi o szybę samochodu

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 09:32   #252
otako
Zakorzenienie

Mój kuzyn kiedyś jednego zgniótł oknem - chciał zamknąć, a on siedział jakoś przy framudze i bach! po nietoperzu.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 09:36   #253
Little Katie
BAN stały

Cytat:
Spoko, jak coś to mu pokaż, no problem.

Z tą marmoladą wychodzą mega http://2.bp.blogspot.com/-IYtb728raI...0/100_8268.JPG

Mi póki co zrobiło się niedobrze, chyba za dużo zjadłam
Dziekuje o tak te marmolady sa mega a najlepsza rozana w goracych paczkach
Cytat:

Odnośnie jogi.

Ja jutro będe robić podobne tylko nadziewane orzechami pekanowymi i syropem klonowym

Tych torebek juz nie ma. Miałam ją. Kupiłam chyba 4 lata temu. I właśnie wtedy był bum na torebki z flagami. Teraz moze być ciężko.
jakim nadzieniem? Ech no nie napalilam sie na torebke a tu
Cytat:
Hej
Little Katie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 09:45   #254
201607180946
Konto usunięte

Cześć Kocurzyco, nie zrażaj się. Pierwsze zajęcia zawsze tak wyglądają, ćwiczenia mogą się wydawać powolne i niedokładne, ale na każdych następnych zajęciach jest coraz więcej elementów dodawanych do poszczególnych asan. Nie da się po prostu od razu zrobić tego idealnie, tak jak w książce. Joga uczy cierpliwości i pokory. U mnie pierwsze zajęcia też było podobnie, instruktorka po prostu chciała nam nakreślić czym jest joga. Np. od początku ćwiczymy psa z głową w dole(tak jest ze wszystkimi asanami, szczególnie trudniejszymi), na każdych zajęciach instruktorka daje nam kolejne wskazówki i więcej wymaga i tym właśnie sposobem nawet się nie zorientowaliśmy, że już umiemy to zrobić poprawnie i to jest super Niby sobie coś tam ćwiczysz, nie wychodzi Ci za bardzo, a przychodzisz na następne zajęcia i łał, udało się, nie wiadomo skąd To nie jest gimnastyka, że masz się tylko spocić, porozciągać, wymęczyć, to jest medytacja w ruchu, której skutkiem ubocznym jest zadbane ciało Nawet w takich prostych, powolnych asanach możesz dać z siebie 100% , ile dasz, tyle z tego wyciągniesz. w każdym razie super, że masz tą jogę
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 10:18   #255
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

witam się z wami z auli wykladowczej-trochę wieje nuda
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 10:24   #256
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
różana oł jea teraz to już muszę zrobić ciastka
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 10:37   #257
Farmetka
Raczkowanie

n0emi
nie chcę Cię martwić ale w zasadzie wszystko jest metabolizowane przez wątrobę, czy weźmiesz anty doustnie czy przykleisz - jeden pies. Mam koleżankę, która najpierw brała doustnie a potem kleiła. Po którymś miesiącu klejenia zaciążyła i to był szok.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
mi raz w lesie przeleciał tak nisko, że zahaczył o włosy
A innym razem walnął mi o szybę samochodu
mnie raz w pracy wleciał nietoperz, byłam po godzinach i sama - wyobraźcie sobie co przeżyłam. Bałam sie tym bardziej bo miałam wtedy długie włosy i nie chciałam aby mmie sie zaplątał. Poza tym od nietoperza można najłatwiej wścieklizną się zarazić.
- Własne naturalki - cały czas

Wymiana:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post61765591
Farmetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:01   #258
201607180946
Konto usunięte

Nie ma ciepłej wody, a muszę umyć włosy
Stary 2012-10-24, 11:11   #259
Farmetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Nie ma ciepłej wody, a muszę umyć włosy
no to ból...
- Własne naturalki - cały czas

Wymiana:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post61765591
Farmetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:26   #260
xsyskax
Zadomowienie

Moja mama używała plastrow i strasznie narzekała, bo wyglądały nieestetycznie, bo się odklejały. Na początku nosiła na ramieniu potem nad posladkiem.

Co do nietoperzy, pamietam jak byłam młodsza i odwiedzałam koleżankę z typowego osiedla. Ich tam było pełno! Bawilysmy się z nimi xD rzucalysmy żółtą piłką tenisową w niebo i one tak ślicznie latały dookoła niej

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
xsyskax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:42   #261
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:

Ja używam od chyba 3-4 lat. Nie pamiętam dokładnie. Moze mniej, ale nie ważne.
Jestem zadowolona bardzo. Odkleił mi się raz, jak naklejałam na ranie. Na ramieniu źle się trzyma. Teraz naklejam na pośladek i jest git.
Brud niestety sie zbiera. Dookoła robi się czarna otoczka, na kleju, który przykleił do skóry. Ale to można usunąć wacikiem ze spirytusem czy tonikiem. Plaster też się brudzi tak 3 mm dookoła.
Zrobiłabym zdjęcie jak to wygląda po kilku dniach noszenia, ale akurat mam przerwę. Czyli może w przyszłym tygodniu.
Dziękuje za opinie Czyli w sumie to nie jest takie zle... skoro dodatkowo da sie umyc
A jak praktycznie to wygglada?? nie zaczepiasz ubraniem?? raczej nie ma szansy sie latwo odkleic?
A jak cenowo?? Podobnie do tabletek??

Cytat:

Nie no oczywiscie, ale obciaza duuuuzo mniej.
Jeszcze o takich rzeczach nie wiem, dopytam ginka.

Zreszta dopiero jak znajde prace moge zaczac o tym myslec.

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Ja wiem, że to głupie ale jak sobie myślę o plastrach anty to jedyne co mi przychodzi do głowy to "Jakim cudem taki gówniany plasterek działa?" Nie umiałabym mu zaufać
Wiem, że to takie głupie myślenie, po prostu jakoś mnie to odpycha
Ja mysle ze to siedzi bardziej w glowie Niektorzy biorac tabletki musza dodatkowo uzywac gumek Ja wiem ze ani ja ani TŻ nie bedziemy miec problemu z panika.
Zreszta tak jak Agusia pisala jest to metoda skuteczniejsza z tego wzgledu, ze przyklejasz chyba raz na iles tam tyg, a tabsy bierzesz codziennie. Dodatkowo np. dostajesz sraczki , wymiotujesz po wzieciu anty i nie wiesz czy zdazyla sie wchlonac czy nie
Ale mimo wszystko tabsy bardzo lubilam I nawet jak mi plastry nie podpasuja to wezme wtedy tabsy

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Dziewczyny dlatego prosilam tylko o opinie co do praktycznosci. To jest normalne ze kazdy wybiera sobie forme antykoncepcji, ktora jest dla niego najodpowiedniejsza. Jedni powiedza, ze gumki sa bleeee - inni ze od tabletek sie tyje i wiele innych...
A to ze ktos zachodzi w ciaze mimo brania srodkow to przeciez jest normalne, bo zadna metoda nie daje 100% ochrony, ale najczesciej jest to wina zlego przyjmowania anty.

I pierwsze co wklepalam w google:
Co to jest efekt pierwszego przejścia
Z punktu widzenia kobiety najważniejszą przyczyną stosowania plastrów jest wygoda natomiast gdy popatrzymy na problem z punktu widzenia lekarza objawia się o wiele bardziej istotny powód takiego postępowania. Organizm ludzki zbudowany jest w taki sposób, że każda substancja jaką zjemy zanim dostanie się do krwioobiegu musi trafić na kontrolę do wątroby. Wątroba jako główne centrum detoksykacji (usuwania trucizn) rozkłada te substancje, które uzna za niebezpieczne. Jest to naturalny mechanizm chroniący nas przed zatruciem. Hormony w pigułkach antykoncepcyjnych podlegają efektowi pierwszego przejścia bowiem są podawane doustnie. Oznacza to, że zanim zaczną działać muszą przejść przez wątrobę, która rozkłada tyle hormonów ile zdoła. 98% hormonu z pigułki zostaje rozłożone a tylko 2% spełnia swoje zadanie. Te 98% podawane codziennie stanowi ogromne obciążenie dla wątroby. Po wielu latach obciążanie tego organu dodatkową pracą może prowadzić do niewydolności, marskości czy innych chorób. Podawanie substancji przez skórę sprawia, że omijają one wątrobę i efekt pierwszego przejścia nie ma miejsca. Pozwala to uniknąć obciążenia naszego centrum detoksykacji i uchronieniem pacjentki przed groźnymi powikłaniami. Wszystko to sprawia, że plastry stają się coraz popularniejszą metodą podawania leków.
Wiem ze nie jestem lekarzem, ale moim zdaniem ma to sens

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
mnie nietoperze przerazaja czasem przy moim domu tez przelatuja brrr
Stary 2012-10-24, 12:03   #262
201612231846
Konto usunięte

Hej! W nocy oglądałam film ,a później nie mogłam zasnąć. . Zasnęłam może o 5 rano . Nie wiem dokładnie. Wiem ,że słyszałam rano rodziców ,którzy wychodzili do pracy.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:

Ciekawe takie plasterki. Ale jeszcze nie dla mnie. Tabletek stosować na pewno nie będę. 1 sprawa to czytałam o skutkach ubocznych. 2 sprawa to TŻ stwierdził ,że nie chce żebym szprycowała organizm tabletkami. Widujemy się tylko w weekendy. Takż głupio byłoby stosować tabletki skoro nie widujemy się zbyt często. Poza tym TŻ doszedł do wniosku ,że woli stosować gumki. Przynajmniej nie mają żadnych negatywnych skutków dla organizmu. A ja go popieram. Wiadomo ,że nie ma 100% pewności co do zabezpieczeń. Ale znając mnie pewnie mogłabym zapomnieć albo przeoczyć ,więc wolę nie ryzykować .
Stary 2012-10-24, 12:07   #263
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Twoje to na bogato

Cytat:
Hej
Hej Co u Ciebie?

Cytat:
różana oł jea teraz to już muszę zrobić ciastka
Świetne są też z nią naleśniki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-24, 12:18   #264
201612231846
Konto usunięte

Czas na śniadanko .
Stary 2012-10-24, 12:20   #265
n0emi
Zakorzenienie

o jaaa Miki, ale narobilas mi ochoty na nalesniki Moja mama zrobila pyszny dzem "nutelka" ze sliwek z czekolada i troche kakao
Stary 2012-10-24, 12:32   #266
pamfilia
Zakorzenienie

aż zjadłam przez to omleta z dżemorkiem na śniadanie
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 12:37   #267
xsyskax
Zadomowienie

Ja zaraz mozarelke z pomidorkiem i ogórkiem na kanapkach wsunę wczoraj zrobiłam ciasto snickers i tezeje w lodówce

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
xsyskax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 12:50   #268
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
o jaaa Miki, ale narobilas mi ochoty na nalesniki Moja mama zrobila pyszny dzem "nutelka" ze sliwek z czekolada i troche kakao
Brzmi pysznie

Cytat:
aż zjadłam przez to omleta z dżemorkiem na śniadanie
A ja kromale z marmoladą

Stary 2012-10-24, 13:15   #269
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Farmetka Pokaż wiadomość
no to ból...
no i umyłam w lodowatej, jakoś przeżyłam
Stary 2012-10-24, 13:35   #270
klaudiam1972
Raczkowanie

A ja oglądam filmiki na wykładzie z geografii , zaciekawił mnie filmik o łysieniu androgenowym , nawet sie troche przestraszyłam bo mnie lecą włosy od 3 miesięcy . Myślałam że to przez 2 antybiotyki które brałam w lipcu , ale teraz mam wątpliwości i jestem lekko przerażona 0.0

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Myśle czy też tabletki anty mogą spowodowac wypadanie włosów ..;/
Ludzie nie potrafią sami czegoś zrobić,
więc mówią, że ty też nie możesz.
Jeśli czegoś chcesz,
to zdobądź to. Kropka."
Podcinanie końcówek : 10.11 .2012
Farbowanie; 12.10.2012
klaudiam1972 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości