|
|
#2761 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
Powiem Wam ze czuje sie ostatnio jakas taka osamotniona
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem Cię ... też tak mam czasami... wszystko przez to, że mieszkam teraz na drugim końcu Polski, cała rodzina, większość starych znajomych jest daleko stąd
|
|
|
|
#2763 |
|
siedzę i myślę
|
Ja też tak mam.. mieszkamy z mężem jakieś 130 km od mojej rodziny i niestety ale oni baaardzo rzadko nas odwiedzają
My jesteśmy u nich przynajmniej raz na 2 tygodnie. Ostatnio zagroziłam im, że jak się to nie zmieni to jak przyjadą zobaczyć dzieciątko to ich nie wpuszczę.
|
#2764 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj trochę poleniuchuje
Jestem u mamy, synuś z babcią przeszczęśliwy jak zwykle a ja mam chwilę dla siebiePisałyście o biustonoszach. Ja używałam i polecam szczególnie po porodzie takie sportowe z Gatty, zwykłe, mięciutkie. Super na noc. Jak miałam nawał pokarmu to sobie pieluchę tetrową wkładałam i się sprawdzało. Tych specjalnych do karmienia miałam 3 różne i żaden się nie sprawdził w moim przypadku. Niewygodne dla mnie były. A tak po domu i w nocy używałam Gatty a jak wychodziłam to normalny usztywniany biustonosz . |
|
|
|
#2765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Katate przyjemnego leniuchowania
Edytowane przez Margosia__ Czas edycji: 2012-10-24 o 12:34 |
||
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nuna, z moich obliczen wynika ze dzis zaczelam 8t, ale musi mi to gin potwierdzic dobra, lece na to usg, trzymac kciukasy Mamuski za serduszko mojej kruszynki |
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam jeszcze troszkę ponad dwie godziny
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Powróciły mdłości od wczoraj. Jeszcze chyba się strułam, bo chyba źle upiekłam placki ziemniaczane?! Nieprzytomna byłam. blech. Trzymam kciuki za wizytujące dziś. Ja mam wizytę we wtorek i już się stresuję ![]() ooo jeszcze dziś mam spotkanie ze znajomymi z byłej pracy, ale jak będę się czuć tak jak się czuję to dziś się nie dowiedzą, że będą ciociami i wujkami
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie dobrze Ja idę za 2 tygodnie
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Trzymamy kciuki ![]() Za lonely_lady oczywiście też
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2012-10-24 o 13:29 |
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki zaciśnięte za obie wizyty...
![]()
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
i jestem znów
![]() To przenieś sie do Białegostoku bedziesz miała bliżej do Arciszewskich
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie znać co na wizycie
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
pokłóciłam się z tż, i nawet nie dojdziemy do porozumienia bo idę do pracy
wrrrrrrrrr ![]() ej nie wiem o co chodzi.jakby mu odbiło. czyżby aż tak przejmował się bejbi? do tej pory był bardziej obojętny.. faceci maja mega kichę,zę tłumią wszystko w sobie
Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-10-24 o 13:47 |
|
|
|
#2775 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Kombinuję jakoś tydzień przed terminem wynająć coś w Białymstoku i czekać Tylko ciekawe czy mój plan się uda, bo nie wiadomo kiedy dziecko zapragnie się pojawić na świecie
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
haloo
salviae niezła mieszanka fasolowo-słodyczowa ![]() Goffka ja też ani razu nie wymiotowała, ba! ja nawet mdłości nie mam. Dziewczyny oglądałam wczoraj zdjęcia córeczko mojej koleżanki która mieszka w Stanach. JAkie tam są boskie ubranka!! matko ja nawet w Polsce aż tak cudnych rzeczy nie widziałam. Eh rozmarzyłam się ![]() vil, pawie oczko mam pytanie. Chyba jako jedyne jesteście zbliżone to mojego terminu porodu i mam pytanko, jakie macie teraz brzuszki? bo jak mój już był wypukły to znów jest płaski (no może trochę odstaje), martwię się czy ze mną wszystko w porządku ![]() te ciuszki z next są boskie!!! Justi kopytka z cukrem i cynamonem? nigdy nie jadłam, u mnie zawsze się robi z bułką tartą lub sosem pieczarkowym/grzybowym. axella a co sprzedajesz przez neta? Dziewczyny które miały dziś wizyty proszę spowiadać się ![]() Nuna trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Goffka widzę że Ty idziesz w poniedziałek tak jak ja, czyli jeszcze 5 dni o i Inna też ![]() nuna USG nie boli Ja to cały czas miałam dopochwowe, nawet w 10 tc. przeczytałam kupe szprotka za 7 tc. ciarki mnie przeszły nuna ból sutków? nie słyszałam o tym. I mnie jakoś ani raz nie bolały. kurcze skąd wy takie wielkie cyce macie ja to nie wiem po co w kolejce stałam bo na pewno nie po rozum ![]() Ja rano poszłam na zakupy, później zrobiłam pyszną zupkę pomidorową i w piekarniku piecze się szarlotka. W sumie nie wiem czy to szarlotka ![]() TŻ pojechał właśnie na pogrzeb. Miałam jechać z nim ale dalej mnie ten brzuch pobolewa i bardzo szybko robi mi się słabo. I jakoś nie miałam sił iść do kapliczki, później msza półtorej godz i na nogach na cmentarz. Może wredna jestem że nie poszłam sama nie wiem. No ale nie znałam tego kogoś, nigdy nawet go na oczy nie widziałam (bo to zmarł kuzyn dziadka TŻta). Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2012-10-24 o 13:56 |
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PREZEEEENTY ręcznie robione,większość decoupage.. chusteczniki,serwetniki,b ombki,zawieszki i milion innych. zobaczycie niedlugo teraz spadam
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam w domku 3 szafeczki które czekają na przerobienie
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co tylko zorientuj sie jak to jest z rodzeniem ta czy nie musisz jakis wizyt wczesniej tam mieć bo tego nie ejstem pewna a wiem ze w innej klinice bylo tak ze musiałas byc minimum na 2 wizytach
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kopytka właśnie w zależności od tego na co mam ochotę albo na słodko albo z sosem grzybowym czy pieczarkowym ![]() Ostatnio mieliśmy sos grzybowy do kopytek, zostało na drugi dzień ale ja zjadłam na słodko, nie chciałam dwa dni pod rząd jeść grzybów ![]() Dla mnie każde ciasto z jabłkami to szarlotka A robię podobne jak Twoje Pyszności
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale myślałam że do szarlotki to się jakieś specjalne ciasto robi ![]() oglądam te ciuszki na carter's i chce mieć je wszystkie!!!! jak ja bym chciała mieć taką małą księżniczkę
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2783 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej mamuśki
dawno się nie odzywalam, bo jakoś mało czasu było. Dziś zaczęliśmy 10 tc )) zazdroszczę Wam tych częstych wizyt, ja dopiero idę 19 listopada (7 tygodni czekania). Odebrałam właśnie wyniki badania i na szczęście wszystko jest ok odebrałam też grupę krwi 0Rh+ więc jest ok ![]() Wczaraj kuło mnie w brzuchu ale wzięłam nospę i jest dobrze, cieszę się że jestem na l4 bo nie wyobrażam sobie chodzić do pracy i nie mieć możliwości w razie bólu się położyć i odpocząć. Dziś na obiad serwuję flaki mniam pycha! Od rana chodzę ze ścierą i mopem, ostatnio jakoś sił nie było na porządki więc dzisiaj takie generalne, najgorsze że mamy ogród duuuuży i nie mamy z tż czasem go uporządkować na jesień, a ja sama nie dam rady z łopatą :/ się rozpisałam, miłego popołudnia! |
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie to jest przepyszne
|
|
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak tam nasze wizytowniczki dzisiejsze. Eliza, Lonely, dajcie znać jak tylko wrócicie! Aaa i kopytka u mnie je się raczej tylko na słono i właśnie albo z sosem, albo z bułeczką na masełku (dokładnie Justi, jak fasolkę). A wczoraj robiłam kluski (vel. pierogi) leniwe, czyli mąka, jajko i ser biały. Te z kolei je się albo na słodko albo tak jak kopytka ![]() Dziś mam ochotę na ruskie, ale nie wiem czy mi sił starczy.... Jejciu ale u mnie mącznie ostatnio.... Edytowane przez Ashyshqa Czas edycji: 2012-10-24 o 14:35 |
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
a propos kopytek. ja dzisiaj idę do mamy na kopytka
|
|
|
|
#2788 |
|
Raczkowanie
|
elizabarbara, lonely_lady trzymam kciuki za Wasze wizyty
![]() sharpnowaja ja mam termin na 28 kwietnia i mój brzuch jest już widoczny.Rano jest mniejszy a wieczorem to mam wrażenie, że to jakiś 6mc Ale to moja druga ciąża, w pierwszej miałam znacznie mniejszy. Teraz w ogóle mam mega apetyt i jak tak dalej pójdzie to szybko wyczerpię limit kg do przytycia Obiecuję sobie, że jak skończą się te cholerne mdłości to zacznę jeść jak człowiek
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2790 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

, ale dopytam o to lekarza przy wizycie. A wiecie może jak długo czeka się na wynik grupy krwi ?? 

za 7 tc.
ciarki mnie przeszły
u mnie je się raczej tylko na słono i właśnie albo z sosem, albo z bułeczką na masełku (dokładnie Justi, jak fasolkę). A wczoraj robiłam kluski (vel. pierogi) leniwe, czyli mąka, jajko i ser biały. Te z kolei je się albo na słodko albo tak jak kopytka