Zero czu³o¶ci, odrzucenie, niechêæ do seksu i mêtlik w g³owie - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-10-22, 13:37   #1
Boogini
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 100

Zero czu³o¶ci, odrzucenie, niechêæ do seksu i mêtlik w g³owie

W³a¶ciwie nie wiem od czego zacz±æ. Mo¿e cofnê siê 2 lata wstecz, kiedy by³am najszczê¶liwsz± kobiet± na ¶wiecie maj±c u boku wymarzonego faceta. Byli¶my razem prawie 2 lata, zwi±zek wy¶niony, idealny. Du¿o kolacji, spacerów, nawet mêskie ³zy siê pojawia³y przy rozstaniach ( odleg³o¶æ ). Mo¿e idealizujê, ba! jestem pewna, ¿e dopiero teraz idealizujê w wyniku roz³±ki i ci±g³ego porównywania do innych facetów. Straci³am z nim dziewictwo, potem ci±g³y seks, wszêdzie, d³ugo, cudownie. I pêk³o jak bañka mydlana. Próbowa³am byæ z 3 innymi facetami. Kiedy dochodzi³o do fizyczno¶ci w stylu niewinnego poca³unku czy przytulenia od razu odsy³a³am z kwitkiem delikwenta. Potem robi³am siê odwa¿niejsza, nawet mia³am ochotê na seks z jednym znajomym, ale prawo moralne zakazywa³o odbijania cudzych facetów.
Od niedawna, bo od 3 miesiêcy jestem z nowym, "lepszym" modelem. Pod wzglêdem charakteru - cudo. Pracowity, troskliwy, uczciwy, my¶l±cy o innych, ani trochê o sobie. Mog³abym wrzuciæ go w stado napalonych latynosek, a i tak da³abym za niego rêkê uci±æ. Pozna³am rodziców, znajomych. Ale. No w³a¶nie. Zupe³nie, ale to zupe³nie nie krêci mnie z wygl±du. Znajdujê w nim coraz wiêcej wad w kwestiach zewnêtrznych. A to co¶ z uszami, a to oburzenie na fakt, ¿e myje zêby raz dziennie ( 30 SEKUND :conf used: ), ¿e wk³ada koszulkê do spodni, a to siê nie ogoli³, popêkane d³onie z odciskami, i mogê tak wymieniaæ, i wymieniaæ.. jednym s³owem odrzuca mnie. Serio, faceta uwielbiam, idealny materia³ na mê¿a, kocha dzieci, silny, odpowiedzialny. Od kilku tygodni pojawi³ siê temat seksu. W³a¶nie.. Dochodzimy do sedna.
Wiadomo, na pocz±tku same jednostronne pieszczoty w moim kierunku, palcem czy co¶. Super, ale po dwóch dniach pojawi³o mi siê tak zwany ma³y stan zapalny, do bo brudnych paluchów nie pchamy tam gdzie nie trzeba. Wziê³am sprawy w swoje rêce pokazuj±c i stoj±c nad kranem jak prawid³owo umyæ d³onie. Sukces, ale co z tego skoro mê¿czyzna nie potrafi zadbaæ o to, to co z innymi czê¶ciami cia³a? Biorê od pocz±tku tabletki antykoncepcyjne, ale co z tego jak nie chcê byæ dotykana przez tego cz³owieka, jak mnie ca³uje to od razu siê wycieram. Uwielbiam seks, chocia¿ mia³am jednego partnera pokaza³ mi same jego dobre strony. Co z tego, ¿e jestem jedn± wielk± niagar±, ¿e staram siê, chodzê do lekarza, trujê swój organizm na marne bo nie dam siê rozebraæ i ju¿. Nie dam rady. Mo¿e syndrom drugiego seksu wraz z jakim¶ obrzydzeniem. Nie wiem co robiæ. Chcia³am zmieniæ jego nawyki, ale nie chce zmieniaæ ca³ego cz³owieka. Nie o to chodzi przecie¿ w zwi±zkach. POMOCY, serio!

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2014-12-17 o 14:05
Boogini jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-22, 14:17   #2
sloniatko007
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 734
GG do sloniatko007
Dot.: Zero czu³o¶ci, odrzucenie, niechêæ do seksu i mêtlik w g³owie

Wed³ug mnie absolutnie nie jeste¶ gotowa na seks z kimkolwiek,w g³owie ci±gle masz swojego pierwszego partnera z którym uprawala¶ seks po raz pierwszy.Mo¿e musi min±æ troche czasu zanim bedziesz gotowa na wspól¿ycie z kim¶ innym.

Ale nie rozumiem te¿ jak mo¿esz byæ z faetem który nawet Ci siê nie podoba...Rozumiem ¿e charakter wiele znaczy,ale jak mozna czuæ obrzydzenie do w³asnego faceta..Wed³ug mnie traktujesz go bardziej jako przyjaciela niz partnera

Nowy,jesienny w±tek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667473
sloniatko007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-22, 15:11   #3
chriselle
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26
GG do chriselle

Dok³adnie.. uczucie pojawia siê z czasem, ale trudno mi sobie wyobraziæ, ¿eby¶ nagle zaczê³a go znik±d po¿±daæ, gdy teraz czujesz do niego tak± awersjê... po co siê tak przymuszaæ?
chriselle jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-22, 16:19   #4
mpt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 346

Cytat:
Napisane przez Boogini Poka¿ wiadomo¶æ
Witam

W³a¶ciwie nie wiem od czego zacz±æ. Mo¿e cofnê siê 2 lata wstecz, kiedy by³am najszczê¶liwsz± kobiet± na ¶wiecie maj±c u boku wymarzonego faceta. Byli¶my razem prawie 2 lata, zwi±zek wy¶niony, idealny. Du¿o kolacji, spacerów, nawet mêskie ³zy siê pojawia³y przy rozstaniach ( odleg³o¶æ ). Mo¿e idealizujê, ba! jestem pewna, ¿e dopiero teraz idealizujê w wyniku roz³±ki i ci±g³ego porównywania do innych facetów. Straci³am z nim dziewictwo, potem ci±g³y seks, wszêdzie, d³ugo, cudownie. I pêk³o jak bañka mydlana. Próbowa³am byæ z 3 innymi facetami. Kiedy dochodzi³o do fizyczno¶ci w stylu niewinnego poca³unku czy przytulenia od razu odsy³a³am z kwitkiem delikwenta. Potem robi³am siê odwa¿niejsza, nawet mia³am ochotê na seks z jednym znajomym, ale prawo moralne zakazywa³o odbijania cudzych facetów.
Od niedawna, bo od 3 miesiêcy jestem z nowym, "lepszym" modelem. Pod wzglêdem charakteru - cudo. Pracowity, troskliwy, uczciwy, my¶l±cy o innych, ani trochê o sobie. Mog³abym wrzuciæ go w stado napalonych latynosek, a i tak da³abym za niego rêkê uci±æ. Pozna³am rodziców, znajomych. Ale. No w³a¶nie. Zupe³nie, ale to zupe³nie nie krêci mnie z wygl±du. Znajdujê w nim coraz wiêcej wad w kwestiach zewnêtrznych. A to co¶ z uszami, a to oburzenie na fakt, ¿e myje zêby raz dziennie ( 30 SEKUND :conf used: ), ¿e wk³ada koszulkê do spodni, a to siê nie ogoli³, popêkane d³onie z odciskami, i mogê tak wymieniaæ, i wymieniaæ.. jednym s³owem odrzuca mnie. Serio, faceta uwielbiam, idealny materia³ na mê¿a, kocha dzieci, silny, odpowiedzialny. Od kilku tygodni pojawi³ siê temat seksu. W³a¶nie.. Dochodzimy do sedna.
Wiadomo, na pocz±tku same jednostronne pieszczoty w moim kierunku, palcem czy co¶. Super, ale po dwóch dniach pojawi³o mi siê tak zwany ma³y stan zapalny, do bo brudnych paluchów nie pchamy tam gdzie nie trzeba. Wziê³am sprawy w swoje rêce pokazuj±c i stoj±c nad kranem jak prawid³owo umyæ d³onie. Sukces, ale co z tego skoro mê¿czyzna nie potrafi zadbaæ o to, to co z innymi czê¶ciami cia³a? Biorê od pocz±tku tabletki antykoncepcyjne, ale co z tego jak nie chcê byæ dotykana przez tego cz³owieka, jak mnie ca³uje to od razu siê wycieram. Uwielbiam seks, chocia¿ mia³am jednego partnera pokaza³ mi same jego dobre strony. Co z tego, ¿e jestem jedn± wielk± niagar±, ¿e staram siê, chodzê do lekarza, trujê swój organizm na marne bo nie dam siê rozebraæ i ju¿. Nie dam rady. Mo¿e syndrom drugiego seksu wraz z jakim¶ obrzydzeniem. Nie wiem co robiæ. Chcia³am zmieniæ jego nawyki, ale nie chce zmieniaæ ca³ego cz³owieka. Nie o to chodzi przecie¿ w zwi±zkach. POMOCY, serio!
Z tego, co rozumiem rozsta³a¶ siê z facetem kilka miesiêcy temu, a od 3 miesiêcy jeste¶ z nowym typem. Jak d³ugo by³a¶ sama? Po kiego siê zmuszasz do zwi±zku? Kup sobie wibrator, zabaw siê sama, ale nie pakuj siê w durne relacje, bo to nie fair w stosunku do tego faceta.
Stary 2012-10-22, 20:38   #5
Boogini
Raczkowanie

nie nie, zaczê³o siê w czerwcu 2010, rozstali¶my siê w lipcu 2011, natomiast wrócili¶my do siebie w grudniu, i trwa³o to do lutego, ale kompletna mêczarnia, naprawdê mia³am go do¶æ.
Stary 2012-10-22, 21:11   #6
chriselle
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26
GG do chriselle

Je¶li nic nie czujesz do by³ego, nie rozmy¶lasz o nim mimo zwi±zku z kim¶ innym, nie my¶lisz co by by³o gdyby, to nie miesza³abym raczej tych dwóch spraw - mo¿esz po ludzku znale¼æ sobie kogo¶, w kim siê zakochasz, zarówno w jego charakterze, jak i na jego widok bêdziesz mieæ kisiel w majtkach
chriselle jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-23, 05:25   #7
Samantha7
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 258

Cytat:
Napisane przez sloniatko007 Poka¿ wiadomo¶æ
Wed³ug mnie absolutnie nie jeste¶ gotowa na seks z kimkolwiek,w g³owie ci±gle masz swojego pierwszego partnera z którym uprawala¶ seks po raz pierwszy.Mo¿e musi min±æ troche czasu zanim bedziesz gotowa na wspól¿ycie z kim¶ innym.

Ale nie rozumiem te¿ jak mo¿esz byæ z faetem który nawet Ci siê nie podoba...Rozumiem ¿e charakter wiele znaczy,ale jak mozna czuæ obrzydzenie do w³asnego faceta..Wed³ug mnie traktujesz go bardziej jako przyjaciela niz partnera
Zgadzam sie z tym.

Rowniez uwazam, ze nie jestes gotowa na seks z innym facetem. I moze nie dlatego, ze masz w glowie bylego,ale dlatego, ze ciezko jest sie przelamac i przekonac do czegos innego/ kogos innego.

Poniewaz bylam w takiej sytuacji jak Twoja radze czekac na tego drugiego odpowiedniego faceta, do ktorego poczujesz to samo co czulas kiedys do swojego ex i pod wzgledem psychicznym i fizycznym.
Nie ma sie co spieszyc bo mozna po drodze popelnic wiele glupich i malo przyjemnych bledow.

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-23, 09:58   #8
ulicznica
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 071
Send a message via Skype™ to ulicznica

Nie nie nie, ja uwa¿am, ¿e to po prostu nie jest facet dla siebie.
Po co siê dawaæ wykorzystywaæ praktycznie na si³ê? Kijem nie da³abym siê tkn±æ komu¶, kto nie podoba mi siê w ogóle fizycznie, wiêc dziwi mnie, czemu Ty siê dajesz.
Wchodzisz w jak±¶ czysto "zdroworozs±dkow±" relacjê tylko po to, ¿eby zaklepaæ sobie kogo¶, kto z charakteru byæ mo¿e jest okej, ale ca³a reszta jest do wymiany.

KSI¡¯KOWE NOWO¦CI W W¡TKU - KLIK!

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-23, 14:01   #9
RubyBlue
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

Wiesz przeczyta³am Twój post i tak jak normalnie nie chce mi siê komentowaæ tak teraz muszê.

Nie zmuszaj siê.

Ja siê zmusza³am z 3 razy i 3 razy odstawi³am faceta z kwitkiem , a wiesz mi jak szanujesz swojego partnera jako mê¿czyznê,w koñcu dostrze¿esz jak± mu przykro¶æ sprawiasz ( kto by nie czu³ jak odmawiasz , kiedy on zwarty i gotowy) XD.

Bêdzie to powodowa³o wiêcej nie przyjemnych chwil i jeszcze wiêksz± awersje i mo¿e Ci odechcieæ na d³u¿sz± metê.

Lepiej zajmij siê sob± , skorzystaj z tego ¿e masz woln± rêkê i nie musisz nikogo "niañczyæ" , wykorzystaj ten czas by poznaæ siebie. Jak bêdziesz wiedzia³a na czym stoisz to mo¿e dowiesz siê co tak naprawdê oczekujesz od partnera. Daj sobie czas.
Pozdrawiam

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=12587

W³osomaniaczka:
- zapuszcza i nie farbuje od 2.11.09
- nie uzywa suszarki i prostownicy od wrze¶nia 2010
- panicznie boi siê pseudofryzjerów
RubyBlue jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-23, 19:01   #10
Boogini
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ulicznica Poka¿ wiadomo¶æ
Wchodzisz w jak±¶ czysto "zdroworozs±dkow±" relacjê tylko po to, ¿eby zaklepaæ sobie kogo¶, kto z charakteru byæ mo¿e jest okej, ale ca³a reszta jest do wymiany.

Z tym siê zgodzê. Niestety.
Trudno mi podj±æ temat, rozmowê, cokolwiek zrobiæ w tym kierunku bo wiem, ¿e ¶wiata poza mn± nie widzi, a porz±dnych facetów tak naprawdê ju¿ nie ma. Jestem przekonana, ¿e za pare lat bêdê ¿a³owa³a, ¿e wypu¶ci³am kogo¶, kto o mnie dba, i moje dobro jest dla niego najwa¿niejsze. Zgodzê siê z tym, ¿e widzê w nim raczej przyjaciela. Nie wiem co robiæ, jestem w kropce.....
Stary 2012-10-23, 19:05   #11
sloniatko007
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 734
GG do sloniatko007

Cytat:
Trudno mi podj±æ temat, rozmowê, cokolwiek zrobiæ w tym kierunku bo wiem, ¿e ¶wiata poza mn± nie widzi, a porz±dnych facetów tak naprawdê ju¿ nie ma. Jestem przekonana, ¿e za pare lat bêdê ¿a³owa³a, ¿e wypu¶ci³am kogo¶, kto o mnie dba, i moje dobro jest dla niego najwa¿niejsze. Zgodzê siê z tym, ¿e widzê w nim raczej przyjaciela. Nie wiem co robiæ, jestem w kropce.....

Najgorsze co w tej chwili mozesz robic to zmuszac siê do jakichkolwiek kontaktów intymnych z kim¶ kto napawa Cie wrêcz odraz±.
Mo¿e to mieæ tragiczne skutki w Twoim pózniejszym ¿yciu seksualnym

Nowy,jesienny w±tek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667473
sloniatko007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-23, 20:18   #12
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 025

Cytat:
Nie jestem w stanie zrozumiec takiego dziwnego sposobu my¶lenia. Wypu¶ci³a¶? A musisz koniecznie mieæ jakie¶ portki w okolicy?Moim sposobem my¶lenia jest - nie kocham, nie pragnê, nie tworzê zwi±zku. Mo¿e kiedy¶ trafiê, mo¿e nie, ale nie bêdê z kim¶ dlatego, ¿e mogê nie trafiæ na lepszego. Wypu¶ci³abym kazdego, który nie by³by moim ukochanym, nie trzyma³abym siê kogo¶, jako partnera, bo dobry i na lepszego nie trafiê. Mo¿e ró¿nica w tym, ¿e ja nie muszê mieæ partnera? Nawet bardzo porz±dnego, skoro mnie nie poci±ga? Mogê byæ sama. A ty? Dobry, to biorê, bo lepszy siê nie trafi, a kogo¶ w koñcu trzeba mieæ? Nie do pojêcia dla mnie.
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-23, 20:20   #13
Clemence
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 383

Cytat:
Napisane przez sloniatko007 Poka¿ wiadomo¶æ

Tez mi sie tak wydaje..

Poza tym jeste¶ w takim wieku,w ktorym ocenia siê wygl±d. Jeszcze to ma istotne znaczenie.Ale wiesz co? Po jakim¶ czasie inaczej patrzysz na partnera i znajdujesz coraz wiêcej zalet w wygl±dzie oczywi¶cie

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-24, 10:22   #14
shirleyyy
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 885

có¿.....ja te¿ wpad³am w tak± relacjê jak ty. By³am ¶wierzo po rozstaniu z moj± pierwsz± mi³o¶ci± z któr± by³am 5 lat. Po 4 m-cach znalaz³ siê "lepszy model".....dobry na smutki, podbudowuj±cy samoocenê, diablenie inteligentny, pracowity, my¶l±cy tylko o tym czego mi trzeba, mo¿na by³o na niego liczyæ w przeciwieñstwie do mojego poprzedniego za którego ja musia³am pe³niæ funkcje faceta w tamtym zwi±zku.
i te¿ my¶la³am jak ty.....chcia³am to ubraæ w "zdrowy rozs±dek", te¿ my¶la³am "lepszego nie znajdê"......rozwi±za³am to najpro¶ciej jak siê da³o.....po prostu o tym wszystkim mu powiedzia³am. Powiedzia³am ,ze mam ciezki czas za sob±, ¿e nie chce go wykorzystywaæ aby siebie podbudowaæ, ¿e lubie z nim spêdzaæ czas, rozmawiaæ ale nie wiem czy co¶ z tego bêdzie na d³u¿sz± metê i zrozumiem jak zechce zakoñczyæ t± znajomo¶æ. On powiedzia³ ,¿e rozumie ale zaryzykuje.
I tak jeste¶my ze sob± ponad dwa lata, ja go pokocha³am i wiem ,¿e faktycznie "lepszego" nie znajdê, planujemy wspóln± przysz³o¶æ, niczego nie ¿a³uje

ja bym wy³o¿y³a kawê na ³awê i powiedzia³a wprost co jest, niech facet wie na czym stoi. Powiedz mu te¿ co ci przeszkadza i nad tym pracujcie je¶li chcesz temu daæ szansê.
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...
shirleyyy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-24, 10:44   #15
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shirleyyy Poka¿ wiadomo¶æ
có¿.....ja te¿ wpad³am w tak± relacjê jak ty. By³am ¶wierzo po rozstaniu z moj± pierwsz± mi³o¶ci± z któr± by³am 5 lat. Po 4 m-cach znalaz³ siê "lepszy model".....dobry na smutki, podbudowuj±cy samoocenê, diablenie inteligentny, pracowity, my¶l±cy tylko o tym czego mi trzeba, mo¿na by³o na niego liczyæ w przeciwieñstwie do mojego poprzedniego za którego ja musia³am pe³niæ funkcje faceta w tamtym zwi±zku.
i te¿ my¶la³am jak ty.....chcia³am to ubraæ w "zdrowy rozs±dek", te¿ my¶la³am "lepszego nie znajdê"......rozwi±za³am to najpro¶ciej jak siê da³o.....po prostu o tym wszystkim mu powiedzia³am. Powiedzia³am ,ze mam ciezki czas za sob±, ¿e nie chce go wykorzystywaæ aby siebie podbudowaæ, ¿e lubie z nim spêdzaæ czas, rozmawiaæ ale nie wiem czy co¶ z tego bêdzie na d³u¿sz± metê i zrozumiem jak zechce zakoñczyæ t± znajomo¶æ. On powiedzia³ ,¿e rozumie ale zaryzykuje.
I tak jeste¶my ze sob± ponad dwa lata, ja go pokocha³am i wiem ,¿e faktycznie "lepszego" nie znajdê, planujemy wspóln± przysz³o¶æ, niczego nie ¿a³uje

ja bym wy³o¿y³a kawê na ³awê i powiedzia³a wprost co jest, niech facet wie na czym stoi. Powiedz mu te¿ co ci przeszkadza i nad tym pracujcie je¶li chcesz temu daæ szansê.
Ma pracowaæ nad tym, by autorka chcia³a daæ siê poca³owaæ albo pój¶æ z nim pój¶æ do ³ó¿ka?
Wyznajê jedn± zasadê - nic na si³ê. Wydaje mi siê normalne, ¿e nie chcê byæ z kim¶, do kogo nie czujê ¿adnej miêty.

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-10-24, 11:10   #16
shirleyyy
Rozeznanie

Cytat:
Ma pracowaæ nad tym, by autorka chcia³a daæ siê poca³owaæ albo pój¶æ z nim pój¶æ do ³ó¿ka?
Wyznajê jedn± zasadê - nic na si³ê. Wydaje mi siê normalne, ¿e nie chcê byæ z kim¶, do kogo nie czujê ¿adnej miêty.

tego nie napisa³am je¿eli jej stosunek do niego to kwestia higieny to jak najbardziej mo¿na nad tym pracowaæ, i oczywi¶cie nic na si³ê, nie napisa³am "masz nad tym pracowaæ" do niej nale¿y wybór czy cche czy te¿ nie, ona siedzi w tym zwi±zku, ona moze go oceniæ najlepiej dlatego napisa³am "jesli chcesz temu daæ szansê"
Stary 2012-10-24, 11:52   #17
ulicznica
Zakorzenienie

Wspó³czujê tylko ch³opakowi, który te¿ zas³uguje na trochê bezinteresownego uczucia zamiast "rozs±dkowego" podej¶cia autorki.
Po pewnym czasie to z pozoru czerwone jab³ko zacznie gniæ i siê zepsuje, w³a¶nie z "rozs±dkowych" powodów, dla których autorka pakuje siê w co¶, co jej nie pasuje, jakby ch³opak by³ ostatnim reprezentantem p³ci mêskiej na ziemi, z którym mo¿na siê rozmno¿yæ
Chyba, ¿e chodzi tylko o to, by ch³opak by³ odrobinê ³adniejszy od diab³a.

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-10-24, 12:27   #18
bober111
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 876

Rozumiem ciê tamten by³ du¿o przystojniejszy bardziej poci±gaj±cy, a ten mimo ¿e dobry charakter to brzydki. Po co ci facet który ci siê nie podoba i nie chcesz z nim uprawiaæ seksu. Oczywi¶cie bywaj± przypadki ¿e facet na pocz±tku wydaje siê ma³o interesuj±cy a potem z czasem przychodzi prawdziwa mi³o¶æ sam czyta³em o takich na wizazu. Mo¿e nie wierzysz w siebie i masz ma³± nadziejê ¿e zechce ciê jaki¶ lepszy wiêc cieszysz siê tym co jest.
bober111 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-24, 14:55   #19
Boogini
Raczkowanie

ale kiedy przychodzi do spotkania....wszystko pêka..

Edytowane przez Boogini
Czas edycji: 2013-09-23 o 18:54
Stary 2012-10-24, 21:27   #20
Shanraya
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 110

ja bym siê na Twoim miejscu g³êboko zastanowi³a czy problem jest w tym, ¿e traktujesz go jak kumpla ( w to trochê w±tpiê, ale oczywi¶cie patrze przez pryzmat siebie ) albo odrzuca Ciê problem higieny u ch³opaka. Jak bym us³ysza³a, ze kto¶ myje zêby raz dziennie nie umia³abym go poca³owaæ. Na szczê¶cie to nie jest du¿y problem bo nie jest tak trudno nauczyæ kogo¶ higieny ( o ile ten bêdzie chcia³ ).
Mówi³a¶ mu, o jego zaniedbaniu w tej kwestii? Ja na Twoim miejscu chyba by³abym z nim szczera. Ok, mo¿esz go zraniæ ale jak mu zale¿y to bêdzie siê stara³a a Ty zobaczysz czy Twój stosunek siê do niego zmieni
Nie rezygnowa³a bym na Twoim miejscu
Trzy lata temu rozsta³am siê z ch³opakiem w którym kocha³am siê od podstawówki, ¶wiat mi siê zawali³, nie podesz³am do ¿adnego egzaminu w sesji, ba nawet æwiczeñ nie zaliczy³am, gdyby nie koniec roku wylaliby mnie ze studiów. Nie spotyka³am siê z nikim, ci±gle p³aka³am. Kumpel mnie wyci±gn±³ do znajomych i spotka³am tam mojego obecnego T¿. Na pocz±tku traktowa³am go jak ( niestety muszê to powiedzieæ ) jak pocieszyciela a potem strasznie siê w nim zakocha³am i by³am na prawdê szczê¶liwa.
Shanraya jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-25, 07:10   #21
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

A ja cie rozumiem! I uwazam, ze lepiej,zebyscie byli przyjaciolmi, skoro macie tyle zaintesowan jesli cie nie pociaga, czemu chcesz na sile? Zeby nie byc sama? Nie tedy droga. Poza tym, sama piszesz,ze musisz sie wyzyc z mezczyzna
Jak nie ma chemii, to seks staje sie.,. Nawet nie wiem, mialam kilku potencjalnych ''kandydatow'', chcialam probowac,ale nawet pocalunki byly... nie teges.
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-29, 10:08   #22
Clemence
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 383

Cytat:
Napisane przez shirleyyy Poka¿ wiadomo¶æ

Z tym postem siê zgodzê..
ZAWSZE w kim¶ co¶ nam siê podoba.. Ja w±tpiê w idea³ typu wspania³y facet, i wspania³y charakter,bo idea³ów nie ma..
Jednak zawsze siê ryzykuje,albo ³adny albo m±dry.. Wiadomo,trzeba szukaæ kogo¶ kto nam siê chocia¿ trochê podoba i patrzeæ na charakter,bo je¿eli kto¶ Ciê maksymalnie odpycha,to jak dosz³o w ogóle do tematu zwi±zku ?
Trzeba siê zastanowiæ nad wszystkim

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-31, 14:44   #23
Boogini
Raczkowanie

Chyba seks zbli¿a ludzi bo dosta³am si³e ¿eby wprowadziæ zmiany. Zaczynam od weekendowych zakupów dla niego, jakie¶ nowe ciuszki, reszt± ju¿ siê zajmuje
Stary 2012-10-31, 22:09   #24
shirleyyy
Rozeznanie

daj znaæ jakie beda efekty
Stary 2012-10-31, 22:44   #25
ulicznica
Zakorzenienie

WHAT? Facet raz dziennie myje zêby, przeszkadza Ci poziom jego higieny osobistej, i chce Ci siê jeszcze dla niego odstawiaæ?
On te¿ powinien co¶ zmieniæ, a nie tylko Ty - nachalnie siê reklamujesz, niczego nie wymagaj±c w zamian.

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-11-01, 01:27   #26
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba seks zbli¿a ludzi bo dosta³am si³e ¿eby wprowadziæ zmiany. Zaczynam od weekendowych zakupów dla niego, jakie¶ nowe ciuszki, reszt± ju¿ siê zajmuje
Ale robisz zakupy dla siebie zeby mu zaimponowac czy chcesz jego ubrac lepiiej?
Powiem, ze jesli to drugie to ja tez tak zrobilam z moim ex. Bylismy kumplami, a temu sie romansowania zachcialo. Ja jednak nic do niego nie czulam. Zero chemii. Ale pewnego dnia on poprosil mnie czy pomoge mu sie ubrac na impreze do ciotki i jak go zobaczylam takiego odmienionego to cos we mnie sie zmienilo bo przystojny to on byl napewno. Tyle, ze on dbal o higiene i to bardzo. Potem zamienil sie w narcyza i jak zobaczyl na co go stac to nie mogl sie oprzec zeby z jakas inna laska nie poflirtowac

Stary 2012-11-01, 10:01   #27
apows
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 168

Cytat:
Witam

Witaj, có¿ Ci poradziæ? Facet, który nie myje r±k a mo¿e i innych czê¶ci cia³a....na pewno nie budzi po¿±dania. Jak z takim Kim¶ i¶æ do ³ó¿ka? Nie ma mowy o namiêtno¶ci z brudasem. Je¶li wpojone ma brak higieny to tego nie zmienisz. Druga sprawa, je¶li ci±gle my¶lisz o swoim by³ym, mo¿e powinna¶ odpu¶ciæ i poczekaæ na rozwój wydarzeñ i nie szukaæ przygodnego seksu. Pewnie znajdzie siê jeszcze jaki¶ wspania³y kochanek...b±d¼ cierpliwa. Piszesz, ¿e jest dobrym kandydatem na mê¿a. Hmm musisz wiedzieæ, ¿e m±¿ te¿ powinien byæ dobry w ³ó¿ku bo prêdzej czy pó¼niej zaczniesz szukaæ kochanka...a tego Ci nie ¿yczê. Radzê poradziæ siê w tej kwestii psychologa.
apows jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-01, 10:45   #28
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 117

Cytat:
WHAT? Facet raz dziennie myje zêby, przeszkadza Ci poziom jego higieny osobistej, i chce Ci siê jeszcze dla niego odstawiaæ?
On te¿ powinien co¶ zmieniæ, a nie tylko Ty - nachalnie siê reklamujesz, niczego nie wymagaj±c w zamian.

Z tego co zrozumia³am to autorka chce odstawiæ jego, a nie siebie - kupiæ mu jakie¶ ciuchy.

Niemniej jednak, uwa¿am to za totalny bezsens. Facet nie poci±ga autorki fizycznie, a ona na si³ê chce sprawiæ by¶ co¶ drgnê³o. £atwiejszy i oszczêdniejszy - na pocz±tek - by³by wspólny prysznic i sprawdzenie czy nagi i wypucowany sprawia, ¿e ro¶nie Ci ci¶nienie. niestety w±tpiê.
CzerwonaKokarda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-11-01, 13:05   #29
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Poka¿ wiadomo¶æ
Z tego co zrozumia³am to autorka chce odstawiæ jego, a nie siebie - kupiæ mu jakie¶ ciuchy.

Niemniej jednak, uwa¿am to za totalny bezsens. Facet nie poci±ga autorki fizycznie, a ona na si³ê chce sprawiæ by¶ co¶ drgnê³o. £atwiejszy i oszczêdniejszy - na pocz±tek - by³by wspólny prysznic i sprawdzenie czy nagi i wypucowany sprawia, ¿e ro¶nie Ci ci¶nienie. niestety w±tpiê.
Jeszcze lepiej. Po cholerê byæ z kim¶, kogo trzeba zmieniaæ i przebudowywaæ od podstaw, nie lepiej poszukaæ modelu, który posiada niezbêdne podstawowe opcje?

Je¶li ch³op tylko nago bêdzie j± poci±ga³, to trochê lipa, bo musia³by chyba chodziæ nago, ¿eby by³a chemia.

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-11-01, 18:25   #30
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Poka¿ wiadomo¶æ

Przepraszam,ale nie wytrzymalam

Ja zrozzumialam, ze autorka juz to zrobila, cyt.: "Chyba seks zbli¿a ludzi bo dosta³am si³e ¿eby wprowadziæ zmiany"

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.