|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
ech usmażyłam rydze dla papy, teraz obrac ziemniory i chyba poczytam z godzinę ksiązkę potem obejrzę na wspólnej i porozwiązuje sudoku. zastanawiam się tez nad poszerzeniem języka angielskiego...
|
#2702 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i patrzcie co mi mąż wysłał wczoraj: http://www.toxel.com/inspiration/201...umes-for-kids/ dziecko homar w garnku Cytat:
Cytat:
![]() (mój tata sobie wymyślił Asia-Pelasia a Pelasia to niby zdrobnienie od Pelagii... ) Cytat:
dziewczęta. byłam na wizycie wczoraj u mojej dr prowadzącej. generalnie bardzo mnie uspokoiła w kwestii bliźniaków. mam o siebie dbać, zdrowo się odżywiać i będzie ok tylko jedna rzecz mnie zasmuciła. liczyłam że popracuje do końca marca a ona mi powiedziała że wykluczone, bo bardzo ważne jest w ciąży bliźniaczej żeby iść na zwolnienie od 20 tyg (czyli od 10.01!). po krótkich negocjacjach ustaliłyśmy że pójdę od lutego ![]() ach! no i oczywiście zmiana terminu ofkors. teraz mamy 04.06. muszę zmienić suwaka.. Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2012-10-24 o 10:05 |
|||||||
|
|
|
#2703 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
czytam sobie Was przy sniadanku które trwa i trwa.. ![]() wstałam około siódmej ..zeszłam do kuchni szybko zrobic sobie sniadanie póki Wiko spał..to taki rytuał ![]() wcześniej od małego wstac coby zdazyc spokojnie przygotowac sobie jedzonko i kawkę wypic.. to też na jednej tacy ..podgrzany kawałek lazanii..bułka z serkiem topionym i szynką.. banan.. szklanka soku Leoś.. jogurt z wiśniami.. oczywiście mała kawa.... no i męczę to i męczę jak nigdy i nawet więcej bo jeszcze czekoladę wcinam i biszkopty i tak skaczę mieląc ciągle buzią ![]() coś czuje ze ta ciąża wprawi mnie w duzą nadwagę na co ciągle czekam bo Ja wiecznie chuda jestem...jedno co mnie zdziwiło.. ze kawa mi w ogóle dzis nie poszła ..coś mnie nawet zemdliło ..a Ja żadnych objawów raczej nie mam
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() Ja zaraz wstaje, ogarne co nieco i na 14tą do ginia na usg ![]() Stresa mam strasznego i to jest silniejsze ode mnie ![]() Zycze Wam milego dzionka |
|
|
|
#2705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chodzę podekscytowana od rana, bo dziś idę do gina na wizyte zastanawiam się czy będę miała usg dowcipne czy już przez brzuszek ![]() Cytat:
super, trzymam za dalszy pozytywny rozwój firmyCytat:
moj brat z żonką i rocznym dzieciątkiem mieszkają w uk i większość ubranek mają właśnie tej firmy.. mała zawsze jest ślicznie ubrana
|
||
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, że nie pamiętam ale który to tydzien??
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
Pracować w nocy nie powinnam, wiem o tym. I gdyby chodziło o samego szefa, to miałabym na to totalnie wywalone i poszłabym na l4, ale nie chce koleżankom problemu robić. Jeszcze niedawno sama waliłam cały tydzień dniówek plus 4 nocki i nie wiedziałam jak się nazywam (bo córka szefa, która już u nas nie pracuje, miała na wszystko wywalone i wszystko było na mojej głowie). I ponieważ wiem jak jest ciężko tak funkcjonować, chcę chociaż trochę pomóc dziewczynom, bo i tak już mnie we wszystkim wyręczają odkąd wiedzą o ciąży. Wzięłam jedną nockę teraz, jedna z pt na sob i tyle. Więcej wiem, że nie dałabym rady- wszystko w granicach rozsądku.
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
to Ty faktycznie stara jesteś
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
jakie stare my czujmy sie na 18 lat
![]() Dziecko odmładza bedzie z kim bajki oglądać i bawić sie
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was w ten brzydko-szary dzień
![]() Byłam oddać krew na badanie- i taka starsza pielęgniarka była genialna ![]() Mówię jej,że poproszę wyniki morfo na maila(będą jeszcze dziś). Ona,że jasne jasne i nie ma problemu. i Dopisuje na karcie do wysyłki "pani prosi o wysłanie na.." i myśli.. ![]() Widać jak mózg chooodzi i mysli, w końcu pyta: jak napisac? M. A. I. L. L. E. A. ? Podyktowałam jej jak,napisała(napisała i tak po swojemu xD) i odkłada kartę (taaaa bo na bank się domyślą jakiego mam maila )No to powiedziałam,że dopiszę jeszcze jedną rzecz żeby wiedzieli o co dokładnie chodzi ![]() Zabawne,że mają taką możliwość a pracownicy nawet nie wytłumaczyli o co chodzi.. ktoś kto by nie zauważył,że adresu mailowego nie ma-nie dostałby wyników-no, może by dostał ale z problemami ![]() Teraz jem śniadanko i stwierdzam,że w każdej pozycji mi niewygodnie
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dopiero 3 listopada idę
|
||
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż starszy, znajomi starsi, wszyscy starsi o minimum 8 lat.. I przez to czasem łapie się na tym,że o kimś w moim wieku powiem,że młodziak
|
|
|
|
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to się czuję i wyglądam na 17![]() Cytat:
![]() ja kiedyś słyszałam rozmowę na ulicy takiej banki ok. 50tki. przez telefon rozmawiała: "no ale to możesz sobie w internecie na tej stronie sprawdzić. jaki adres? no www kropka. hmm.. ale co dalej...?" |
||
|
|
|
#2714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dzień dobry, ja jeszcze leżę ale czas wstać |
|||
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że to tajemnica
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam mysz w piwnicy!!
|
#2717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jestem tego przykładem... ![]() babka po trzydzieste grubo juz a bawie się z synkiem jak gówniarka.. a powaznie to i wygląd sie trochę zmienił..włosy lepsze skóra też ..więcej uśmiechu na twarzy i w ogóle czuje się młodsza.. silniejsza .. jak dawniej a nawet bardziej
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
to ja ię czuje starsza niż jestem(22 lata):P
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałyście o tym przesądzie? że nie można odmawiać kobiecie w ciąży bo myszy zjedzą wszystkie ciuchy?
![]() twój tż ci czegoś odmówił pewnie |
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Margosiu ojjj to pilnie strzeżona tajemnica ale zdradzę Ci, tylko nikomu nie mów ----> aż 10 lat
|
|
|
|
#2721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Tobie jak ktoś odmówi to na pewno bedzie miał "dwie" myszy |
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Pożyczyć Ci moje koty?są niezłe
Jedna kotka jest tak leniwa,że myszy same padna ze śmiechu na jej widok![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
ja mature miałam w 2000 roku
|
#2725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jutro po badaniu mnie zabiera![]() ![]() ej dziewuchy ciągle słysze , że objawem ciązy jest ból sutów a mnie cycki bolą całe a nie sutki i swędza. cxo jest?? pomiędzy mną a TŻ 5 lat
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też bola całe! spać nie mogę przez to i szału dostaję! |
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki a Ja mam młodszego faceta... |
|
|
|
|
#2730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moim zdaniem wiek nie ma znaczenia. Najważniejsze, że się kochamy, rozumiemy, dogadujemy. Choć zdarzają się różne reakcje w towarzystwie.. ja wyznaję teorię, że jeśli komuś to przeszkadza to jego problem
Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2012-10-24 o 10:51 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

super, trzymam
za dalszy pozytywny rozwój firmy
moj brat z żonką i rocznym dzieciątkiem mieszkają w uk i większość ubranek mają właśnie tej firmy.. mała zawsze jest ślicznie ubrana 

to Ty faktycznie stara jesteś