|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
|
|
|
|
#513 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
daj znać jak wypróbujesz.
znaczy jak wypróbujesz do smażenia, nie do ubijania na miejscu ![]() Ja się czaiłam na ceramiczną, ale ostudziły mnie opinie,że ponoć smażenie na kropelce tłuszczu to bujda ![]() Cytat:
"taka stara baba i sika pod krzakiem, nie wstyd pani świecić gołym tyłkiem" , albo "czemu pozwala pani temu dziecku sikać mi pod oknem?" na co obrażony babol "bo dziecku się chciało" "to proszę dziecko zaprowadzić do domu" "ale dziecku chce się teraz" na co moja mam: "jeśli dla pani to takie naturalne, że się leje gdzie popadnie, to mi się następnym razem zachce u pani na wycieraczce" a ludzie są obleśni, fakt. Jakiś czas temu w bloku u znajomej, w windzie, na środku podłogi była wielka, śmierdząca kupa. Bynajmniej nie psia
|
|
#516 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
żeby fajnie było i impra i pogaduszki i relaks Cytat:
Cytat:
ad2. też poczytałam , wzięlam latarkę i nic takiego nie znalazłam, Ogoniasty niepogryzion, pies też nie, tylko ja wypsikam sypialnię muchozolem i śpimy w Winterkowej Cytat:
obrzydliwe, może "obwieszczenie" na klatce wywieś , że śmierdzi i że do władz zostanie donos doniesiony ![]()
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
no ale chuop gruboskórny podejrzewam ze niesmaczny - żadne owady go nie gryzą bo ciężko się przebić, skurczysyn jeden
![]() ja się chyba potnę - załąmałam sie o maj got - słodziaczka - nawet nie wiedziałąm że takie coś istnieje - fajowa ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
2. :yyyyy: weź mi nie mów - my dopiero jutro kupimy nie mam gdzie spać 3. no niezłe - oby tylko nie porysowali autka - ale klatkowe obwieszczenia są debest - jaka obeznana |
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak jest Też myślalam, ze to nornica, ale nie. Orzesznica . Mlody twierdzi,że sporo tego żyje u nas, a on obcykany w tych leśno bagiennych stworzonkach
|
|
|
|
|
#519 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Poka hotel? ale jak last minute to nie wiem czy się da w konkretnym hotelu.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#520 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#521 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nie znam Cytat:
o! Cytat:
![]() Cytat:
![]() też się potnę ad2. ale to może dopsz, spróbuj się tam przekimać i sprawdzisz czy pojawią się nowe ugryzienia, wiem, brzmi strasznie, ale zyskasz pewność, bo pluskwy żerują regularnie ![]() ad3. no pierwsze co mi do głowy przyszło i takie anonimowe, bo dzwonić na policaje, na gorącym uczynku, to trochę niebezpiecznie wsród sąsiadów ![]() Cytat:
|
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też w sumie jestem słaba
i leniwabo po 4 latach wróciłam do ryb, bo już nie umiałam bezmięsnych wymyślać potraw i czasu mi brakowało na codzienne osobne gotowanie i rozważam powrót do drobiu, ale mnie odrzuca jak na razie Cytat:
Cytat:
![]() ad 2 nie tnij się |
||
|
|
|
#523 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
o A urodziłam się z takimi ![]() Byłam dziś w Galilu i nie widziałam ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ale mnie gryzie całe lato
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-23 o 21:16 |
|
|
|
|
#525 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie no, musisz ze mną jechać do Edżyptu
|
|
|
#526 |
|
Wpisz tu zomzing
|
fogle jakoś nie ficeu tego Lublyna, ale najszłem wąt dla Murszafa
|
|
|
|
#527 |
|
|
Mursz, fotografuj
![]() Orzesznica Miciel, fontku lubelskiego nie widzisz?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-10-23 o 21:32 |
|
|
|
#530 |
|
|
Nom
Kolor moich odrostów mnie zawsze szokuje, taki jakiś... nie mójKLIK
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#533 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
no więc właśnie miałam po wypłacie kliknąć kolejną flaszkę i po tej gipsowni się zastanawiam... Tego nawet nie ma jak komuś dać w prezencie... Tasmeen -jaśminek, też bym chętnie pchnęła...Mam na szczęście okna na drugą stronę, ale i tak mną rzuca, nawet, jak te 2x dziennie muszę przejść przez klatkę... Koleżanka się na mnie obraziła Bo mnie na FB ciągle zapraszała na wydarzenia z cyklu "okrutnie skatowany pies błaga o pomoc" i z tego się robiły wrzuty w kalendarz... A że mam synchronizację telefonu z FB i kalendarzami innymi, ciągle miałam konflikty wydarzeń i mi notorycznie plumkało jakieś przypomnienie... No to zablokowałam zapraszanie mnie na wydarzenia... Ale jej wytłumaczyłam, że ja to wszystko widzę na jej tablicy... Ale się obraziła... Dlaczego wszyscy się na mnie obrażają??
|
|
#534 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#535 |
|
BAN stały
|
borze, znów mam fazę na tosty z mozzarellą
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i całkeim serio mówię - masz taką urodę, że kolor tylko nadaje ton i zmienia charakter - np we fiolecie wyglądałąś obłędnie acz na pełnoletnią |
|
|
|
|
#537 | |
|
|
Cytat:
![]() Jednak ten kolor mnie znikał. Wyszłam od fryzjera i... od razu zrozumiałam, jak bardzo zwracałam uwagę ludzi - nie tylko facetów - jako blondi, w fiolecie byłam niewidzialna. A efekt postarzenia może jednak jeszcze kiedyś wykorzystam
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ostatnio fazę na czekoladę
Nienorma lny jestem![]() :coj est:Ja u siebie w bramie jeszcze jak mieszkałem w Rio chyba 2 lata temu mieliśmy akcje przez 2 albo 3 miesiące sikanie po klatce ale to nie były małe ilości tylko wielkie kałuże tak jakby ktoś szczochy magazynował do czegoś a później je wylewał![]() A że mieszkam na parterze to nie muszę mówić jak ładnie pachniało zwłaszcza latem I raz się zdarzyła nawet kupa przy wejściu do piwnicy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam już sił...
![]() Godzinę temu zapytałam Amerykanina o tym, co sądzi o wczorajszej debacie. Wypowiada się do teraz - w formie monologu
|
|
|
|
#540 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() kładź się spać, nie zauważy...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

czaaaaaaaaaaaaaaaaaad skąt takie cus czy to wiewiór ? 

mniemam tak tylko
- tylko nie mów że z brudu - może skłąm 
obrzydliwe, może "obwieszczenie" na klatce wywieś 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Bo mnie na FB ciągle zapraszała na wydarzenia z cyklu "okrutnie skatowany pies błaga o pomoc" i z tego się robiły wrzuty w kalendarz... A że mam synchronizację telefonu z FB i kalendarzami innymi, ciągle miałam konflikty wydarzeń i mi notorycznie plumkało jakieś przypomnienie... No to zablokowałam zapraszanie mnie na wydarzenia... Ale jej wytłumaczyłam, że ja to wszystko widzę na jej tablicy... Ale się obraziła... Dlaczego wszyscy się na mnie obrażają??