|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Myślę, że ostatnio UC postanowiło prześwietlać większość paczek z zagranicy, bo coraz więcej ich przychodzi do Polski... Zwłaszcza, że okulary przylatują z Chin.
|
#3362 |
|
Konto usunięte
|
Dostałyście zaproszenie na spotkanie z prezentacją kosmetyków Etre Belle w Częstochowie?
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam jesień i zimę, ale moja skóra nie, ledwo co zaczęli grzać, a już jest przesuszona.
Smuteczek
|
|
#3364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciężko się tego pozbyć w tym okresie łykam Capivit HydroControl + dobry krem nawilżający na noc + maseczki nawilżające |
|
|
|
|
#3365 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;37228296]Produkt przylatuje zapewne jako 'gift' więc w teorii nie powinni się przyczepić
![]() Chyba zaryzykuję [/QUOTE]Do mnie nagroda z BH Cosmetics i poprzednia paczka również przyfrunęły jako gift, a VAT musiałam zapłacić
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie próbuję się pomalować, ale póki co każdy podkład robi mi armagedon na twarzy.
|
|
|
#3368 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wybieram całe opakowanie potem przerzucam się na coś innego z Capivitu lub Belissy (coś kompleksowego: skóra, włosy, paznokcie) za jakiś czas znowu wracam do Capivitu i tak przez cały sezon jesienno- zimowy |
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jako posiadaczka suchej skóry polecam na noc Hydrogenic Eris lub Phenome Luscious - jedyne kremy do tej pory, które dały radę zimą z poziomem nawilżenia i odżywienia. A na dzień tylko jak się robi minus koniecznie krem lipidowy (ja używam iwostin na zimę). No i oczywiście suplementacja może być, maseczki, peelingi. |
|
|
|
|
#3371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;37228610]A był paragon/rachunek dołączony do paczek? Kwota powyżej umownych 250zł? Muszę sobie oszacować czy i jakie są szanse schwycenia
[/QUOTE]Dostałam list z UC, żeby napisać oświadczenie co do wartości paczki pod rygorem odpowiedzialności karnej z KK. No to musiałam napisać, że paczka była warta 200$, a nie 40$, jak napisało BH Cosmetics
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37227743]Dostałyście zaproszenie na spotkanie z prezentacją kosmetyków Etre Belle w Częstochowie?[/QUOTE]
ja a już się cieszyłam, że może cos w lublinie blisko mnie i ktoś mnie dojrzał jeszcze jacy oni dobrzy, wybierają najpopularniejsze blogerki ![]() edit: ogladam filmik nieesi25 i najbardziej lajkowany komentarz to "piersi Ci urosły" normalnie you dont say
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-10-24 o 13:53 |
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37227743]Dostałyście zaproszenie na spotkanie z prezentacją kosmetyków Etre Belle w Częstochowie?[/QUOTE]
Właśnie dostałam, ale a) za daleko, b) mam wtedy zajęcia z grafiki
|
#3375 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Wolę prosto!
|
Heloł
![]() Ja też mam ostatnio armagedon na twarzy, same suche placki, ciężko się w ogóle jakkolwiek pomalować, bo wyglądam jakbym miała twarz w plamach, nic sypkiego mi się nie trzyma, a brwi jak kredką podkreślam to skóra pod się aż czerwona robi Wyciągnęłam już całą artylerię na zimę, ale póki co nic nie pomaga...Muszę się przejść do Superpharm jak dostanę stypendium to poszukam czegoś jeszcze mocniejszego o ile to możliwe Maila od tego Extre belle dostałam, ale raczej się nie wybieram, w sumie nawet nie słyszałam nigdy o tej firmie, daleko niby nie mam, ale generalnie nie ciągnie mnie.. Słyszałyście, że koło weekendu ma spaść śnieg i temp. sporo na minusie? Masakra, aż się dzisiaj zabrałam za przeorganizowanie szafy na zimę
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w szafie już od tygodnia wisi garderoba na zimę, wszystko letnie poszło do worków próżniowych
Pozostało mi tylko powyciągać zimowe buty. W weekend jak pojadę na zajęcia ma padać śnieg i temperatura oscylować w granicach 2 stopni, to zabieram zimowy płaszczyk, nie ma bata!
|
#3378 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie drażnijcie mnie tym śniegiem
![]() I macie rację, zaczął się sezon na suche placki - zaczęłam znajdować je na policzkach
|
#3379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak Wam tego zazdroszczę![]() Cytat:
Ja też mam tyle pomysłów na wygląd, ale nie wszystko umiem zrealizować, a może nawet nie wszystko się da ![]() mi nowe okulary mocniejsze się przydadzą, tym bardziej, ze już porysowane mam
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
Ja też muszę zacząć się cieplej ubierać bo dziś zmarzła. I znów nie chce mi się iść na wykład i ćwiczenia
![]() Zapraszam na post o maseczce Dermaglin
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie już od dawna wisi arsenał grubych swetrów w szafie.
![]() Ja uwieeelbiam zimno, śnieg i w ogóle.
|
|
#3382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może poproszę kogoś o pomoc. Złożyłam zamówienie w Bioarpie, nowe rosyjskie kosmetyki, to lubię Siedziba sklepu w moim mieście, no żyć nie umierać
|
||||
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co wziełas? ja się czaję na maskę drożdzową i balsam propolisowy (miałam odlewkę od Anwen i super jest ide spać ;/
|
|
#3384 |
|
w krainie snu i marzeń
|
hej
u mnie notka o lakierze z GR, ale za chiny nie mogłam uchwycić rzeczywistego koloru
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://bioarp.pl/pl/p/Baikal-Herbals...-parabenow/196 http://bioarp.pl/pl/p/Naturalny-ziol...w-wypadaniu/48 http://bioarp.pl/pl/p/Balsam-aleppo-...a-sudanska/349 http://bioarp.pl/pl/p/Organiczny-kre...n-do-35-lat/53 Mam balsam na brzozowym propolisie i uwielbiam |
|
|
|
|
#3387 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Zimę uwielbiam, jesieni jedynie nie mogę zdzierżyć, zwłaszcza jak jest tak szaro i nijako, niby zimno, człowiek się naubiera, trochę pochodzi i się poci...a zima, taka biała |
|
|
|
|
#3388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja miałam dokładnie to samo z uchwyceniem koloru |
|
|
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pfff. ![]() Cytat:
Ja mieszkam na obrzeżu miasta i wystarczy, że się kawałek przejdę i mam las i pola. Lubię tam z psem chodzić, ona tarza się w liściach, a w zimie w śniegu.
|
|
|
#3390 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tutaj nawet nie chodzi o zły wygląd, ale o to, że na moim nosie nie może nic wisieć, bo się irytuję;P Poza tym mam pieprzyki i wolę ich nie podrażniać.Poza tym mam dzisiaj paskudny nastrój i na niczym nie potrafię się skupić... Miałam się spotkać z koleżankami, ale nie mam ochoty wychodzić z domu. Sytuacja z wczoraj nie daje mi spokoju i ciągle ją rozpamiętuję;/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

a już się cieszyłam, że może cos w lublinie blisko mnie i ktoś mnie dojrzał
Wyciągnęłam już całą artylerię na zimę, ale póki co nic nie pomaga...Muszę się przejść do Superpharm jak dostanę stypendium to poszukam czegoś jeszcze mocniejszego o ile to możliwe

Siedziba sklepu w moim mieście, no żyć nie umierać