|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV
Gratuluje wszytskim udanych wizyt
i noworozpoczetych tygodni Today super ze jestes-zagladaj czesciej!! Tai sliczny kombinezon ![]() Ciesze sie ze paciorkowcow brak!! ciekawa jestem jak u mnie wyjdzie to badanie.moja bratowa mowila ze nasz gin robi to na sama koncowke na przedostatniej wizycie wiec u mnie chyba teraz bo bedzie mi brakowalo dwoch dni do pelnych 37 tyg dzis ostatnia luteina idzie
Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-10-23 o 22:50 |
|
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
Ajjj chyba zacznew rodzic bo to w koncu jeszcze 2tyg do pierwszych terminow a nikt sie nie zbiera....chyba ze to sranko dziewczyn cos zapowiada
![]() Marti....te zdjecia boskie po prostu! Laura cudowna, jak laleczka malowana! A co do samochodu..... no skoro byly to na prawde zaufane osoby to baaaaardzo bardzo przykro ze ktos mogl sie tak zachowac.... teraz tylko dojsc kto to i zweryfikowac zaufanie
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz doczytałam, że miska była wcześniej na bank cała. Edytowane przez Sola1 Czas edycji: 2012-10-23 o 22:53 |
|
|
|
|
#874 |
|
Zadomowienie
|
Co do KTG to u mnie w przychodni robia od 36tyg przed wizyta u gin kazdej ciezarnej, wczesniej jesli sa wskazania od lekarza. Mialam ostatnio....zero reakcji mojej macicy:/ ciekawe co bedzie w pon
|
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To masz czas do jutra, bo w czwartek rodzi Weronika. ![]() Mam nadzieję, że częste wizyty w toalecie nie zwiastują jednak porodu, bo ja też je miałam, ale cały czas mam nadzieję, że to po winogronach z Biedronki. Mi narazie - póki co - odpukać w niemalowane drewno- przeszło.
|
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
nowy w sensie nowozakupiony.a tak to 5 latek.
Justa ale jak zweryfikujesz??nikt sie teraz nie przyzna a niepotrzebny niesmak do dwoch niewinnych osob pozostanie chociaz jedna moge na bank wyeliminowac z podejrzen bo wiem ze jakby cos sie takiego stalo to byl powiedzial!!dziewczyny fajn program na 2 leci-dzieci gulagu |
|
|
|
#877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja tez chce urodzic przeciez 25! teraz sobie przypomnialam
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Justa
|
|
|
|
#879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo aż trudno mi uwierzyć w to, że ktoś by się nie przyznał, a jest to zaufana osoba. |
|
|
|
|
#881 |
|
Zadomowienie
|
Skakalam dzis na pilce ale jakos nie czuje zeby cos to dawalo poza tym ze mnie dupsko boli i chodzic nie moge
![]() Martwi mnie tylko tro ze jak zaczne teraz rodzic to te globulki ktore biore moga miec wplyw na dziecko chociaz czop jest, wiec teoretycznie powinno byc ok, ale zostalo mi jeszcze z 7 globulek wiec moze sie zaczac do tego czasu... a nie chce odstawic bo chyba mniejsze zlo te globulki niz stan zapalny
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Sola napewno nie bo ona juz kilka razy byla dogladana przez naszego mechanika i on mowil ze to swieze jest.mowil ze od razu rzucilo sie w oczy nie szlo przeoczyc. no i silnik byl w swietnym stanie zero wyciekow nic. oleju nic nie bral a tu nagle wyzygany olej i miska sklejona.jak ja wzial pierwszy raz po zakupie na kanal zeby przejrzec dokladnie to mowil co i jak.mowil ze musiala bym delikatnie uderzona bo pekniety zbiorniczek i jakies wgniecenie na slupku w srodku bylo.ogladal ja dokladnie.miska byla napewno cala
Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-10-23 o 23:05 |
|
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#886 |
|
Rozeznanie
|
marti zdjęcia przecudne
A co do autka to współczuje. Może zapytaj te osoby którym pozyczałas samochód czy wiedzą coś o tym- wprost bez ogródek?
|
#887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej siostrze kazali chodzić po schodach jak dziecko nie chciało wyjść na świat. Nie wiem czy to coś pomogło, bo chyba i tak miała oksy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Właśnie dlatego muszę wierzyć w te winogrona ![]()
|
|||
|
|
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
Ja lecę spac. Żegnam sie z wami piękniochy! Pa
Dobranoc
|
#889 |
|
Zadomowienie
|
Schody??? hmmm to ide
![]() A tak powaznie to sie nie zapowiada zeby cos sie dzisiaj dzialo wiec ide spac moze i na miesiac przed porodem sie nie da wyspac na zaś ale na 2-3dni na pewno wiec ide spac
|
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
aaa widzialyscie reklame z Auchan?
Pampers po 29,99
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#892 |
|
Wtajemniczenie
|
Marti przepiękne te zdjęcia
sesję noworodkowa też będziesz robić? i współczuję sytuacji z samochodem - przykra sprawa |
|
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero wrocilam .
Caly dzien cos .. jestem padnieta ale szczesliwa . jakos ostatnio duzo energii nabralam .. normalnie jakbym w ciazy nie byla . ![]() Swarovska , Ausetne , Marti - cuudne zdjecia macie Czas sie chyba polozyc do lozeczka .. przytulic do ukochanego .. i spać .. bye
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka oczywiscie noworodkowa bedziemy robic
dostalam odp od Oli i moj mozg nie potrafi jej rozkminic normalnie az wstyd ale tak napisane ze nie zajarzylam.... i nie wiem czy mowiac o podwojnym pakiecie "M" miala na mysli 2x ilosc zdjec z sesji brzuszkowej czy chpzilo jej o ciazowa i noworodkowa-bo wczesniej pytala jaka noworodkowa bym chciala:P napisala mi ze w podwojnym pakiecie porobi mi po 10-15 ujec gratis (a to duzo bo za jedno ujecie trzeba zaplacic 20zl) zacmiona jestem totalnie - az glupio:P lece lulu bo to zaraz 1 godzina Dobranoc a raczej dzien dobry wszytskim ja pewnie smacznie sobie spie (o ile corka juz mnie nie obudzila )
Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-10-24 o 00:30 |
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane moje
co do przygód z kibelkiem to mnie czyści od jakiś 2 tygodni ale od 2 dni już do przesady ![]() Wczoraj się ogoliłam na wyczucie bo nie miałam lusterka mojego i musiałam na wyczucie, ale w sumie nawet dobrze wyszło No i coś mnie nie chce ten poród wziąć i miałam schizy że mi wody idą ale to tylko śluz... Tak mokro miałam w sumie dość mocno i takie dziwne drżenie miałam tam na dole ale poza tym to cisza. ![]() Wczoraj z teściem się pokłóciłam I mąż mnie zdenerwował w nocy! nie mogłam zasnąć, w końcu koło trzeciej usnęłam. Ale moje szczęście długo nie trwało! mężulkowi zachciało się igraszek. No i mnie skubaniec obudził... Ok fajnie, nakręcił mnie porządnie, i już byłam zwarta i gotowa i on też i brzuch mnie bolał jedynie, przez co wygiąć się nie mogłam tak jak on chciał. I wiecie co zrobił?? Obrócił się do mnie dupą i poszedł spać!!! normalnie zostawił mnie tak. Jakbym policzka dostała... Poczułam się wkurzona i gruba, i jak niepełnosprawna jakaś albo trędowata...
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-10-24 o 07:09 |
|
|
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
jeszcze 6 dni ... a dzisiaj zaczynam 39 tydzień ciąży wczoraj koleżanka urodziła przenoszoną 9 dni córę: 2700, 51 cm, maleństwo pisałyście o ktg - ja w tej ciąży nie miałam wcale .... marti86 przecudna Laurka i przepiękne zdjęcia, nie dziwię się, że jesteś zadowolona z sesji a historia z autem smutna, weź tu komuś zaufaj ![]() Weronika, MiciaKicia, Svarowska, Ausente cudne brzuszki halwaya gratuluje kochana rozpoczęcia 40 tygodnia ciąży ![]() Landi ja pitolę, teściu to normalnie a mąż też ekscentryk, ehh..... dzisiaj kilka wizyt więc ogromnie Wam wszystkim kibicuję i trzymam kciuki gratuluję też nowych tygodni ![]() i tradycyjnie już: miłego życzę Wam dnia |
|
|
|
#898 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
![]() ja po wczorajszej wizycie mam takie informacje: koniec współżycia, brzuszek za twardy, więcej lezenia i odpoczywania bo inaczej maluszek możenie dotrwać do naszego ślubu, który jest planowany na 10 listopada (termin z OM mam na 4 grudnia). No więc będziemy się stosowali do zaleceń i mam nadzieję, że mały posiedzi spokojnie do 38 tygodnia (to jeszcze tylko 3 tygodnie Co do KTG to ja nie miałam robionego tak na zlecenie, ale na szkole rodzenia 2 razy sprawdzałyśmy czy wszystko ok z dzieciaczkami wczoraj sluchałam u lekarza serducha małego i też wszystko ok
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Nadrobiłam Was, Marti, ale ta twoja córcia jest śliczna Gratuluję wszystkich nowych tygodni i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!! Muszę iść jutro na krew, bo w piatek wizyta Ja ktg też nie miałam jeszcze robionego. A noc... hmmmm mało ciekawa.... śniło mi się że tata zjadł wszystkie kotlety mielone, które miałybyć dzisiaj na obiad ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Jak macie ochotę to wrzuciłam pare wczorajszych fotek do albumu.
|
#900 |
|
Zadomowienie
|
Nareszcie ktoś wstał, bo miałam wrażenie że jestem tu całkiem sama
ale za to rozwiesiłam już jedno pranie i wstawiłam drugie, opróżniłam zmywarkę i piję już drugą kawkę ![]() jo_manh kurcze no ale nic to, nie pozostaje Ci nic innego jak zastosować się do lekarskich zaleceń ![]() Jasiu piękna sesja, podziwiałam na fb a sen |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

i noworozpoczetych tygodni 

i pytal czy mi cos wiadomo na ten temat bo byla na bank cala.wychodzi na to ze jedna z 3 osob ktore jezdzily poza mna pier>olnely gdzies moja miska i zeby nic nie wyszlo na jaw skleily...problem jest bardziej rozlegly...prawdopodobnie wkutek tego zlecial olej i silnik dostal po dupie(gdzies sie przytarl) i zyga teraz olejem

28.08 2010 Nasz Dzień
normalnie az wstyd ale tak napisane ze nie zajarzylam.... i nie wiem czy mowiac o podwojnym pakiecie "M" miala na mysli 2x ilosc zdjec z sesji brzuszkowej czy chpzilo jej o ciazowa i noworodkowa-bo wczesniej pytala jaka noworodkowa bym chciala:P napisala mi ze w podwojnym pakiecie porobi mi po 10-15 ujec gratis (a to duzo bo za jedno ujecie trzeba zaplacic 20zl)
)
nie mogłam zasnąć, w końcu koło trzeciej usnęłam. Ale moje szczęście długo nie trwało! mężulkowi zachciało się igraszek. No i mnie skubaniec obudził... Ok fajnie, nakręcił mnie porządnie, i już byłam zwarta i gotowa i on też i brzuch mnie bolał jedynie, przez co wygiąć się nie mogłam tak jak on chciał. I wiecie co zrobił?? Obrócił się do mnie dupą i poszedł spać!!!
gratuluję też nowych tygodni
ale za to rozwiesiłam już jedno pranie i wstawiłam drugie, opróżniłam zmywarkę i piję już drugą kawkę