Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-23, 22:14   #4831
muffinka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
basiula ja Ciebie nie będe pocieszać...faceci sa czasem beznadziejni do szpiku kości... a wspominał coś chociaz odnośnie waszego swięta? wie, ze coś obchodzicie? w sumie chyba wie, skoro ma byc kolacja...ja bym mu na złość zrobiła kanapkę i to taką skąpą

chyba pokrzyżowałaś jej plany

taaa, skapa kanapka a tu tz wpada z wypasionym prezentem, to by sie Basiula zdziwila

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

owieczko

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Muffi kontrolujesz ilosc postow ??
a ja mysle i mysle o co kaman znaczy juz zakladac?

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Oli, wariateczko dla panienek B. za nowe umiejetnosci

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Aniolina zdroweczka dla Kasi

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 22:21   #4832
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
wszystkiego naj jeszcze raz mam nadzieje, ze jednak sie tak nie stepil i wpadnie chociaz na glupie czekoladki

dziękuje kochana jak juz pewnie przeczytałaś nic dziś nie dostałam ale mam obiecane

heheh tez sie zastanawiałam o co chodzi Olusi hehe

Olusia dziękuje

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

chociaż tyle, że prezent dla tżta tez dziś nie dotarł dopiero jutro kurier przywiezie hehe to jutro dostanie.....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 22:25   #4833
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość

[/COLOR]chociaż tyle, że prezent dla tżta tez dziś nie dotarł dopiero jutro kurier przywiezie hehe to jutro dostanie.....
to dobrze,jestescie kwita .

Muffinka chyba jeszcze poczekaj,ostatnio malo "piszemy",to troche pewnie to potrwa.Mysle,ze tak przy 4950 poscie zaloz
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 22:50   #4834
kasia_aa
Zadomowienie

ale jzu poźno zaraz zmykam spać, doczytałąm tak na szybko
Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość

Koleżanka walnęła na mnie focha... Bo chciała pożyczyć moją ukochaną kiecke imprezową, a ja jej powiedziałam, żeby się nie obrażała, ale ja nie pożyczam ukochanych ciuchów Zaproponowałam, że coś innego mogę jej pożyczyć - oczywiście nie chce już. Niby mówi, że nie foch, ale już gadka beznadziejna. Łeeeeeeeee
mic sie nie przejmuj zachowanie 5-latki śmieszne

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Wstawiam ostatnie zdjęcie, obiecanych paznokci. Już się nie chwalę więcej
śliczne

Cytat:
no więc zjedlismy kolacje zaraz idzimy brzdąca kąpać a tż powiedział, że nima nic dla mnie i jak pojedziemy do rzeszowa to mi kupi obiecany kiedys pierścionek ( w ubiegłym roku miałam dostać z okazji 1 rocznicy i podziękowanie za niunia ale z kasiorką było krucho i nie dostałam tzn on chciał kupić ale ja nie chciałam ostatnich pieniedzy wydawać na pierscionek) wiec może jednak nie jest taki tępy
noo wiec nie jest tak zle moze to jakiś super full wypas romantik nie jest ale w przypadku facetów liczy sie każdy gest i pamięc wogolenie ma co za dużo wymagać sesese

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość

A i jeszcze dodam że ludzka głupota nie zna granic i stwierdzam że jak się chodzi i patrzy na co niektóre matki to aż żal się ich dzieci robi.... Widziałam dziś pewną sytuację straszną...szła matka, w wózku dziewczynka w wieku około 2-3lata matka tak się na nią darła że idąc za nią wszystko słyszałam i ludzie się oglądali, i na weszła do sklepu ja za nią i ta mała chciała z wózka wyjść, matka darła się ale wkońcu ją odpieła ale z wózka nie wyjeła mała się nachyliła i wypadła z wózka na twarz na sklepowe płytki...a matka co oczywiście darze się na dziecko "co robisz gówniaro! nie umiesz siedzieć spokojnie to masz,dobrze ci tak może się wreszcie nauczysz" i szarpie dziewczynkę z podłogi...no i nie wytrzymałam i do niej mówię "żeby tak nie krzyczała i żeby może zapytała dziecko czy nic je nie boli po upadku i że chyba przydałoby się mała przytulić a nie na nią krzyczeć" dziewczyna tylko na mnie spojrzała ale zmieniła ton i spytała mała czy nic jej nie boli.... ☠☠☠☠a skąd się biorą tacy ludzie..
straszne to normalnie taką to odrazu po głowie trzeba by było walić, nie wiem tacy ludzie to dzieci nie powinni mieć poprostu

Cytat:
Aha.Amelka nauczyla sie otwierac kosze na smieci...Wyrzucilam dzisiaj seler i pietruszke z rosolu,a ta sobie je wyciagala i oczywiscie jadla (rosol2-dniowy).Naturalnie,jak to zobaczylam,to jej nie pozwolilam tego robic
padłąm hehhee

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

a wogole zaczełam juz świąteczne porządki naprawde, postanowiłam juz sie zabrać za kuchnie, porzadkowanie i mycie wewnątrz szafek, bo juz wstyd taki mam bajzel;/ a tak naprawde to nie tyle świąteczne co porpostu niezbędne, nie pamietam kiedy je myłam;/ a boje sie za jak mały pojdzie do żłobka (przyszły piątek!!!!) to jakoś czasu bedzie mało nie smiejscie sie tylko każdego wieczoru bede po trochu cos robic, pozatym zbliża sie rocek wiec też bede miałą najazd rodzinki
ehh doobra ide spać
aaaaa macie jakieś patenty zeby pobrać mocz małemu??;/ ciekawe jak ja to jutro zrobie, musze mu oddać do badania
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 23:14   #4835
janeczka7891
Zadomowienie

heja wieczorem
Wariateczko jestem, jestem ale jakoś weny brak hehe Podczytuje, chociaż wiem,ze od czwartku to ponad tydz mnie nie bedzie tutaj i już pewnie będzie nowy wątek

Olusia mój zaczaił jak się otwiera lodówkę z jednej strony się cieszę bo nauczył się czegoś nowego, z drugiej co chwila zerkam czy nie jest uchylona co by mi się nie rozmroziła Także coś za coś a śmieci to mój bąbel uwielbia do nich zaglądać (też się nauczył). Już nie mówię, że robot kuchenny na ślub co dostaliśmy mi potrzaskał plastiki bo zrzucił z regału, przy tapczanie "obryzł" szczyt - smiesznie to wygląda jak nie wiem. Właścicielka, gdy to zobaczy to nam cene ciepnie za szkody że aż się boje, a tu takie stare meble no i jeszcze tapeta utargana a o plamach na wykładzinie nie wspomne, w ruch już szła soda oczyszczona, vanisch i tak to nie pomogło heh chyba za wiekowe to juz

Oli bidulko dobrze, ze nic wiecej Ci się nie stało

Princ kumpeli przejdzie do następnego razu jak cos bedzie chciała pozyczyc Ja tez pozyczałam ciuchy i niestety często gęsto ze złym skutkiem dla mnie

Muffinko ja podobnie jak Olusia ostatnio zaczełam się zastanawiac nad nowym wątkiem ale faktycznie nie piszemy aż tak na potęgę więc myśle te 50 postów przed koncem jak założysz nowy watek będzie ok

Baszka ładne paznokietki, ja jak bede w Pl jade do sklepu, kupuje klej i zaraz sobie robię Mam nadzieje, ze TZ albo teściowa zajmą się małym i zrobię sobie takie krótkie chociaż co nie będę obgryzać

Basiula widzisz, TZ ładnie się zachował nie ma co narzekać ale wiadomo, ze czasem potrzebujemy więcej spontaniczności

Ehhhh uciekam spać bo kurka wodna zaś się zasiedzę na necie a potem do 3 spać nie potrafie a rano oczy jak 20 gr ledwo się otworzą

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Owieczko masakra, co za sytuacja, brak mi słów ale tak coraz częsciej się zdarza z tego co czytam
Stary 2012-10-24, 06:42   #4836
Oliveira79
Zadomowienie

hej

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 07:18   #4837
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
no więc zjedlismy kolacje zaraz idzimy brzdąca kąpać a tż powiedział, że nima nic dla mnie i jak pojedziemy do rzeszowa to mi kupi obiecany kiedys pierścionek ( w ubiegłym roku miałam dostać z okazji 1 rocznicy i podziękowanie za niunia ale z kasiorką było krucho i nie dostałam tzn on chciał kupić ale ja nie chciałam ostatnich pieniedzy wydawać na pierscionek) wiec może jednak nie jest taki tępy
ale suprajs takie niespodziewajki są najlepsze tylko dlaczego tak późno...musiałaś tyle sie martwić...

dzień dobry
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 08:02   #4838
princessskaa
Wtajemniczenie

Dybry

O rety! śniło mi się, że byłam w ciąży! I z przerażeniem mówię do babki: "ale ja chciałam za dwa lata"

Basiula czasami tż potrafi pomyśleć

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Dziecina woła, wstała

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Koopka i sisi do nocniczka, teraz je mlenio

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Któraś mamusia kiedyś pisała o zjeżdżalni piłeczek na all. I myślę, żeby małej na ur kupić - tylko nie wiem czy to są dwa rodzaje czy nie - bo niby na niektórych pisze 3+, a na innych 9+. Ale jak oglądam fotki to wydają mi się takie same
np
http://allegro.pl/super-fontanna-z-p...716246129.html
http://allegro.pl/happy-ball-fontann...701558341.html
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 09:22   #4839
kasia_aa
Zadomowienie

hej, noc masakra, łeb mi peka, pobudki , i jeszcze taka jedna 1,5 godz na zabawe. Dziewczyny co wtedy robicie z dzieciakami jak chcą sie w nocy bawić w najlepsze?? pozwalacie im czy próbujecie uspać????

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Dybry

Któraś mamusia kiedyś pisała o zjeżdżalni piłeczek na all. I myślę, żeby małej na ur kupić - tylko nie wiem czy to są dwa rodzaje czy nie - bo niby na niektórych pisze 3+, a na innych 9+. Ale jak oglądam fotki to wydają mi się takie same
np
wydaje mi sie ze to to samo
Stary 2012-10-24, 09:38   #4840
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]Któraś mamusia kiedyś pisała o zjeżdżalni piłeczek na all. I myślę, żeby małej na ur kupić - tylko nie wiem czy to są dwa rodzaje czy nie - bo niby na niektórych pisze 3+, a na innych 9+. Ale jak oglądam fotki to wydają mi się takie same
np
W drugim linku na glownym obrazku jest fontanna z Playskool,a sprzedaja happy ball .My mamy ta z playskoola i np Max ja uwielbial,a mala nie jest zainteresowana.Ale moze dlatego,ze zostala nam jedna pileczka i nie skacze tak,jak 4 .Musialabym zobaczyc,czy mozna takie dokupic.

I sie babka zesrala,nie przyjedzie po wozek .Wiem,ze to glupie,ale wczoraj mowilam o sprzedazy wozka kolezance i w momencie,jak powiedzialam,pomyslalam,z e teraz go pewnie nie sprzedam.I sie sprawdzilo
Stary 2012-10-24, 10:16   #4841
kasia_aa
Zadomowienie

Olusia czarownicą???

humor dzis dla odmiany ja mam do dupy, nawet mi sie na spacer nie chce iść, za oknem szaro buro i ponuro

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
W drugim linku na glownym obrazku jest fontanna z Playskool,a sprzedaja happy ball .My mamy ta z playskoola i np Max ja uwielbial,a mala nie jest zainteresowana.Ale moze dlatego,ze zostala nam jedna pileczka i nie skacze tak,jak 4 .Musialabym zobaczyc,czy mozna takie dokupic.
ale Ty masz bystre oko
Stary 2012-10-24, 10:19   #4842
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
Olusia czarownicą???
pssiiiit
Ogolnie rzadko mi sie takie cos zdarza.Jedyne,co potrafie,to sciagnac myslami film w tv ,tz,jak mam na jakis ochote,to za kilka dni leci w telewizji .
Stary 2012-10-24, 10:53   #4843
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dobry

Nynek śpi, witam się z kawką

Pogoda okropna, co chwilę pada brrrrrr

P.S. niebawem kończymy wątek ....

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
56 ----------

np
też☺ mi się wydaję, że obie są identyko, w sensie zastosowanie bo wyglądem wiadomo lekko się różnią

Basiula, a co mu kupiłaś ??

Princ, polecasz Uprowadzoną 2 ?? 03,11 mamy 5tą rocznicę poznania, może pójdziemy na rande vu do kina
Stary 2012-10-24, 11:05   #4844
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Princ, polecasz Uprowadzoną 2 ?? 03,11 mamy 5tą rocznicę poznania, może pójdziemy na rande vu do kina
BARDZO POLECAM ale jak nie oglądaliście 1 części to w necie looknijcie, żeby wiedzieć ocb
Stary 2012-10-24, 11:11   #4845
muffinka90
Zakorzenienie

mlodziez spi, a ja musze do gina i pewie trzeba bedzie go obudzic

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

a co z tytulem? Cos o roczkach napisac czy normalnie jak zwykle?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:24   #4846
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Dobry

Nynek śpi, witam się z kawką

Pogoda okropna, co chwilę pada brrrrrr

P.S. niebawem kończymy wątek ....

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

też☺ mi się wydaję, że obie są identyko, w sensie zastosowanie bo wyglądem wiadomo lekko się różnią

Basiula, a co mu kupiłaś ??

ale sie nie śmiejcie kupiłam mu taki wypaśny zestaw kluczy nasadowych ( bo chciał sobie juz kiedys kupic ale szkoda mu kasy było bo dwie stówy kosztują no i mu sprezentowałam a co najwazniejsze sama zarobiłam na nie i to mi największą radoche sprawia

ooooo właśnie kurier dzwonił, że za 10 minut bedzie musze jeszcze kokarde zastosować i wręczyć heheeh

Stary 2012-10-24, 11:42   #4847
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
ale sie nie śmiejcie kupiłam mu taki wypaśny zestaw kluczy nasadowych ( bo chciał sobie juz kiedys kupic ale szkoda mu kasy było bo dwie stówy kosztują no i mu sprezentowałam a co najwazniejsze sama zarobiłam na nie i to mi największą radoche sprawia

ooooo właśnie kurier dzwonił, że za 10 minut bedzie musze jeszcze kokarde zastosować i wręczyć heheeh
przynajmniej masz pewność ze mu sie spodoba moj tez ma niedługo urodziny i brzdęka mi tu ze chciałby takiego wypasionego pada, bezprzewodowego szmery bajery, ja mu chciałąm kupić serie książek harego potera bo lubi(zreszta ja tez wiec taki troche prezent sobie bym zrobiła )
jak bedzie kasa to mu kupie ksiażki a sam niech sobie kupi pada

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

mogłoby to moje dziecko juz pojść spać
Stary 2012-10-24, 12:06   #4848
owieczka86
Zadomowienie

Muff ja mam propozycje na tytuł "dzieci pierwsze kroczki stawiają a mamy roczki urządzają" hehe ale może lepiej napisz jak wykle bo już się każdy przyzwyczaił :-D

Witam
Nocka super jedna pobudka i spanie we własnym łóżeczku :-D
Dziecko śpi ja robię frytki a później spacer mimo że zimno.
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 12:21   #4849
janeczka7891
Zadomowienie

Dzień dobry
Stary 2012-10-24, 12:21   #4850
nettka_
Zadomowienie

hej

Nocka ok

Paulinka ma katarek i po oczkach widać ,że chora jest biedactwo moje kochane.

aaaa teraz kima

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 12:33   #4851
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
BARDZO POLECAM ale jak nie oglądaliście 1 części to w necie looknijcie, żeby wiedzieć ocb

ten film znamy na pamięć, tak Nas wkręcił

zatem mam już prezent dla tża

Michał już wstał, więc zaraz zupka i spacer. Niestety bez wózka, bo teść pożyczył auto z...wózkiem nie wiem jak ja przetrwam ten spacerek

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:

super, czemu mamy się śmiać. Ja też lubię praktyczne prezenty, bo wiem, że na 100% będą trafione

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Muff ja mam propozycje na tytuł "dzieci pierwsze kroczki stawiają a mamy roczki urządzają" hehe ale może lepiej napisz jak wykle bo już się każdy przyzwyczaił :-D

.

normalnie poetka z Ciebie

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-10-24 o 12:29
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 13:38   #4852
olka1610
Rozeznanie

Dzień dobry
Jakoś nie mam weny, małą ciągle mi przy nogach wisi, na spacer nie pójdziemy bo zimno i wieje...

basiula
bardzo fajny prezent, też lubię praktyczne prezenty
Stary 2012-10-24, 14:03   #4853
dominej
Raczkowanie

Witam się

Przepraszam, że sie nie odzywam, ale od wczoraj bawię się w pania sekretarkę- zastępuję koleżankę i po prostu dostaję nerwicy od dźwięku ciągle dzwoniącego telefonu
Najgorzej, że oprócz obsługi centrali i sekretariatu musze robić swoje - a to nie jest łatwe-bo tu się w ogóle nie można skupić!!!!!!!!
Jesczez tylko jutro i będe miała czas na wizaz
Buziaki dla Was maminki i dla wszystkich maluszków

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 16:04   #4854
nettka_
Zadomowienie

:d:d:d:d

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 16:55   #4855
olka1610
Rozeznanie

dziewczyny od jutra do niedzieli w tesco -30% na całą odzież/obuwie
nettka widzę humor dopisuje
Stary 2012-10-24, 16:57   #4856
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
pssiiiit
Ogolnie rzadko mi sie takie cos zdarza.Jedyne,co potrafie,to sciagnac myslami film w tv ,tz,jak mam na jakis ochote,to za kilka dni leci w telewizji .
dobre i to
Cytat:
mój też lubi takie prezenty
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 17:46   #4857
Oliveira79
Zadomowienie

witam się po południowo
i bezwypadkowo

Cytat:

Oli jak pech to pech
a wy z tztem i synek tez mieliscie pozno zeby? Mozesz zawsze zrobic oznaczenie poziomu wit D we krwi, jak jest niedobor to zabki nie wychodza z tego co mi wiadomo
Oli też miał późno zęby, ale chyba nie aż tak a my z tż to już w ogóle nie mam pojęcia
a z tym oznaczeniem wit D to jest jakis punkt zaczepienia, dzięki zapytam przy okazji naszą dr

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:

a co z tytulem? Cos o roczkach napisac czy normalnie jak zwykle?
ja bym nie zmieniała tytułu, obecny mi pasuje, poza tym wszystkie się już chyba przyzwyczaiłyśmy...
a poza tym same nieraz "śmiejemy się" z tytułów innych wątków bo tym co wymyślają wydają się one super, a z zewnątrz to czasem są śmieszne i niekoniecznie fajne
ale to tylko moja zdanie - a Ty Muff zrób jak uważasz

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 18:44   #4858
wariateczka88
Zadomowienie

Hej
boszzz co za dzien ...

olka o mowisz promo na odziez?
ja wypatrzylam super sliczny sweterek,ale cena 70zl mnie odstarszyla troche
ale ale tz-et powiedzial ze jak chce to mam go brac,wow i jestem w takim szoku ze teraz nie wiem,brac czy nie

princ juz Ci sie rodzenstwo dla malej śni?

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 20:02   #4859
basiula19
Zadomowienie

jejku ale ty spokój gdzie sie podziewacie????

mój niunio spi już wykąpany najedzony a ja jakaś taka dziwna dzisiaj chodze tak nic mi sie nie chce tylko ziewam a w nocy przecież śpie bo niunio pięknie śpi teraz sie dopiero koło 5 mi obudzi na mlenio i pośpimy dalej do 8 minimum.......

zaczynam powoli żałować że mamy ten keyboard w pokoju mały co chwile tam lata i dopomina sie żeby mu włączyć i brzdękoli oczywiście musi być głośno jak mu każe sciszyć albo sama przycisze to sie kłóci coś do mnie i podgłasnia no ale nic jak lubi niech gra może ma talent do tego hehhe chciałabym żeby grał na czymś tzn na jakims instrumencie nie na moich nerwach hehehe

Stary 2012-10-24, 20:24   #4860
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
princ juz Ci sie rodzenstwo dla malej śni?
Sama siebie przeraziłam bo to nie czas jeszcze hehe

Miałyśmy miły dzień, były u nas dwie koleżanki, zabawiały Roksankę. Tż poszedł właśnie położyć małą, po długiej zabawie w ganianego - super widok, jak mężczyzna jest prawdziwym tatusiem, a nie tylko dawcą plemników

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość
dziewczyny od jutra do niedzieli w tesco -30% na całą odzież/obuwie
Trzeba się wybrać Potrzebuje szalika, czapki i rękawic

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość
na spacer nie pójdziemy bo zimno i wieje...
My pomimo to chodzimy na krótko, ale jednak. Zresztą, kto by zakupy zrobił hehe

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Baha i jak spacer? bez wózka? znaczy szedł czy go nosiłaś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości