|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Cytat:
taaa, skapa kanapka a tu tz wpada z wypasionym prezentem, to by sie Basiula zdziwila ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- owieczko ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- a ja mysle i mysle o co kaman znaczy juz zakladac?---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Oli, wariateczko dla panienek B. za nowe umiejetnosci![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Aniolina zdroweczka dla Kasi
|
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() heheh tez sie zastanawiałam o co chodzi Olusi hehe Olusia dziękuje ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- chociaż tyle, że prezent dla tżta tez dziś nie dotarł dopiero jutro kurier przywiezie hehe to jutro dostanie.....
|
|
#4833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Muffinka chyba jeszcze poczekaj,ostatnio malo "piszemy",to troche pewnie to potrwa.Mysle,ze tak przy 4950 poscie zaloz |
|
|
|
|
#4834 | |||||
|
Zadomowienie
|
ale jzu poźno zaraz zmykam spać, doczytałąm tak na szybko
Cytat:
śmieszneCytat:
![]() Cytat:
moze to jakiś super full wypas romantik nie jest ale w przypadku facetów liczy sie każdy gest i pamięc wogole nie ma co za dużo wymagać sesese![]() Cytat:
normalnie taką to odrazu po głowie trzeba by było walić, nie wiem tacy ludzie to dzieci nie powinni mieć poprostuCytat:
![]() hehhee---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- a wogole zaczełam juz świąteczne porządki naprawde, postanowiłam juz sie zabrać za kuchnie, porzadkowanie i mycie wewnątrz szafek, bo juz wstyd taki mam bajzel;/ a tak naprawde to nie tyle świąteczne co porpostu niezbędne, nie pamietam kiedy je myłam;/ a boje sie za jak mały pojdzie do żłobka (przyszły piątek!!!!) to jakoś czasu bedzie mało nie smiejscie sie tylko każdego wieczoru bede po trochu cos robic, pozatym zbliża sie rocek wiec też bede miałą najazd rodzinkiehh doobra ide spać ![]() aaaaa macie jakieś patenty zeby pobrać mocz małemu??;/ ciekawe jak ja to jutro zrobie, musze mu oddać do badania
|
|||||
|
|
|
#4835 |
|
Zadomowienie
|
heja wieczorem
Wariateczko jestem, jestem ale jakoś weny brak hehe Podczytuje, chociaż wiem,ze od czwartku to ponad tydz mnie nie bedzie tutaj i już pewnie będzie nowy wątek Olusia mój zaczaił jak się otwiera lodówkę z jednej strony się cieszę bo nauczył się czegoś nowego, z drugiej co chwila zerkam czy nie jest uchylona co by mi się nie rozmroziła Także coś za coś a śmieci to mój bąbel uwielbia do nich zaglądać (też się nauczył). Już nie mówię, że robot kuchenny na ślub co dostaliśmy mi potrzaskał plastiki bo zrzucił z regału, przy tapczanie "obryzł" szczyt - smiesznie to wygląda jak nie wiem. Właścicielka, gdy to zobaczy to nam cene ciepnie za szkody że aż się boje, a tu takie stare meble no i jeszcze tapeta utargana a o plamach na wykładzinie nie wspomne, w ruch już szła soda oczyszczona, vanisch i tak to nie pomogło heh chyba za wiekowe to juz Oli bidulko dobrze, ze nic wiecej Ci się nie stało ![]() Princ kumpeli przejdzie do następnego razu jak cos bedzie chciała pozyczyc Ja tez pozyczałam ciuchy i niestety często gęsto ze złym skutkiem dla mnie ![]() Muffinko ja podobnie jak Olusia ostatnio zaczełam się zastanawiac nad nowym wątkiem ale faktycznie nie piszemy aż tak na potęgę więc myśle te 50 postów przed koncem jak założysz nowy watek będzie ok ![]() Baszka ładne paznokietki, ja jak bede w Pl jade do sklepu, kupuje klej i zaraz sobie robię Mam nadzieje, ze TZ albo teściowa zajmą się małym i zrobię sobie takie krótkie chociaż co nie będę obgryzać ![]() Basiula widzisz, TZ ładnie się zachował nie ma co narzekać ale wiadomo, ze czasem potrzebujemy więcej spontaniczności ![]() Ehhhh uciekam spać bo kurka wodna zaś się zasiedzę na necie a potem do 3 spać nie potrafie ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Owieczko masakra, co za sytuacja, brak mi słów ale tak coraz częsciej się zdarza z tego co czytam
|
#4836 |
|
Zadomowienie
|
hej
|
#4837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko dlaczego tak późno...musiałaś tyle sie martwić...![]() dzień dobry
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Wtajemniczenie
|
Dybry
![]() O rety! śniło mi się, że byłam w ciąży! I z przerażeniem mówię do babki: "ale ja chciałam za dwa lata" Basiula czasami tż potrafi pomyśleć ![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Dziecina woła, wstała ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Koopka i sisi do nocniczka, teraz je mlenio ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Któraś mamusia kiedyś pisała o zjeżdżalni piłeczek na all. I myślę, żeby małej na ur kupić - tylko nie wiem czy to są dwa rodzaje czy nie - bo niby na niektórych pisze 3+, a na innych 9+. Ale jak oglądam fotki to wydają mi się takie same ![]() np http://allegro.pl/super-fontanna-z-p...716246129.html http://allegro.pl/happy-ball-fontann...701558341.html |
|
|
|
#4839 | |
|
Zadomowienie
|
hej, noc masakra, łeb mi peka, pobudki , i jeszcze taka jedna 1,5 godz na zabawe. Dziewczyny co wtedy robicie z dzieciakami jak chcą sie w nocy bawić w najlepsze?? pozwalacie im czy próbujecie uspać????
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.My mamy ta z playskoola i np Max ja uwielbial,a mala nie jest zainteresowana.Ale moze dlatego,ze zostala nam jedna pileczka i nie skacze tak,jak 4 .Musialabym zobaczyc,czy mozna takie dokupic.I sie babka zesrala,nie przyjedzie po wozek .Wiem,ze to glupie,ale wczoraj mowilam o sprzedazy wozka kolezance i w momencie,jak powiedzialam,pomyslalam,z e teraz go pewnie nie sprzedam.I sie sprawdzilo
|
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zadomowienie
|
Olusia czarownicą???
![]() humor dzis dla odmiany ja mam do dupy, nawet mi sie na spacer nie chce iść, za oknem szaro buro i ponuro ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4842 |
|
Wtajemniczenie
|
pssiiiit
![]() Ogolnie rzadko mi sie takie cos zdarza.Jedyne,co potrafie,to sciagnac myslami film w tv ,tz,jak mam na jakis ochote,to za kilka dni leci w telewizji .
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Nynek śpi, witam się z kawką ![]() Pogoda okropna, co chwilę pada brrrrrr P.S. niebawem kończymy wątek .... ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Basiula, a co mu kupiłaś ?? Princ, polecasz Uprowadzoną 2 ?? 03,11 mamy 5tą rocznicę poznania, może pójdziemy na rande vu do kina
|
|
#4844 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- a co z tytulem? Cos o roczkach napisac czy normalnie jak zwykle? |
|
|
|
#4846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale sie nie śmiejcie kupiłam mu taki wypaśny zestaw kluczy nasadowych ( bo chciał sobie juz kiedys kupic ale szkoda mu kasy było bo dwie stówy kosztują no i mu sprezentowałam a co najwazniejsze sama zarobiłam na nie i to mi największą radoche sprawia ![]() ooooo właśnie kurier dzwonił, że za 10 minut bedzie musze jeszcze kokarde zastosować i wręczyć heheeh
|
|
#4847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj tez ma niedługo urodziny i brzdęka mi tu ze chciałby takiego wypasionego pada, bezprzewodowego szmery bajery, ja mu chciałąm kupić serie książek harego potera bo lubi(zreszta ja tez wiec taki troche prezent sobie bym zrobiła![]() )jak bedzie kasa to mu kupie ksiażki a sam niech sobie kupi pada ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- mogłoby to moje dziecko juz pojść spać
|
|
|
|
|
#4848 |
|
Zadomowienie
|
Muff ja mam propozycje na tytuł "dzieci pierwsze kroczki stawiają a mamy roczki urządzają" hehe ale może lepiej napisz jak wykle bo już się każdy przyzwyczaił :-D
Witam Nocka super jedna pobudka i spanie we własnym łóżeczku :-D Dziecko śpi ja robię frytki a później spacer mimo że zimno.
|
#4849 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
|
#4850 |
|
Zadomowienie
|
hej
Nocka ok Paulinka ma katarek i po oczkach widać ,że chora jest biedactwo moje kochane.aaaa teraz kima
|
#4851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten film znamy na pamięć, tak Nas wkręcił zatem mam już prezent dla tża ![]() Michał już wstał, więc zaraz zupka i spacer. Niestety bez wózka, bo teść pożyczył auto z...wózkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
super, czemu mamy się śmiać. Ja też lubię praktyczne prezenty, bo wiem, że na 100% będą trafione ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
normalnie poetka z Ciebie
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-10-24 o 12:29 |
|||
|
|
|
#4852 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Jakoś nie mam weny, małą ciągle mi przy nogach wisi, na spacer nie pójdziemy bo zimno i wieje... basiula bardzo fajny prezent, też lubię praktyczne prezenty
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
Witam się
![]() Przepraszam, że sie nie odzywam, ale od wczoraj bawię się w pania sekretarkę- zastępuję koleżankę i po prostu dostaję nerwicy od dźwięku ciągle dzwoniącego telefonu Najgorzej, że oprócz obsługi centrali i sekretariatu musze robić swoje - a to nie jest łatwe-bo tu się w ogóle nie można skupić!!!!!!!! Jesczez tylko jutro i będe miała czas na wizaz ![]() Buziaki dla Was maminki i dla wszystkich maluszków
|
#4854 |
|
Zadomowienie
|
:d:d:d:d
|
#4856 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4857 | |
|
Zadomowienie
|
witam się po południowo
i bezwypadkowo Cytat:
a my z tż to już w ogóle nie mam pojęcia a z tym oznaczeniem wit D to jest jakis punkt zaczepienia, dzięki ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- ja bym nie zmieniała tytułu, obecny mi pasuje, poza tym wszystkie się już chyba przyzwyczaiłyśmy... a poza tym same nieraz "śmiejemy się" z tytułów innych wątków bo tym co wymyślają wydają się one super, a z zewnątrz to czasem są śmieszne i niekoniecznie fajne ale to tylko moja zdanie - a Ty Muff zrób jak uważasz
|
|
#4858 |
|
Zadomowienie
|
Hej
boszzz co za dzien ... olka o mowisz promo na odziez? ja wypatrzylam super sliczny sweterek,ale cena 70zl mnie odstarszyla trocheale ale tz-et powiedzial ze jak chce to mam go brac,wow i jestem w takim szoku ze teraz nie wiem,brac czy nie ![]() princ juz Ci sie rodzenstwo dla malej śni?
|
#4859 |
|
Zadomowienie
|
jejku ale ty spokój gdzie sie podziewacie????
mój niunio spi już wykąpany najedzony a ja jakaś taka dziwna dzisiaj chodze tak nic mi sie nie chce tylko ziewam a w nocy przecież śpie bo niunio pięknie śpi teraz sie dopiero koło 5 mi obudzi na mlenio i pośpimy dalej do 8 minimum....... zaczynam powoli żałować że mamy ten keyboard w pokoju mały co chwile tam lata i dopomina sie żeby mu włączyć i brzdękoli oczywiście musi być głośno jak mu każe sciszyć albo sama przycisze to sie kłóci coś do mnie i podgłasnia
|
#4860 |
|
Wtajemniczenie
|
Sama siebie przeraziłam
bo to nie czas jeszcze heheMiałyśmy miły dzień, były u nas dwie koleżanki, zabawiały Roksankę. Tż poszedł właśnie położyć małą, po długiej zabawie w ganianego - super widok, jak mężczyzna jest prawdziwym tatusiem, a nie tylko dawcą plemników ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Trzeba się wybrać ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- My pomimo to chodzimy na krótko, ale jednak. Zresztą, kto by zakupy zrobił hehe ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Baha i jak spacer? bez wózka? znaczy szedł czy go nosiłaś?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

a wspominał coś chociaz odnośnie waszego swięta? wie, ze coś obchodzicie? w sumie chyba wie, skoro ma byc kolacja...ja bym mu na złość zrobiła kanapkę i to taką skąpą 
chyba pokrzyżowałaś jej plany
??
znaczy juz zakladac?

no i jeszcze tapeta utargana a o plamach na wykładzinie nie wspomne, w ruch już szła soda oczyszczona, vanisch i tak to nie pomogło heh chyba za wiekowe to juz 

.My mamy ta z playskoola i np Max ja uwielbial,a mala nie jest zainteresowana.Ale moze dlatego,ze zostala nam jedna pileczka i nie skacze tak,jak 4
.Musialabym zobaczyc,czy mozna takie dokupic.
.Wiem,ze to glupie,ale wczoraj mowilam o sprzedazy wozka kolezance i w momencie,jak powiedzialam,pomyslalam,z e teraz go pewnie nie sprzedam.I sie sprawdzilo